Orijinalini görmek için tıklayınız : Si sorgulama
Sayfa :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
Sheyhzade
24-01-2013, 02:21
bu arada arkadaşlar 34 sn 633 SI'yı 15.500TL'ye sattım. artık satılık değildir yani :)
kadir jdm civic
24-01-2013, 08:13
bu arada arkadaşlar 34 sn 633 SI'yı 15.500TL'ye sattım. artık satılık değildir yani :)
şimdi anlamadım 13200 demişsin en son fiyatını 15,500 tl ye nasıl sattın ???
Sheyhzade
25-01-2013, 04:16
şimdi anlamadım 13200 demişsin en son fiyatını 15,500 tl ye nasıl sattın ???
hiçbir malzeme sökmeden verdim. orj.ecu, chipli ecu, multimedia v.s. fiyatı 13.200'e düşürdüğümde ilandan silmiştim bi çok şeyi vermeyecektim.
kadir jdm civic
25-01-2013, 08:20
hiçbir malzeme sökmeden verdim. orj.ecu, chipli ecu, multimedia v.s. fiyatı 13.200'e düşürdüğümde ilandan silmiştim bi çok şeyi vermeyecektim.
hayırlı ugurlu olsun alanada satanada.
az kaldi yenı sedan Sİ görücüye cıkartıcam bende.
ykavcioglu
25-01-2013, 08:24
hayırlı ugurlu olsun alanada satanada.
az kaldi yenı sedan Sİ görücüye cıkartıcam bende.
kısa bul kanki:D
Sİ'yi sattım 3 gün önce. Çoluk çucuğun ayağına düşmüş Sİ'ler. :( Tofaş tayfası, japon arabalarını 2013'te keşfettiler. :D Etrafta eksozu açık, tesisatlı, xenon ve jdm çıkartmalı basılmış onlarca Sİ gördüm, iyiki satmışım dedim...
kadir jdm civic
25-01-2013, 08:27
kısa bul kanki:D
tamam len arıyacagım senın için bu haftasonu ayarlarız birseyler sen alıcak para var mı onu söyle ????
Aksama Avrupa yakasında uygun kimler var arkadaşlar birde yağmur durumu nedir istanbulda :)
ykavcioglu
25-01-2013, 08:31
tamam len arıyacagım senın için bu haftasonu ayarlarız birseyler sen alıcak para var mı onu söyle ????
var kanka, alalım:D
ykavcioglu
25-01-2013, 08:33
Sİ'yi sattım 3 gün önce. Çoluk çucuğun ayağına düşmüş Sİ'ler. :( Tofaş tayfası, japon arabalarını 2013'te keşfettiler. :D Etrafta eksozu açık, tesisatlı, xenon ve jdm çıkartmalı basılmış onlarca Sİ gördüm, iyiki satmışım dedim...
abim sen benim aracı görme aşkın pekişir, bildiğin safkan:)
ykavcioglu
25-01-2013, 08:35
Aksama Avrupa yakasında uygun kimler var arkadaşlar birde yağmur durumu nedir istanbulda :)
hacı senin araç çıktımı, bir video gönder be:)
abim sen benim aracı görme aşkın pekişir, bildiğin safkan:)
Değerini bil kardeşim o zaman. Ellenmemiş Sİ kalmadı keza. :D
ykavcioglu
25-01-2013, 08:38
Değerini bil kardeşim o zaman. Ellenmemiş Sİ kalmadı keza. :D
haklısın abi, ben bu araçları ipliğine kadar orjinal seviyorum:)
hacı senin araç çıktımı, bir video gönder be:)
Tek video var hocam oda ayhanda onuda atmadı gitti aksama gelicem ben istanbula müsait olan arkadaşlarla tanışmak isterim :)
ykavcioglu
25-01-2013, 08:47
Tek video var hocam oda ayhanda onuda atmadı gitti aksama gelicem ben istanbula müsait olan arkadaşlarla tanışmak isterim :)
vallahi senin aracı merak ediyorum, bu yakada olsan denerdik, 10 boy yerdim:D
geçen gün sağlam bi vtec 10 boy yaptıda:)))
kadir jdm civic
25-01-2013, 08:50
bütün arabalar için gecerli artık ben görünce üzülüyorum suan elimde 2 tane nadide araba var gözüm gibi bakıyorum hayırlısı ise yakında bir tanesi görücüye cıkıcak...
vallahi senin aracı merak ediyorum, bu yakada olsan denerdik, 10 boy yerdim:D
geçen gün sağlam bi vtec 10 boy yaptıda:)))
İnan bende cok merak ediyorum rodaj vs dedik ben bile basamadım daha bırak basmayı 5bini bile görmedim arabamda :D
Uyarsa ***** yere gelebiliriz :)
ykavcioglu
25-01-2013, 08:53
İnan bende cok merak ediyorum rodaj vs dedik ben bile basamadım daha bırak basmayı 5bini bile görmedim arabamda :D
gelirseniz bi haber gönderin, geliriz:)
kadir jdm civic
25-01-2013, 08:54
kardeşim uygun valla çok konuştuk telefonda ama tanışmak nasip olmadı
akşam birseyler ayarlamak lazım bakalım yunusla bir konuşayımda belki siz yada biz otaraflara gelebiliriz ama bu tarafta makına çok var...
akşam birseyler ayarlamak lazım bakalım yunusla bir konuşayımda belki siz yada biz otaraflara gelebiliriz ama bu tarafta makına çok var...
Tamam kadirim aynen tanışamadık gitti bir terslik olmaz ise aksama ben avrupadayım bakalım bos yol nerdeyse oraya gidelim ***** ceset durmuyor :D
ykavcioglu
25-01-2013, 08:57
yanımıza fitek alak, bizimle keyif alamayacak:D:D
yanımıza fitek alak, bizimle keyif alamayacak:D:D
Yok be abi neden alamayayım,onurcan tanır beni geçme geçilme hırsım yoktur :)
Eşşek gibi para harcadığım bir araba var e biraz keyfini çıkarmak lazım diye düşünüyorum fhe egsoz vtecleri bekliyorum :) İnceden hahah :D
ykavcioglu
25-01-2013, 09:11
Eşşek gibi para harcadığım bir araba var e biraz keyfini çıkarmak lazım diye düşünüyorum fhe egsoz vtecleri bekliyorum :) İnceden hahah :D
toplu sms atayım barii:)
toplu sms atayım barii:)
Daha erken gelicegim bile net değil bakalım bir otobüse bineyim geliyorm derim haberlesırız :)
Alevlendirmeyelim milleti :)
ykavcioglu
25-01-2013, 09:17
tamamdır.
bu arada cumartesi olsun, güzel olsun:)
tamamdır.
bu arada cumartesi olsun, güzel olsun:)
ya bu gece yada hiç diyorum ahahha :D
timer sametim nerde benim :p
hacı ben gelıcektım kesın ama dun sabah ayagımı burktum,komple şişti.
5 gün rapor verdi doktor, şuanda ayagımın ustune basamıyorum, destek almadan yüremiyorum.
konsmstk senle cıkarız dıe ama sonra deme ist.a geldık adamın hıc sesı solugu cıkmadı dıe :D
arac gergin ama ben ölü gibiyim :D :D
hacı ben gelıcektım kesın ama dun sabah ayagımı burktum,komple şişti.
5 gün rapor verdi doktor, şuanda ayagımın ustune basamıyorum, destek almadan yüremiyorum.
konsmstk senle cıkarız dıe ama sonra deme ist.a geldık adamın hıc sesı solugu cıkmadı dıe :D
arac gergin ama ben ölü gibiyim :D :D
Abi geçmiş olsun önce sağlık arabalar gelip geçici boşver ben yine gelirim istanbula siz gelirsiniz ciger yemeğe orta yolu buluruz yani abi sıkıntı yok :)
Tekrardan cok geçmiş olsun.
güneşbalkan
26-01-2013, 20:47
kayserili si'cılar mutlaka biliyorlardır bu aracı bi yardım edebilirse çok iyi olur
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-1.6-si-104614976/detay
cıvıc si
26-01-2013, 20:59
yokmu sunrooflu sedan isteyen gel vatandaş :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-1.6si-doch-motor-112562235/detay/ tanıyan bilen varmıdır arkadaşlar ? 10-15 sayfa karıştırdım bişey bulamadım bilgisi olan varsa lütfen !!
