User Tag List

Sayfa 138/743 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238638 ... SonSon
14117 sonuçtan 2.604 ile 2.622 arası

Konu: GTi - VTS Sorgulamaları

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bekle bekle düşer

ne zaman düşücek tayfun benzin 1 ytl oluncamı..
    gariban 106 gti....

Type-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu aracı almayı düşünüyoruz bilgisi olan varmı ? Daha 4-5 gün önce foruma üye olan serhat adında bi arkadaşımız satmıştı şimdi ise yine satılık 4-5 gün etti yeni alan sahibi.. acaba bi sıkıntısı falan mı var bu kadar kısa sürede satışa çıkarmasının kafamızda soru işaretleri oluştu?

Sahibinden satılık modifiyeli Peugeot 106 GTI 141000 km' de Mavi renk 14.500 TL sahibinden.com'da - 55842425
    Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alan arkadaş bir iki günlük heves sanıp almış sanırım üstüne 3-5 koyup satarım mantığının pek gecerli olmayacağı araçlar
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 yıl önce hasan ların galeride duran araç değilmi bu ?
    evet o arac yaşar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamamdır alper
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Type-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu aracı almayı düşünüyoruz bilgisi olan varmı ? Daha 4-5 gün önce foruma üye olan serhat adında bi arkadaşımız satmıştı şimdi ise yine satılık 4-5 gün etti yeni alan sahibi.. acaba bi sıkıntısı falan mı var bu kadar kısa sürede satışa çıkarmasının kafamızda soru işaretleri oluştu?

Sahibinden satılık modifiyeli Peugeot 106 GTI 141000 km' de Mavi renk 14.500 TL sahibinden.com'da - 55842425

ön kaput ön panel diye biliyorum belkide satan aile baskısı yüzündende satabilir..
    gariban 106 gti....

Type-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wekoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ön kaput ön panel diye biliyorum belkide satan aile baskısı yüzündende satabilir..
    İyide alırken göstertmedimi bu arkadaş Bence aile baskısı bu kadar kısa sürede sonuçlanıp satılığa çıkarmaz ama çıkar kokusu heralde, bakacaz.
    Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...

es106gti
    Misafir
    wekoo´isimli üyeden Alıntı
    benim bildigim bu araç 12 bıraktıklari idi ama ön kaput ellenik logo iptali vardı ve boya istiyordu aynı araba ise tabiki araç kimin oldugu beni ilgilendirmez ben ne bildiysem onu syledim kimsenin malınıda mundar da etmem bildigimide kimseden esirgemem....zaten aracı sorgulattıklarında ilk sizin arabanızı bakmalarını syledim fiyat olarakta 11500 alırsanız ii dedim....

demek ki yanlış biliyormuşsunuz!!!ben aracı kötülüyorsunuz demedim ki.
    saygılar...

wekoo´isimli üyeden Alıntı
    yanlış bilmiyorum???????? sen kendin yanılıyorsun... bu araçta boya yanıkları vardı.... önden çıtır bir kazası vardı. ön logo yoktu... ve siz şimdi komple boyatıp logo taktırmışınız ve bana yanılıyorsun diyorsun sen acaba kendi bindigin arabayı karıştırıyor olmayasın emin ol senden fazla 106 görmüşümdür bu yaşıma kadar..

kardeş araç benim aracım neyin nasıl olduğunu senden çok daha iyi biliyorum neresinde ne olduğunu neler yapıldığını... tavanda boya yanığı vardı ön logosu yoktu taktırdım komple ben boyattım hatta beğenmedim aynı gün bir daha boyattım.ben bunların aksini yazmadım ki burda bence sen bilmediğin VE ÖZELLİKLE GÖREmEDİĞİN ARAÇLAR HAKKINDA KESİN YARGILARDA BULUNmA...

BENDEN FAZLA 106 GÖRmENDEN BANANE BENİ İLGİLENDİRmEZKİ...

bu kadar işgillenme ben neyin ne oldugunu biliyorum beni bilen biliyor zaten nokta..

araç benim bildigim araç nokta..

yazdıklarına bir bak bana yanlış arabadan bahsediyorsun diyorsun nokta

sonra ewet komple boyattım ön logo şu bu taktırdım diyorsun nokta.

noktayı koyuyorum sana hayırlı satışlar diliyorum nokta...
    kardeş işgillencek bişey yok ortada asıl sen neden bu kadar kasıon kendini ben anlam veremedim şöle bi kaç sayfa geri dön sen ve senin gibiler yüzünden bıkmış millet aracı görmeden kulaktan duyma şeylerle yorum yapmalar vs...

araç senin bildiğin araçsa okadar eminsin ki önden çıtır bir kazası var diorsun he doğru beraber gezerken yapmıştık demi o kazayıda...

yazdıklarımı tekrar oku istersen ben sana yanlış arabadan bahsediyormusun dedim sadece araç hakkında bilgi sahibi olmadan burda atıp tutma...

ben burda araçta boya yok diyip aksini sölemedimki açıkca yazdım araçı KOmPLE ben boyattım die yazdım...

eyvallah...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamamdır alper
    hahhahahahahhahhahah

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet yaşar abi Hasanın ilk sahibinden aldığı araba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı es106gti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş işgillencek bişey yok ortada asıl sen neden bu kadar kasıon kendini ben anlam veremedim şöle bi kaç sayfa geri dön sen ve senin gibiler yüzünden bıkmış millet aracı görmeden kulaktan duyma şeylerle yorum yapmalar vs...

araç senin bildiğin araçsa okadar eminsin ki önden çıtır bir kazası var diorsun he doğru beraber gezerken yapmıştık demi o kazayıda...

yazdıklarımı tekrar oku istersen ben sana yanlış arabadan bahsediyormusun dedim sadece araç hakkında bilgi sahibi olmadan burda atıp tutma...

ben burda araçta boya yok diyip aksini sölemedimki açıkca yazdım araçı KOmPLE ben boyattım die yazdım...

eyvallah...

king kong araç dogru araçsa bana bişi acıklamak zorunda degilsiniz hayırlı satışlar diyorum.....
    gariban 106 gti....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyide alırken göstertmedimi bu arkadaş Bence aile baskısı bu kadar kısa sürede sonuçlanıp satılığa çıkarmaz ama çıkar kokusu heralde, bakacaz.
    hani millet diyorya neden 106 piyasası bu kadar yüksek diye temiz araba temiz para bu her araç için geçerli ben şimdiye kadar hiç bir 106 tımı 12 13 vermedim temiz olupda verenini duymadım açıkcası... ben ne araçlar biliyorum temiz diyip pert olupta toplanan ve yine orj diye satılan ve hala gözümün içine baka baka orj diyen adam çok.. bu piyasada şu an bir temiz vti fiyatı 22 23 liraya bile vermiyorlar.... takdir sizden...
    gariban 106 gti....

m-power07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hani millet diyorya neden 106 piyasası bu kadar yüksek diye temiz araba temiz para bu her araç için geçerli ben şimdiye kadar hiç bir 106 tımı 12 13 vermedim temiz olupda verenini duymadım açıkcası... ben ne araçlar biliyorum temiz diyip pert olupta toplanan ve yine orj diye satılan ve hala gözümün içine baka baka orj diyen adam çok.. bu piyasada şu an bir temiz vti fiyatı 22 23 liraya bile vermiyorlar.... takdir sizden...
    Haklısın şevki doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar takma kafana alan alır satan satar boşver

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı m-power07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haklısın şevki doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar takma kafana alan alır satan satar boşver

aynen hacım.
    gariban 106 gti....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bişey merak ediyorum... bu yakınlarda 106 alan arkadaslar 106 larını hangı paralara aldılar acaba??

LosT_KmL
    Misafir
    Arkadaşlar çok uzun zamandır bende gti arıyorum temizini bulmak gerçekten zor fakat temiz araç yok değil var ama parasıda ona göre tabi...
    Aracı pek bilmediğim için bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim ilanın takip ettiğim bi araba var bu araçla ilgili bilgisi olan arkadaşların yardımcı olmalarını bekliorum şimdiden teşekkürler...

Peugeot 106 GTI 1998 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 53122966

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yavuznaz ve kuzenimin benim için baktığı araç değil mi abi bu sen ilgilenmiştin ?
    .

ÇALIŞKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Pug67 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bişey merak ediyorum... bu yakınlarda 106 alan arkadaslar 106 larını hangı paralara aldılar acaba??
    ızmır karşıyakaya 98 model 16 ya satıldı... 10 qün olmuştur satılalı

http://www.techturkey.com/forum/otom...-jv-106-a.html

serhat306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

arac benım arabamdı sehır dısına cıkıcam dıye bırkacda eksıgı var dıye uygun fıyata verdım yururunde motorunda sanzımanında hıc bır sıkıntısı yoktur satma nedenlerını bılemıycem...
    forumda dıger konusulan konuya gelıcek olursak ben 9 tane gtı aldım sattım bu baslık altında kımsenın arabası ıcın konusmadım sınanda bılıyor bende bılıyorum neyın ne oldugunu hangı arabanın ne yollardan gectıgını zaten bana araba soran ozelden soruyor bılıyorsam yardımcı oluyorum bılmıyorsam zaten konusmuyorum araba alıcak olan arkadaslar bı zahmet edıp gıdıp arabaya baksınlar ben antalyaya gıttım ızmıre gıttım baktıgım aracların hıcbırını buradan sormadım begenmedım dondum geldım...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)