Orijinalini görmek için tıklayınız : DSG şanzıman kodları ve kaldırabilecekleri torklar
DQ 200 - DSG 7 - Yağsız - Azami 250 NM tork üreten ve yan duran motorlar için - Örn. 1.4 TSI (122)
x DQ 250 - DSG 6 - Yağlı - Azami 350 NM tork üreten ve yan duran motorlar için - Örn. 1.4 TSI(140)/(170), ilk çıkan 1.4 ve 1.8TSI(160) (ilk üretilen DSG dir)
x DQ 500 - DSG 7 - Yağlı - Azami 600 NM tork üreten ve yan duran motorlar için - Örn. TSI(160BG), Büyük TDI'lar, Transporter vs.
x DL 501 - DSG 7 - Yağlı - Azami 550 NM tork üreten ve düz duran motorlar için - Örn. Audi Q7, A4 vs.
x DQ 500 - DSG 7 - Yağlı - Azami 600 NM tork üreten ve yan duran motorlar için - Örn. TSI(160BG), Büyük TDI'lar, Transporter vs.
büyük TDI derken? 1.6 Büyük mü oluyo küçük mü? :D
2,5 lt 5 silindirli TDI'lar 2,7 lt 3,0 lt V6 TDI'lar v.s olabilir dostum. :)
bunda bi iş var ama 160 lardaki sanzımanın 600 nm olması biraz zor
dq500 benım bıldıgım transporterlarda flan var sadece.tsı 160 larda yaglı tıp sanzıman yok zaten
Teknik verisi 240 nm olan TSI-160 'a 250 nm'de kırılacak şanzıman konulduğuna ciddi ciddi inanıyor musunuz?
Teknik verisi 240 nm olan TSI-160 'a 250 nm'de kırılacak şanzıman konulduğuna ciddi ciddi inanıyor musunuz?
elbette böyle birşey olmaz azami dayanabiliceği torku belirtirler limitlerini belirtmezler benim bildiğim bu yönde en azından.
DSG-7' nin teknik dökümanında "DSG-7 şanzıman azami 250 nm üreten motorlarla eşleştirilmiştir" yazıyor bu arada. Doğru tercümesi budur. Bilginiz olsun. :)
DSG-7' nin teknik dökümanında "DSG-7 şanzıman azami 250 nm üreten motorlarla eşleştirilmiştir" yazıyor bu arada. Doğru tercümesi budur. Bilginiz olsun. :)
bende tam dsg nin kuzey amerika pazarı için service manuel pdfsini okuyordum. :)
http://vw.nate-online.com/techdocs/DSG.pdf
bu cumle hep yanlıs tercume edıldı uzunca bır sure bızım scw de de aynı muhabbet donmustu bunca zaman :)
emre yeşil
06-11-2011, 17:40
Ya benim kafam basmıyor kusura bakmayın biri yardımcı olabilirmi Polo gti ibiza cupra bocanegra bunların sanzimani hangisi
Ya benim kafam basmıyor kusura bakmayın biri yardımcı olabilirmi Polo gti ibiza cupra bocanegra bunların sanzimani hangisi
aynen bu dsg bocanegralar kaç nm a kadar tutuyor yokmudur bilen ??