Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Polo gti yazilim/egzost

SGTI
19-12-2011, 16:43
Siparis vermis oldugum polo gti bu ay icinde gelicek 180 hp baslangic icin size yeterli diyiceksiniz ancak ben genede biraz digerlerinden farkli olsun istiyorum:)

Size sorum egzost ve yazilim icin ne onerirsiniz militek ve supersprint den fiyat aldim catback icin 3000 tl civari fiyat cikardilar mumkunse daha uygun guvenilir olsun kafidir.siz bilgili arkadaslardan 1.4 tsi motor icin araca yukleme yaparken nelere dikkat etmem gerekir araca filte koysan vb seyler yapsan daha iyi olur vb. Konularda yorumlarinizi okumak istiyorum en kisa zamanda fotograflarida yukliycem.iyi forumlar dilerim..

Semii
19-12-2011, 16:45
Roccoda SS komple egsoz kullanıcam inş. bende.sende egsozu onu tercih et bence.yazılım çok göreceli ve tartışma konusu şuan :) orası için bişi diemicem.

bu arada Hoşgeldin :)

SGTI
19-12-2011, 16:47
Cok tesekkurler hocam.SS bende dusunuyorum ama fiyati cok geldi acaba catback icin bu tur fiyatlar normalmidir? Icinde spor katalizor bile yok 2300 dediler bana bmc hava filtresi dahil

Semii
19-12-2011, 16:49
ben kat dahil komplesine 3000 fiyat aldım.SS in fiyatları öle ama bana sorarsan değer ;) ve siparişimide geçtim :)

BlackEmperor
19-12-2011, 16:51
Komple egzoz için aftermarket ürün almana gerek yok bence. Son susturuyucu iyi bir marka seç HKS,Remus Milltek vs al ara boruları istersen krom ki bence pek bi farkı yok normal egzoz borusuyla performasn açısından en azından 200 bg bandında pek fark oluşturmaz vereğin ekstra paraya diğer parçalarını alırsın, donwpipe içim istanbulda custom garage var hazır yapmışlar forumda konusuda vardı . onlardan bi fiyat al. intercoolerını muhakkak büyüt yazılmdan önce ,63 mm egzoz capı yeterli fazlasına gerek yok. filtreyide kuru tip alırsın. sonra yazılım 220 bg+ olur

SGTI
19-12-2011, 16:52
Ya ben sadece yazilim atip kullanim diyorum ama aracin motoru
hemen ölür diye egzost suz yazilim attirmayi dusunmuyorum yazilim konusundada cok kararsizim abt 1550€ fiyat cekti o olmaz zaten revo/apr dusunuyorum ama bakicam ya insallah hepimizin isi hayirli gider:)

alperkirman
19-12-2011, 16:54
Merhabalar arkadaslar forumunuza yeni uye oldum burada konu acmamin sebebi muadillerine gore daha kaliteli bulmus oldugumdandir.Simdiden yorum atan atmayan her arkadasa tesekkur ederim.

Siparis vermis oldugum polo gti bu ay icinde gelicek 180 hp baslangic icin size yeterli diyiceksiniz ancak ben genede biraz digerlerinden farkli olsun istiyorum:)

Size sorum egzost ve yazilim icin ne onerirsiniz militek ve supersprint den fiyat aldim catback icin 3000 tl civari fiyat cikardilar mumkunse daha uygun guvenilir olsun kafidir.siz bilgili arkadaslardan 1.4 tsi motor icin araca yukleme yaparken nelere dikkat etmem gerekir araca filte koysan vb seyler yapsan daha iyi olur vb. Konularda yorumlarinizi okumak istiyorum en kisa zamanda fotograflarida yukliycem.iyi forumlar dilerim..

