Orijinalini görmek için tıklayınız : Bmw 5.35D hakkinda bilgi rica ediyorum
Mevcut aracim S6`yi satip 5.35D niyetlendim.. :)
Birkac soru sorcam bilgisi olanlara *kulaktan dolma bile olsa fikir verir az cok en azindan*
motorunda kronik ariza var mi ?
turbosu sorun cikartirmi ? `yenisi ne kadar TR fiyati`
elektroniksel hata vs birsey mevcut mu ?
arac 2005 model yakit tuketimi ortalama nedir ? Chip yazilimi ile kac lt duser sakin kullanimda.*soft yazilim*
Simdiden tesekkurler,hayirlisi.. :)
Turbosu derken? Twin turbo diye biliyorum 535d yi...
initial-D
15-11-2011, 12:09
yes twin değil ama biturbo sanırım:)
Turbosu derken? Twin turbo diye biliyorum 535d yi...
abi turbolari olsun o zmn :D kisacasi sikinti cikartirmi cikartmaz mi uzun vadede kullanim olarak :)
Enistemde 2004 model var, bu zamana kadar gik demedi. Ama hep ankara-bodrum arasi kullanir. 200 bin km oldu saniyorum. Bakimdan bakima gidiyor servise.
yusufcan_k
15-11-2011, 12:15
fatii nickli üyede 545d vardı ona danışabilirsin abi :) motor yaptırdılar falan bildiğim kadarıyla
Enistemde 2004 model var, bu zamana kadar gik demedi. Ama hep ankara-bodrum arasi kullanir. 200 bin km oldu saniyorum. Bakimdan bakima gidiyor servise.
bizde genelde sadece araclar uzun yol kullaniliyo zaten abi geri kalan garajda yatiyo hep :) masallah sikintisiz binsin daha uzun km`ler insallah.Niyetlendigim arac servis kitapcigina sahip 154bin km`de..cikabilicek en buyuk sorun turbo olarak dusunerekten ben fiyat sormustum.Bir bilgin varsa eger fiyat yada maliyet`degisim revizyon vs`veyahut xxx lira tutar diye belirtebilirsen sevinirim.Birde yakit abi :)
fatii nickli üyede 545d vardı ona danışabilirsin abi :) motor yaptırdılar falan bildiğim kadarıyla
ankara fatii dimi ?
gsi_club
15-11-2011, 20:12
bundan 1 hafta önce bi 535 d kullandim arkadasimin galerisine gelmisti.o da al bir sürmek istersen dedi.iyi ki demis ben bu kadar zevkli araba görmedim.hayatimda dizel olup bu kadar seri bir araba görmedim.120 km ile giderken bir kickdown yaptim sanki sifir kalktim.araç 2008 model di ve 160000 kmdeydi.aracin servis kitabina baktim bu zamana kadar degismis parçalari varmi diye ben bi agir faturalik birsey görmedim.
chip ile yaklasik 345 hp ye kadar çikabilecegini söylemistim.
su da var sizi S6 dan sonra kesermi yavasmi gelir artik onu kararini da siz vereceksiniz?
yusufcan_k
16-11-2011, 09:39
bizde genelde sadece araclar uzun yol kullaniliyo zaten abi geri kalan garajda yatiyo hep :) masallah sikintisiz binsin daha uzun km`ler insallah.Niyetlendigim arac servis kitapcigina sahip 154bin km`de..cikabilicek en buyuk sorun turbo olarak dusunerekten ben fiyat sormustum.Bir bilgin varsa eger fiyat yada maliyet`degisim revizyon vs`veyahut xxx lira tutar diye belirtebilirsen sevinirim.Birde yakit abi :)
ankara fatii dimi ?
evet abi :)
FaruKsvs
16-11-2011, 14:54
Araç 545d mi yoksa 545i mi acaba?
5,45d warmı?
5,35d çok güzel yürüyor tek bildiğim bu konuda o...
hoş 5,30d de güzel gidiyor
Wiki de falan 545d yazmiyor ufak bir arastirma yaptimda gerci yazin cunda da yabanci plaka 545d gormustum e60 kasa cakmada olabilir tabi dururken gordum sadece
kısmet artık yaa kımseden bısey cıkmadı servıse sokcam ztn gerek yok gercı bızımburda servıse soktunmu expertıze kufur edıyolar :hehe: :D
ınsallah takas olumlu gcer butce yeter uste tamamlamaya da alırım..
530 d kullanmıştım Onur geçen kış.Ortalama Ankara trafiğinde karışık kullanımda 13 lt yakıyordu :D
530 d kullanmıştım Onur geçen kış.Ortalama Ankara trafiğinde karışık kullanımda 13 lt yakıyordu :D
ıaıklarda burnout yaptıgın araba mı o?:) cok yakıyormus looo..
3 lt dizel ile uzun yol keyfi paha bicilemez :)
535 d testlerde 7 lt mi ne yakıyordu 300 beygir alet şaka gibi :)
açıklık getirelim 545d deil 545i araç :D
o kasada bi turbo oldugunu bilmiyodum 535 lerin öğrenmiş olduk
ortalama yakıtıda 22 lt civarı :D