Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.8 gtı golf 4 yardım
embiya26
06-11-2011, 15:16
arkaslar yakın bı ark 2 gun once golf gtı aldık ıstnabuldan aracta supercıp downpıpıe 60 lık ara borular var ve kn fıltre blow of var arac 100.00km de
bu araca orta yollu neler yapılabılr ıstedıgımız guc 300 cıvarı yeterlı fazlasında gozumuz yok neler yapmamız gerekıo ve hangı garajı tavsıye edersınız
440cc enjektor,4 bar fpr,s3-cupra yada bam motor tt nın benzın pompası,gt2871 turbo ve manıfold,ıntercooler,uygun guzel bır yazılım,stage i bol debrıyaj setı :) uygun yazılımla 300 ustu de alıyorsun bu setupla,dusuk basıncla kullanırsan gozunu cıkarmıs olmazsın
embiya26
06-11-2011, 15:31
bunların malıyetını ne olur yada prof bı sekılde yapıcak tr de kım var
Vts_Power
06-11-2011, 15:33
Apr kiti alıosun civatalarına kadar gelio çok kalite parçaları
embiya26
06-11-2011, 15:34
nerden temın edebılırız bunu apr kıtını
APR - High Performance Development for Audi, VW and Porsche Vehicles. (http://www.goapr.com/)
Vts_Power
06-11-2011, 15:37
APR Product Selection (http://www.goapr.com/products/?vehicle=Golf_MKIV)
embiya26
06-11-2011, 15:44
burda fıyatlar cok yuksek geldı bana sadece parcalar 5 6 mılayarı gecıcek gozukuo
Hayırlı olsun,
Öncelikle 1.8T 2.000 TL'ye 500 hp oluyormuş dedikodusundan kurtulmanız lazım.
Yurtdışında pek çok tip setupla 300 hp lerde kullanan var. Hiç zor bi güç değil. Ancak ıvır zıvır, yazılım (eğer yapılacaksa standalone beyin) ve işçiliklerle beraber 8-14 bin tl arasına çıkar.
Vts_Power
06-11-2011, 15:52
burda fıyatlar cok yuksek geldı bana sadece parcalar 5 6 mılayarı gecıcek gozukuo
senin beklentin nedir? kaliteli parçalar sorunsuz güçler parayla oluyor.
ukku ya kesinlikle katılıyorum yapıcaksanız düzgün parçalarla yapın veya öylece binin.
Vts_Power
06-11-2011, 15:57
birde neden okumak yerine hemen konu açıyorsunuz?
http://www.techturkey.com/forum/asiri-besleme/96011-18t-mod-sorgusu.html
embiya26
06-11-2011, 15:58
kıt 5.oo dolar yanı 8 mılyar cıvarı zaten ısetdıgımız de prof olması ama bugune ben hep devamlı dızelle ugrastıgımdan hıc bu kadr malıyet lı ısler yapmadıgımdan bıraz fıyatlar ucuk geldı ondan afalladım sıteyı tamemn arasıtıdım bunu getırmesı de sorun dıgıl yapıcak toplucak kımı oneırısnız ankara ılı oncelıgımız arac ordudan gelıcek bende esk deyım
embiya26
06-11-2011, 16:00
birde neden okumak yerine hemen konu açıyorsunuz?
http://www.techturkey.com/forum/asiri-besleme/96011-18t-mod-sorgusu.html
dıkkat etmedım yanı konuyu gormedım
Vts_Power
06-11-2011, 16:03
kıt 5.oo dolar yanı 8 mılyar cıvarı zaten ısetdıgımız de prof olması ama bugune ben hep devamlı dızelle ugrastıgımdan hıc bu kadr malıyet lı ısler yapmadıgımdan bıraz fıyatlar ucuk geldı ondan afalladım sıteyı tamemn arasıtıdım bunu getırmesı de sorun dıgıl yapıcak toplucak kımı oneırısnız ankara ılı oncelıgımız arac ordudan gelıcek bende esk deyım
aracı biz yaparız isterseniz. pm ile yardımcı olurum
ortalıkta dolaşan 2-3 bin liralara +150 hpler falan boş hikayeler sadece. araç motor olarak cok saglıklı ve cok verimli. ama sırf bahsi geçen güçleri almak için kullanmanız gereken turbo 2bin 2bin500 lira civarlarında. bunun enjektörü intercooler'ı egzozu yazılımı ıvırı kıvırı derken totalde işçlik dahil 7-8 bin liraları hazır etmek lazım. bizde aynı araca setup hazırlıgındayız şu anda. parça toparlıyoruz ve şu an için eksik parça kalmadı. 6 bin lira kadar bir para gitti şu an için. :)
alperkirman
06-11-2011, 16:32
bu aralar 1.8t fırtınası var sitede dolduran doldurana :)
üstad aynı aracı kullanıyoruz 1.8t agu bende parça topluyorum
kaba taslak süprizsiz! (sök-tak-yaz şeklinde :D )10000tl kardeşim çünkü sadece motoru güçlendirmekle bitmiyor işin bunu aktarması var yerdeki gücün tutunması var
alperkirman
06-11-2011, 16:36
ortalıkta dolaşan 2-3 bin liralara +150 hpler falan boş hikayeler sadece. araç motor olarak cok saglıklı ve cok verimli. ama sırf bahsi geçen güçleri almak için kullanmanız gereken turbo 2bin 2bin500 lira civarlarında. bunun enjektörü intercooler'ı egzozu yazılımı ıvırı kıvırı derken totalde işçlik dahil 7-8 bin liraları hazır etmek lazım. bizde aynı araca setup hazırlıgındayız şu anda. parça toparlıyoruz ve şu an için eksik parça kalmadı. 6 bin lira kadar bir para gitti şu an için. :)
üstad oem radyatörümü kullanıcaksınız yoksa o da değişiklikler arasında varmı??
yada şöle soriyim radyatör değiştirmeye gerek varmı soğutma için??
MISHIMOTO ALUMINUM RADIATOR: VW GOLF 1.8T 99-02 (M/T)-Options Auto Salon - Sport Compact Car Performance Parts (http://www.optionsauto.com/prodinfo.asp?number=MSH-MMRAD-GLF-99)
bu değil tabi ama gene alüminyum radyatör bu uçuyo:D
MISHIMOTO ALUMINUM RADIATOR: VW GOLF 1.8T 99-02 (M/T)-Options Auto Salon - Sport Compact Car Performance Parts (http://www.optionsauto.com/prodinfo.asp?number=MSH-MMRAD-GLF-99)
boyle seylere gerek yok 1.8 t de
Gri 4 kapi olanimi aldiniz?
Turbo ne kullanican ne basican ? Ona gore planlarsin radyatorunude.. Gt2x fln planlaniyorsa gerek yok.
embiya26
06-11-2011, 16:53
Gri 4 kapi olanimi aldiniz?
eet 34 ee grı
Guzel araba almisin. 50binlerde antalyadan ozgur abi tarafindan alindi. Dis goruntusu oem e cevrildigi icin cok iyi gozukmuyordu fakat km kesinlikle orj, hirpalanmamis ve bakimlari aksamamiz bir arac. Eger mekanik oem e gelmediyse drecelilerde var o setupda. Eger send irek ondan aldiysan 3. Sahibisin.. Elinde piston ve kolda olmasi lazim yanlis hatirlamiyosam bir konussaydin. Ortalama guc beklentin ne bilmiyorum ama keyfli bir araba almisin. Utkununda soyledigi gibi rakkamlar o sekilde. Bende ortalama o rakkamlari harcadim.
üstad falan estagfurullah :) radyatör degişikligine gitmiyoruz. motora toparladıgımız parçalara ekstra olarak avans sıkıntısını aşabilmek adına methanol olacak. onun dışında yürüyene de takviye olarak fren ve debriyaj. onun dışındaki parçalar zaten olması gerekenler coil vs. ;)
bu arada cok ciddi şekilde ilgilenmiştim aracla gerçekten cok cok güzel bir araç almışsın hayırlı ugurlu olsun ;)
06 ANIL 38
06-11-2011, 18:40
[QUOTE=uAlper;2751746]bu aralar 1.8t fırtınası var sitede dolduran doldurana :)
sonunda 1.8t nin gücü anlaşıldı..bunun için çok mutluyum ve bayağı katlkım olduğuna inanıorum...1.8t forever:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
degerı gec anlasılmaya baslandı ama olmaya basladı artık :) yalnız ıkıncı elı zaman gectıkce coplerle dolmaya basladı uzucu yanı temızı zor bulunur olcak:)
Orta halli hacim ve turbo alt yapı + sağlamlık kalite konfor e daha nolsun :D Tuning parçaları bir honda kadar ucuz olmasada daha problemsiz olduğunu düşünüyorum atmosferik bir aracı turbo olarak doldurmadan
egeturbo
08-11-2011, 08:53
kanka ben sana ne dedim hiç düşünme al direk gt serisi bile almadan çok iyi güçler alabiliyorsun dinle kardeşini son noktayı koy artık sonra doya doya gazla bin
3.5 sene önce tanıştım 1.8T GTI ile. 1 seneyi aşkında GT28 kitli kullanıyorum. 1.8T bambaşka bir dünya :D
embiya26
11-11-2011, 14:39
arkaslar aracı ben degıl cok yakın bı ark aldık ama dedıgınız gıbı tr nın duzgun bı gtı nı kaptık ben eskısehırdeyım arac su an orduda bakalım bende kendı aracımı sattım 3 ay ıcınde falan bende bı gtı alıcam burdakı paylasmınız bılgılerınız banada yarıyo su an arkadasım bana cok uzak mesefede tek tek parca toplamamız sıkıntı o na bu aracı ben aldırdım oda pek anlamz motor dan onun ıcın bıze ankara yada orduya yakın bı ılde yardımcı olucak bı garaj tavısyesı
embiya26
11-11-2011, 14:39
kanka ben sana ne dedim hiç düşünme al direk gt serisi bile almadan çok iyi güçler alabiliyorsun dinle kardeşini son noktayı koy artık sonra doya doya gazla bin
ardacım bana msj oalarak bı net fıyat atabılrımısın