Egzost konusunda maslakta dizayn egzost var savaş usta bi uğra konuş derim yazıktır okadar para vermeyin catback egzoza
yazılım konusunda ise sitede drecu var onunla görüşebilirsin

BlackEmperor
19-12-2011, 16:55
bence biraz daha forumdaki konuları araştırıver hemen karar verme :)

SGTI
19-12-2011, 16:57
Komple egzoz için aftermarket ürün almana gerek yok bence. Son susturuyucu iyi bir marka seç HKS,Remus Milltek vs al ara boruları istersen krom ki bence pek bi farkı yok normal egzoz borusuyla performasn açısından en azından 200 bg bandında pek fark oluşturmaz vereğin ekstra paraya diğer parçalarını alırsın, donwpipe içim istanbulda custom garage var hazır yapmışlar forumda konusuda vardı . onlardan bi fiyat al. intercoolerını muhakkak büyüt yazılmdan önce ,63 mm egzoz capı yeterli fazlasına gerek yok. filtreyide kuru tip alırsın. sonra yazılım 220 bg+ olur

Yanliz militek kaynatma kesme islemi olmadigi icin 2 yillik garantide bi sknti olmaz bakim zamani vs. getirisin cikarir takariz dediler custom
Garagede boyle bi durum olusmaz ins?yoksa o parayi vermeye mecburum

SGTI
19-12-2011, 16:59
Egzost konusunda maslakta dizayn egzost var savaş usta bi uğra konuş derim yazıktır okadar para vermeyin catback egzoza
yazılım konusunda ise sitede drecu var onunla görüşebilirsin

Drecuyu da aradim yani uc assagi bes yukari yazilim fiyatlari ayni biri 1000$ sa biri 1500 tl vs.. Ben motoru oldurmuycek kaliteli bir yazilim ariyorum o fiyat farki egzostdaki kadar problem degil

BlackEmperor
19-12-2011, 16:59
ara boruları flanşlı yaptırısın orj nasıl bilmiyorum ama eğer orj egzozun flanşlı ise dediğim gibi tek parça değilde dp+orta+son flanşlı yaptır ister orta iptla et ister son

bu arada 1500 TL iyimiş yazılım güncelletmeyeli baya olmuş :)

SGTI
19-12-2011, 17:02
bence biraz daha forumdaki konuları araştırıver hemen karar verme :)

Zaman bol 1 ay suresince arkadaslarin beni dogru sekilde yonlendirecegine eminim.Yorumlariniz icin tesekkur ederim

gfb01
19-12-2011, 17:06
Custom garajda eksozu yaptirabilirsin biz ordan aldik

Semii
19-12-2011, 17:07
Custom garajda eksozu yaptirabilirsin biz ordan aldik

maliyeti noldu ? sizde polo ya yaptırdınız sanırım ? ve komplemiydi kat vs ?

F.Esen
19-12-2011, 17:13
egsoz iskender usta
yazılım toktor ecu
kolay gelsin şimdiden

gfb01
19-12-2011, 17:16
maliyeti noldu ? sizde polo ya yaptırdınız sanırım ? ve komplemiydi kat vs ?
Dp tan son susturucunun ordaki flansa kadar gariban nickli gokhan abiye fiyat sorabilirsiniz sponsorlar kisminda customgarage sayfasinda polo gti resmi var bakabilirsiniz yaptiklari eksoza konusu var

SGTI
19-12-2011, 17:20
Dizayn garage ile gorustum ss ve militek e oranla harika bir fiya cikardi dediginiz gibi aradaki fiyat farkini daha farkli seylerde kullanabilrim.kendiside kalite kullanilan malzemese acisindan bi farkimiz yok dedi.Siz ne dusunursunuz savas ustada egzost yaptiranlarda biseyler yazarlarsa

997TT
19-12-2011, 17:20
Egsoza okadar para kaptirma.
Daha yeni polo gti i yaptik kendimizin yada 10 dan fazlasi ile ugrastik...
Custom garageda downpipe-orta boru ve orta sustfurucu iptali yaptir,flansli olsun ki servise giderken hemen taktir.
Mutlaka Bmc Carbon intake al,cok cok faydasini gorursun...
Butcen varsa mutlaka Coil over al...
Yazilimda kendini ispatlamis kisi yada kuruluslarla calis,abt ye parani kaptirma.

SGTI
19-12-2011, 17:26
Custom garageda downpipe-orta boru ve orta sustfurucu iptali yaptir,flansli olsun ki servise giderken hemen taktir.
Yazilimda kendini ispatlamis kisi yada kuruluslarla calis,abt ye parani kaptirma.

Dizayn garage savas usta mantikli geldi bana bide iskenderi ariycam bakalim ss e 1000-1500 tl fazla para vermek zor geliyor ferrarim olsa hane eyvallahda 50 milyarlik araba almisiz sadece egzost icin 10 da 1 ine yakin para odemekde istemiorum

997TT
19-12-2011, 17:44
İsko iyidir,Custom ilede konus,selamimi soyle...
Ona 6 dan fazla is yaptirdik...
Keyifli arac...

BlackEmperor
19-12-2011, 19:01

BMC filtrelerini TR de satan var mı ? Ferrari ve Lambolarda daha çok denk geldi, dizel araçlarada bi kaç kişide gördüm. bilindik markalardan daha iyi galiba Son bir soru daha Yağlı tip filtre mi ?

edit: yağlı filtre galiba

SGTI
19-12-2011, 19:18
Evet kutu ici acika gore daha faydali turkiyede var

SGTI
19-12-2011, 19:20
Ya 999tt bikac custom yerle konustum biri 1300 biri 900. Biri 1700 ss ler ZAten 2300 den baslioda ayrixca hepsi krom ayni kalite diyorlar bu fiat farki nasil oluyor kime guvenip alcam ben smdi

997TT
19-12-2011, 19:26
1300 olan ne?
Tam olarak ne istiyorsun? Sana yardimci olurum,sorun degil...
Bmc yi Vmax Tuning den alabirsiniz...

erhanarici18
19-12-2011, 21:45
iskender usta diye birisini duydun mu hiç ;)

SGTI
19-12-2011, 22:03
1300 olan ne?
Tam olarak ne istiyorsun? Sana yardimci olurum,sorun degil...
Bmc yi Vmax Tuning den alabirsiniz...

Yani custom egzoscular gokhan Savas vs. catback egzost olarak hepsi bizim kalitemiz ss militekle ayni diyorlar ayni parcalar biri 1300 tl biri 900 tl biri 1500 civari Bu fiyat farki neden bu kadar degisken firmalardandolayi olacagini sanmiyorum hepsi ataturk sanayide.benim istedigim catback,downpipe kutu ici filtre ve yazilim

997TT
19-12-2011, 22:09
900 nrmal cat ıptalı,orta susturucu ıptalı ve ara borular ıcın.Son susturucuya dokunma,ses tatmın edıcek senı...
Fıltrede kesın Carbon BMC.Kutu ıcını bos ver...
Yazılım ıcın deneyımlı ve adı cıkmamıs sırketlerı sec...

audilover
19-12-2011, 22:17
Egzoz olarak dizayn egzoz bence fazlasiyla mutlu eder sanayide 24 cu sokakdi yanlis hatirlamiyorsam.

SGTI
19-12-2011, 22:18
Gokhan beyle konustum ps tuning barbaros usta kalitelidir diyor.ama guveniyorum ona ya adamlar fiyat olarakda iyi garanti bozmuyor ve negatif yonde bi yorum gormedim siz hız plaka aracin sahibimisiniz veya aracta neler var kime yaptrdiniz ve son olarak memnun musunuz:) kusra bakmayin yoruyorum sizide

JDM VTİ
19-12-2011, 22:20
900 nrmal cat ıptalı,orta susturucu ıptalı ve ara borular ıcın.Son susturucuya dokunma,ses tatmın edıcek senı...
Fıltrede kesın Carbon BMC.Kutu ıcını bos ver...
Yazılım ıcın deneyımlı ve adı cıkmamıs sırketlerı sec...

kasmıyor mu abi orj son susturucu aracı?

öskür
19-12-2011, 22:29
Orj susturucu kalmasinda sikinti yok,hiz in sahib benim..custom iidir dusunmesen yaptir

fatih(fb)
19-12-2011, 22:55
wv groupdan pek anlamam ama acıbadem civarında 2 tane bocanegra dolaşıyor sesler patırdamalar fena sanki iskender usta ve revo ya benziyorlar:)

SGTI
19-12-2011, 22:55
Peki hocam sizin arac yazilimi barbaros yapmamis kime yaptirdiniz 10k km yi gormussunuz su ana kadar bi sknti ciktimi cunku plakasinda oldugu uzere turkiyenin en hizli polo gti i sizde:)

997TT
20-12-2011, 00:13
Custom iyidir ancak yazilim fikrine katilmiyorum.
Hız in yazilimi yada uluslararasi bir yazilim markasi secmelisin...

SGTI
20-12-2011, 00:24
Hiz kardes uydu galiba ya olmassa zaten yazilimda custom veya marka secme arasinda egzost sistemo kadar farki yok yani.revo veya apr var aklimda hizda ne yazilim var? Abt demede

997TT
20-12-2011, 00:40
Dr.Ecu var.
Egsoz icin cok paraya gerek yok...
Cok basincdan uzak dur...

