iyi bakmadılar derken şu anda bir arkadaşımda bu tarzda araç alıp toplamak istiyorda? Baya ciddi olarak düşünüyor arabayı biraz bilgi verebilirmisiniz acaba?
Printable View
Ramazanın dediği gibi toplamak için olabilir bu araç . Arabanın içine 6-7 kişi binip geziyorlardı hemen hemen ,tampon mampon her taraf her yere sürte sürte . Pek iyi bakmadılar . Yakından çok incelemedim o yüzden kesin bir şekilde konuşamam . Sadece iyi bakmadıklarını biliyorum gördüğüm için.
İzmitteki renk olarak güzelmiş.......
valla FZ yi geçen sene canlı canlı dışardan bir çok kez gördüm... her zaman sölerim yine belirteyim bende bu sevda başladığı yıllarda masaüstü resmim di 07 KN plaka iken uzun yıllarda o plaka ile kaldı sanırım 2 senedir istanbuldaydı tahmini bir kaç ay önce izmite satılmış... canlı bir daha görmek isterim...
Rakam olarak bizim bütçeye uymaz...Yoksa ciddi anlamda düşünülebilir...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...07304200/detay
valla allah biliyo bu aracı da çok beğeniyorum. sanırım içimde kaldığı nokta eğer yanılmıyorsam 34 gv 4099 olan araç bu.. 14500 e düşürdü fiyatı alabilsem çok mutlu olacaktım kısmet olmadı... rakam uçtu yukarı temizlik ve güzellikten dolayı.. o zaman hanımı daha ikna edememiştim belki de vosvos vardı tam hatırlamıyorum.. kaçtı yani kaçan balık büyük oldu sanki...
giden bakan görüşen varmı hiç fiyat konusunda ne durumda araç pazarlık filan söz konusu mu??