PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Revo-Evotech-Ecufast Roll Gecesi

Mert G
09-01-2012, 20:33
Arkadaşlar selam,

Bu Revo-Evotech-Ecufast-ABT-Costum muhabbeti hayali varsayımlar, hayali Türkiye'nin en hızlı arabaları, hayali 250-260hplik araçlarla sürekli "lafta" sürüp gidiyor.. Deneyeceğim araçların bi yerleri bozuluyor ve deneyemiyoruz hiç:) Hep kullanıcıların yorum yapıp kullandıkları markayı savunmaları veya eleştirmeleri gerektiğini düşünsem de genelde üreticiler ya da kullanıcı olmayanlar tarafından enterasan yorumlar okuyup şaşırıyorum, çoğu zaman gülüyorum:) Diyorumki bizler kararımızı verip bir seçim yapmışız, merak edenler, yaptıracak olanlar ya da belki bizim bile yanlış bildiklerimiz vardır.. Ben 1 sene ve toplam 15.000kmden fazladır "sorunsuz" olarak Stage2 Revo kullanıyorum.. Gelsin diğer sorunsuz firma araçları bi roll yapalım, ister 3km ister 5km ister boluya kadar gidip ismailin yerinde pirzola yiyelim bakalım hangi araç şişiyor, hangisi yürüyor, hangisi top speed yapıyor.. Kaliteli kamera çekimleri yapalım, hangi cihazlarla istiyorsanız süreleri ölçelim.. Dayanıklılığa takılmıyorum çünkü isterseniz 1 sene önce yaptırdığımı aldığım parça faturalarından ispatlarım bile.. Ben bu haftasonu Ankarada olucam ama önümüzdeki hafta cuma ctesi her türlü müsaitim.. Arabasına, yazılımına güvenen, sorunsuz olarak aracınıuzun süredir kullanan kimler varsa buradan gelecek olanlar veya başka bir tarih önerisi olanlar yazsın, bi buluşup deneyelim.. Arabasını, yazılımını göstermek isteyen 160lık-170lik-180lik cupra-rocco-gti-tsi kimler var.. gün katılımcı belirleyip bi bakalım sonuçlara.. katılan oldukça güncelliyeceğim listeyi.. Ayrıca stock arabalar da gelirse daha bile iyi olur, yazılımla aradaki farkı görürüz.

1.Mert G - Cupra - Revo Stage2
2.Fazıl T. - Polo Gti - Ecufast Stage2
3.Öskür - Poto Gti - Ecufast Stage2
4.zafa38 - Cupra - Revo Stage1
5.kemal86 - Polo Gti - Stock
6.??

CRUEL
09-01-2012, 20:40
tsi ların revolu evotech li ecufastlı hangisi iyi gittiğini merak ediyorum bende çok güzel olur bu iş:)

Fazıl T.
09-01-2012, 20:40
Katılıyorum bende

Arasts61
09-01-2012, 20:47
kılçıksız ve temiz bir atar...

Mert G
09-01-2012, 20:48
Katılıyorum bende
Fazıl hatta yanlış hatırlamıyorsam sen stocktun, sizlerde gelseniz daha bile iyi olur, stocklarla aradaki farkı da görürüz.. diğer stock sahipleri için de geçerli tabi:)

Fazıl T.
09-01-2012, 20:50
Fazıl hatta yanlış hatırlamıyorsam sen stocktun, sizlerde gelseniz daha bile iyi olur, stocklarla aradaki farkı da görürüz.. diğer stock sahipleri için de geçerli tabi:)

yok bende yazılımlıyım :D

Fazıl T.
09-01-2012, 20:52
açıklamaya stock arabalarla ilgilide yaz bence herkes gelsin:icon_tup:

CRUEL
09-01-2012, 20:52
yok bende yazılımlıyım :D

sadece yazılımmı?:D

Fazıl T.
09-01-2012, 20:53
sadece yazılımmı?:D

eveet:D:D:D

Mert G
09-01-2012, 20:59
eveet:D:D:D

eee 2.sıraya yüklü bir gti yazıyor muyum:)

Fazıl T.
09-01-2012, 21:01
idare eder işte yazablirsin:D

Mert G
09-01-2012, 21:04
idare eder işte yazablirsin:D

Evotech mi oldun sen, bi de stage1 veya 2?? listeye ona göre yazıcam:)

Fazıl T.
09-01-2012, 21:06
ecufast yazılım var bende stage 2

Mert G
09-01-2012, 21:08
ecufast yazılım var bende stage 2

harika, ecufasti daha çok merak ediyorum bende..

Fazıl T.
09-01-2012, 21:10
katılım beklıorum daha çokk okdr kişi var

Mert G
09-01-2012, 21:30
umarım atıp tutmalar lafta kalmazda katılır millet.. yazılım yapan firmaların kendi araçları olmak zorunda değil o yüzden katılamayabilirler ama nazlarının geçtiği müşteriler vardır, onları da gönderebilirler:)

Fazıl T.
09-01-2012, 21:51
inş gelirler beklıorz:D

ibooo
09-01-2012, 22:03
oyum ecufasta

_muhaRRem
09-01-2012, 22:06
stage 1 ecu fast kullanıyorum çok mutluyum şu anda .. yakında stage 2 ye geçmeyi düşünüyorum.

Benide ekleyebilrisniz listeye 2.000cc revo lularla basarım

Mert G
09-01-2012, 22:13
oyum ecufasta

yalnız oylama yapmıyoruz:) tartışma falan da değil amacım -ki zaten çok yapıldı- gelecek olanlar gelsin, deneyip görüp ona göre yaparız yorumu, oylamayı..

Mert G
09-01-2012, 22:14
stage 1 ecu fast kullanıyorum çok mutluyum şu anda .. yakında stage 2 ye geçmeyi düşünüyorum.

Benide ekleyebilrisniz listeye 2.000cc revo lularla basarım

1.4tsi kategorisi olarak yürüyelim diyorum ama cam car olarak bekleriz:)

Fazıl T.
09-01-2012, 22:17
aynen amaç denemek gormek :D

fatiii
09-01-2012, 22:26
şimdi yanlış anlaşılmasında amaç sidik yarışıysa kimse özgünü geçemez bu markalar arasında sonucta adamın işi belli boyle bi yarışın olacagı gün ayarlar güzel bi tsi koyar yakıtı o yarışlık bi ayar yapar aklınızı alır sonrada geri kısar ama revoymus bilmem neymiş boyle şeyler yapamaz en azından hemen yapamaz..

o yuzden ecufast i katmayın o işe türkiye il sınırları içerisinde herturlu butun yazılımlardan avantajlı olur..he bu benim şahsi fikrim hiçbirinede bi kere yazılım yaptırmış değilim.