SGTI
20-12-2011, 00:47
Evet 1 1-2. Bari gecmiycem zaten 30.000 km sonra elimde motorla yuruyerek evime gitmek istemiyorum dr ecu stock yazilim diye biliyodum siz tecrubelisiniz die soruyorum apr revo drecu arasindan ne secerdiniz fiyat olarak en uygunu ecu tabi

997TT
20-12-2011, 00:50
Denenmisi secerim...
Sorunsuzu secerim...
İyi ve sorunsuz Yuruyen polo yada bu tarZ motorlarikim modlamis ona bakin...
Ozgur ve ben yapilmasi gerekenleri yaptik...

ef186
20-12-2011, 00:56
Yazilim için ben Dr ecu yani özgünden başkasina güvenmem .
Aracini teslim al maslakta ecufast in dukkanina uğra hem yazilimini hallettir hemde arar senin icin uygun fiyat alirlar egsoz içinde ...

Ecu Fast Ecu tuning Remapping Center Under Consturiction (http://www.ecufast.com) dan iletisim bilgilerini alabilirsin ....

SGTI
20-12-2011, 00:56
Ya ben zaten size guveniyoeumda hane herkesin mali kiymetlidir ya benimkide bama ondan bu kadar sorguluyorum sizin basinizi agrittiysak kusra bakmayin su an en yuksek km de hiz var oda skntisiz oldugunu soyluyor ya kararsizim su yazilim konusunda egzost belli olduda barbarosun polo yaptigini hic duymadim ama dr ecu 4 polo gti yaptigini skntisiz yurudugunu soyledi bu arada dr ecunun mensei neresi? ben custom yazilim diye biliyodum

ef186
20-12-2011, 01:00
Ya ben zaten size guveniyoeumda hane herkesin mali kiymetlidir ya benimkide bama ondan bu kadar sorguluyorum sizin basinizi agrittiysak kusra bakmayin su an en yuksek km de hiz var oda skntisiz oldugunu soyluyor ya kararsizim su yazilim konusunda egzost belli olduda barbarosun polo yaptigini hic duymadim ama dr ecu 4 polo gti yaptigini skntisiz yurudugunu soyledi bu arada dr ecunun mensei neresi? ben custom yazilim diye biliyodum

Dr Ecu = Ecufast = özgün

Türkiyede hizli dediginde aklina gelen otomobillerin %90 inn yazilimini özgün yapmistir baştan sona güvenebilirsin .

gorke
20-12-2011, 01:02
arkadaşlar teknik konuları neden teknik bölümde açmıyorsunuz? insanlar bilgi aradığında geçmiştekileride görsün. sohbette kaybolup gidiyor hemde boşuna şişiyor ortalık. art niyetli veya kötü bişey düşünüp yazmıyorum yanlış anlamayın sakın.

ecufast candır, gözü kapalı her aracımızı bırakırız. güven-kalite aranan herşey mevcut, işin ehli....

SGTI
20-12-2011, 01:03
Yazilim için ben Dr ecu yani özgünden başkasina güvenmem .
Aracini teslim al maslakta ecufast in dukkanina uğra hem yazilimini hallettir hemde arar senin icin uygun fiyat alirlar egsoz içinde ...

Ecu Fast Ecu tuning Remapping Center Under Consturiction (http://www.ecufast.com) dan iletisim bilgilerini alabilirsin ....

Msjiniz icin tesekkurler yani aciklamak dogru olurmu bilmiyorum ama ozgun bey 1000 tl fiyat verdi barbarosda 750 dedi ama son okudugum yazidan sonra revo aprden vazgectim.barbaros bey ps tuning icin ne dusunuyorsunuz(o.m) de atabilirsiniz

SGTI
20-12-2011, 01:06
arkadaşlar teknik konuları neden teknik bölümde açmıyorsunuz? insanlar bilgi aradığında geçmiştekileride görsün. sohbette kaybolup gidiyor hemde boşuna şişiyor ortalık.