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-1.6si-doch-motor-112562235/detay/ tanıyan bilen varmıdır arkadaşlar ? 10-15 sayfa karıştırdım bişey bulamadım bilgisi olan varsa lütfen !!
gecen hafta sonuydu galıba kucukkoyde 4-5 tane honda gördüm.bu aracta aralarındaydı.aracın gecmısını bılmıyorum ama cok duzgun duruyordu.
gercı yenı kaporta boya yapılmıs bundan duzgun de duruyo olabılır :)
ercan arseven
28-01-2013, 08:41
gecen hafta sonuydu galıba kucukkoyde 4-5 tane honda gördüm.bu aracta aralarındaydı.aracın gecmısını bılmıyorum ama cok duzgun duruyordu.
gercı yenı kaporta boya yapılmıs bundan duzgun de duruyo olabılır :)
araç düzgün duruyo gibi ama iç döşemelrini hiç beğenmedim..:o
ercan arseven
28-01-2013, 08:46
Araç hakkında bilgisi olan varmıdır..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-tamamen-orjinal-manuel-sedan-si-112912178/detay/
abdullah songür
28-01-2013, 11:28
bir arkadaşım için temiz kasası düzgün boyasız eg hb arıyoruz varmı bildik önere bileceginiz bir araç
bütçe 16 17 arası
Serkan abinin aracı tavsiyemdir son derece temiz ve orj kmli bir araç bakmalısınız bence
abdullah songür
28-01-2013, 18:41
Serkan abinin aracı tavsiyemdir son derece temiz ve orj kmli bir araç bakmalısınız bence
cevap verirse bakabiliriz :)
buyrun benimi aradınız :D
ooooo bu yorumu vti sorgu kısmına yapıştıralım
:D:D:D:D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-tamamen-orjinal-manuel-sedan-si-112912178/detay bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirmi
GörkemT.
31-01-2013, 20:25
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-orjinal-si-113031276/detay/ araç hakkında bilgisi olan var mı?
Abilerim arkadaşlarım . Belki defalarca verilmiştir ama bu araç bu parayı hakeder mi ? Araç hakkındaki yorumlarınızı alabilir miyim ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-si-sedan-112567941/detay
Bu araç hakkında bilgisi olan varmıdır?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-si-95277204/detay
Abilerim arkadaşlarım . Belki defalarca verilmiştir ama bu araç bu parayı hakeder mi ? Araç hakkındaki yorumlarınızı alabilir miyim ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-si-sedan-112567941/detay
o fiyata onu alana kadar buyrun
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-moonrock-si-98000-km-tek-102344327/detay
güneşbalkan
04-02-2013, 18:45
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-black-si-jdm-style-113292811/detay
bu aracı bilen var mıdır ? yardım bekliyorum ltfn
Way arkds ya :) bnm si suan 19 ederdi o zamn :)
Arkdslar yanlis anlmynda 17 18e si alcaginiza 1 milyar fazla para verin gidin EK Kasa 1.6ies alin :)
Arkdslar yanlis anlmynda 17 18e si alcaginiza 1 milyar fazla para verin gidin EK Kasa 1.6ies alin :)
öyle değil işte enginim :D ben öyle yaptım şimdi tekrar si bakıyorum,zevk vermiyo ies, si - vti - typer başka bi dünya
iese 19-20 bin vereceğine vtec2 alın...
ercan arseven
04-02-2013, 20:10
öyle değil işte enginim :D ben öyle yaptım şimdi tekrar si bakıyorum,zevk vermiyo ies, si - vti - typer başka bi dünya
aynen.. si tadını ies vermiyo kanımca.. kasa olarakda eg daha rahat..
Resul911
04-02-2013, 20:43
Si, ies den motor olarak üstün olduğu gibi yol tutuşu da daha üstün.
ENGİN sen si ile ies arasındaki farktan haberin yok galiba :) 18 19 lük vtı kar da 25999 oldu suan galiba ozaman 22 bine vtı alacaklarına aynı paraya kırmızı ies lerde var sanırım ...
1.6 ies e aile binsin kanımca ;)
ENGİN sen si ile ies arasındaki farktan haberin yok galiba :) 18 19 lük vtı kar da 25999 oldu suan galiba ozaman 22 bine vtı alacaklarına aynı paraya kırmızı ies lerde var sanırım ...
ne bıleyım abı ben si da bındım ex de yanı EG kasa cok kullandım. si da en fulluydu, manuel, klıma ,sunroof ,kol dayama vs.
ama zevk meselesi sanırım, hanı benım dusuncem o. EK kasayı tercıh ederım.
he dersen si bınmezmısın bıdaha? binerim..
taş atma mevzusuna gelınce, 19 luk vtı lar benı ılgılendırmez :)
benım aracım 19 luk da degıl 23 luk vtıda degıl.
siteden arkadaslar sagolsun yonlendırmısler bnm arac ıcın gelen gıden oldu, Allah sukur 24750 yı gördü şuana kadar.ama acileyetim yok, ufak bı meblaya ıhtıyacım war bulursam satmycam zaten. pıyasada 23-24e patlak cok arac varken, bedavaya vermeye gerek yok :) saygılar abi ;)
ykavcioglu
04-02-2013, 21:36
si sahibiyim ama kralina 17 falan verilmez..
bende 2001 ies vardı sattım audi a4 1.8t quattro aldım satıp si aldım ama eg tadı çok başka gerçekten ciddi anlamda zevkli mükemmel bişiy :) aracımı 16 ya sattım 2 ay önce çok ama çok pişmanım.
si sahibiyim ama kralina 17 falan verilmez..
bende öyle diyorumda hacı millet çatır çatır fiyat çekiyo
leş i olmuş 12 lira
cıvıc si
04-02-2013, 23:38
2005 yilindan beri eg kullanirim swapti turboydu hepsine bindim 14 15 verip kol cikartanlarida gorduk o paralari verip bi dunya masraf edenleride (bende dahil) :) oluculuk yapip 17 kralina verilmez dersin alirsin bi tane tursu kahreder hayatini dikkat etmek lazim duzgun araba almak lazim ben 14bin verip 94 ful modelini aldim 4 bin lira masraf ettim ama kurus masrafsiz oldu biniyorum satarsam kaca satmam lazim mesela ? :)
::ZaFeR::
04-02-2013, 23:59
Ben de EG'i alırken 14.000 lira verdim.Ama şu ana kadar tek kuruş masraf açmadı Allah'a şükür rutin bakımları dışında.Tek eksikliği bana göre boyası şu an için.Bir de km yüksek biraz o kadar : )
BarışArdalı
05-02-2013, 00:36
17-18 isteniyor da veren var mı o paraları si'a ?
ykavcioglu
05-02-2013, 08:58
bende öyle diyorumda hacı millet çatır çatır fiyat çekiyo
leş i olmuş 12 lira
ben 2008 de arkadaşa hb kırmızıyı 11650 ye almıştım kazasız cillop gibi arabaydı.
anlamıyorum vallahi milleti, hakkı değil:D
2005 yilindan beri eg kullanirim swapti turboydu hepsine bindim 14 15 verip kol cikartanlarida gorduk o paralari verip bi dunya masraf edenleride (bende dahil) :) oluculuk yapip 17 kralina verilmez dersin alirsin bi tane tursu kahreder hayatini dikkat etmek lazim duzgun araba almak lazim ben 14bin verip 94 ful modelini aldim 4 bin lira masraf ettim ama kurus masrafsiz oldu biniyorum satarsam kaca satmam lazim mesela ? :)
başkan bizde 3-4 tanesine bindik hepside kaputuna paneline kadar orjinal çiçek gibi araçlardı ama kimse gelip bize 17 vs.vermedi:D:D
bende o yüzden vermiyorum, bana göre kendi arabamıda yüksek fiyata aldım fakat piyasası böyle zarar ettirmez diye:D
ama sende eg'ye karşı başka bir aşk var:D
sen verirsin belki
ykavcioglu
05-02-2013, 08:59
17-18 isteniyor da veren var mı o paraları si'a ?
Türkiye'deki en iyilerine bindiğime düşünüyorum, kimse bana 16-17 teklif etmedi:D
cıvıc si
05-02-2013, 10:51
ben 2008 de arkadaşa hb kırmızıyı 11650 ye almıştım kazasız cillop gibi arabaydı.
anlamıyorum vallahi milleti, hakkı değil:D
başkan bizde 3-4 tanesine bindik hepside kaputuna paneline kadar orjinal çiçek gibi araçlardı ama kimse gelip bize 17 vs.vermedi:D:D
bende o yüzden vermiyorum, bana göre kendi arabamıda yüksek fiyata aldım fakat piyasası böyle zarar ettirmez diye:D
ama sende eg'ye karşı başka bir aşk var:D
sen verirsin belki
Tut elimi 11 e anlasalim senin makinayi :D
ykavcioglu
05-02-2013, 11:02
Tut elimi 11 e anlasalim senin makinayi :D
valalhi ne kazanıyoruzki 200 daha ver al git:D
blackk35alp
05-02-2013, 11:03
2007 yılında 10 liraya si lar satılmazken benim si ım 15500 e satıldı alan arkadasta hiç pişman olmadı şu an ewt gene si kullanıyorum ve 20 bin istiyorum... Eder etmez kimseyi ilgilendirmez. Herkesin ticareti kendine... Salihime katılıyorum biZ bu piyasada çok si biliyoruz kol çıkaran bacak çıkaran daha üstündeki pompası orjinal olmayan... O yüzden si var si cık var.. Zaten kactane düZgünü kaldı ki... Zaten o yuksek fiyatlı olanlar düzgün olanlar değilmi????