Mert G
09-01-2012, 22:28
yazdıklarımı adam gibi okusan amaç sidik yarışı mı değil mi anlarsın..
ama anlamamış olduğun için sana cevap vermekle bile uğraşmıyacağım..

fatiii
09-01-2012, 22:33
yani kusura bakmada bu konunun amacı bence gayet açık lafı evirip çevirmeye gerek yok..he ben yanlış anlamış olabilirim belki ama kucuk bı olasılık

Mert G
09-01-2012, 22:37
konuyu piç etmezseniz sevinirim..

fangio
09-01-2012, 22:39
şimdi yanlış anlaşılmasında amaç sidik yarışıysa kimse özgünü geçemez bu markalar arasında sonucta adamın işi belli boyle bi yarışın olacagı gün ayarlar güzel bi tsi koyar yakıtı o yarışlık bi ayar yapar aklınızı alır sonrada geri kısar ama revoymus bilmem neymiş boyle şeyler yapamaz en azından hemen yapamaz..

o yuzden ecufast i katmayın o işe türkiye il sınırları içerisinde herturlu butun yazılımlardan avantajlı olur..he bu benim şahsi fikrim hiçbirinede bi kere yazılım yaptırmış değilim.

güzel bir noktaya değinmişsin. Ayrıca roll'deki araçlar birebir aynı speclerde bile değilken yazılımın farkı nasıl ortaya çıkacak ki? misal birinde sadece fmic olsa diğerinde olmasa 4-5 kez bastıktan sonra zaten fark oluşacak. Aynı güzergahta vagcom ile log alınsa ve pbox ile de 0-200km/h ölçülse daha mantıklı olmaz mı? kimin hangi basınçla hangi ait ile yürüdüğünü de görürdük. Kimin aracında retard var vb...

fatiii
09-01-2012, 22:43
konuyu piç etmezseniz sevinirim..

ben uzun süredir bu foruma yazarım hayatımda hiçbir konuyu piç ettiğimde gorulmemiştir sadece kafama takılan gerçekleri yazarım bu yazılardada piç edilcek bi yorumum yok..ama yinede teşekkürler uyarınız için

CeM öZeR
10-01-2012, 09:09
Güzel konu olmuş. Stock araçlarda çıkar inşallah denemeye farklar belli olmuş olur.

öskür
10-01-2012, 09:14
Benide yazin iman gücü var:)

zafa38
10-01-2012, 09:37
Acil benide yaz abii :) İşte beklediğim buydu TSİ NİGHT yalnız sole bi durumum war 18 19 20 ocakta istanbuldayım ona göre ayarlanırsa hem katılır hem çok mutlu olurum....

HaKo
10-01-2012, 09:42
nerde yapılacak bu buluşma ? Benimde aracımda revo stg 1 ve dump valve var, şimdiye kadar hiç denemedim, amacım yarışmak değil ama aracımın durumunu görüp kafamdaki soru işaretlerini kaldırmak açısından katılabilirim

zafa38
10-01-2012, 09:43
nerde yapılacak bu buluşma ? Benimde aracımda revo stg 1 ve dump valve var, şimdiye kadar hiç denemedim, amacım yarışmak değil ama aracımın durumunu görüp kafamdaki soru işaretlerini kaldırmak açısından katılabilirim

Ohooo sen rolinge gelirmiydin olm :D

emre_
10-01-2012, 09:43
Konu cok guzel olmus merak edilen sorular cevap bulsun ecufastli fazil kardesimin arabasi zaten revodan iyi :D ayar kuyar gerekmiyoki adaleti yapar o :D :D

zafa38
10-01-2012, 09:44
Konu cok guzel olmus merak edilen sorular cevap bulsun ecufastli fazil kardesimin arabasi zaten revodan iyi :D ayar kuyar gerekmiyoki adaleti yapar o :D :D

Tabiki metanol kitinin bir farkı olur elbette :)

emre_
10-01-2012, 09:48
Methanolmu nereen grldi simdi nasil yani fark derkennn

zafa38
10-01-2012, 09:52
Methanolmu :D nasil yani fark derkennn

Yani fazılda methanol kiti var diye biliyorum 100 oktan ve hafif jantlar ile iyi yürüyebilir...

Mert G
10-01-2012, 10:12
konuyu adam gibi okuyup, amacını anlayan herkese teşekkürler..
listeyi güncelliyorum şimdi.. gün olarak bir takıntım yok, katılan kişiler beraber konuşup herkese uygun olan zamanda buluşuruz..

Tunç
10-01-2012, 10:14
Eğer ankette açarsanız güzel olur konuya

bence ecufast gecenin bombası olur :) özgün verir ayarı :)

Mert G
10-01-2012, 10:15
Benide yazin iman gücü var:)

özgür senin araba stage1 mi stage2 mi?
hoş en başından beri diyorum aslında tfsi stage2'leri gibi bişey yok bizde ama olsun:)

Mert G
10-01-2012, 10:16
Methanolmu nereen grldi simdi nasil yani fark derkennn

methanol mü var? harika en azından methanolün farkını da görürüz:)

ERDEMM
10-01-2012, 10:27
Öskürü düzelt öskür bizden. Ecufast yani

öskür
10-01-2012, 10:29
özgür senin araba stage1 mi stage2 mi?
hoş en başından beri diyorum aslında tfsi stage2'leri gibi bişey yok bizde ama olsun:)

Benim araba evotech degil ECUFAST limitless stage:)

Mert G
10-01-2012, 10:29
Öskürü düzelt öskür bizden. Ecufast yani

kafa dalgın yanlış yazmışım, sağol:)

zafa38
10-01-2012, 10:31
DP yok bende yaa stage 1 yokmu benden baska ???

Mert G
10-01-2012, 10:34

hakan tsiları deniyeceğiz ama olursa ersanın stage2 ttyi çağırırı siz ayrı denersiniz, sinir bozmıyın yanımızda:)

olivera7
10-01-2012, 10:54
custom yazılım avantajlı olabilir

HaKo
10-01-2012, 11:24
hakan tsiları deniyeceğiz ama olursa ersanın stage2 ttyi çağırırı siz ayrı denersiniz, sinir bozmıyın yanımızda:)

abi senin araç stage 2 + ağırlık farkıyla bence benim araçla yürüyebilir. benim aracımda tahminim 230 HP gibi , sağlıklı mı değilmi onu görmek istiyorum açıkcası. çok sinir bozucak bi hal alacağını sanmıyorum stage 2 olsaydım zaten teklif bile etmezdim :D

Mert G
10-01-2012, 11:33
stage2 tt ile denedim, biraz tutunuyorum 2.viteste sonra bi güzel açılıyor fark.. 2.0tfsi karşısında çok olmuyor şansımız.. üstelik onda 19jant var bi de.. ama stage1 ile daha güzel olabilir ozmn, ersana stokken deneyelim dedim denemedi adi adam, olurda geçersem dilimden kurtulamaz diye:)

zafa38
10-01-2012, 11:40
Custom avantajlı olursa eşit olmaz...
Özellikle Roll night için 1 seferliğine ayarların sonuna kadar açılıp tüm arabaları geçebilir custom yazılım sahipleri ama bu gerçeği yansıtmaz... Hile sayılır...
Şuanki Ecufastlılar nasıl kullanılıyorsa ekstra bi ayar cekmeden katılmalıdır bence Roll Night'a
Ozaman fark görülür sağlıklı denemeler olur arabalarda sağlıklı roll yapmış olur...

