PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BMW 3.30i F1 SMG icin supercharger

eXe
07-12-2011, 09:41
Merhaba Arkadaslar,

Arac 2003 model 231hp lik 3.30i 4 kapili modeli.Supercharger uygulamayi dusunuyorum fakat parcalari almanyadan bir akrabaya gelirken getirtecegim.
Kendisi konuyla alakasiz oldugu icin ben marka model soyleyecegim o da temin edip gelirken getirecek.Bu islem yapilirken burada bana maliyeti yuksek olacak olan parcalarin neler olacagini soyleyebilirseniz oradan temin ettigimde cok daha uygun rakamlara halledebilecegim.
Bu arac icin tam olarak almam gereken sc nin marka ve modeli ne olmasi gerekir acaba?

samimi_1983
31-12-2011, 18:25
dostum atmosferik BMWyi turbolayıp da verim alan görmedim erkenden alırsın kucağına motoru.bence hiç uğraşma

GökhanO
31-12-2011, 18:28
forumu biraz oku istersen bmw turbolayıp verim alan varmı yokmu gorursun o zaman :D

GökhanO
31-12-2011, 18:30
Merhaba Arkadaslar,

Arac 2003 model 231hp lik 3.30i 4 kapili modeli.Supercharger uygulamayi dusunuyorum fakat parcalari almanyadan bir akrabaya gelirken getirtecegim.
Kendisi konuyla alakasiz oldugu icin ben marka model soyleyecegim o da temin edip gelirken getirecek.Bu islem yapilirken burada bana maliyeti yuksek olacak olan parcalarin neler olacagini soyleyebilirseniz oradan temin ettigimde cok daha uygun rakamlara halledebilecegim.
Bu arac icin tam olarak almam gereken sc nin marka ve modeli ne olmasi gerekir acaba?

Dostum senin araba icin amerikan menseyli active auto werke ve vf engineering gibi firmaların sc kitleri mevcut. Almanyada nerde alınır bu kitler bende bilmiyorum, kit alıcaksan burdan zaten bisey almana gerek kalmaz. İlgili firmaların sitelerien girip ordan hangi kiti istedigine karar verebilirsin.

emirercan
31-12-2011, 19:35
bu konuda iki önemli firma var biri Active Autowerke diğeri ise ess tuning.330 için hazır sc kitleri mevcut.almanyada tanidiğniz kişiye kargolattırıp onunda gelirken türkiyeye getirmesi mantıklı olur.istanbulda kırmızı 330 coupe daha önce bu kitlerden kullanmıştı aracın performansı gayet güzeldi ama bana kalırsa bu işe kalkışmadan önce aracınızı manuele çevirin,sc kitinden sonra daha sağlıklı yürütürsünüz..
Active Autowerke E46 330 Supercharger Kit Level 1 -- Active Autowerke Online Store (http://store.activeautowerke.com/active-autowerke-e46-330-supercharger-kit-level-1-p35.aspx)

M54B30 Twin Screw Stage 1 (TS1) - ESS Tuning | BMW Tuning Parts | BMW Racing, Tuning, Aftermarket, Performance Parts | Engine Power Chips | Performance Upgrades Chip (http://www.esstuning.com/products/M54B30-Twin-Screw-Stage-1-%28TS1%29.html)

bilalMW
31-12-2011, 21:12
Sitede turbolu veriminide almış BMW'ler var. Lakin Supercharger takarsın tam zevk işi tadını alıyorsun sürüş zevkinin. :)

eXe
01-01-2012, 17:21
turbo dolup gelene kadar gunluk kullanimda sc daha zevkli bir surus keyfi verecegi icin sc den yana dusuncem var fakat cevremden gelen geri donuslerden edindigim kaniya gore bu islemi bu aracta uygulamamak daha mantikli olacak sanirim.

Bilgilendiren tum arkadaslarima tesekkur ederim.Firma/marka tavsiyesi verilmesi bile hedefe ulasmak icin yeterli oldu ;)