Teknik bi konu oldugunu dusunmuyorum ben daha cok marka tartismasi yapiyoruz.sismesi sorun degil cunku sohbet bolumunde konu actim diye dusunuyorum.

ef186
20-12-2011, 01:20
Msjiniz icin tesekkurler yani aciklamak dogru olurmu bilmiyorum ama ozgun bey 1000 tl fiyat verdi barbarosda 750 dedi ama son okudugum yazidan sonra revo aprden vazgectim.barbaros bey ps tuning icin ne dusunuyorsunuz(o.m) de atabilirsiniz

Öm e gerek yok fikrim neyse zikrim odur o nedenle sadece özgüne güvenirim dedim .
Barbaros hüseyin ahmet mehmet benim otomobilime yazılım alacagım kişiler değiller .
Fiyat konusuna göre bir siralama yapiyorsaniz bu işe hiç bulaşmayin binin paşa paşa standart şekilde ...
1 kez yazilim yada egsoz yaptirmak 2 kez yaptirmaktan ucuza gelir bide butarafindan bakin ;)

onur_S
20-12-2011, 01:22
Öm e gerek yok fikrim neyse zikrim odur o nedenle sadece özgüne güvenirim dedim .
Barbaros hüseyin ahmet mehmet benim otomobilime yazılım alacagım kişiler değiller .
Fiyat konusuna göre bir siralama yapiyorsaniz bu işe hiç bulaşmayin binin paşa paşa standart şekilde ...
1 kez yazilim yada egsoz yaptirmak 2 kez yaptirmaktan ucuza gelir bide butarafindan bakin ;)

mantıklı ...

ef186
20-12-2011, 01:22
Teknik bi konu oldugunu dusunmuyorum ben daha cok marka tartismasi yapiyoruz.sismesi sorun degil cunku sohbet bolumunde konu actim diye dusunuyorum.

Yanlis yere actiniz yeni uye oldugunuzdan ceza almadiniz normalde ceza puani alirsiniz bilginiz olsun ;)

SGTI
20-12-2011, 01:33
Yanlis yere actiniz yeni uye oldugunuzdan ceza almadiniz normalde ceza puani alirsiniz bilginiz olsun ;)

Yok o acidan soylemedim hane soylemek istemezseniz diye om atabilirsiniz dedim zaten telefonda konustugum kisilerden en mantiklisi ozgun bey di.2 arkadas hemen om atip memnniyetsizliklerini dile getirdiler ama ben once egzos hava filtresi son olarak yazilim olmasi daha dogru olur diye dusundum bu arada puan olayi icin tskler:) diger arkadasdan da ozur diliyorum hakliymis.

Oz`
20-12-2011, 07:52

sen özgürü geçemedin dimi abi hala :D

Oz`
20-12-2011, 07:54

bana sordun 1000 tl mi dedim ? ben öle bişi demem:)

SGTI
20-12-2011, 08:46
Ozgun 1 hafta once aradim 1000 tl demistin ya teknik bilgi almistm senden ?1 hafta once falan unuttun sanirim ne acidan soylemem dedin ozgun

997TT
20-12-2011, 10:05
sen özgürü geçemedin dimi abi hala :D
Ozgur beni gecemedi hala diyelim ;)
İsin sakasi,daha dun aksam aradim deniyelim diye,bir turlu denk gelemedik...
Onun isleri,benim av programlari...
Surelerimiz hemen hemen ayni,bakalim...

zafa38
20-12-2011, 15:26
Aynı motorlu aracı kullanıyorum aracım 40 binkm de Revoladım. Yazılım konusunda markalaşmış olmasıda yetmiyor. En iyi en çok kullanılan kendini geliştiren sağlıklı olanı seçmen önemli.
Örneğin Revo 1.4 tsi larda güncelleme çıkardı ve Stage 1 için NGK BKR7EIX iridyum bujileri mecburi kılıyor bunu öneren yada sorunları çözen başka bir firma tanımıyorum. Sağlıklı olsun diyosan kutu içi tercih et. uzun süre biniceksen Stage 2 ye geçme derim arabayı gereginden cok yorduguna inanıyorum. İlla geciceksende İntercooler şart.

Tercih edicegin egsoza gelince ben olsam aftermarket kullanırım.
Milltek için 2 ay sonra bizim arabalara getirilcek uygun fiyata şimdiki distribütoru biraz ilgisiz ve sıkıntı çok şişkin fiyatlar veriyor bilgin olsun.
Ses kalite konusunda kesinlikle Milltek derim...
Arkadasın polo GTİ da HKS mantar filtre kullanıldı 2 boy geriledi araç orjinale döndürüldü.
SS universal son susturucu ve orta iptali ile aynı şekilde araba 1 boy geriledi.
Henuz cok erken aracın 10 bin k ye geldiginde yavaştan baslaman daha mantıklı...
Kolay gelsin....