HaKo
10-01-2012, 11:40
stage2 tt ile denedim, biraz tutunuyorum 2.viteste sonra bi güzel açılıyor fark.. 2.0tfsi karşısında çok olmuyor şansımız.. üstelik onda 19jant var bi de.. ama stage1 ile daha güzel olabilir ozmn, ersana stokken deneyelim dedim denemedi adi adam, olurda geçersem dilimden kurtulamaz diye:)

senin cupran bence 200e kadar çok rahat gidebilir benle ama ondan sonrasını bilmiyorum ne olur :)

TYPERHAKAN
10-01-2012, 12:49
bayadır bu muhabbet vardı iyi olmuş bu fikir araçlar yürür meraklar giderilir.hepinize kolay gelsin.

Mert G
10-01-2012, 14:45
senin cupran bence 200e kadar çok rahat gidebilir benle ama ondan sonrasını bilmiyorum ne olur :)

yok en fazla 160-180 aralığına kadar tutunabilir diye düşünüyorum.. ama o bile olmayabilir..

Mert G
10-01-2012, 14:49
ya konuyu hangi yazılımı yaptırsam diye açsaydım en aşağı 20 kişi bende şu yazılım var çok memnunum diye yazardı, ama gel gör ki 2 revo 2 ecufast dışında araba bulamadık..

zafa38
10-01-2012, 14:56
ya konuyu hangi yazılımı yaptırsam diye açsaydım en aşağı 20 kişi bende şu yazılım var çok memnunum diye yazardı, ama gel gör ki 2 revo 2 ecufast dışında araba bulamadık..

Hakkaten kimse yok piyasada yıgınla yazılımlı gti rocco var nerde bunlar ?

zafa38
10-01-2012, 14:57

Özellikle kendime Evotechli ve DP li bi polo gti bulmak istiyorum arabamı görmek açısından?

CeM öZeR
10-01-2012, 15:00
Görende GT-R,F430,Lambo felan denenecek zanneder. Bu tip arabaların denemeleri için hiç bir mapper kendini yormaz ben diyimde. 1 günlüğüne işine hile katacak adam da o seviyeye gelebilecek adam değildir. Ben yapılacak denemenin gayet gerçeği yansıtacağına eminim. Ama denirse ki o yapamaz bu yapamaz. O zaman da bilirim mapper'ın yapacağını yapıp döşemelik 2 metre diğer araçlara katlıyacağını :D

Mert G
10-01-2012, 15:20
Görende GT-R,F430,Lambo felan denenecek zanneder. Bu tip arabaların denemeleri için hiç bir mapper kendini yormaz ben diyimde. 1 günlüğüne işine hile katacak adam da o seviyeye gelebilecek adam değildir. Ben yapılacak denemenin gayet gerçeği yansıtacağına eminim. Ama denirse ki o yapamaz bu yapamaz. O zaman da bilirim mapper'ın yapacağını yapıp döşemelik 2 metre diğer araçlara katlıyacağını :D

işte akıllı adamı cidden seviyorum.. özgün'ü şahsen tanımam ama yaptığı işleri forum ortamında, muhabbet ortamında gayet iyi biliyorum.. millet bi heyecanla bu konuya atlayıp özgün siler süpürür, yok bi gecelik ayar yapar boy boy koyar, onu ayrı bi kategoride tutun diyerek zannediyorki özgünü göklere çıkarıyorum, .. sizler böyle diyerek adamı bilakis küçültüyorsunuz, farkında değilsiniz.. adam yıllardır yaptığı işlerle buralara gelmiş, bi gecelik hile hurdayla mı küçültcek kendini, birçok şehre verdiği ecufast markasının itibarını.. ben arabamın gidişini her bir boy iyileştirmek için en aşağı 5.000TL masraf yapıyorum, ecufast ya da diğer biri bana hileyle 2 boy fark atsa ve orjinali bu dese ben gider yazılımı hemen orasıyla değişirim altı üstü vereceğim 1.000TL para.. peki hile hurda girerse işin içine nolur sonuç?? ben gider değişirim yazılımımı o firmayla, adam ya o speclerde atar yazılımı ve motor kırarım ya da araba öyle gitmeyince yalanı ortaya çıkar.. özgün ya da evotech bunu yapacak adamlar mı bunu söyleyin bana.. ben diorumki adam gibi deneyelim araçları, görelim bizlerde.. eğer cidden bir firma daha iyi çıkarsa biz bile gidip ona yaptıralım.. ama maalesef çok az kişi bunu anlayabildi..

Fazıl T.
10-01-2012, 15:57
katılım neden bukadar az bissürü tsi sahibi vardı

997TT
10-01-2012, 16:36
Katılım cok az,Evotech de yapılan TSI sahıplerıne haber ver dedım Yılda'ya.
Cogu buraya uye degıl yada aktıf degıller.
Bızım Polo GTI Yılbası haftası gıttı,sımdı 2.0 yada 1,6 projesı baslatıyoruz.
Eger yetısırse,Stage 1 olarak katılıcagız,aracı yarın ekspere verıyoruz Dogusa ve Kosıflere.
Buarada mutlaka Roll gecesı en az 2 adet PBox olsun kı,100-200/50-150KM hızlanmalarıda olculsun.
Mınımum 3-4 kalkıs art arda yapılsın,bu konuda tavız verılmesın kı,yazılımlarda ne var ne yok ortaya cıkar zaten...
Ben Ozgurun aracının gecıcegını dusunuyorum,ozellıkle Top Speed de...
Evotech olarak da burada en az 2 arac olmalı kı,duzgun bır karsılastırma olsun...
Edit:Okuyanlar guzel ( 997TT, Mehmet Gazihan, öskür )

zafa38
10-01-2012, 16:41
Aslında bu Roll organizasyonunu Track Day e çevirsek daha faydalı olur...

kemal86
10-01-2012, 16:51
Ben stok 4 kapi cam tavan gelirim bi tek kutu ici var

Fazıl T.
10-01-2012, 16:54
stock ,yazılımlı herkes gelebilir :D

miniks
10-01-2012, 17:07
Arkadaşlar 1 gecelik yakıtlı ayar Revo yada Evotech yapamıcakmı yani bukadar aciz firmalarmı bunlar ?

Bana kalırsa bütün firmalar 1 gecelik bütün hünerlerini sergilerse çok daha keyifli bir gece geçirmiş olursunuz

Mert G
10-01-2012, 17:10
Ben stok 4 kapi cam tavan gelirim bi tek kutu ici var

tam aradığımız araba.. ekledim listeye..

Mert G
10-01-2012, 17:11
Aslında bu Roll organizasyonunu Track Day e çevirsek daha faydalı olur...

olabilir, katılacaklar bi netleşsin kendi aramızda toplanıp karar veririz..

Mert G
10-01-2012, 17:14
Arkadaşlar 1 gecelik yakıtlı ayar Revo yada Evotech yapamıcakmı yani bukadar aciz firmalarmı bunlar ?

Bana kalırsa bütün firmalar 1 gecelik bütün hünerlerini sergilerse çok daha keyifli bir gece geçirmiş olursunuz

tsi kullanıcılarının çoğu gündelik hayatta arabasını kullanan insanlar, o yüzden ben bilakis bunu istemiyorum.. çünkü hangi yazılım daha iyi soranlar gündelik kullanım için soruyorlar, hulk tarzında bir tsi olmadığı için bi gecelik ayar ve yakıtla deneme bence faydalı olmaz bize..

_muhaRRem
10-01-2012, 17:18
biz arbalarımızı altranatifleri olduğundan dolayı günlük kullanmıyoruz.Yoksa gayette günlük kullanırım arabamı ben.Siz bu hondaları falan böle 3-5 bin km de kırılır falanmı sanıyorsunuz ?

Mert G
10-01-2012, 17:21
biz arbalarımızı altranatifleri olduğundan dolayı günlük kullanmıyoruz.Yoksa gayette günlük kullanırım arabamı ben.Siz bu hondaları falan böle 3-5 bin km de kırılır falanmı sanıyorsunuz ?

günlük yarış yakıtı koyarak mı kullanıyorsunuz arabayı, tüm ayarlar max seviyede?? adam kendi bile demiş gecelik ayar diye..

_muhaRRem
10-01-2012, 17:25
günlük yarış yakıtı koyarak mı kullanıyorsunuz arabayı, tüm ayarlar max seviyede?? adam kendi bile demiş gecelik ayar diye..

reve select diye bir parçanız var.. oraya full açık, yakıtlı ayar düzenlenip atılamıyormu..Gazlayacağınız zaman o moda geçersiniz .

miniks
10-01-2012, 17:28
Valla ben kimseyi bilmem yarış yakıtı da kullanmıyorum

Kullansam da günlük kullanılır para varsa hergün koyarsın sorun olmaz

Sizde 97 oktanla dibine kadar ayar yapın benzinleri de aynı istasyondan alın bari

kendinizi kandırmayın Ne sen Revoyu bırakırsın gecilsende nede Ecufastte yaptıran orayı nede Evotech te yaptıran orayı bırakır

herkes gene aynı şekilde devam eder ama o deneme gecesinden sonra da arabasını bir kez daha kurcalattırır hızlansın diye

Ben özgünün aradaşı olabilirim ama VAG grubunda Revo ya çok güveniyorum bana göre en iddialı firma Revo ama en iyi yürüyen hangisi olucaksa tabiki fatihin dedigi gibi gecelik ayar yapılır

bu kimsenin kimseyi kandırması degildir

En büyük firmalar bile en iyi olduklarını kanıtlamak adına araç hazırlayıp 0 -400 koşturuyolar bir ton blok parçalıyolar

sen hiç kaybeden firmanın dükkanını kapatıp kazanan firmaya araç hazırlatıp yarıştıgını gördün mü ?

Ayrıca Cupra sahipleri yazsınlar bakim kaç tane Stage 3 ve Stage 4 olan araç 97 oktan yakıt ile denemeye çıkıyor ?

En verimli oldugu oktanı herkes bilir mecburen de katkı koyulur artık ne tercih ederse araç sahipleri

Sen vag grubu kullanıcısı olabilirsin ama bizde bu işin içindeyiz çok bilmesemde En az senin kadar bilirim

997TT
10-01-2012, 17:31
Track Day MUTHIS bır fıkır....
Gercek ustalık ve Sorunsuz Otomobıl ortaya cıkar...
Katılıcak Evotech Otomobıllerın Pıst Katılım masraflarının yarısınıda karsılamaya hazırım...
Roll gecesıne,eger ozaman kadar aracı alırsak,nasıl kullanıyorsak oyle katılıcagız... (Ozgur bılır)
Ayrıca hıc bır Evotech aracının ayarınıda degıstırmıyecegız,zaten fırmanın felsesı bu ;)
Edit: katılıyorum yarıs kazanmak ıcın yapılanlara ve Cupraların kullandıgı yakıta.
Ek olarak;bır aracı cok hızlı yurutmek o fırmanın yada parcanın cok ıyı oldugu anlamına gelmez cunku kısa surede yada aralıklarla arıza veren bır sey,hızlı olsa bıle ıyı degıldır...
1-2 boy gerıde olsun,gonlun rahat olsun. Ancak amac 1 Mil/400metre yarısı kazanmaksa,Over limit yapılır,kırılsa bıle amacı bellıdır,bız gunluk/Hızlı oranını en ıyı sekılde yakaladıgımızı dusunuyoruz(Yakıt-ekonomık omur-Konfor)

zafa38
10-01-2012, 17:38

Fikir güzel ama dediğimiz gibi 1 gecelik max performans değil amaç...
Gündelik araçlar oldugundan ve bizim araçlar hassas oldugundan 1.4 Tsi için sağlık önemli...
Bunun için ayarları dayama taraftarı değilim...

miniks
10-01-2012, 17:38
Track Day MUTHIS bır fıkır....
Gercek ustalık ve Sorunsuz Otomobıl ortaya cıkar...
Katılıcak Evotech Otomobıllerın Pıst Katılım masraflarının yarısınıda karsılamaya hazırım...
Roll gecesıne,eger ozaman kadar aracı alırsak,nasıl kullanıyorsak oyle katılıcagız... (Ozgur bılır)
Ayrıca hıc bır Evotech aracının ayarınıda degıstırmıyecegız,zaten fırmanın felsesı bu ;)

Dogru bir aracın şişip şişmiyecegi roll den daha ziyade track de belli olur

Roll de gene bir nebze sogutma zamanı vardır ama trackte arka arkaya atılan 3 tur sonunda süreler kendini belli eder

zafa38
10-01-2012, 17:39
Ozaman track day'a Öncelik verelim... Ölçümler vs trial hepsi yapılsın arabasına ve kendine güvenen katılsın masraflar sorun değil....

miniks
10-01-2012, 17:40
Fikir güzel ama dediğimiz gibi 1 gecelik max performans değil amaç...
Gündelik araçlar oldugundan ve bizim araçlar hassas oldugundan 1.4 Tsi için sağlık önemli...
Bunun için ayarları dayama taraftarı değilim...