blackk35alp
05-02-2013, 11:06
Kimse unutmasın dohc herzaman farklıdır si vtı accord hepsının tadı we kulvarı farklı ... Onemli olan amaca yonellık araca para vermek...
ykavcioglu
05-02-2013, 11:08
2007 yılında 10 liraya si lar satılmazken benim si ım 15500 e satıldı alan arkadasta hiç pişman olmadı şu an ewt gene si kullanıyorum ve 20 bin istiyorum... Eder etmez kimseyi ilgilendirmez. Herkesin ticareti kendine... Salihime katılıyorum biZ bu piyasada çok si biliyoruz kol çıkaran bacak çıkaran daha üstündeki pompası orjinal olmayan... O yüzden si var si cık var.. Zaten kactane düZgünü kaldı ki... Zaten o yuksek fiyatlı olanlar düzgün olanlar değilmi????
hadi piyasayı arttıralım:D:D:D
blackk35alp
05-02-2013, 11:22
Bir si 94 modelse sedansa klımalıysa hatta sounruf varsa herturlu para yapar ....sahibinden.com ilan no 77967247 veya 112210648 ..... Tabi gene soyluyorum herkesın ticaretı kendine...
blackk35alp
05-02-2013, 11:23
Farketmez kavcıoglu piyasa artar artmaz RAbbım herkese hayırlı müşteri versin düzgün araba nasip etsin....
ykavcioglu
05-02-2013, 11:28
aminn cümlemize...
ercan arseven
05-02-2013, 12:01
Yunus bu araç için ne dersin çok hoşuma gitti açıkcası..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2-sahibinden-orjinal-90000-de-113628125/detay/
ykavcioglu
05-02-2013, 12:34
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2-sahibinden-orjinal-90000-de-113628125/detay/
abi ben sahibinden'e giremiyorum iş yerinden bu aralar ama akşam bakayım bi.
tamam hondacı olabilirizde keriz değiliz insan o hatayı bir kere en fazla iki kere yapar :D
bende eg kasayı çok seviyorum lakin o paralara almam rolling kovalayacaksam hiç almam para çokomel eğrisine göre ies daha çok sorunsuz geri dönüş yapan motor, en baba si 94 model bende yaşlı araba fobisi başladığına göre, zor yani hele bu fiyatlarla çok zor honda almam gibi daha :D
stoc araçlara bu paraları istemeleride hayli garip insanda biraz utanma olur,
tamam hondacı olabilirizde keriz değiliz insan o hatayı bir kere en fazla iki kere yapar :D
bende eg kasayı çok seviyorum lakin o paralara almam rolling kovalayacaksam hiç almam para çokomel eğrisine göre ies daha çok sorunsuz geri dönüş yapan motor, en baba si 94 model bende yaşlı araba fobisi başladığına göre, zor yani hele bu fiyatlarla çok zor honda almam gibi daha :D
stoc araçlara bu paraları istemeleride hayli garip insanda biraz utanma olur,
Aynı fikirdeyim stok ieslere de ne istendiği ortada.
ykavcioglu
05-02-2013, 12:56
1.4 1.6ies'ler binek olarak gözümde araba değil, spor arabada değil, vtece benziyor diye biniyorlar, binenlerde niye bindiklerini bilmiyor:D:D:D
3 tur direksiyon turu olan binek kağıt gibi 2000 model araba olamaz
burkaykalyon
05-02-2013, 13:09
bombayı atar kaçarım aga :D otomatik olmayaydı iyiydi...anneye niyetlendim otomatik olsun hevesini alsın kullansın diye.benim eski arabadan olduğu için istemedi.varsa sahiplenen alsın bari :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-temiz-orjinal-honda-112145165/detay/
Resul911
05-02-2013, 13:12
km orijinal ise orijinal araç :icon_tup:
RottingChrist
05-02-2013, 13:24
sattığıma üzüldüğüm tek araçtın şu SI. siyah bir hb bulursam gene alıcam :(
ercan arseven
05-02-2013, 13:25
bombayı atar kaçarım aga :D otomatik olmayaydı iyiydi...anneye niyetlendim otomatik olsun hevesini alsın kullansın diye.benim eski arabadan olduğu için istemedi.varsa sahiplenen alsın bari :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-temiz-orjinal-honda-112145165/detay/
bu araç bayadır favorimde ama otomatik ve fiyat yüksek..
ercan arseven
05-02-2013, 13:26
km orijinal ise orijinal araç :icon_tup:
araştırmama göre km de orjinal gözüküyo 2011 deki muayeneye 85.000 de girmiş..
skyserhat
05-02-2013, 19:54
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-tamamen-orjinal-manuel-sedan-si-112912178/detay bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirmi
bu aracı bende merak ediyorum arkadaşlar bilgisi olan tanıyan gören arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
güneşbalkan
05-02-2013, 19:56
sattığıma üzüldüğüm tek araçtın şu SI. siyah bir hb bulursam gene alıcam :(
abi bu araç için ne diyorsunuz bende buna niyetliyim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-black-si-jdm-style-113292811/detay/
umut_vr6
06-02-2013, 03:18
arabanın ön panjur boyalı herhalde etiketleri yok dikkat :))
RottingChrist
06-02-2013, 09:51
fiyat 15 yazmış pazarlık yapmam demiş. saygı duyarım ama işim olmaz. hem 300 + km de hemde lpg li. sinyallere turuncu folyo çekip, içine ne ne olduğu belirsiz bir döşeme ve jant için 15 vermem.
bızıklanmamış stock sedan veya hb fark etmez içi dışı motoru sıkıntısız manuel bir si 12 den fazla etmez benim gözümde.
nasıl olur piyasadan haberin yok mu diyenler olacaktır ama piyasadan da haberim var alınıp satılan araçları da görüyorum. kasası çok güzel ama D serisi ve yapılabilecekleri bir kaç satırdan ileri gitmeyen 20 + yaşında araçlar sonuçta.
abi bu araç için ne diyorsunuz bende buna niyetliyim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-black-si-jdm-style-113292811/detay/
ykavcioglu
06-02-2013, 09:55
Timur abi aldığıma pişman oldum şimdi :D:D
benm eski arabam kıl bi doktordan almıştım ilk sahibiydi o zamn 65 bin km deydi şmdi 90 bin olmuş km orjinal araba gerçekten temizlik abidesi bnde 14.250 ye satmıştım abi kandıra cezaevinde gardiyandı
RottingChrist
06-02-2013, 10:08
sen işini bilirsin Yunus. pişman olacağın birşey aldığına inanmıyorum diyeceğim ama ne aldığını da bilmiyorum valla :beuj: :o
Timur abi aldığıma pişman oldum şimdi :D:D
ykavcioglu
06-02-2013, 10:10
sen işini bilirsin Yunus. pişman olacağın birşey aldığına inanmıyorum diyeceğim ama ne aldığını da bilmiyorum valla :beuj: :o
teşekkürler abi, resimlerini ekledim güzel araç bence, keyifle biniyorum en azından 30 tl 130 km:D
RottingChrist
06-02-2013, 10:19
şimdi gördüm. içine bakınca zaten bu aracın ne olduğu nasıl kullanıldığı belli. gene bulmuşsun madeni. :)
ykavcioglu
06-02-2013, 10:21
şimdi gördüm. içine bakınca zaten bu aracın ne olduğu nasıl kullanıldığı belli. gene bulmuşsun madeni. :)
abi bir ara buluşalım incele kullan çok seversin:D
RottingChrist
06-02-2013, 10:25
valla çok iyi olur ayarlayalım yakın zamanda. kıyamam ben ona be baksana koltuklara döşemeye. Allah kazadan beladan uzak tutsun.
abi bir ara buluşalım incele kullan çok seversin:D
ercan arseven
06-02-2013, 10:50
bende farkettim ön panelin etiketleri yok değiştimi acaba..
benm eski arabam kıl bi doktordan almıştım ilk sahibiydi o zamn 65 bin km deydi şmdi 90 bin olmuş km orjinal araba gerçekten temizlik abidesi bnde 14.250 ye satmıştım abi kandıra cezaevinde gardiyandı
ii oldu teşekkürler..
ykavcioglu
06-02-2013, 10:52
valla çok iyi olur ayarlayalım yakın zamanda. kıyamam ben ona be baksana koltuklara döşemeye. Allah kazadan beladan uzak tutsun.
