Orijinalini görmek için tıklayınız : Enjektör Temizliği
Aracımın enjektörlerini temizletmek istiyorum, İstanbul Avr. yakasında tavsiye edebileceğiniz yer var mıdır?
Hepsinin eşit püskürtme yaptığından ve tam temizlendiklerinden nasıl emin olabilirim?
Yazmayı unutmuşum, araç 1.4 is sadece benzin kullanılıyor.180k kmde
ben bostanci sanayide bosch dizel servisinde temizletmistim, benzinlilerinkini de temizliyorlardir sanirim, butun bosch servislerde yaptirabilirsiniz
ben bostanci sanayide bosch dizel servisinde temizletmistim, benzinlilerinkini de temizliyorlardir sanirim, butun bosch servislerde yaptirabilirsiniz
Temizlettikten sonra keçeleri falanda değişti mi Tarık ?
Cliosportve
05-11-2011, 18:25
Bende Avrupa yakasında oturmama rağmen bostancı sanayideki yere yaptırmıştım bir kere
Kendin sökersen 50 TL alıyor... Test yapıyorlar temizliyorlar sorun varsa müdahale yapıyorlar...
Diğer yönden ille avrupa yakasında yapılcaksa Maslak sanayidede var veya Topkapıda...Fakat önermediklerini duydum ...
Temizlettikten sonra keçeleri falanda değişti mi Tarık ?
Hic hatirlamiyorum ki 1.5 sene oldu :D
Kullanimda farki hissetmistim alt devirlerde ozellikle cok rahatlamisti
Hic hatirlamiyorum ki 1.5 sene oldu :D
Kullanimda farki hissetmistim alt devirlerde ozellikle cok rahatlamisti
Bizde bu işe kalkıştık bakalım hayırlısı :) Turboyu büyütünce enjektör temizliği şart olacak gibi o yüzden sormuştum, gerçi Eskişehir'de yaptıracağım yer falan hazır merakımdan sordum :D
Bosch service lere baktım maslak sanayide 3 tane var florya da 1 tane var gidebileceğim. Tüm Bosch servislerde aynı kalite olur herhalde değil mi?
Yoksa sorun yaratırlar mı?
bogaz kelebegınıde temızlet orda acılır kapanan bı parca var katran kaplamıstı orasını benım
berkay_aydin
05-11-2011, 21:59
Fiyat olarak ne kadardır ?
Bosch service lere baktım maslak sanayide 3 tane var florya da 1 tane var gidebileceğim. Tüm Bosch servislerde aynı kalite olur herhalde değil mi?
Hepsinde aynı ekipman , aynı kalite vardır :)
Bizda Sakaryada Bosch servisiyiz..
Low-Rider
05-11-2011, 22:10
topkapı mengerler içinde bulunan bosch servis'e sormuştum , kendileri söküp dışarıda yaptırıyorlar temizliği.
bütün bosch servisler öylemidir bilmiyorum
neyse bayramdan sonra maslak sanayidekilere giderim sonucu buraya yazarım
herkese iyi bayramlar :)
Eski bir bosch car service çalışanı olarak güvendiğiniz yere yaptırın diyorum Her servis bir olmaz :)
Würth al keyfine bak 3 aracıma yılda bir yaparim bunu =) enjektör temizliyici direk
Würth al keyfine bak 3 aracıma yılda bir yaparim bunu =) enjektör temizliyici direk
söküp mü uygulanıyor? yoksa yakıta mı ekliyorsunuz?
Eski bir bosch car service çalışanı olarak güvendiğiniz yere yaptırın diyorum Her servis bir olmaz :)
eski bir bosch service çalışanı olarak tavsiye edebileceğiniz yer var mı?
primera sr20de
06-11-2011, 12:19
carbon clean derim ben bosh car servicede
Hepsinde aynı ekipman , aynı kalite vardır :)
Bizda Sakaryada Bosch servisiyiz..
bütün bosch servislerde yok.
bazılarında var (çok kısıtlı)
Bende bir zamanlar baya arastirmistim, gereksiz oldugunu soyleyenlerde var oo harika olmus diyenlerde var.. Yakita karistirilip yapilan enjektor temizligi ne sekilde dogru?
enjektör temizliğinin mutlaka faydası olur özellikle yüksek km'li araçlarda.bizde bosch servisiyiz ,herhangi bir bosch servisinde yaptırabilirsiniz.
enjektör temizliğinin mutlaka faydası olur özellikle yüksek km'li araçlarda.bizde bosch servisiyiz ,herhangi bir bosch servisinde yaptırabilirsiniz.
peki haznedara yakin nerede bosch servisi var?
ben 4 takım temizlettim sanırım bu güne kadar , bosch servis bu işi gerçekten layığıyla yapıyor , ben tavsiye ederim 1 saatte teslim ediyorlar. ilk test yapıp ölçüm alıyorlar temizleyip tekrar ölçüyorlar garantili gibi bişey .
ayrıca enjektör raydan söküldüğü anda "muhakkak" bütün contaları değişmeli enjektörün , sağlam olsa bile değiştirmek lazım . sırf bu sebepten arabsı yanan insanlar var dikkatli olun .
fıyat nedır bosch da
6 ay önce temizlettim ben en son , 60 yada 80 di net hatırlamıyorum ..
ali_utku
06-11-2011, 17:15
Bende yaptırmayı düşünüyorum.aracım 98k kmde golf 1.9 tdi.enjektor temizliği ve Carbon clean yaptırmayı düşünüyorum.baska temizletmem gereken bı parça var mı?
nerde yaptırdın hocam işlemi anadolu yakasında mı?
Bende yaptırmayı düşünüyorum.aracım 98k kmde golf 1.9 tdi.enjektor temizliği ve Carbon clean yaptırmayı düşünüyorum.baska temizletmem gereken bı parça var mı?
emme manifoldunu da öneriyorlar, bende yakın zamanda komple yakıt sistemini elden geçiricem :icon_tup:
nerde yaptırdın hocam işlemi anadolu yakasında mı?
evet bostancı sanayiide bosch servisi var orada yaptırdım .
4 adet enjektoru 1.5 sene once Bostanci sanayide 110 veya 120 liraya temizletmistim Bosch Dizel Serviste :icon_wack
2 haneli bir rakam olmadigindan eminim.