Orijinalini görmek için tıklayınız : kayıp telefon bulma ?
kayıp telefonu nasıl buluruz ? çalıyo ama açan yok o saatlerde olduğumuz heryere baktık. bunun prosedürü nedir polise mi gitmek gerekiyo ?
çalınsa açık bırakmazlar bence
çalındığı sanmıyorum. oyuzden polise gitsek bile üstüne düşmezler dediler. genede bi şanzımısı deniyelim artık.
Yiğit G.
03-12-2011, 10:11
sürekli arayın tek şansınız birinin açması
gökh@n_gr
03-12-2011, 10:14
hangisi kayboldu yine
ondertopcu
03-12-2011, 10:38
Savcılığa başvurun benimde cihaz kaybolmuştu çalındı diye dilekçe verdim 1 ay içerisinde buldular
kayıpsa polis veya savcılık bakmaz ama kayıp olanı çalıntı diye bildirirseniz de, polis veya savcılık tarafından bulunduğu zaman size karşı bir hukuki bir sorun olabilir.
berkay_aydin
03-12-2011, 11:35
Sürekli aramada şarjı bitebilir.. En son nerede konuştunuz vs. baktınız mı ?
hangisi kayboldu yine
şu telfondan yana ne şans var bendeeya. heryere baktık yok rehber gitti ona yanıyorum. rehberin bi kopyasını mutlaka bulundurun sonra vah demeyin.
turkcell nerede uygulaması var , iki turkcelli arasında yapılan bir uygulama. şansını dene. Türkcell timlerden daha detaylı bilgi alabilirsin. Karsındakinin nerde oldğunu msj olarak atıyolar die biliyorum.genelde evliler eşleri yada cocukları için kullanıyor :) ama o uygulama için bir msj geliyor ona evet yazman lazım , belki online olarak onay verebilirlerse işine yarayabilir.
tşkler soruşturim bi hemen.
HondatugraL
03-12-2011, 13:29
açıksa hala sinyal den blunur ama polise falan gitmeniz lazım
onursumer
03-12-2011, 16:34
telefon açıkca sarjını bitirmeden sinyal nerden geliyor oğrenmeye çalışın operatorler bu konuda belki yardımcı olabilir :D
telefon açıkca sarjını bitirmeden sinyal nerden geliyor oğrenmeye çalışın operatorler bu konuda belki yardımcı olabilir :D
hayatta söylemezler. Lazım ya hemen devlet sırrı muamelesi yaparlar