çatır çatır kıyalım be abi:D:D
vay arkadaş si ler nereye kalkmış :D
skyserhat
06-02-2013, 11:43
bu aracı bende merak ediyorum arkadaşlar bilgisi olan tanıyan gören arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
mesaj tekrarı:D güncel diyelim
ercan arseven
06-02-2013, 12:09
mesaj tekrarı:D güncel diyelim
fiyatı yükselmiş 13.850 idi..
abdullah songür
06-02-2013, 12:54
vay be b18c yi söküp arabayı satasım geldi bak. isteyen olursa b18c5 olarak satarım :)
ykavcioglu
06-02-2013, 12:58
vay be b18c yi söküp arabayı satasım geldi bak. isteyen olursa b18c5 olarak satarım :)
ruhsata işlet takas edelim:D
ercan arseven
06-02-2013, 13:11
apo senin araba benim..kimseye söz verme.:D
ykavcioglu
06-02-2013, 13:12
abi taş koyma yoluma, kesmiyor beni si, daralıyorum
charger yapacam yoksa:D
umut_vr6
06-02-2013, 13:13
Bir ara arabaları denemek lazım bizim arkadasada aldık sımdı yüklicez gömlekler baskı balata falan b18c dereceli bakalım :)
ercan arseven
06-02-2013, 13:17
abi taş koyma yoluma, kesmiyor beni si, daralıyorum
charger yapacam yoksa:D
:Dyunusum kyma sendeki alete maşallahı var olmazsa ben alıym senin aracı..
ykavcioglu
06-02-2013, 13:21
:Dyunusum kyma sendeki alete maşallahı var olmazsa ben alıym senin aracı..
ben ne yapacam abi ozmn:D
bilmiyorum abi seviyorum ya, 206 varmı dizel takas edelim:D
ercan arseven
06-02-2013, 13:24
ben ne yapacam abi ozmn:D
bilmiyorum abi seviyorum ya, 206 varmı dizel takas edelim:D
broadway var yunusum lpg li az yakar..:D
ykavcioglu
06-02-2013, 13:30
broadway var yunusum lpg li az yakar..:D
ben 94 kasaya hastayımda abi hatun sevmiyo:D
ercan arseven
06-02-2013, 13:36
ben 94 kasaya hastayımda abi hatun sevmiyo:D
evet o kasa güzel malesef bende 93 var şimdilik.. carbondan sonra ev alınca idareten broadway aldım.. ama enkısa zamanda si ya geçicek gibiyim tekrardan..:D
RottingChrist
06-02-2013, 13:40
alın size si.
cars.bg - Honda Civic 1.6 V-TEC (http://avtochasti.cars.bg/u396609)
bu da aile boyu vti
http://avtochasti.cars.bg/u611473
skyserhat
06-02-2013, 13:53
fiyatı yükselmiş 13.850 idi..
demekki sorgulayıncada bu arabalarda fiyat yükseliyor fark ettim :D
ramco 06
06-02-2013, 14:55
fiyat 15 yazmış pazarlık yapmam demiş. saygı duyarım ama işim olmaz. hem 300 + km de hemde lpg li. sinyallere turuncu folyo çekip, içine ne ne olduğu belirsiz bir döşeme ve jant için 15 vermem.
bızıklanmamış stock sedan veya hb fark etmez içi dışı motoru sıkıntısız manuel bir si 12 den fazla etmez benim gözümde.
nasıl olur piyasadan haberin yok mu diyenler olacaktır ama piyasadan da haberim var alınıp satılan araçları da görüyorum. kasası çok güzel ama D serisi ve yapılabilecekleri bir kaç satırdan ileri gitmeyen 20 + yaşında araçlar sonuçta.
kumaş döşemeli,50 tl ye sınyal geldı takılcak lpg yıde sokelım senın için ;)
benim bildiğim siların panelde etiket olmuyor ?
oluyor eski aracımdan bir foto
http://i48.tinypic.com/2ivodg9.jpg
sanırım 90 bin de olan aracı yarin kısmetse alıyorum ben :)
umut_vr6
06-02-2013, 16:44
Oluyo oluyo ön panel de kapılarda
RottingChrist
06-02-2013, 17:42
gönlüm hep siyah hb ten yana ama ben benim bütçe ile mezarcı statüsünde olan birisiyim. :o
kumaş döşemeli,50 tl ye sınyal geldı takılcak lpg yıde sokelım senın için ;)
http://i48.tinypic.com/2ivodg9.jpg
he doğru ya. benim panel değişti o mavi şey de kolçak da duruyo. hiç aklıma gelmedi iyimi :hahaha::hahaha:
abdullah songür
06-02-2013, 18:10
ruhsata işlet takas edelim:D
motoru işlettim zaten :)
abdullah songür
06-02-2013, 18:11
hayırlı olsun ercan abi
umut_vr6
06-02-2013, 18:45
arkadaslar bisey sorucam arkadasa si aldık arkadaki egzosu söküm komple düz boru gibi cıkarıcaz buddy clup gibi güzel bir ses alabilirmiyiz
mercan_shark
06-02-2013, 18:48
panelde etiket olur
abdullah songür
06-02-2013, 18:54
arkadaslar bisey sorucam arkadasa si aldık arkadaki egzosu söküm komple düz boru gibi cıkarıcaz buddy clup gibi güzel bir ses alabilirmiyiz
51 lik düz boru ve buddy club veya skunk2 bi son susturucu ile güzel bir ses alabilirsin
umut_vr6
06-02-2013, 19:02
51 lik düz boru ve buddy club veya skunk2 bi son susturucu ile güzel bir ses alabilirsin
headers 51lik düz boru var suan zaten son susturucuyu cıkarsak oraya gene 51lik düz boru olarak cıkarıcaz nasıl olur
egsozcuda bas gaza begenmezsen geri tak egsozu
abdullah songür
06-02-2013, 19:16
headers 51lik düz boru var suan zaten son susturucuyu cıkarsak oraya gene 51lik düz boru olarak cıkarıcaz nasıl olur
her köşe başında ceza yersin :D
çok ses çıkartır bence
umut_vr6
06-02-2013, 19:21
her köşe başında ceza yersin :D
çok ses çıkartır bence
Gerçi gene de bagırıyo baya kat faln yok ya :) ama hiç olmassa polis görmez düz boruya orjınal gıbı duruyo anlamaz :))
ercan arseven
06-02-2013, 19:57
maşallah 90 bindeki araç çok güzel çabaladım ama alamıyorum maddiyet hayırlı olsun..
RottingChrist
06-02-2013, 20:01
hiç tavsiye etmem. hem keyif almazsınız hemde çok sıkıntı olur.
maşallah 90 bindeki araç çok güzel çabaladım ama alamıyorum maddiyet hayırlı olsun..
hayırlısı abicim :) teşekürler :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-satilik-1.6-si-114137902/detay
bir kardesımız sordu bana bu paralardan hayır gelmez ama ..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-satilik-1.6-si-114137902/detay
istanbulamı gitmiş bu seferde :D geçmiş sayfalarda yorumları var bu aracın zaten uzak durulcak si lardan orjinal rengi beyaz deyil vs. vs ankarada gidip bakmıştık çok çok yıkık bir araç
eg si hatchbackler 125 hp mi 136 hp mi,100 km'de yakıt tüketimi nasıl ve genel anlamda yorumlarınız neler.teşekkürler iyi forumlar...
136 hp. bendeki 40 kurus yakıyor 9k senfonisiyle, rahat gitsek 35 kurus hatta daha da az yakar :D
cabrioleter
08-02-2013, 01:43
eg si hatchbackler 125 hp mi 136 hp mi,100 km'de yakıt tüketimi nasıl ve genel anlamda yorumlarınız neler.teşekkürler iyi forumlar...
si'ler 130 hp hocam..
hergün gördüğüm bi araba içler acısı bide saçma sapan gazlıyolar arabayla
si 130 hp gasitaly lpg ile 1200 km de 250 tl yaktım sakin kullanım.
08-02-2013, 23:09
Benim EGle 1460 km yolu 290 TL'ye gittim en son.Otobandan gittim genellikle hızım genellikle 100 civarıydı.
umut_vr6
08-02-2013, 23:11
130hp yakıtı cok iyi 40 kurus falan yakıyo 940 kilo oldugu için bu da benzin konusunda bir ek avantaj
08-02-2013, 23:23
Benzinde hiç denemedim ben.Benzin biraz ucuzlasa depoyu doldurup deneyecem :D
istanbulamı gitmiş bu seferde :D geçmiş sayfalarda yorumları var bu aracın zaten uzak durulcak si lardan orjinal rengi beyaz deyil vs. vs ankarada gidip bakmıştık çok çok yıkık bir araç
rengi orjinal diye biliyorum bende.karıştırıyor olabilir misin ?
Si ler 50 kurustan assagı yakmaz kandırmayalım bırbırımızı egzost konusundada Skunk2 diyorum baska bısey demiyorum ;)
Si ler 50 kurustan assagı yakmaz kandırmayalım bırbırımızı egzost konusundada Skunk2 diyorum baska bısey demiyorum ;)
editt... önceki mesajlarda yazdım yakıtı. sıkıntısı yok :)
Yazılım Oldugu ıcın senın aracın az yakıyor ama yazılımsız araclarda fark ediyor ;)
Yazılım Oldugu ıcın senın aracın az yakıyor ama yazılımsız araclarda fark ediyor ;)
doğru olabilir başka si a binmedim :icon_tup: ne desem yalan yani...
ben vtec te o kadar yakmıyorum yaw :) vtec altı tabiki.
gecen sene si da wardı bnde yine gazlamadıkca o kadarı bulmuyodu kesınlıkle
kadir jdm civic
09-02-2013, 09:14
vay arkadaş Sİ ler benzın manyagı olmuş artık valla benı bilen bilir sürekli Sİ lerle ugraşıyorum
ZC civic Sİ yüklü idi ve beyın ayarı yoktu 1000 km de 200 tl yaktım benzın 4,45 iken şehir içinde 175 tl lik yakıt ile 680 küsür km yapmıştır sakın kullanımda.
bir de lpg li arabam vardı 440 bınde orjinal km ye sahipti lpg de bir depo 90 tl ye doluyordu 530 km yol gittim uzunda
suan yenı yaptıgım Si ilede 20 tl ye 60 km gittim tamamen ayarsız aracım rodajda suan bitsin ayarlarını yapıcam şehir içi suan benzınde 300-330 kuruş arası yakar chip atarsam dahada düşürebilirim.
yunus un aldıgı N plaka si lpg li 120 km yi 30 tl lik gaz ile gitmiş şehir içi dun akşam kendısı ile konuşurken söyledi.
fazla yakan Sİ lere lafımdır. aracınızın ayarlarını kontrol ettirin enjektör temizligi / zengin fakir yakıt karışımını/ yağını/ bujılerını / bujı kablolarını/ elektrik kaçaklarımı var mı yok mu / aracınızın komporasör degerlerine bakın/ ve en önemli emme monifoltunuzu ve gaz kelebegini söküp temizleyın suan içi zift gibidir temizledikten sonrada aracın gidişini ve yakıt sarfıyatındaki düşüklügü fark ediceksınız.
uzak durulcak bi araç .d bi tek göstergeleri orjinal eg6 kadranı arka kanadıda aynı şekilde orjinal ışıklıydı sökmüşler göğüsdeki kapılardaki siyah yerleri benm elimden geçmişti .d
blackk35alp
09-02-2013, 14:37
vay arkadaş Sİ ler benzın manyagı olmuş artık valla benı bilen bilir sürekli Sİ lerle ugraşıyorum
ZC civic Sİ yüklü idi ve beyın ayarı yoktu 1000 km de 200 tl yaktım benzın 4,45 iken şehir içinde 175 tl lik yakıt ile 680 küsür km yapmıştır sakın kullanımda.
bir de lpg li arabam vardı 440 bınde orjinal km ye sahipti lpg de bir depo 90 tl ye doluyordu 530 km yol gittim uzunda
suan yenı yaptıgım Si ilede 20 tl ye 60 km gittim tamamen ayarsız aracım rodajda suan bitsin ayarlarını yapıcam şehir içi suan benzınde 300-330 kuruş arası yakar chip atarsam dahada düşürebilirim.
yunus un aldıgı N plaka si lpg li 120 km yi 30 tl lik gaz ile gitmiş şehir içi dun akşam kendısı ile konuşurken söyledi.
fazla yakan Sİ lere lafımdır. aracınızın ayarlarını kontrol ettirin enjektör temizligi / zengin fakir yakıt karışımını/ yağını/ bujılerını / bujı kablolarını/ elektrik kaçaklarımı var mı yok mu / aracınızın komporasör degerlerine bakın/ ve en önemli emme monifoltunuzu ve gaz kelebegini söküp temizleyın suan içi zift gibidir temizledikten sonrada aracın gidişini ve yakıt sarfıyatındaki düşüklügü fark ediceksınız.
kadirim gerekli tüm açıklamayı yapmışsın
si ile tam dolu bir depo ile 785 km yol yaptım uzun yolda hızım ortalama 120 idi
kaç lira değilde kaç lt yaktığı önemli
artık benzinin parasına hesap yapılmaz
kadir jdm civic
09-02-2013, 18:16
si ile tam dolu bir depo ile 785 km yol yaptım uzun yolda hızım ortalama 120 idi
kaç lira değilde kaç lt yaktığı önemli
artık benzinin parasına hesap yapılmaz
yakın bir zamanda fulleyıp deneme yapmadım ama bir uzun yaparsam yazarım fakat senın araçta crx 5 dişlisi var yalnış bilmıyorsam 120 km deki devrın 4500 devir olur oda Sİ için yüksek bir devir oluyor Sİ de 2500 devirde 90 km sabit hız ile kimseyı üzmez.
adamlar clio rs ile uzunda 100 km de 4,0 lt yakıt yaktılar 2000cc 172 hp araçlarla.
09-02-2013, 18:23
Geçen yaz gaz kelebeğini temizlettirmiştim.Bu yazda giderken emme manifoldunu temizlettireceğim.Bir şey soracam.Benzin ikaz ışığını yanması için hangi parçayı değiştirmek gerek.Sanırım benim EG'in benzin lambası yanmıyor :)
abdullah songür
09-02-2013, 18:39
o zaman benim eg nin 500 600 ü var gibi :D
09-02-2013, 18:50
o zaman benim eg nin 500 600 ü var gibi :D
Turbolayıp tüp taktıralım ona en iyisi :D
ercan arseven
09-02-2013, 19:33
Geçen yaz gaz kelebeğini temizlettirmiştim.Bu yazda giderken emme manifoldunu temizlettireceğim.Bir şey soracam.Benzin ikaz ışığını yanması için hangi parçayı değiştirmek gerek.Sanırım benim EG'in benzin lambası yanmıyor :)
zafer gösterge içindeki ampülü değiştirtcen..
abdullah songür
09-02-2013, 19:47
Turbolayıp tüp taktıralım ona en iyisi :D
ahuahauahuahau
Kimsenin ki yanmıyor ki :D Ben yanan görmedim daha.
Benim eg de yanıyor abi benzin ışığı :D
ben aracı daha 2 gün önce aldım izmitten ankaraya geldim 150 tl benzin ile 450 km yol yaptım hızım en az 100 en fazla 150 :)
kadir jdm civic
09-02-2013, 20:53
2 tane Sİ m var 2 sınde de benzın ışıgı yanıyor ama daha önceklerde yanmıyordu dedikleri gibi benzın ambulunu değiştirmek lazım ama nasıl değişir bilmıyorum.
09-02-2013, 20:55
zafer gösterge içindeki ampülü değiştirtcen..
Konya'ya gelince bakariz artık : )
ahuahauahuahau
Ben K20 koyup tüp takacam zaten :D
Nasıl yansın garibim.Ondan bile vergi alırlar diye tırsıyordur :D
umut_vr6
09-02-2013, 21:02
Biz 97 oktanla istanbuldan edirneye 180 tl attık 670 km falan geldigimizde 40 lıralık daha vardı ama 80 100 arası yaptık
cıvıc si
09-02-2013, 21:34
Ampul degil samandiranin uzerinde civa gibi bir malzeme var kurudugu zaman islem gormuyor benzini en az ceyrek depo birakmak lazim kurumamasi icin bozulanlar icinde cikma samandirada olmaz sifirini almak lazim ;)
güneşbalkan
10-02-2013, 18:02
2001 model 1.4 16V cliom var.eli yüzü düzgün si'la takaslamak istiyorum düşünen olursa iletişime geçelim
Hakkında bilgisi olan varmı? eski plakası 35 hmr imiş diye duydum temizliği ve orjinalliği ile bilinirmiş ama şuan tam ne durumda bilmiyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-orjinal-si-113031276/detay/
kadir jdm civic
10-02-2013, 23:53
Hakkında bilgisi olan varmı? eski plakası 35 hmr imiş diye duydum temizliği ve orjinalliği ile bilinirmiş ama şuan tam ne durumda bilmiyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-orjinal-si-113031276/detay/
arabayı izmir draglarda canlı gördüm çok guzel bir araçtı gideride iyidi fakat burda su var adamlar bu arabayla bukadar ınık mı dolaşıyor yoksa sadece foto için mı indirdiler
Sİ de okadar çok saglam bir sase yoktur bu basıklıkta illakı üst salıncaktan kulelere darbe oluşturmuştur ön kulelerde de kapanma yapmıştır dikkat edip iyi baktırıp öyle almanızı tavsiye ederım bu dediklerim sayet arabayı bukadar basık kullanmışsalar gecerlidir normal seviyede kullanmışsalar sıkıntı olmaz tertemız bir Sİ
draglarda gördüm derken izleyici olarakmı yoksa yarıştımı? o basık resimleri bi önceki sahibi hakan arkadaşıma ait,hakan her arabasını dibine kadar basar çok sever basıklığı ve gezdiği bi kaç yol vardır onun dışında gezmez,titizdir. ama şuan başkasında işte araba ne durumda tam bilmiyoruz,ama 100km ötemde bi gidip bakıcam haftasonu.
Hakkında bilgisi olan varmı? eski plakası 35 hmr imiş diye duydum temizliği ve orjinalliği ile bilinirmiş ama şuan tam ne durumda bilmiyorum. [url]http:///[www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-orjinal-si-113031276/detay/url]
Aracı ilk sahibinden biz aldık toparladık boyası aksesuarları vs.. kasası motoru içi kusursuzdu bütün etiketleri duruyordu üstünde kaput içi kapı içi vs, biz samsuna sattık sonradan bildiğim kadarıyla motor falan yapıldı yanlış olmasın ama öyle bi duyum aldık eğer motor düzgün yapıldıysa kazaya birşeye karışmadıysa bıraktığımız gibiyse alıncak bi araba ama fotoğraflardan pek bıraktığımız gibi durmuyor .
draglarda gördüm derken izleyici olarakmı yoksa yarıştımı? o basık resimleri bi önceki sahibi hakan arkadaşıma ait,hakan her arabasını dibine kadar basar çok sever basıklığı ve gezdiği bi kaç yol vardır onun dışında gezmez,titizdir. ama şuan başkasında işte araba ne durumda tam bilmiyoruz,ama 100km ötemde bi gidip bakıcam haftasonu.
Draglara girmedi kardeşim seyirci olarak gidildi
Bizdeki satılmadan önceki fotoğrafları
http://i770.photobucket.com/albums/xx341/berkin035/DSC_0158-1_zpse617a91f.jpg
http://i770.photobucket.com/albums/xx341/berkin035/DSC_0110-1_zps8d733755.jpg
http://i770.photobucket.com/albums/xx341/berkin035/DSC_0101_zpsa847ada0.jpg
Ben konuşmuştum şuanki sahibi ile bi ara böyle gezilmiş şuan bu kadar basık deyilmiş dedim coil filanmı var yaylar kesik dedi onun dışında bir sorunu yok filan demişti.
si yüklü sakin kullanımda uzun yolda .28 kr yakıyor benzinde :)
Aracı ilk sahibinden biz aldık toparladık boyası aksesuarları vs.. kasası motoru içi kusursuzdu bütün etiketleri duruyordu üstünde kaput içi kapı içi vs, biz samsuna sattık sonradan bildiğim kadarıyla motor falan yapıldı yanlış olmasın ama öyle bi duyum aldık eğer motor düzgün yapıldıysa kazaya birşeye karışmadıysa bıraktığımız gibiyse alıncak bi araba ama fotoğraflardan pek bıraktığımız gibi durmuyor .
Draglara girmedi kardeşim seyirci olarak gidildi
Bizdeki satılmadan önceki fotoğrafları
http://i770.photobucket.com/albums/xx341/berkin035/DSC_0158-1_zpse617a91f.jpg
http://i770.photobucket.com/albums/xx341/berkin035/DSC_0110-1_zps8d733755.jpg
http://i770.photobucket.com/albums/xx341/berkin035/DSC_0101_zpsa847ada0.jpg
komple boyanmıştı değilmi sizdeyken? boya kodu falan bellimi?
motor hakanda iken yapılmış,yağ pompasından dolayı yatak sarmış ama sardığını anladığı an bırakmış o yüzden fazla bi masraf çıkmamış 2000 TL ye orjinal parçalarla toplatmış tekrar,sonra sağlam oldumu bidaha patlarsa bende patlasın die sıkıştırmış arabayı baya ama bi sıkıntı olmamış,şuanki sahibinde de küçük bi darbe sonucu gerek olmadığı halde ön kaput değişmiş sanırım,ama sahibiyle görüşmedim daha,dediğiniz gibi şuan yüksekmiş araba sac jantlarla yatıyomuş garajda.
Evet biz boyattık komple orjinal kendi kırmızısına
Buda ilk aldığımız gün çekilen fotoğrafları
http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/43330-honda-civic-si-berkin-metin-photographer.html
eki hmr yi düşünen arkadaşların bilgisine; bugün bakmaya gidecektim ama vazgeçtim,baya bi araştırma yaptım geçmişte kazası olmuş zaten ama ne seviyede bilemiyorm,şuanki sahibindeyken de 1 ay kadar önce sanırım park halindeyken darbe almş,kapur farlar ve tampon değişmiş,panelde de küçk bi ezik varmş düzeltilmiş.ben soğudum o yüzden vazgeçtim. ama kaç yaşnda araç için bunlar çok büyük şeyler değil ama ben titizim biraz.
varmıdır gören bilen?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-iyi-seyirlerrr-si-r-115289316/detay/
eki hmr yi düşünen arkadaşların bilgisine; bugün bakmaya gidecektim ama vazgeçtim,baya bi araştırma yaptım geçmişte kazası olmuş zaten ama ne seviyede bilemiyorm,şuanki sahibindeyken de 1 ay kadar önce sanırım park halindeyken darbe almş,kapur farlar ve tampon değişmiş,panelde de küçk bi ezik varmş düzeltilmiş.ben soğudum o yüzden vazgeçtim. ama kaç yaşnda araç için bunlar çok büyük şeyler değil ama ben titizim biraz.
Merakımdan dolayı soruyorum geçmişte kazası olmuş derken bizdeyken kazası darbesi değişeni yoktu çünkü ?
umut_vr6
19-02-2013, 01:51
varmıdır gören bilen?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-iyi-seyirlerrr-si-r-115289316/detay/
Arac arkadasımın araba gayet iyi durumda önden kazı faln yok zaten ilanda görmüsünüzdür panelde ve kapılarda etiketleri durmaktadır gelin birde gözünüzle görmenizi tavsiye ederim
PaSHa-brk
19-02-2013, 08:47
Merakımdan dolayı soruyorum geçmişte kazası olmuş derken bizdeyken kazası darbesi değişeni yoktu çünkü ?
Bizdeyken kazası yoktu zaten Berkin :) dikkatli okursan suan ki sahibinde 1 ay önce olan bi kaza olmuş kaput değişmiş.
Ali Burak Şık
19-02-2013, 11:12
varmıdır gören bilen?
Araç cihan abimin aracı önceden de zeytinburnundaydı durumu gayet iyi temiz bi araçtır tavsiye ederim
Bizdeyken kazası yoktu zaten Berkin :) dikkatli okursan suan ki sahibinde 1 ay önce olan bi kaza olmuş kaput değişmiş.
Aynen kanka ;)
geçmişteki kaza dediğim yine samsunda olmuş,benim bildiğim 3.el deiştirdi araç samsunda,artık kimde oldu bilmiyorum.
RottingChrist
23-02-2013, 20:35
benim eski aracım. kaput altına bakınca içim cız etti. kadir bu arabayı hatırladın mı? ne saplardım sana :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-real-auto-dan-hastasina-v-tec-doch-115898744/detay
ykavcioglu
23-02-2013, 20:58
zc olacaktiiii
RottingChrist
23-02-2013, 21:02
ince contasına kurban. :Deli:
zc olacaktiiii
benim eski aracım. kaput altına bakınca içim cız etti. kadir bu arabayı hatırladın mı? ne saplardım sana :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-real-auto-dan-hastasina-v-tec-doch-115898744/detay
abı sutlucede bı bulusma olmustu gece, o zamn sende si mı wardı crx mı ?
sıyah bı kaputsuz si gelmıstı bulusmaya o geldı aklıma da :D
kadir jdm civic
24-02-2013, 08:21
ah satmayaydın görcektin sen saplamayıda neyse hadi al bir tane arabada çıkalım rollere en güzel rakibım timur abimmm
abı sutlucede bı bulusma olmustu gece, o zamn sende si mı wardı crx mı ?
sıyah bı kaputsuz si gelmıstı bulusmaya o geldı aklıma da :D
crx vardı o zaman
RottingChrist
24-02-2013, 11:30
Feritin de dedigi gibi crx vardi. Si sefakoy den gelenlerden birisindeydi. Kadir sendeki hirs varken sen si ile tayyar a da saplarsin.
kadir jdm civic
24-02-2013, 13:46
Feritin de dedigi gibi crx vardi. Si sefakoy den gelenlerden birisindeydi. Kadir sendeki hirs varken sen si ile tayyar a da saplarsin.
Sİ ile D16a9 turbo saplayabilir anca typer a başka ihtimali bile yok.
ama Sİ kasa k20 koyarsak ozaman ciddi saplarız.
