Orijinalini görmek için tıklayınız : Gc8 debriyaj seçimi
Subi-Emre
14-11-2011, 23:07
99 gc8 aracin debriyaj setine ihtiyaci var sti debriyaj seti uyum saglarmi hangi modeller uygundur... Yabanci oldugum bir konu tavsiyeler ve önerileriniz icin tesekkur ederim
bende çok iyi durumda çıkma orjinal debriyaj balatası var istersen gönderirim bakarsın uyguna verebilirim, benim baskıda problem olduğundan sıfır exedy set aldığım için çıkarmıştım. Ama mumkunse sana da tavsiyem aracın 400 - 450 hp ye kadarsa 1100 tl civarı exedy stage I alabilirsin şehir içinde vs kullanmak ve performans için hafif yeterli bi baskı balata .
Subi-Emre
15-11-2011, 22:25
Benim sorunum ozellikle sabahlari sogukken titreme hatta silkeleme yaptirmasi ilgili kisiler debriyajin gobegi oynuyor isininca yapmaz degismesi gerekir dedi... Dedikleride dogru isininca yapmiyor. exedy stage1 model numarasi var biraz arastirdim gc8 icin bulamadim. Atiyorum 2002 model sti debriyaji gc8e takilirmi?
Tavsiye ettigin exedy stage1 nerden bulunabilir model numarasi varmidir?
Yardimci olursan sevinirim
02125853790 serkan benim parçacım subaru namına istediğin herşey onda var bende seti ve daha bi çok parçamı ondan aldım, Faruk un selamıda var derseniz fiyatta da olabılecek ne varsa yapar.
Ben stı baskı balata kullanmadım bilmiyorum ama ne gerek var zaten aracın için uygun olan set mevcut.
Genelde STI olan baskı balatayı Volanda STI olmaksızın monte edemessiniz, sorunlarla karşılaşırsınız.
Genelde STI olan baskı balatayı Volanda STI olmaksızın monte edemessiniz, sorunlarla karşılaşırsınız.
sende yada Uğur da yokmu abi debriyaj ???
kickboxer
16-11-2011, 16:33
stage 2 exedy takmayında ne takarsanız takın
vaaar :D hep bizmi kazanalım
vaaar :D hep bizmi kazanalım
işimize gelince hepimiz arkadaşız kardeşiz olmasın her zaman her zaman olsun :icon_tup:
Subi-Emre
16-11-2011, 21:19
Yaşasın subaru kardeşliği :D
zamanın olursa custom work yılmaz abı ıle gorus ıstersen benım arabamın herseyını kendısı yapar ve ısınde on numaradır
Subi-Emre
11-12-2011, 00:46
Sulhi bey guzel bir fiyata exedy stage 1 gonderdi sagolsun... henuz taktırmaya zamanım olmadı ama takılınca son durumu yazarım
İlgilenen dostlara teşekkür ediyorum