Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 Quik Egzoz Seçimi Yardım ?
merhaba arkadaslar aracım öncelikle 106 quik 1.4 75 hp bnm aracta suan 51 lik düz boru mevcut elimde sebring egzoz ve otto spec var su an carbonlu otto takılı daha cok tatmin edici bir ses almak istiyorum önerileriniz nelerdir ?
Burdaki mahalle sakinlerine egzoz sesi az geliyomuş daha fazlasını istiyorlarmış kaşındılarda birazcık :redspotda:redspotda
RafetAraç
09-12-2011, 02:27
aracın 1.4 75hp olduğu için zaten maximum sesi düz boru ile alabilirsin fikrimce. ama düz boru derken orta susturucudan itibaren değil boğazdan itibaren düz boru yapmalısın.
aracın 1.4 75hp olduğu için zaten maximum sesi düz boru ile alabilirsin fikrimce. ama düz boru derken orta susturucudan itibaren değil boğazdan itibaren düz boru yapmalısın.
zaten bogazdan itibaren 51lik boru war kat felan duruyor. güzel ses alıyorum zaten ama böyle zarıl zarıl ötecekde birseyler istiyorum acıkcası
zaten bogazdan itibaren 51lik boru war kat felan duruyor. güzel ses alıyorum zaten ama böyle zarıl zarıl ötecekde birseyler istiyorum acıkcası
ozaman bence kat. ıda iptal et bide öyle dene istersen ;)
katı sökturmekte istemyrm acikcasi baska önerisi olan yokmu
Katı iptal ettirmelısın..
icini bosalttrmstm katin ama iptal ettreblrm aklma yatyo
katın içi boş ve 51lik boru quik için fazla olmuş backpressure denilen bişi kalmamış gibi:) katın yerine düz boru olsa daha sağlıklı olur. lakin biz komple düz 48lik boru yapmştk gayet memnunduk.
bnde bu halıyle cok memnunum fakat baska fıkrı olan varmı dye sordum bırısının baska bı fıkrı olur hosuma gider onu yaptırrım yanı
Bone-crusheR
12-12-2011, 14:33
bence kat iptalden sonra düz boru yapma araba yüksek devirde kayıplar veriyo 51 orta ve son şeklinde kullan
bu halinden memnunsan neden konu açtın? her fikrini belirtenede öle düşünmüyorum böle düşünmüyorum amacın ne? bende fikrimi ve gerçeği sölüyorum şuan aracın çok yakıyor ve alt devirlerin ölüdür katın yeri dahil olmak üzere 48likle daha iyi olucağını söylüyorum aklna yatarsa yaptırırsın zaten zorla yaptır diye boğazına yapışcak halimiz yok allahallah :)
Ben şu konuyu merak ediyorum.Açık hava filtresi + komple egzos sistemi (manifold + kat iptali + düz boru+ son susturucu şeklinde) bir kombinasyonda yeni yazılım gerekiyor mu? Bu kombinasyon 1.4 8v 75 hp lik bir aracın alt devirlerini öldürmez mi? yapılan masraf alınan verime değer mi?
bu halinden memnunsan neden konu açtın? her fikrini belirtenede öle düşünmüyorum böle düşünmüyorum amacın ne? bende fikrimi ve gerçeği sölüyorum şuan aracın çok yakıyor ve alt devirlerin ölüdür katın yeri dahil olmak üzere 48likle daha iyi olucağını söylüyorum aklna yatarsa yaptırırsın zaten zorla yaptır diye boğazına yapışcak halimiz yok allahallah :)
bu halinden memnunum nye konu actık aklıma yatan varsa degiştirrim diye actım öneri almak için sadece yukardada belirtmiştim zaten senin fikrindir saygı duyarım bnde ona göre danışır bişeyler yaptırırım aklıma yatarsa araba cok yaksın o sıkıntı degil mühim olan tatmin etsin yeter.