Selamın aleykum :D
aleykum selam kanka napiyosun :D
aleykum selam kanka napiyosun :D
Ne yapayım hacı stock fn2 typer arıyorum :D
RottingChrist
24-02-2013, 15:54
okunmuş ince conta ile işlem tamam.
atmo yüklü Si zırstock typer la 4 sonuna kadar yürür diye düşünüyodum ben :soru:
RottingChrist
24-02-2013, 16:53
hayal hüsran yalan olur :)
atmo yüklü Si zırstock typer la 4 sonuna kadar yürür diye düşünüyodum ben :soru:
kadir jdm civic
24-02-2013, 17:40
şimdi girecegin malzemeleri hemen söylıyeyım ...
sıkıtırma piston bulman gerekli ki D16a9 kapakların silindire gelen hacmı çokfazla oldugundan ve suan ki piston üreticileri d16a6 ve z6 ya göre piston ürettiklerinden Sİ ye d16a9 motor a piyasada türkiye ve yurtdışı herhangi bir piston 10.5 tan fazla vermıyor anca ince conta kapak ve blok taşlama ile 11 veya maximum 11.5 (çok sakıncalı ) çıkartabiliyorsun.
gecenlerde araştırdım d16a6 ya göre piston getirmesi 1000 tl ye mal oluyor.
sonra kısa takman gerekir ki oda yurtdışında var ankarada erkut abide yapıyor 800 tl
portpolish 600 tl ful
emme takman gerekli skunk2 serdar si ye takttık maliyeti suan 1000 tl emme ile
kelebek takman gerekli 200-300 tl
sonrada egzantirik takman gerekli bunu yapman çok çok zor suan d16a9 a göre satılan bir egzantirik yok türkiye piyasasında yurtdışında belki bir ihtimal olabilir bursadan gürsel aga crx ınde var daha önce istanbuldan yalcın almıştı o egzantirikleri dahada başka bir egzantirik görmedım ben olsa suan ben alır koyarım bir köşeye..
birde beyıne ihtiyacın var ki en önemli 1000- 1500 tl arasındadır suan .
birde bu malzemeleri aldın bunlarla iş bitmıyor çok çok iyi bir motor ustası ve bu ustanında çok çok iyi bir motor rektifiyecisi olması gerekli ki aracın tüm yapılan işlemler sonunda saglıklı yürüsün oda rahat 2000 tl alırlar
en son ve önemlisi çok çok iyi bir beyın programcısı aracına ne koyarsan koy ne yaparsan yap beyın ayarı iyi olmazsa aracın gitmesi gerektigi gibi asla gitmez 500 - 750 tl arasında yaptırabilirsın.
bu işlemler sonunda 6000 tl gibi rakamın gider sayet bunları yapıp bir EP3 typerla yürümek veya geçmek hayalın varsa deneyebilirsın yapabilirsın sonucu görebilirsek ne mutlu bize ki yapan oldu yürüttü bizde yapalım bizde yürütelim Sİ lerimizi.
106 lara suan ki yapılan işlemler gibi...
umut_vr6
05-03-2013, 19:51
Si roll time :) dısarda olan yokmu
skyserhat
06-03-2013, 09:04
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sunroof-plus-manuel-honda-ciivic-si-71501396/detay
bu araç hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevirnim
ykavcioglu
06-03-2013, 11:07
sıkıtırma piston bulman gerekli ki D16a9 kapakların silindire gelen hacmı çokfazla oldugundan ve suan ki piston üreticileri d16a6 ve z6 ya göre piston ürettiklerinden Sİ ye d16a9 motor a piyasada türkiye ve yurtdışı herhangi bir piston 10.5 tan fazla vermıyor anca ince conta kapak ve blok taşlama ile 11 veya maximum 11.5 (çok sakıncalı ) çıkartabiliyorsun.
sonra kısa takman gerekir ki oda yurtdışında var ankarada erkut abide yapıyor 800 tl
portpolish 600 tl ful
sonrada egzantirik takman gerekli bunu yapman çok çok zor suan d16a9 a göre satılan bir egzantirik yok türkiye piyasasında yurtdışında belki bir ihtimal olabilir bursadan gürsel aga crx ınde var daha önce istanbuldan yalcın almıştı o egzantirikleri dahada başka bir egzantirik görmedım ben olsa suan ben alır koyarım bir köşeye..
birde bu malzemeleri aldın bunlarla iş bitmıyor çok çok iyi bir motor ustası ve bu ustanında çok çok iyi bir motor rektifiyecisi olması gerekli ki aracın tüm yapılan işlemler sonunda saglıklı yürüsün oda rahat 2000 tl alırlar
en son ve önemlisi çok çok iyi bir beyın programcısı aracına ne koyarsan koy ne yaparsan yap beyın ayarı iyi olmazsa aracın gitmesi gerektigi gibi asla gitmez 500 - 750 tl arasında yaptırabilirsın.
bu işlemler sonunda 6000 tl gibi rakamın gider sayet bunları yapıp bir EP3 typerla yürümek veya geçmek hayalın varsa deneyebilirsın yapabilirsın sonucu görebilirsek ne mutlu bize ki yapan oldu yürüttü bizde yapalım bizde yürütelim Sİ lerimizi.
ulan üşenmeden yazmışın haa:D
tebrikler kanki:D
Oklit_85
06-03-2013, 19:44
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-izmirin-gozbebegi-si-104751176/detay/
Arkadaşlar araç hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. daha önce bi arkadaş da benim gibi yazmış ama hiç yorum yok araç hakkında tanıyan varmı İzmir'den..
umut_vr6
06-03-2013, 23:48
ulan üşenmeden yazmışın haa:D
tebrikler kanki:D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-izmirin-gozbebegi-si-104751176/detay/
Arkadaşlar araç hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. daha önce bi arkadaş da benim gibi yazmış ama hiç yorum yok araç hakkında tanıyan varmı İzmir'den..
Araba cok iyi alınacak bir araba ama bir bilgim yok.
Oklit_85
07-03-2013, 09:02
Araba cok iyi alınacak bir araba ama bir bilgim yok.
araba hakkında benim de bilgim bana göre de çok iyi ama :)
Oklit_85
08-03-2013, 13:30
yok mu şimdi aracı tanıyan bayağdr ilan da araç?
yok mu şimdi aracı tanıyan bayağdr ilan da araç?
bu tip janjanlı fotolara güvenmiyorum, geneldede hep bu tarz fotolar dolanıyo nette yakından bakmakta fayda var
kadir jdm civic
08-03-2013, 15:40
bu tip janjanlı fotolara güvenmiyorum, geneldede hep bu tarz fotolar dolanıyo nette yakından bakmakta fayda var
fazla ön yargılı olmamak lazımdır ben bu aracı İzmirde gördüm çok guzel duruyordu...
şimdi yorumlarla araba alınmaz çünkü senın begenmedıgını bir başkası begenır, onun begenmedıgını sen begenirsin gercekten alma niyetın varsa gidip kendı gözünle bakman lazım...
neyi merak ediyorsun senin için hangi kriterler önemli ????
kaza si ? değişmenı ? şase ve kuleleri ? boyası falan filan ???
kadirr kankaa 13 liraya varmı üzmicek araba :D
portpolish 600 tl ful
bu saydıklarının hepsi şuan var bende tayyar killer olurmuyum :D
güneşbalkan
08-03-2013, 18:11
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-1.6-si-dohc-117476169/detay
bu aracı bilen var mı istanbul ekibinden? yada başka yerden
blackk35alp
08-03-2013, 18:21
benim bildiğim izmirde bi manyak ta war ama:)
Oklit_85
08-03-2013, 19:53
tabiki aracı yakından görmek çok önemli ama yakında değil araç bana bayaa bi uzak o yüzden hani forumda tanıyan bilen varrmı bilmek istio insan..
kadir jdm civic
08-03-2013, 22:29
bu saydıklarının hepsi şuan var bende tayyar killer olurmuyum :D
sen tayyar killer olursan bende yaza senın izinden gidicem ama söz ver egzantirikleri bana vericeksın tamam mı abi ?
kadir jdm civic
08-03-2013, 22:31
kadirr kankaa 13 liraya varmı üzmicek araba :D
var kardeşim olmaz mı? ama illa bir eksigi çıkar kesinlikle.
Son sayfalara baktım ancak bişey bulamadım. Bu araç hakkında bilgisi olan var mı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-cok-cok-acilll-orjinal-si-116846500/detay
BarışArdalı
11-03-2013, 00:50
Son sayfalara baktım ancak bişey bulamadım. Bu araç hakkında bilgisi olan var mı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-cok-cok-acilll-orjinal-si-116846500/detay
araç sahibi üye diye hatırlıyorum
blackk35alp
11-03-2013, 07:30
millet cayır cayır si arıyor .honda duy sesimizi si vti üretimine başla artık:)
güncelliyelim, bilgi lazım...
yok mu bilen eden arkadaş ?
Hakkini veren olursa fiyatta yardimci olurum:)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-si-sedan-sunroof-manuel-lacivert-118190964/detay/
kadir jdm civic
14-03-2013, 14:06
millet cayır cayır si arıyor .honda duy sesimizi si vti üretimine başla artık:)
aman kardeşim du elimizdekileri bir çıkartalım yenısını alıcak para olsun elimizde :) :) :)
eg kasa dunya çapında modifiye edilen bir araç popülaritesi hiç bitmez bence....