Arkadaşım siz beni iyi anlıyamıcaksınız sanırsam

Bu vag gruplarında zaten motor kırmak cok beceri isteyen bir iş

araç en ufak bir arıza algılasa hemen retard ediveriyor

buda ayarcının işi zaten nekadar iyi ayar yaptıgı ordan belli olur

merak etme sizin bir gecelik maks performans programlarınız ile 300 bin km bile yaparsınız gündelik yaşamda :)

miniks
10-01-2012, 17:45
Mesela pistte Track olayına gelince

aranızdan iyi bir şöför seçilip bütün araçlar onun test etmesi gerekir

hangi aracın hızlı oldugunu anlamak için şöförün aynı olması lazım

bence sizin işi drift box çözer

bu işin rüzgarı var tüneli var şöförlüğü var

bütün araçlar aynı yolda aynı metrelerde DBox ile veri alsın daha mantıklı

yoksa deneme sonrası çok kavga çıkar

Allah göstermesin ya sonra typercılar gibi olursanız :D

Mert G
10-01-2012, 17:52
Valla ben kimseyi bilmem yarış yakıtı da kullanmıyorum

Kullansam da günlük kullanılır para varsa hergün koyarsın sorun olmaz

Sizde 97 oktanla dibine kadar ayar yapın benzinleri de aynı istasyondan alın bari

kendinizi kandırmayın Ne sen Revoyu bırakırsın gecilsende nede Ecufastte yaptıran orayı nede Evotech te yaptıran orayı bırakır

herkes gene aynı şekilde devam eder ama o deneme gecesinden sonra da arabasını bir kez daha kurcalattırır hızlansın diye

Ben özgünün aradaşı olabilirim ama VAG grubunda Revo ya çok güveniyorum bana göre en iddialı firma Revo ama en iyi yürüyen hangisi olucaksa tabiki fatihin dedigi gibi gecelik ayar yapılır

bu kimsenin kimseyi kandırması degildir

En büyük firmalar bile en iyi olduklarını kanıtlamak adına araç hazırlayıp 0 -400 koşturuyolar bir ton blok parçalıyolar

sen hiç kaybeden firmanın dükkanını kapatıp kazanan firmaya araç hazırlatıp yarıştıgını gördün mü ?

Ayrıca Cupra sahipleri yazsınlar bakim kaç tane Stage 3 ve Stage 4 olan araç 97 oktan yakıt ile denemeye çıkıyor ?

En verimli oldugu oktanı herkes bilir mecburen de katkı koyulur artık ne tercih ederse araç sahipleri

Sen vag grubu kullanıcısı olabilirsin ama bizde bu işin içindeyiz çok bilmesemde En az senin kadar bilirim

eğer senin isteğin en max ayarlar ve yakıtla en hızlı arabayı bulmaksa ona göre bi konu açalım isteyen katılsın, firmalar veya kullanıcılar desin limitsiz bir deneme istiyoruz, ister yarış yakıtı koyun ister aracı söküp gelin.. ben başından beri istediğim bu değil diyorum ama anlatamıyorum.. en büyük firmalar evet kendini kanıtlamak için arabalar yapıyorlar ama benim aracımın sahibi revo değil, yaptırdığım herşeyi kuruşu kuruşuna parasını vererek yaptırdım.. denersem kendim için denerim, firmalar arası sidik yarışı için kendi arabamı zorlayamam.. zaten geçilsem ne bayçu dükkanı kapatır ne de üzülüp iki kadeh içer.. bu arada son cümleye cidden üzüldüm, asla ne sana ne özgüne ne de başka birine bilgi taslamadım, taslamaya da bilgim yetmez.. olay özgünün forumunda ecufaste meydan okuyomuşum gibi algılanıyor nedense.. ben sadece firmalar arsı farkları görmek istiyorum..

zafa38
10-01-2012, 17:53
İstanbul gece Rollinglerini bildiğimden Otobanda kalabalık denemeler çok riskli oluyor...
Sorunsuz olması için iyi planlama yapılmalı iyi bir saat ve güzergah seçilmeli..
Bu işin trafiği var riski var Video çekimleri var...Allahkorusun sakatlık çıkabilir eğer katılımcı sayısı fazlalaşır ise ki bence o gece burdaki listenin dısında izleyici vs +10 araç daha olur....

miniks
10-01-2012, 17:57
eğer senin isteğin en max ayarlar ve yakıtla en hızlı arabayı bulmaksa ona göre bi konu açalım isteyen katılsın, firmalar veya kullanıcılar desin limitsiz bir deneme istiyoruz, ister yarış yakıtı koyun ister aracı söküp gelin.. ben başından beri istediğim bu değil diyorum ama anlatamıyorum.. en büyük firmalar evet kendini kanıtlamak için arabalar yapıyorlar ama benim aracımın sahibi revo değil, yaptırdığım herşeyi kuruşu kuruşuna parasını vererek yaptırdım.. denersem kendim için denerim, firmalar arası sidik yarışı için kendi arabamı zorlayamam.. zaten geçilsem ne bayçu dükkanı kapatır ne de üzülüp iki kadeh içer.. bu arada son cümleye cidden üzüldüm, asla ne sana ne özgüne ne de başka birine bilgi taslamadım, taslamaya da bilgim yetmez.. olay özgünün forumunda ecufaste meydan okuyomuşum gibi algılanıyor nedense.. ben sadece firmalar arsı farkları görmek istiyorum..

Kardeşim ben o son cümleyi sen bana bşi dedin diye yazmadım azcık bilgim var diye yazdım neyse bak şimdi ben öyle gider falan algılamadım da ben sadece sana şunu anlatmaya çalışlıyorum

bak ne güzel yazmışsın dimi para veriyorsun

şimdi delikanlı gibi bir cevab ver bana

egerki sen özgünün yaptıgı veyahut evotchin yapmış oldugu bir araca gecilirsen revo yu bırakır direk tekrar para öder onlar ayazılm mı yaptırırsın yoksaaaaa

Revoya gider bir daha gözden mi gecirtirsin ?

_muhaRRem
10-01-2012, 18:08
3-4 gibii 10 numaraa denemeler . bizz ki 12 de en az 30 araba denioruz :) hemde 400 hp ustu arabalarla.

fatihcelik
10-01-2012, 18:28
mert abi benide yaz bi sıkıntı çıkmazsa gelirim inş çıtırdan yüklü gti :D

olivera7
10-01-2012, 18:38
track day de şofrlugu anlarsınız yazılım farkını nasıl anlıcaksınız?amaç yazılım farkını anlamak değilmi ? ya roll olmalı yada pbox ile süreler ölçülmeli beraber

997TT
10-01-2012, 18:43
PBox(Yalan Makınesı) verılerı ısın dogrusunu cozer...
Buarada Roll ne zaman dusunuluyor? Yarın aracda bırsey cıkmazsa Rocco yada Cupra alıcagım,Yegen kullanır. Sadece yazılım ve kat ıptalı olucak...

