Orijinalini görmek için tıklayınız : Dikkat
Honda Civic 1.6 VTEC Sport 2005 Model 21.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 68122267 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-1-6-sport-68122267/detay/)
arkadaslar ben bu arac ıcın 450km yapıp hüsrana ugradım. hem arac hemde arac sahıbının tavırları yuzunden arac sahıbınde ılk dakıkadan ıtıbaren bı sıkıntı kasıntı sankı aracı bıze bedavaya verecek.kaputu acmak ıcın 1,000 naz eden tavırlar.... aracın sag aırbag salllanıor ( bakamadım acıkmı dıe )direksıon sımıdı ve vites topuzu yıpranmıs arka koltuklarda sıgara yanıgı var. sag şase de garip bi kaportacı tarafından meges cekilmiş. sag kapıda cekıç izlerı gözle bakıldıgında bıle farkedılıyor. arka bagajda cöküntüler var ( bagaj kapagını acamadım) arka tampon kırık ortasında büyük bi bölgeye macun cekılmıs ve boyanmaya calsıılmıs. arac kısacası renk cümbüşü olmus... aracı almazsanız almayın bakacaksanız bakın işim var gücüm var sizinlemı ugrasıcam kelımelerını ben yanımda getirdiğim eşim ile duydun... bende artık sınırlenıp İŞİNE bak dedim... ve Beylikdüzü'nde ortada kaldık. böyle ahlaksız ınsanlarla alışveriş yapmamanız dileği ile....
Köre demişler bir malın iyi olup olmadığını nasıl anlarsın fiyatından demiş :) bu fiyata zaten güzel bir sonuçla karşılaşamacağınız %70 gibi bir durum geçmiş olsun tekrar herkesin başına geliyor bu durum.
mgnPower
03-01-2012, 08:29
5 BIJON OLUP DÖRT BIJON HB LERLE KARIŞTIRMAYIN demek ne demek yaa boyle bir kritermi var. bes bijon ek donanimmidir ? :D
artık aractan gectım :D satıcının tavırları bitirdi bizi :S
mr.korhan
03-01-2012, 08:31
aslında bu tarz tavırdaki adamlar, nasıl alıcı olarak gidenleri sinir ediyorsa, böylebir olay yaşayan arkadaşta burada aracın durumunu paylaşacak ,ve tüm üyelerde sahibinden üstünden ,"o şase işlemini niye yazmadın?" ,"aracın üstünde başka eksik olan gri tonu varmı ?" gibi mesajlarla satıcıyı sinir edecek, anlasın aracının ne olduğunu ve gelene gerçek bi müşteri gibi davranmak zorunda kalsın satabilmesi için :)
5 BIJON OLUP DÖRT BIJON HB LERLE KARIŞTIRMAYIN demek ne demek yaa boyle bir kritermi var. bes bijon ek donanimmidir ? :D
5 bıjon ve manuel vıtes olan modeller sport dıye bılıyorum
fıyat bellı 3 tl ye 1.5 tereyaglı ıskender yermısın ;)
aslında bu tarz tavırdaki adamlar, nasıl alıcı olarak gidenleri sinir ediyorsa, böylebir olay yaşayan arkadaşta burada aracın durumunu paylaşacak ,ve tüm üyelerde sahibinden üstünden ,"o şase işlemini niye yazmadın?" ,"aracın üstünde başka eksik olan gri tonu varmı ?" gibi mesajlarla satıcıyı sinir edecek, anlasın aracının ne olduğunu ve gelene gerçek bi müşteri gibi davranmak zorunda kalsın satabilmesi için :)
basımıza gelenı paylasıoruz kı buradakı arkadaslar bılgılensın bızım gıbı hata yapıp bayanla yolda kalmasın dıe :S
mgnPower
03-01-2012, 08:41
5 bıjon ve manuel vıtes olan modeller sport dıye bılıyorum
fıyat bellı 3 tl ye 1.5 tereyaglı ıskender yermısın ;)
5 liraya 3 cesit yemek tatli ayran ve salata veren yerlerde var :D ama benden uzak olsunlar :D :D :D bu aracda 3 liralik iskender kadarmis anlatilana gore zaten.