Oklit_85
17-03-2013, 19:58
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-si-dohc-118293596/detay/
aracı tanıyan arkadaşlar ist'dan?
portpolish 600 tl ful
sonuc olarak olmayacak iş değil yanii :)
Tanıyan gören bilgisi olan?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2001-dohc-si-full-orjinal-117945938/detay/
kadir jdm civic
17-03-2013, 21:05
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-si-dohc-118293596/detay/
aracı tanıyan arkadaşlar ist'dan?
kasa temiz duruyor belki bir iki değişende olsa bu yaştakı bir araba için normal takıntın yoksa tabi motorunu iyi bir ustaya baktır gerekirse alttan açtır pompasına falan bak yataklarını kontrol ettir. içine sine sine el araçı
RottingChrist
17-03-2013, 21:13
kadir kim araba satarken yataklara baktırır akıl mantık işi değil ki. kim sattığı arabayı bu kadar bızıklatır. hemde araç si ise. :o
kasa temiz duruyor belki bir iki değişende olsa bu yaştakı bir araba için normal takıntın yoksa tabi motorunu iyi bir ustaya baktır gerekirse alttan açtır pompasına falan bak yataklarını kontrol ettir. içine sine sine el araçı
ja plakalı kırmızıyı bılmıyorum ama bı kac sefer gordum.kasa duzgun duruyordu.
kaput altıda mis gibiydi :) baya bakımlı gözüküyordu.ama fiyat tartısılır tabi :)
kadir jdm civic
17-03-2013, 21:29
kadir kim araba satarken yataklara baktırır akıl mantık işi değil ki. kim sattığı arabayı bu kadar bızıklatır. hemde araç si ise. :o
var oldgunu bildigim için söyledım abicim.
he bana deseler onu açtırtcam bunu actırtcam kesinlikle izin vermem o ayrı
RottingChrist
17-03-2013, 21:37
adam demekki kendine güveniyor yatağını açıyor :)
var oldgunu bildigim için söyledım abicim.
he bana deseler onu açtırtcam bunu actırtcam kesinlikle izin vermem o ayrı
kadir jdm civic
18-03-2013, 08:22
adam demekki kendine güveniyor yatağını açıyor :)
valla bilemıyecem güven iyi birseydir de fazla kurcalamamak lazım bence 7 tane araç aldım bir tanesine bile gidip abi sunu alttan açalım belki birsey vardır demedim aldık baktırdık sözüne güvendigimiz insanların onları lafları ile araba aldık ve su ana kadar allaha şükür bir araç alıpta motorunu kırmış degilim sattıktan sonrada her arabamın arkasında durdum benlik birsey varsa elimden geleni yaptım araba sattıgımda para yerine dost kazandım....
mannerboy
19-03-2013, 14:45
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-extrasi-bol-94-esay-118419997/detay
yardım
Oklit_85
19-03-2013, 17:00
çok saol kardeşim değişene takıntım var boyanın hiç önemi yok bence :)
ja ya adam hertürlü garanti veriyor,çoktan alıcamda fiyatta anlaşamıyoruz :)
güneşbalkan
19-03-2013, 23:06
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-firsat-arac-full-orjinal-ellenmemis-cok-cook-temiz-118764751/detay
buda temiz görünüyor bi detaylı bakmak lazım aslında
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-firsat-arac-full-orjinal-ellenmemis-cok-cook-temiz-118764751/detay
arka plakalık neden uzun bunun acaba çok kötü duruyor :o
sıkıntısız problemsız yürürü saglam ve full arac arayan izmirdeki KLY plakalı si baksın arkdslar ;) gri sedan olan.
4 4 luk bı arac
mannerboy
21-03-2013, 15:36
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-hastasina-honda-si-r-doch-118817500/detay istanbulda bakan varmı buna
BıD-Clio
21-03-2013, 15:41
aracın kmsı dusurulmus tu sannırım arkadasa bakyorduk 2008 yılında yanlıs hatırlamıyorsam 208.000 km deydı hatta bugun arabayı gosterıceklerdı tkrar yayında olduguna gore almadılar sanırım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-hastasina-honda-si-r-doch-118817500/detay istanbulda bakan varmı buna
Timur Abinin eski aracı sanırm
MertDuman
21-03-2013, 16:23
arabaya bugün yakın bi arkadaşım bakmaya gitti kasa olarak düzgünmüş ön panel değişmiş AlpHonda da motoruna baktırmişler 1500 tl masraf olduğunu ve motorun daha önce açılmış olduğunu söylemişler.
mannerboy
21-03-2013, 18:57
Timur Abinin eski aracı sanırm
temizmi yani
alfonso4474
21-03-2013, 19:45
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-masrafsiz-bu-abi_si-118557930/detay
varmı bilgi acaba bu hafta alınck 4 kapı olarak yardımcı olursanız sevinirim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-masrafsiz-bu-abi_si-118557930/detay
varmı bilgi acaba bu hafta alınck 4 kapı olarak yardımcı olursanız sevinirim
Alper abimin aracı... Gayet temiz :icon_tup:
alfonso4474
21-03-2013, 21:33
Alper abimin aracı... Gayet temiz :icon_tup:
kaza değişen boya durumunda masrafı varmı flan başka bilginiz varmı acaba
kaza değişen boya durumunda masrafı varmı flan başka bilginiz varmı acaba
araç hakkında konuşmak hiç nasip olmadı. Genelde VTi'yla gezdigi için... Face'ten mesaj attım cevap atsın özelden dönecegim sana
berdoz76
25-03-2013, 21:05
Dostlarım, arkadaşıma bakıyoruz, bilgisi olan varsa
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-orjinall-japon-hic-acelesi-yok-kiymet-bilene-119093515/detay
Resul911
26-03-2013, 15:22
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-orjinal-doch-motor-136-psi-honda-civic-1.6-si-full-119550316/detay#
bilgisi olan varmı ?
berdoz76
26-03-2013, 19:06
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-orjinal-doch-motor-136-psi-honda-civic-1.6-si-full-119550316/detay#
bilgisi olan varmı ?
resimlerden yanlış anlamamışsam 2 sene evvel İstanbul Anadolu yakasında ***** sitede, sanırsam bir kaç ay satışta kalan bir araçtı. 13000 lerden 11500 e kadar inmişti fiyatı. orjinal teybi vardı ve evlilik sebebiyle satıldığı duyrulmuştu.
bilgisi olan varmı ?
Aracı bilmiyorum ama direksiyon simidi pek 177 bin km deymiş gibi durmuyo
Resul911
26-03-2013, 21:24
Aracı bilmiyorum ama direksiyon simidi pek 177 bin km deymiş gibi durmuyo
Benimde direksiyon simidi dikkatimi çekti. Tramer sorgusunda bir sıkıntı yok.
direksiyon simitine takılmayın bence benim hd si simitide pek iyi deyildi 160 bindeydi araç güneşde durunca iser isemez çatlama ve yıpranma oluyor.
Resul911
26-03-2013, 22:31
direksiyon simitine takılmayın bence benim hd si simitide pek iyi deyildi 160 bindeydi araç güneşde durunca iser isemez çatlama ve yıpranma oluyor.
Aracı arkadaşa almayı düşünüyoruz. Bilgisi olan varsa paylaşırsa iyi olur.
skyserhat
27-03-2013, 13:20
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-maskeli-yayinda-119514944/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-1994-1.6-civic-si-119640049/detay
Bu iki araç hakkında bilgisi olan sanki ilk araç daha öncede vardı diye hatırlıyorum yanlış değilsem bilenler görmeye giden bakan eden birileri bilgi verirseniz sevinirim
angelus_1214
27-03-2013, 22:27
bilgisi olan varmı ?
Araç bizim burda ben bugun görüştüm telefonda adam geri aradı ne dusunuysn dıye sanırım paraya aciliyeti var , fotolarda iyi fakat gidip görmek gerek radyator ve sağ camurluk değişmiş gibi duruyor
Resul911
28-03-2013, 06:46
Araç bizim burda ben bugun görüştüm telefonda adam geri aradı ne dusunuysn dıye sanırım paraya aciliyeti var , fotolarda iyi fakat gidip görmek gerek radyator ve sağ camurluk değişmiş gibi duruyor
Evet doğrudur sağ çamurluk ve radyatör değişmiş. Herhangi bir sıkıntı çıkmazsa bugün yola çıkmayı düşünüyorum
Arabayı gösterebilecegim.iyi bir usta önerin varmı?
angelus_1214
28-03-2013, 10:11
Evet doğrudur sağ çamurluk ve radyatör değişmiş. Herhangi bir sıkıntı çıkmazsa bugün yola çıkmayı düşünüyorum
Arabayı gösterebilecegim.iyi bir usta önerin varmı?
istersen serviste baktrablrsn expert ücreti 150 tl sadece kaporta bakıyorlar ama ben sana yardımcı olurum mekank felan ne varsa a'dan z'ye ögreniriz
Resul911
28-03-2013, 10:15
istersen serviste baktrablrsn expert ücreti 150 tl sadece kaporta bakıyorlar ama ben sana yardımcı olurum mekank felan ne varsa a'dan z'ye ögreniriz
sadece kaporta işimizi görmez zaten önemli olan arabanın ciğeri sağlammı :icon_tup: herhangi bir değişiklik olmaz ise akşam otobüse binip gelmeyi düşünüyorum.
Oklit_85
28-03-2013, 19:49
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-su-damlasi-119377394/detay
arkadaşlar aracın şanzmnı orjinal manuel midir? kafama takıldı otomatikle manuel şanzımanda devir saatinde kesici 8bn devirde mi yoksa farklımı aracın 7.5de benim bildiğim manuel si de 8bn de başlamıomu ikaz kkırmızısı?
benim bildiğim eg silar hep böyle devir
eski aracımın göstergeleri
http://i46.tinypic.com/2mxgwlj.jpg