GokhanRS
10-01-2012, 18:52
megane rs 19t 1 bar. katılabilermiyim? herhangi birinin yazılımı değil. kendi kurcalamam.

öskür
10-01-2012, 18:56
Bukdr buyutulucek bisey yok bence denemekten kolay ne var ama surucu faktoru sifir oldugu icin dsglerde;)perf.box isin dogrusunu zaten soyler...
Uzaktan kumandali gibi zate arabalar:)

fatiii
10-01-2012, 18:56
işte akıllı adamı cidden seviyorum.. özgün'ü şahsen tanımam ama yaptığı işleri forum ortamında, muhabbet ortamında gayet iyi biliyorum.. millet bi heyecanla bu konuya atlayıp özgün siler süpürür, yok bi gecelik ayar yapar boy boy koyar, onu ayrı bi kategoride tutun diyerek zannediyorki özgünü göklere çıkarıyorum, .. sizler böyle diyerek adamı bilakis küçültüyorsunuz, farkında değilsiniz.. adam yıllardır yaptığı işlerle buralara gelmiş, bi gecelik hile hurdayla mı küçültcek kendini, birçok şehre verdiği ecufast markasının itibarını.. ben arabamın gidişini her bir boy iyileştirmek için en aşağı 5.000TL masraf yapıyorum, ecufast ya da diğer biri bana hileyle 2 boy fark atsa ve orjinali bu dese ben gider yazılımı hemen orasıyla değişirim altı üstü vereceğim 1.000TL para.. peki hile hurda girerse işin içine nolur sonuç?? ben gider değişirim yazılımımı o firmayla, adam ya o speclerde atar yazılımı ve motor kırarım ya da araba öyle gitmeyince yalanı ortaya çıkar.. özgün ya da evotech bunu yapacak adamlar mı bunu söyleyin bana.. ben diorumki adam gibi deneyelim araçları, görelim bizlerde.. eğer cidden bir firma daha iyi çıkarsa biz bile gidip ona yaptıralım.. ama maalesef çok az kişi bunu anlayabildi..

ben özgünü övmek için yazmadımki onları ben özgüne ne iş yaptırdım nede oturup sohbet etmişliğim var bi kaç kere tork da vs gördüm selam verdim o kadar burda amaç birilerini övmek olsa milletin lafta beğenmediği ama benim birsürü iş yaptırıp memnun kaldığım ümit doğanı överim.

ben burda olaya direk bakıorum yansımasız ondan çıkardığım sonucta bu konu direk firmalar arası atar konusudur sen lafı ne kadar evirip çevirip ballandırıp test vs desende herkez konunun amacını adı gibi bilior bende dedimki amaç buysa özgün sizi geçer.yanlışmı yorumum?he ben demedimki revo kötü öbürü bilmem ne hepsi dunya çapında ecufaste oranla çok saçma büyük ve kaliteli firmalar..

lafın özü konu sidik yarışı ve özgün bu sidik yarışını ciddiye alırsa bence herzaman bu firmalardan biraz daha uzağa işetir arabasını...

kimsede heyecan falan yok yani ben o heyecan yıllarını geride bırakalı çok oldu sadece düz mantık tarafsız yorum yapıorum..hileyle alakasıda yok olayın yakıt koymaz ama biraz daha limit açar ortada hilede kalmaz..yakıt aynı basınc aynı.

ama siz bunu istemeyle hemen elde edemessiniz onu anlatmaya çalışıorum.yoksa hilmininde dediği gibi burda geçen geçilen kimse gidipte firmasını değiştirmez..

neyse çok uzadı mevzu.böyle yazıoruz ama bakalım yarışta neler olucak

Oz`
10-01-2012, 19:22
ya okuyorumda yazmamayım dedim dedim dayanamadım 1 bu denemeyse direk yazarsın dersinki ben denemek istiyorum tsilarla illaki revo evo yazmak zorunda değilsin bu işte ben birazz fitne fesat hisssetttim

kardeşim selectini sök ozaman sen neden basınc açıyorsunda karşındaki açmıyor avansını benzinni ? biz malmıyız ? sen yakıtı koyarsın koymaktan kolay bişi yok sen koy ben koymayayım bana fark etmez çok idddali isen boşver polo moolo kendi scirorccomu senin için uzunda dahil olmak üzere takım parçalarımı deneyelim boluya gitmene gerek yok ordaa söförlük konuşur birçok kişiyide emin ol osurturum

daha düzgün bir uslupla yaz bence.....

zafa38
10-01-2012, 20:05
Sinirler gerildi bosuna burda isimlere takilcak bisey yok sakin olalim lutfen...
Mert abi burda gunlerdir donen bu yazilim muhabbetine artik deneyelim.gorelim diye bi son vermek istemis sıknti yok atar yapmaya hic gerek yok.

fatihcelik
10-01-2012, 21:19
özgün abim forumda yeniyim sakın beni yanlış anlama seninle tanışmamış olsamda iyi anlamda namını çok fazla kötü anlamda namını hiç duymadım sana zerre gr lafım yok hatta aracı 2.el almış olmasam (üzerinde revo vardı bidaha para harcamak istemedim açıkcası) senin kapına gelicektim. benide sakın revocu görme aracı stage 1 aldım aldığım abide bujileri değiştirmediğinden çok sıkıntı yaşadım başta. konu baya bi gerilmiş biraz açıklık getireyim istedim. mert abimiz benim büyüğüm olur anladığım kadarıyla demek istediği roll night yapıp sohbet muhabbet makara yapıp arabalarımızı deniyip (dikkat ettiysen stock ta var aralarında ) kimin arabasının nasıl olduğunu görmek stage ler arasındaki farkları görmek vs. max hp de sorunsuz yürüyeni bulmak okuduysan mert abi demiş günlük kullanımda sorun çıkartmadanki hali neyse öyle olsun geçiilirsek yazılımımı değiştirmeyi neden düşünmiyim diye. bilmiyorum yapabilirmisin tek günlük değil hergün sorunsuz yürüyecek 260-270 hp lik bi 1.4 tsi ama yapabilirsen ilk ben yaptırırım buna emin olabilirsin :) (eminimki herkes ister 230 hp yerine 260-270 hp ye binmeyiı:)) diyeceğim o ki konu tatlıya bağlansın günlük kullandığımız arabalarla buluşup deneyelim hergün kullanılan sorunsuz yürüyen yaptığın max hp de bi tsi gelirse bakarız efendice roll umuzu yaparız geçilirsek saygımızı duyarız aklımızda ve arabalarına modifiye yaptırcak kardeşlerimize fikir oluşur. revo benim babamın oğlu değil ki değiştirmiyim yazılımımı. konuyu tatlıya bağlayalım bence ,sana saygımız sonsuz özgün abi mert abidede fesatlık arama hiç ikimizdede stage 2 revo olmasına rağmen müsait bi zamanda roll yapmak istiyoruz ikimizde, dediğin gibi bişi olsa bana hiç teklif etmezdi bile .post çok uzun oldu hata ettiysek affola özgün abi...

cem36
10-01-2012, 21:27
Ben bu herkes olduğu gibi gelsin olayına kesinlikle katılmıyorum.
Adam ecufast yazılım açık şekilde sorunsuz yürüyebiliyorsa bu bir başarıdır kimse kalkıpta arkadaşım sen yazılımı açtırmışsın diyemez !

