Eyw tesekkur ederim... Kapini calacagim yakin zamanda.
Printable View
adamlıgı senden mi ögrenecegim lanlı konusma..
ben söyleyecegimi söyledim artist ya hakkımda ve arabamın hakkında yorum yapma sakın..
yaşar abi göndermedi diyoruz hala ne diyo..
arabayı istedigin kadar kötüle istedigini yap ama ben gormim duymim kağan..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...08267914/detay bilgisi olan?
arabanı da şimdi senide başlatma bak çocuk...yaşar abiye mail atcam demişn atmamişin adamda bana soruyo diom anlamıon mu? işine bak konuyu gereksz uzatma kim neyin ne oldugu senden daha ii bilio hadi Allah yolunu açik etsin samet15
samet neyin mücadelesini veriyorsun ?
konsantrasyon57@hotmail.com Bu adresi bulamadınmı sen ? techde bile yazılı göndermek istesen gönderirsin zaten.
Ben senin aracının boyasız durmadıgını söyledim sende boya yok dedin değilmi ?
Daha sonra aracı tanıyan bir kardeşimiz çıktı dediki evet araba boyalıdır,saydı boyalı olan yerleride ,şimdi sen bunlara ragmen arabam halen boyasızmı diyorsun?
Tamam aldım o zaman arabanı yazdığın fiyatdan göndereceğim arkadaşı senin yanına,ama arabada boya varsa neler olacağını tahmin edebiliyormusun ?
Burda insanları keriz yada dünkü bebe yerine koyma ,kimsenin kazalı araba almaya yada kandırılmaya niyeti yok,bazıları gibi içimize kaçsın istemiyoruz.
ARABAN BOYALIMI BOYASIZMI ?
:(
benim eski aracım arkadaşmdan aldım gürkandan onada ben bulmuştum...aracın sag çamurlugu degişik kaputun logonun üstündede 20cm kadar bi alanda macun var panel orjinal belaltı boyalı bizdeyken bişey olmadı 3senedir kaza bela ve yürür aksam olarak güzeldi kliması falan aktif buz gbiydi...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...06808649/detay
araç hakkında bilgisi olan var mı?
Cem abi hayırlı olsun. Konuda araba arayan sonunda buluyor valla hayırlısı olsun :)
***0809 SasiNo lu aracin 2003 sonrasi TRAMER kayitlarina gecmis bir hasari yoktur. Ruhsatinizdaki SasiNo ile de sorgulamanizi oneririz. Ornek HS S SasiNo
T.C. ULASTIRMA VE DENIZCILIK BAKANLIGI muayene verilerine gore ***DY106 Plakali aracin Muayene Tarihi-Km: 10/05/2011 211722KM, 18/05/2009 10000KM
Araç Orjinal diye biliyorum eski sahibiyle görüşmüştüm ama kmde sıkıntı var.