SGTI
20-12-2011, 16:18
Aynı motorlu aracı kullanıyorum aracım 40 binkm de Revoladım. Yazılım konusunda markalaşmış olmasıda yetmiyor. En iyi en çok kullanılan kendini geliştiren sağlıklı olanı seçmen önemli.
Örneğin Revo 1.4 tsi larda güncelleme çıkardı ve Stage 1 için NGK BKR7EIX iridyum bujileri mecburi kılıyor bunu öneren yada sorunları çözen başka bir firma tanımıyorum. Sağlıklı olsun diyosan kutu içi tercih et. uzun süre biniceksen Stage 2 ye geçme derim arabayı gereginden cok yorduguna inanıyorum. İlla geciceksende İntercooler şart.

Tercih edicegin egsoza gelince ben olsam aftermarket kullanırım.
Milltek için 2 ay sonra bizim arabalara getirilcek uygun fiyata şimdiki distribütoru biraz ilgisiz ve sıkıntı çok şişkin fiyatlar veriyor bilgin olsun.
Ses kalite konusunda kesinlikle Milltek derim...
Arkadasın polo GTİ da HKS mantar filtre kullanıldı 2 boy geriledi araç orjinale döndürüldü.
SS universal son susturucu ve orta iptali ile aynı şekilde araba 1 boy geriledi.
Henuz cok erken aracın 10 bin k ye geldiginde yavaştan baslaman daha mantıklı...
Kolay gelsin....

Yorumunuicin tesekkurler ancak ss ve militekin samimiyetine pek inanmiyorum artikarabami guvenli ellere teslim edicem ozgun ve iskender ustaya yillardir bu isi yapiyorlar ve tek negatif yorum duymadim ozellikle forumdan arkadaslarda tavsiye ediyor filtre konusunda bende muammadayim ama su an icin egzost ve yazilimda customdan yanayim

TFSİ
21-12-2011, 07:06
SS yada milltek yerine...

revo yazılım
ıskender egsoz...
gerekırse DV degıstırılır...
fıltrede olabılır...

ıntercooler cok gereklı degıl ama stage 2 yapılısa gereklı olabılır

öskür
21-12-2011, 07:20
Valla bu 1.4 tsi motorlarin yaZilimi hic ole kolay degil,max perf.da hersey demek degil,biz baya urastik ve sanirsam optimumu bulduk,allaha sukur sorunsu sikintisi yuruyoruz.yaİlim isi tecrube deneyim isidir,ecufast özgun-alpere guven...
Arabani teslim alinca aradaki farki gormen acisindan benim arabaylada kiyaslayabilirsin istedigin zaman..

Oz`
21-12-2011, 09:03
bakın hks mantar filitr kullanıldı demişler neden geriye dönmüş ? birçok nedeni olabilir

1- yeteri kadar hava almaya bilir
2- Çok hava alıyor olabilir Fakire kalıyor olabilir Knocking yapıyor olabilir içeri çektiği kütle hava sayesinde
3- sıcak hava alıyor olabilir

Hansini olduğunu söyleyebilirmisiniZ? Tunerınız söyleyebilirmi? Taktık olmadı deyip kenara atmanın manası Gereği yok ....

Bkr7 yi önerme nedenini söleyeyim sana arkadaşım orjinal bobinlerimiz çok ciddi güçsüz ve bunun yüzünden çok cabuk bujilerin kondisyonunu bitiriyor n ormalde o bujileri normal tsi 60 bin km kullanabilir .. ben program yapmadan önce takmıştım hiçbişi olmadan .. haaaaaaa araba yapıcaksam iddda olucaksa işin içinde rs6 v8 TT olan aracın bobinlerini takar iridyum bujiden vazgeçerim o ayrı bu işin tekbnik ve sapıkca düşünceler yanı

komple egsozt ile araç gerilemez normalde Neden geriliyor düşüneniniz varmı deneme yanılmadan baska bi teknik bilgi vericek olan yokmu aranızda ?