Ecufast için konuşmuyorum veya kimseyi tutmuyorum, revo yada evotech yazılımı olan arkadaşlarda live tune yaptırsın sorunsuz arıza vermeyinceye kadar açsınlar araçlarını. Miniks Hilmi nin dediği gibi araç en ufak şeyde kendini safe moda alıyor.

Burda kim en sağlıklı şekilde en uzun kilometreyi yapıcak diye bir idda başlatılmamış, amacın ne olduğu belli ;)

GokhanRS
10-01-2012, 21:49
Bırakın markaları yarıştırmayı. Gelin arabalarımızı yarıştıralım keyif alalım. Roll varsa bende varım.

yarıştırmaya çalıştığınız markalar zaten yapacakları isimleri yapmış kalitelerini ispatlamış güzel güzel kazançlarını sağlayan firmalar.

dostluk eğlence diyip marka yarıştırmaya gerek yok araçları yarıştırırız. ne zaman yapıyoz :D

fatihcelik
10-01-2012, 21:52

özgün abi daha hiç post atmadan mert abi burda herşeyi açıklamış kim neresinden anlamak istiyorsa anlar. zaten anlaşılmamaktan şikayetçi boşuna ortam geriliyo roll night ta adam akıllı olursa olur olmazsa olmaz, yok arabaya nitro takalım gelelim live tune yapalım bilmemne boş iş hee arabasını riske atmak isteyenler varsa dediğini yaparlar başka bi gün denerler hangi firmanın max max gücü ne diye ben şahsen ne kadar korumalıda olsa motoru elime almak istemem bana göre her gün sorunsuz şekilde yürüyecek max hp de tune edilmiş veya soft her neyse araçlar gelsin görelim muhabbetimizi edelim geçelim geçilelim umrumda olmaz amaç eğlence zaten konuda boşuna gerilmesin olsunj bitsin

kelalper
10-01-2012, 22:23
arkadaslarin dedigi gibi araba zaten kendini korumaya aliyor herhangi bir sikintida. acsin herkes pergelleri oyle deneyin. benim tercihim denemeden cok pbox ile dbn koymak olur. korna duyulmadi erken basti gc basti tartismasi olmaz. gaza getirmekte istemiyorum ama fazıl in araci ciddi iyi yuruyen bir arac. 180 e kadar benim onumde gidebilir diye dusunuorum. daha once denedigimizde bana bayagi tutunmustu 2 kisi

zafa38
10-01-2012, 22:37
arkadaslarin dedigi gibi araba zaten kendini korumaya aliyor herhangi bir sikintida. acsin herkes pergelleri oyle deneyin. benim tercihim denemeden cok pbox ile dbn koymak olur. korna duyulmadi erken basti gc basti tartismasi olmaz. gaza getirmekte istemiyorum ama feti nin araci ciddi iyi yuruyen bir arac. 180 e kadar benim onumde gidebilir diye dusunuorum. daha once denedigimizde bana bayagi tutunmustu 2 kisi

Fetinin arac hangisi? Sizin specler neydi?
Konu dagilsin biraz;-)

ChtArdARSL
10-01-2012, 23:23
Eger olursa ıbıza pd ıle bende gelmek ısterım stocklarla stage1 ler ıle denemek ısterım

Mert G
10-01-2012, 23:36
Kardeşim ben o son cümleyi sen bana bşi dedin diye yazmadım azcık bilgim var diye yazdım neyse bak şimdi ben öyle gider falan algılamadım da ben sadece sana şunu anlatmaya çalışlıyorum

bak ne güzel yazmışsın dimi para veriyorsun

şimdi delikanlı gibi bir cevab ver bana

egerki sen özgünün yaptıgı veyahut evotchin yapmış oldugu bir araca gecilirsen revo yu bırakır direk tekrar para öder onlar ayazılm mı yaptırırsın yoksaaaaa

Revoya gider bir daha gözden mi gecirtirsin ?

abi zaten denemeye çıkmadan önce herkes gözden geçirtmiyecek mi arabayı, herşeyim düzgün mü tam mı diye.. revo bana derse senin sorunsuz yürüyebileceğin günlük max basınç, max ayarların bu derse denemede geçildikten sonra bi daha neyine baktırıyım arabanın.. haa olur çok fark olur gider yarın öbür gün yaptırırım tonla para değil, veya yarın bunu satar gider başka bi araç alırım ecu revodan daha iyiyse gider ecufast yaparım.. beni bırak kim sorarsa sorsun bak ecufast daha iyi diye koymayacak mısınız videoları, bi sürü adamın kafasında netleşmeyecek mi.. benim bir cümlem var mı bende revo var alayını geçerim alayından iyiyim diye..

Mert G
10-01-2012, 23:44
ya okuyorumda yazmamayım dedim dedim dayanamadım 1 bu denemeyse direk yazarsın dersinki ben denemek istiyorum tsilarla illaki revo evo yazmak zorunda değilsin bu işte ben birazz fitne fesat hisssetttim

kardeşim selectini sök ozaman sen neden basınc açıyorsunda karşındaki açmıyor avansını benzinni ? biz malmıyız ? sen yakıtı koyarsın koymaktan kolay bişi yok sen koy ben koymayayım bana fark etmez çok idddali isen boşver polo moolo kendi scirorccomu senin için uzunda dahil olmak üzere takım parçalarımı deneyelim boluya gitmene gerek yok ordaa söförlük konuşur birçok kişiyide emin ol osurturum

daha düzgün bir uslupla yaz bence.....

özgün iyide amacım revoyla revoyu denemek değilki.. zaten kullanıyorum revo bana ne başka revolular nasıl gidiyorsa.. aynı speclerdeki başka bi revo cupra bana 2 boy mu koyacak ben ona 1 boy mu koyucam sanki..

bende select hiçbir zaman olmadı o yüzden sökme şansım olmaz.. adam gibi deneyelim diyorum ama kimseye anlatamıyorum..

bolu olayını sürekli olarak revo 2-3 denemede şişiyor olarak dedikleri için isterseniz uzun yolda deneye deneye boluya gidelim manasında sööledim, o sözümden sürücülüğüm çok iyi manasını çıkardığına inanmıyorum, sinirle söyledin diye düşünüyorum..

hadi benim anlatma sorunum var, her lafım imalı, her sözümde laf sokuyorum, ozaman siz açsanıza bi konu.. hangi yazılımlı tsi nasıl yürüyor, deneyip görelim mi diye.. bende öğrenmiş oluyum konu naasıl açılır, davet nasıl edilir..

