yaz yaz sıkıntı yok. ilk heyecan gibi bnm her zaman gti sevgim allah hiç eksiltmesin inşallah. çok teşekkür ederim çok sağol...
Printable View
106 GTI da 2 si deri 5 i kumaş olmak üzere 7 çeşit koltuk tipi oldugunu bılıyormuydunuz(özel siparisler hariç) nerdeyse her yıla 1 renk düşüyor .....
Antalya'da iken niyetlenmistim ancak sahibinin mırın kırın konuşması yüzünden icime sinmemisti. Bana da komple boyalı sag camurluk değişik dedi. Panel kaput Orjinal mı diye sordum, kaput sökülüp takılmış ama değişik olabailirde olmayabilirde falan dedi böyle bi üstü kapalı konuştu die sinmedi icime.
ilk sahibinden kurcalanmamış ciğeri sökülmemiş.ÖN SİSLERİ HALA UZUNLARA BAĞLI OLAN 106 nın gitti gidiyor günceli.
Her an satılık muhabbeti iptal olabilir çünkü bulduğum bir araç var satılırsa bende satmaktan vazgeçebilirim. ***** siteye ilanını vermedim öncelikli buradan bir arkadaş faydalansın istiyorum.
İrtibat : 0554 587 14 25
yanlış anlamayın gergin bir konu gti-vts sorgulamaları. araca ilk sahibinden demişsiniz ama 2012 tescil tarihi yazıyor. acaba ilk sahibindenmi aldınız? kapılardaki gti logosu 2000-2001lerde parlak ince olmuyormuydu? hangi parçalar boyalı ve km bilgisi nedir? tabiki fiyat ne düşünüyorsunuz. araca maşallah
Öncelikle aracı ilk sahibinden aldığımı belirteyim.Aracın kaporasını verdikten sonra bende sizin gibi edevletten sorguladım hak mahrumıyetı vardı felan dıye zaten ilk sahibi olduklarını biliyordum ve ilk tescil tarihinden de belli olduğu üzere ilk sahibi!
Bende sizin gibi insanların bu soruyu sormaları ihtimaline karşı ekranı kopyaladım.
Aşağıdaki resim aracın satışını ben almadan önceki e devlet bilgileri.
http://f1212.hizliresim.com/14/p/h3ck9.jpg
Ondan sonra da ben satışı aldıktan sonra tekrar e devletten sorguladım.Ve tescil tarihi aşağıda sizinde belirttiğiniz gibi güncellenmiş oldu.
http://f1212.hizliresim.com/14/p/h3clv.jpg
Umarım aydınlatıcı bir açıklama olmuştur?
Gelelim kırmızı logo olayına 2000 modele kadar cıkanların yazıları kırmızı olur.2001lerin logoları krom olur.yani yazılarımda kapılarımda orjinal ;)
Araç hakkında bilgi almak istiyorsanız boyaz,km ,fiyat vs.. Lütfen telefonla görüşelim.
Cemo hayirli ugurlu olsun,azmettin sonunda amacina ulastin Allah kaza bela gostermesin
az kaldı az yapıcam bi boncuk 65.000 km de yuksek geldı daha assalara ınmek lazım verdık bunuda gıttı :D kış ya seatla roll de olmuyo ilk sahipleride satmıyorum mantığını ne güzel benimsemişlerse onlara çok yakışıyo satmıyorum :D:D öle sıkıldım yazdım arkadaş :D
Alpertunga, bana aracın son olacağı fiyatını ve boya vs. durumunu p.m atarmısın...
2000 2001 olayında haklısınız, zaten "kapılardaki gti logosu 2000-2001lerde parlak ince olmuyormuydu?" yazdım atlamışım bu detayı.
ilk sahibinden yazınca 2000 yılında sıfır aldınız zannettim, 2. sahibisiniz aracın. bende asıl ilk sahibinden opel var. neyin ne olduğunu biliyorum az çok.
http://i.imgur.com/qPrZ1.jpg
neyse amacım polemik yaratmak değil tabiki. zaten sıfır aldığım rc 3 el değiştikten sonra ilk sahibinden diye satılıyor hala,sorun yok benim için. aracınız mükemmel ancak fiyat konusunda pm bekliyorum sizden. eğer 22-25 isteyecekseniz hiç rahatsız etmeyim sizi, herkesin işi var gücü var :(
tekrar diyorum maşallah x41
nekadar 2001 106 gördüysem kapı yazıları hep kırmızıydı hiç gümüş görmedm dogrusu...gümüşler 206nın die biliyordum....
nıkelaj yazıyı 106 da orjınal cıkıyo dıyosunuzda benım bıldıgım hepsınde orjınal kırmızı yazar az xok ole bılıyorum 2001 lerde gumus oluyo denılıyo google yazıp sarılara bakalım onlarda da kırmızı cıkıyo yanı benım anlamadıgım bu kanıya nasıl vardınız?
2001 lerdede kirmizi olarak cikiyo parlak ince olanlar 206 nin olmasi lazim diye biliyorum ben
doğru bılıyosun ole zaten nıkelaj bizlerın uydurması daha ucuz oldugu ıcın