Cimmeria
03-01-2012, 08:46
ne değişik insanlar var, gerçi sizde boşuna uğraşmışsınız, ben araba bakmaya gittiğimde bana kaputu açmam ya da bagajı açmam dese direk döner giderim :)
mr.korhan
03-01-2012, 08:56
basımıza gelenı paylasıoruz kı buradakı arkadaslar bılgılensın bızım gıbı hata yapıp bayanla yolda kalmasın dıe :S
en güzelini yapıyorsun işte paylaşmakla bende onu yazdım, hatta diyorum bu tarz alıcıya ters olan kendini o aracın değil semtin sahibi sanan satıcılara sahibinden üstünden taciz ateşi açalım anlasın aracının bulunmaz hint kumaşı olmadığını :)
ne değişik insanlar var, gerçi sizde boşuna uğraşmışsınız, ben araba bakmaya gittiğimde bana kaputu açmam ya da bagajı açmam dese direk döner giderim :)
valla o kadar yol geldikten sonra bana öyle bişey dese direk döver dönerim.
sizde telefonda hiç mi anlamadınız herifin ne mal olduğunu
valla o kadar yol geldikten sonra bana öyle bişey dese direk döver dönerim.
sizde telefonda hiç mi anlamadınız herifin ne mal olduğunu
telefonda ınsandı :D ama aracın basında aracının ksuurlarını duyunca ;) eşim yanımda olmasa araya gırmese kesın kan cıkardı zaten
poseidon
03-01-2012, 09:13
Araç alım satımında çıkıyor böyle dengesizler.
Hatta ilanın birinde şu yazıyordu.
"Araç ustaya götürülmeyecektir isterseniz ustanızla gelirsiniz" :)
Muhtemelen araç taklalı falandır. Bu sebeple işi oldu bittiye getirmek istiyordur.
Geçmiş olsun. Umarım istediğin aracı bulursun.
Erdem K.
03-01-2012, 09:14
walla hiç şaşırmadım, binbir tip insan var ülkemizde, telefonda bana yeminler edip boya-değişen yok diyen adama inanıp Ispartaya araba bakmaya gitmiştim. Arabayı kendim bile incelediğimde değişeninin olduğunu-boyanın olduğunu anlamıştım, adam o anda "galiba bi kere komple boyanmış" dedi laf arasında ve başımdan kaynar sular dökülmüştü. sonra servis ön iki çamurluk kaput değişik komple boyalı olduğunu teyit edince adam pişkin pişkin bişey olmaz ben bir senedir böyle kullanıyorum demişti. Adamın suratına tükürmediğime pişmanım ama herişte bir hayır vardır, eminim ki bagajını açmaya tenezzül etmeyen o adamın arabasından daha da iyisini alırsınız ...
Emre İlbi
03-01-2012, 09:14
büyük talihsizlik olmuş, geçmiş olsun,
başka araçlara baktınız mı?
gitmişken boş dönmeseydiniz bari :)
büyük talihsizlik olmuş, geçmiş olsun,
başka araçlara baktınız mı?
gitmişken boş dönmeseydiniz bari :)
boş dönmedık ama bu aracı ve bu satıcıyı tanımanızı istedim :D
düzceli kardeşim böle adamlara düzcede olsa neler yapıcağımızı zaten konuşmaya gerek bile yok keşke yanında eşin olmasaydı:Dbuarada aldınmı başka bir araç?
cıvıc sportlar 5 bıjon bu demek oluyorkı typer jantı takabılırsın ama normal cıvıclerde tek kapılarda 4 bıjon bunu demek ıstemıs
düzceli kardeşim böle adamlara düzcede olsa neler yapıcağımızı zaten konuşmaya gerek bile yok keşke yanında eşin olmasaydı:Dbuarada aldınmı başka bir araç?
si yi satttıktan sonra typeR amacı ıle cıktım yola bulamayınca eşimde araçsız kaldı bende bi sport alayım dedım cıktım yola ama :D basıma gelen.. düzce de olsa da olmasada farketmez heryerde giderımı yaparım ama ...