en basiti 1-2 örnek vereyim acaba basınc düşüyor ondan olabilirmi ?
acaba avans istiyor olabilirmi ?
acaba tsi ların belirli bir Egt limiti var altrında kalıyor olabilrmi ?

intercooler taktığında işe yaradığını nasıl yaradığını düşüneniniz varmı ? basınc açmadan işe yararmı hayır bu mantıktan bahsediyoruz :D

@phamza89 ben 700 derim 1000 demem :D

yani bazı seyleri Teknik açıklama olmadan biz denedik olmadı demenin manası bence yok arkidişler

HA neden olmamıştır diye konu açarsan cvplarız oayrı ehehe

SGTI
21-12-2011, 14:00
bakın hks mantar filitr kullanıldı demişler neden geriye dönmüş ? birçok nedeni olabilir

1- yeteri kadar hava almaya bilir
2- Çok hava alıyor olabilir Fakire kalıyor olabilir Knocking yapıyor olabilir içeri çektiği kütle hava sayesinde
3- sıcak hava alıyor olabilir

Hansini olduğunu söyleyebilirmisiniZ? Tunerınız söyleyebilirmi? Taktık olmadı deyip kenara atmanın manası Gereği yok ....

Bkr7 yi önerme nedenini söleyeyim sana arkadaşım orjinal bobinlerimiz çok ciddi güçsüz ve bunun yüzünden çok cabuk bujilerin kondisyonunu bitiriyor n ormalde o bujileri normal tsi 60 bin km kullanabilir .. ben program yapmadan önce takmıştım hiçbişi olmadan .. haaaaaaa araba yapıcaksam iddda olucaksa işin içinde rs6 v8 TT olan aracın bobinlerini takar iridyum bujiden vazgeçerim o ayrı bu işin tekbnik ve sapıkca düşünceler yanı

komple egsozt ile araç gerilemez normalde Neden geriliyor düşüneniniz varmı deneme yanılmadan baska bi teknik bilgi vericek olan yokmu aranızda ?

en basiti 1-2 örnek vereyim acaba basınc düşüyor ondan olabilirmi ?
acaba avans istiyor olabilirmi ?
acaba tsi ların belirli bir Egt limiti var altrında kalıyor olabilrmi ?

intercooler taktığında işe yaradığını nasıl yaradığını düşüneniniz varmı ? basınc açmadan işe yararmı hayır bu mantıktan bahsediyoruz :D

@phamza89 ben 700 derim 1000 demem :D

yani bazı seyleri Teknik açıklama olmadan biz denedik olmadı demenin manası bence yok arkidişler

HA neden olmamıştır diye konu açarsan cvplarız oayrı ehehe

Tabi tabi ben yanlis hatrliyorum ya 700 demistin simdi hatirladim :D
Valla cok teknik bilgi lazim ozgun arac gelice sana yaptiricam zten musait olursan bi saat icinse ariycam tekrar seni

onur_S
21-12-2011, 14:32
benim yazılımda vardı dp de vardı,arac yavasladı..neden yavasladı basınc düştü,yazılım olmasına rağmen aracın basıncı dusmustu+3 rpm gibi gaza ilk oturmada cok hızlı caf caf caf ediyordu yüke binince.neden yapar ,basınc neden düşer,başta araba fırr bi fırlıyodu 4.vitesin sonunu zar zor getiriyodu.özellikle yükte.işin garibi istenilen basınc basılamıyor tamam,mesela kat takılıyken 4000 rpm 0.8,5 rpm,0.6,6 rpm 0.3 istenen basınc ve basılabilen basıncta böyle.tutuyor birbirini tamamen.dp taktım,fiks 0.9 istiyordu araba 6 rpm dahil ama 4000 de eskisi gibi 0.9 da basmıyordu ,5000 rpm de de 0.6 basmıyordu 0.4 filan basıyordu ama istenen daha yüksekti sonuc olarak.tsi lar gercekten sıkıntı biraz
dp cok büyük hayal kırıklığı oldu neden yapmamız lazım bunu,özgün biraz önce güzelce cevap yazmıssın bunada yazarsan sevinirim,P0299 verip duruyordu arac doğal olarak

zafa38
22-12-2011, 12:21
İşte iç anadolu civarların güzel tuner şirketleri olmadıgından ben custom tercih etmiyorum tamamen oem dusunuyorum istanbulda olanlar şanslı :)