Orijinalini görmek için tıklayınız : marea 2.0 jlx 20v turbo 182 bg hakkında!!
speed_emre
16-11-2011, 17:28
merhaba arkadaslar sızlere bırsey sormak ıstıyorum!
1) yurt dısından araba getırtebılırmıyız 2.cı el su brazılyada olan 2.0 turbo marealardan ıstıyorum cok superler gercektende.
2) araba getırtemezsek sayet orjınal turbolu marea 2.0 moturu nerden bulabılırız.
komple motor getırmek ıstesek nasıl olur nerden bulabılırım?
3) bırde bunlar ne kadar zamanda gelır bırde ne kadara mal olur asagı yukarı! normal bır supra moturu atmosferık 7000 dolarmıs bu arabanın motoruda cok pahalı olmaz sanırım hatta ucuz olcagını dusunuyorum cok sonucta fıat marka :)
yardımlarınızı beklıyorum arkadaslar...
herkese kazasız belasız araba kullanmak nasıp etsın...
ıyı aksamlar :)
elbette bi yolu vardır getirtmenin ama çok sıkıntılı bi iş olacağı kesin. TRdeki motorları yada araçları turbolamak daha mantıklı bence
speed_emre
16-11-2011, 23:44
ewet haklısın tabıkıde motor omurlerı uzun olmuyor ozamanda gercektende! ben hem gunluk yasantıda hemde arada uzamayısevıyorumda o yuzden orjınalden yanayım ama yardımcı olabılecek arkadaslar varsa acıkca yazarlarsa memnun olurum cok! baktık hıcbır sekılde bulamazsam dedıgın gıbı turboyu yapıp gecıcem artık!
Bu araci getirmek yerine kazali bir fiat coupe turbo plus bulup marea hlxle swap yapman yeterli aslinda, motor ayni, sanzimanda 6 ilerisi hlx in.
ustelik bu motorlar 220hp gibi oysa marea turbo 180-185hp gibi birseydi.
punto_multijet
17-11-2011, 10:55
Bu araci getirmek yerine kazali bir fiat coupe turbo plus bulup marea hlxle swap yapman yeterli aslinda, motor ayni, sanzimanda 6 ilerisi hlx in.
ustelik bu motorlar 220hp gibi oysa marea turbo 180-185hp gibi birseydi.
katılıyorum ayrıca 180hp olan turbo motor 154hplik olan mk2 motorun turbo versiyonu
220hp olan ise mk1 olan 147hplik motorun turbolu hali ve oynamayada daha musait
katılıyorum ayrıca 180hp olan turbo motor 154hplik olan mk2 motorun turbo versiyonu
220hp olan ise mk1 olan 147hplik motorun turbolu hali ve oynamayada daha musait
aynen, sizin turbo tecrubeleriniz isiginda herhalde swapmi daha mantikli sizce?
By_HaNNibaLL
17-11-2011, 16:24
coupe motoru swaplamak cok daha mantikli
merhaba arkadaslar sızlere bırsey sormak ıstıyorum!
1) yurt dısından araba getırtebılırmıyız 2.cı el su brazılyada olan 2.0 turbo marealardan ıstıyorum cok superler gercektende.
2) araba getırtemezsek sayet orjınal turbolu marea 2.0 moturu nerden bulabılırız.
komple motor getırmek ıstesek nasıl olur nerden bulabılırım?
3) bırde bunlar ne kadar zamanda gelır bırde ne kadara mal olur asagı yukarı! normal bır supra moturu atmosferık 7000 dolarmıs bu arabanın motoruda cok pahalı olmaz sanırım hatta ucuz olcagını dusunuyorum cok sonucta fıat marka :)
yardımlarınızı beklıyorum arkadaslar...
herkese kazasız belasız araba kullanmak nasıp etsın...
ıyı aksamlar :)
merhabaa merhabaaa....hosgeldın...
asagıda lınkı ınceledınmı?
www.kımsenınaklınagelmezsatılıkturbolufıatmareamot oru.com.it
speed_emre
17-11-2011, 17:46
cok tsk ederım arkadaslar pekı sızın dedıgınız gıbı coupe motoru taktırsak sayet komple ne kadara mal olur? ve takarken motor rahatlıkla sıgar uyum fln saglar dımı? yada 147 lık alıp turbolasak ne kadara cıkar ? butcem kısıtlıda o yuzden yanı!
speed_emre
17-11-2011, 17:49
merhabaa merhabaaa....hosgeldın...
asagıda lınkı ınceledınmı?
www.kımsenınaklınagelmezsatılıkturbolufıatmareamot oru.com.it
cok tsk ederım! sayfa acılmıyor malesef:confused: