PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2007 Ford Transit ABS!!!!

illeqal89
29-12-2011, 10:35
arkadaşlar işyerimize ait kullandığımız 2007 ford transiti dün vizeye götürdüm. 3 ay geçmiş :D araçta bi sıkıntı yoktu. ama ara ara abs ışığı yanıyordu. onun haricinde bi sorunda cıkmadı vizede. ordaki eleman ışık sönerse geçiririm dedi. sönmedi. hızlandım. ani frenler yaptım. sonuç hüsran. ışık yandığı zaman tekerlekler kitlenip kayıyo. abs yanmadığı zaman kitlenme yok fren ayağıma vuruyo.. sonuç olarak abs den dolayı kaldık.. 2 yere götürdüm. bilgisayara bağladılar ama onlardan sonuç alamadık.. bir de sizin görüşlerinizi alayım dedim??? sorun ve çözümü nedir? maliyeti kaça patlar bize???

h.guroglu
29-12-2011, 10:50
muhtemelen tekerlerdeki sensörlerden problemi o sensörler çok hassas biri yerinden çıkmıştır balata değişirken kablosunu kopartmışlardır yada kaplo ucu ucuna tutuyordur

4 tekeride söküp sensörleri ve kabloları iyice bir kontrol edin

illeqal89
29-12-2011, 10:58
bu aracın alındı alınalı hiç bi bakımı yapılmadı. benim bildiğim aküsü kayışı değişti. bir de yağı suyu konmuştur. gerisi fabrikadan çıktıgı gibi. kazası falan da yok. tekerlerinde sensör oldugunu yeni duydum.. göstertmek lazım da burası küçük bi yer. pek anlayan yok gibi..

h.guroglu
29-12-2011, 11:06
valla kardeşim o işi zaten manisade pek çözeceklerini sanmıyorum izmir 3 sanayiye gitmen gerek orda kesinlikle bu işi yapan birini bulursun yada otokoça gidiceksin yetkili servise

illeqal89
29-12-2011, 12:07
ben manisa kırkağaçtayım. manisada servis var. bi de balıkesirde. ikisi de uzak bana. iş yogunlugundan dolayı bu aralar gitmekte imkansız. buralarda da çözmek imkansız gibi.. saol yine de..