sağolasın abi, bi moda oldu şu kanatlılar birde biz bakalım tadına diyoruz :D
Printable View
sağolasın abi, bi moda oldu şu kanatlılar birde biz bakalım tadına diyoruz :D
Acil bilgi lazım arkadaşlar,
Peugeot 206 2.0 GTI 2001 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 52619420
arkadaşlar gümüs renk 206 gti 34 ZR 6646 plakalı aracı tanıyan varmı acaba 2001 model.._???
bu kastamonu da 17.000 TL fiyat bicilen seytan kirmizi otomobil dusuk km li falan Yavuznaz nickli arkadasin aracimi .. o aracin ilani 16000 TL idi silindi eklendi 17 olmus .. Bir de aracin pert kaydi var dige duydum yanlis anlasilmasin dogru mudur . Ustam uzerine alinma soruyorum sadece herhangi bir camur atma olayi filan yok .
aracın pert kaydı yok ben kaza yaptım doğrudur.
değişen parçası kaput, sağ çamurluk, çamurluk paneli motor blok sağlam hiç açılmadı km orjinal.
ön tamponu bile orjinal.
ayrıca araç beli bükük değil yürüterek soktuk dükkana,
sadece sol kapısında lokal boya vardı ben aldığımda şuan değişen parçaları hariç boya yok tavan dahil.
sahibi ile benim bir yakınlığım yok toplanırken sürekli takipteydim yardımcıda oldum. ederi o değil tabiki.
Evet baya uğrastilar, öylesine toplanmadı güzel olmuş.
İstediğim ayarda bir araç buldum bomboş :) sahibi yurtdisindaymis abisi ile görüştük fiyatımızı belirledik onlarada uygun gelirse yakın zamanda bı 106 daha alicam en siyahından :)
:) sağolasın, evet maalesef öyle, kısmet olurda alırsam otoparka zincirlicem :) çok göze geliyor çook
Peugeot 106 GTI 2000 Model 22.249 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 58347095
bugun yarın satıldı satıldı kaldırıcam ılanı arkadaslar pusuda fıyatını dusurım dıye bekleyenler beklemesınler ben zaten yardımcı olucagım kadar oluyorum saygılarrr
valla ıkı gune cıkarmazsam elımden saxo 2 ler takılıcak hemen ust kapak acıp portpolısh yapıcam komple conta koyucam yazılım yapıcam hem yurutucem hemde gosterıcem aracı o dakkadan sonra 25 de getırseler zor alırlar elımden:D:D
:) hadi hayırlısı diyelim o zaman satılsada satılmasada Ben çok seviyorum BF'yi
nabım olmuyo bole ya ne yemınler bozuyo mıllet bende bunu bozım barı nabım :D:D
gıselere selam apdullah abı 2. ayda gorusuo muyuz :D:D
Şu gti hakkında bilgi alabilirmiyim tanıyanınız bileniniz varsa , bu fiyata alınırmı tavsiye edermisiniz ?
ciddi düşünüyorum ankaradan gidecem bursaya teşekkürler şimdiden cvplarınız için ;)
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 57932829
gözüme pek hoş görünmedi
kaput içi resmini rica etseydin merak ettim dogrusu =)
Peugeot 306 GTI 1998 Model 12.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 55188314
arkadaslar bılgısı olan varmıdır bu arac hakkında ?
araç bende yanlız merak ettimde bu araç hakkında bilgisi olan var mı acaba
http://b1109.hizliresim.com/11/9/16/12211.jpg
bu izmitte vardı bi tane bu model omu =)
yada yeşilköyde bi ara dolanan vardı bu model onada benzettim
maşallahı var kazasız belasız inş.