Orijinalini görmek için tıklayınız : LPG araç çalışmıyor
maxpower
15-11-2011, 20:12
Arabanın hiçbir sorunu yoktu. Ama az evel aşağı indim marşa bastım araba çalışmadı. LPG göstergesindeki ışıkların hiçbiri yanmıyor. Tahminimce benzin gelmediği için çalışmıyor ama yinede sorayım dedim
Ne olmuştur ve yrn bunu nasıl çalıştırıp lpgciye götürebilirim??
araç palio, lpg atiker
Benzinde çalışmıyor mu araba ?
driftboy
15-11-2011, 20:47
Sigortası atmış. 15'lik bi sigortanız varsa değiştirin eskisi gibi olur..
akünün odara sigortası var ona bak 10-15 farketmez bı sıgorta tak çalışır
göstergede ışık yoksa kablo pabucu aküden çıkmış olabilir sigorta atabilir. benzin yoksa çalışmaz gazda çalıştır onuda gaz düğmesine basılı tutarak marşa basman gerekir.
bLackModeL
15-11-2011, 21:33
göstergede ışık yoksa kablo pabucu aküden çıkmış olabilir sigorta atabilir. benzin yoksa çalışmaz gazda çalıştır onuda gaz düğmesine basılı tutarak marşa basman gerekir.
hersey burda ...
maxpower
15-11-2011, 23:13
teşekkürler öncelikle
arabada benzin var ama sistemde sorun olduğu için benzinide kesmiş kanımca.
yrn sigortasına bide kablo papucuna bakayım ama lpgninde hiçbişeyinden anlamıyorum kahretsin!? onlarıda tarif edebilirseniz sevinirim
aracının benzın deposunda cok az benzın ıle kullandıgın ıcın acaba benzın pompanı bozmus olabılır mısın?
maxpower
16-11-2011, 07:53
araba lpgli ama benzin deposuda hep doludur, inş benzin pompası fln değildir
sigortadır sigorta :D diye kendimi avutayım
sigortanın tam olarak nerde oluyor peki?
araba lpgli ama benzin deposuda hep doludur, inş benzin pompası fln değildir
sigortadır sigorta :D diye kendimi avutayım
sigortanın tam olarak nerde oluyor peki?
yazmislar zatem aku basliginin orada 15ah;)
ALPER-VNS
16-11-2011, 12:55
bana da aynısı oldu benzin pompası x5 te arabanın altındaymış (sağ arka lastiğin önü) biz tabi inanmadık orda pompa mı olur la diyip arka koltuğun altına vurduk.. çalışmadı tabi ki çektirdik sanayide usta pompayı buldu vura vura çalıştırdı sonra da pompayı değiştirdi..
büyük ihtimal pompadadır sorun tam yerini biliyosanız biri vururken biri de marşa bassın öyle çalıştırıp sanayiye pompa değiştirmeye.. ne kadar çok pompa dedim di mi :D
maxpower
16-11-2011, 15:38
sigortadan değilmiş, yrn öğrenicez artık derdi neymiş
lpg göstergesinde hiçbi ışık yanmıyor, sorun benzin pompası değildir gibi geliyor
lpg beyninin soketini bide göstergenin soketini kablolarını kontrol et. büyük ihtimal elektriksel sıkıntı var
maxpower
16-11-2011, 15:49
bencede elektriksel bişey çıkacakta bugün kurcaladım baya bişey yapamadım
fatihcakin
16-11-2011, 15:55
%90 elektriksel bi sıkıntı ama :D nerede acaba
maxpower
18-11-2011, 13:13
araba dün çekiciyle lpgciye gitti, usta bindi kontağı çevirdi ve araba çalıştı. :confused:bilgisayara fln bağladılar bi sorun görünmüyor.
bişey bulmayınca fix söylenen şeyi söylediler; psikolojik olabilirmiş :D:D
Ahmet_28
18-11-2011, 13:18
bence araç yorgundu akşam akşam bi yere çıkamam dedi :D