sıkıntı yok mertcan
mgnPower
03-01-2012, 10:56
cıvıc sportlar 5 bıjon bu demek oluyorkı typer jantı takabılırsın ama normal cıvıclerde tek kapılarda 4 bıjon bunu demek ıstemıs
sport arayanlar sport'u bilenler icin sorun yok. lakin bilmeyende buna typer janti takarmiyim diye cok kafa yorcagini dusunmuyorum. kaldiki bunu ozellik olarak yazmasinin anlami nedir onu anlamadim. dikkati farkli yere cekip ortbas etmekden baska bisii degil bijonlarini aciklamaya yazmasinin.
resimler temsilidir demiş zaten baksanıza kendı resımlerı bıle degıl
RottingChrist
03-01-2012, 10:57
yol çekip gidiyorsun tatsızlık yaşıyorsun insanın canı sıkılır elbet. Allah alanada satanada hayırlı müşteriler nasip etsin.
resimler temsilidir demiş zaten baksanıza kendı resımlerı bıle degıl
fotoolar bugun temsılı oldu :D ben kavga etttıkten sonra :D fotolar gıbı durmadıgı ve fotolarda gosterılen aracın uzerınde olmadıgı soyleyınce temsılı oldu
Emre İlbi
03-01-2012, 11:46
fotoolar bugun temsılı oldu :D ben kavga etttıkten sonra :D fotolar gıbı durmadıgı ve fotolarda gosterılen aracın uzerınde olmadıgı soyleyınce temsılı oldu
puhahahaha bu iyiymiş :D
Büyük geçmiş olsun malesef bu tip insanlar hep çıkıyor.
temsili resim koymuş birinin aracını görmek için 450 km yol yapmakta cesaret ister 5 bijon 4 bijon saçmalığıda ayrı konu tabi geçmiş olsun
edit : keşke siteden bi sorgulatsaydınız eminim bilen birileri çıkardı o bölgeden
temsili resim koymuş birinin aracını görmek için 450 km yol yapmakta cesaret ister 5 bijon 4 bijon saçmalığıda ayrı konu tabi geçmiş olsun
edit : keşke siteden bi sorgulatsaydınız eminim bilen birileri çıkardı o bölgeden
sitedekı arkadaslara sorduk ama kımse yanıt vermeyınce düştük yolla :)
Sahibindende elemana özel msj atıp rencide etmek lazım.:) Geçmiş olsun bidahaki sefere daha dikkatli olursunuz.
resimler temsilidir demiş :D
5 bijon olan sadece jant için değil manuel vites, yürüyen typer ile aynı diye biliyorum, yani bayağı farklılıkları oluyor bu bijon olayının
her mal iyi çıkacak diye birşey yok..kaldıki fiyatı ortada! uyarı için yine de teşekkürler.
ozkanfaruk
03-01-2012, 17:16
Şerefsiz ya böyle insanları hadım edicen
berkay_aydin
03-01-2012, 17:36
Şerefsiz ya böyle insanları hadım edicen
Tamam şerefsizin teki anladıkda yok daha neler idam'da edelim isterseniz..
yanında eşin varken demek istedim kardeşim sıkıntı yok yoksa ben gideri iyi bilirim;)güzel typer'lar vardı buzamana bitanesini kapsaydın keşke...
kadioglu
03-01-2012, 20:39
sport arayanlar sport'u bilenler icin sorun yok. lakin bilmeyende buna typer janti takarmiyim diye cok kafa yorcagini dusunmuyorum. kaldiki bunu ozellik olarak yazmasinin anlami nedir onu anlamadim. dikkati farkli yere cekip ortbas etmekden baska bisii degil bijonlarini aciklamaya yazmasinin.
Galiba dört büjonlu olsa bu fiyata vermezdim demeye çalışıyor.Eğer öyle demeye çalışmıyor sa ne demek istiyor bende anlamıyorum :)
Ancak ilanın her yeri faul.Böyle ilanlara hiç bakmamak laazım en güzeli.
Allah bu tur insanlardan korusun yazik olmus uzuldm dogrusu
esmerserseriler
03-01-2012, 22:34
şimdi sölemeden yapamıycam:) 21binlira verip naz niyaz çekeceğine vti sine aşik adamdan arabasını alırsın tertemiz mis gibi gazlarsın.....en azından vtinin piyasası belli binicisi belli:)pek apaçi yok içimizde:) olur böyle vakalar takılmanın bir anlamı yok....