Orijinalini görmek için tıklayınız : Saç jant bakımı nasıl olmalı???
Arkadaşlar saç jantların bakımı nasıldır?kullandığım aracımın saç jantları baya küflenmiş...acaba atıp yeni bir takım saç jant almalıyım yoksa küflerinden kurtulmamın yada bakımını yapmamın bir yolu var mıdır? Yardımlarınızı bilgilerinizi bekliyorum...
Al eline 0 olmayan zımpara.Suyla birlikte zımparala.Ardından temizce tinerle temizle.Üstünede hangi reng istiyosan o reng sprey al boya:)
En güzeli jant lastiği birbirinden ayırdıktan sonra bir güzel zımpara sonra boya sonra 3 kat vernik attırmak. Sac jant için değer değmez tartışılır ancak yenide alsanız bu saydığım gibi boya işlemi görmediğinden sonu gene aynı olacaktır. Birde kapaklar özellikle neden oluyor bu pas işine
Al eline 0 olmayan zımpara.Suyla birlikte zımparala.Ardından temizce tinerle temizle.Üstünede hangi reng istiyosan o reng sprey al boya:)
suyla birlikte temizle derken onu pek anlamadım açıkcası :D birde sprey değilde boya gibi birşey yapsak olurmu?
En güzeli jant lastiği birbirinden ayırdıktan sonra bir güzel zımpara sonra boya sonra 3 kat vernik attırmak. Sac jant için değer değmez tartışılır ancak yenide alsanız bu saydığım gibi boya işlemi görmediğinden sonu gene aynı olacaktır. Birde kapaklar özellikle neden oluyor bu pas işine
hocam zaten aracı daha cok annem kullanıyor fiesta 1.4 araç...saç jant alıcam pahalı değil ama aldıktan sonra yine küflenicek yine aynı dert olucak... o yüzden kalıcı bir cözüm var mıdır diye sizlere sorim dedim... :)