Durango
11-01-2012, 00:22
Benide listeye yazın. Scirocco Revo Stage 1

Not: Çalışma saatlerim çok değişkenlik gösterebiliyor. Kararlaştırılan gün işte olursam, satışa getirdin demeyin sonra :D

Fazıl T.
11-01-2012, 00:30
arkadaslar konu çok dağıldı,gti cupra boca scirocco fln gelin denielm yazılım stock onemli diil amac denemek eglenmek boşverin ben 300 o 100 begir tatsızlıga gerek yok mert kardesim sende katılmak ısteyenleri eklersın en azından değişik bi aktivite olur video fln çeker koyarz

Alper
11-01-2012, 01:32
ECUFAST araçları tabii ki günlük kullandıkları gibi gidecekLer denemeye . . .

ama benim korkum
bu konuyu görüp te
SUBARU - EVO - SUPRA - BMW - FORD -RENAULT - MINI vb... bilimum araç kullanıcıları da böyle bir konu açarsa Revo Evotech gibi rakiplerimiz pek olmayacak sanırım o denemelerde

SCANIA - DAF - VOLVO - MAN - MERCEDES gibi REMAP yaptığımız ağır vasıta şöförleri deneme yapmak isterse hele biz onlara nasıl rakip buLacağız onu hiç bilmiyorum ? ? ?

bu tarafından bakınca konuya üzüLüyorum ;)

_muhaRRem
11-01-2012, 01:35

ama benim korkum
bu konuyu görüp te
SUBARU - EVO - SUPRA - BMW - FORD -RENAULT - MINI vb... bilimum araç kullanıcıları da böyle bir konu açarsa Revo Evotech gibi rakiplerimiz pek olmayacak sanırım o denemelerde

SCANIA - DAF - VOLVO - MAN - MERCEDES gibi REMAP yaptığımız ağır vasıta şöförleri deneme yapmak isterse hele biz onlara nasıl rakip buLacağız onu hiç bilmiyorum ? ? ?

bir geldin pir geldin, ezdin :D

Gokhan43
11-01-2012, 01:35

Alper bey Eskişehirli bi siyah Jetta varmış 1.4 tsi :p 2012'de günlük kullanım için biraz daha gıdıklanmak istiyormuş ellerinizden öper efenim :p :D

kelalper
11-01-2012, 07:05
Fetinin arac hangisi? Sizin specler neydi?
Konu dagilsin biraz;-)

Fazıl demek istedim yanlışlık olmuş.
Bende cooler açık filtre cutout ve stage i belli olmayan bir yazılım var.Stage 1 üstü değildir sadece 0.1 bar daha fazla basıncım var stock a göre.

kelalper
11-01-2012, 07:06

ama benim korkum
bu konuyu görüp te

Alper ben denerim çekicilerle. :D

kelalper
11-01-2012, 07:15
Konuyu dün akşam uykulu kafa ile okudum tam idrak edemedim ama başlığında yazılandan bende evotech ve ecufast in yazılımlarına bir atar hissediyorum. Şimdi diyorsunuz ki bende revo varken neden revolarla deniyeyim. Esasında tam tersine sizin aracınızın durumunu görebilmek için revolarla denemeniz gerek. Diğer arabalarla deneyerek arabanızdaki sıkıntıları göremezsiniz. Ayarı açık olan geçecektir. Ama revoda öyle bir durum yok. Yazılımlar neredeyse copy paste.Ya da konu başlığında ben diğer polo ibiza larla denemek istiyorum deseydiniz konu buralara gelmezdi.

Mert G
11-01-2012, 08:29

ama benim korkum
bu konuyu görüp te

ya abi Allah rızası için şunu yapmayın, ya bi lafımı söyleyin ecufasti kötüleyen, revo ecufastten iyidir diyen, bunu yapıcak olsam bu forumda mı yaparım yoksa vw-seat forumlarında mı ecufast kötü revo iyi derim (ki uzun zamandır başka bir foruma yazmıyorum, oralarda bile asla ecufaste laf söylememişimdir).. ne güzelki bu kadar geniş bir yelpazeye custom yazılım yapıyorsunuz, peki benim bu firma ile deneme istemem mi suç??

ya da kimsenin aklı ermiyor mu, ben atar yapıp tek derdim ecufast evotech geçmek olsa buraya çıkıp adam gibi deneme yapmak istiyorum der miyim?? amacım ibnelik olsa bulurum bi tane stage1 ecu-evo bende ağzına kadar açtırır ayarlarır ayarları dener sonra da ooo en iyisi revo bakın nasıl geçtim derim..

Mert G
11-01-2012, 08:40
Konuyu dün akşam uykulu kafa ile okudum tam idrak edemedim ama başlığında yazılandan bende evotech ve ecufast in yazılımlarına bir atar hissediyorum. Şimdi diyorsunuz ki bende revo varken neden revolarla deniyeyim. Esasında tam tersine sizin aracınızın durumunu görebilmek için revolarla denemeniz gerek. Diğer arabalarla deneyerek arabanızdaki sıkıntıları göremezsiniz. Ayarı açık olan geçecektir. Ama revoda öyle bir durum yok. Yazılımlar neredeyse copy paste.Ya da konu başlığında ben diğer polo ibiza larla denemek istiyorum deseydiniz konu buralara gelmezdi.

benim aracımın bugüne kadar bi videosunu görmemişsinizdir, niye çünkü ben sadece yakın arkadaşlarımla o da eğlencesine denemişimdir aracımı, o yüzden hiçbir zaman gidipte aman beni max basınca geçir aman bu akşam geçerlerse beni noolur korkum ya da düşüncem olmadı.. safayla zaten yakın arkadaşız o gelince her türlü denerim revoyla revoyu- ki daha öncede denemelerimiz oldu- zaten burada niye bunun için foruma konu açıyım.. lafı dolandırmadan, yok diğer firmalar yok diğer araçlar, adam gibi söyledim şu şu firmalarla denemek istiyorum diye, ama herkes bunu atar yapıyorum algıladı..

Yanlış anlaşıldığım her sözüm, her konum için kırdığım, üzdüğüm herkesten özür dilerim:) (çok samimiyim)

Son cümlemde adam gibi söyledim dedim ya, bunu da kimse sen adamsın bize adam değilsin dedin, atar mı yaptın diye algılamasın:)

Bu konu benim için burada biter, denemek isteyen özelden yazsın, müsait bi zamanda uyarsa bizbize dener, muhabbet eder görürüz arabaları.. (hatta komple silsek bile olur, kimseye bi faydası olmadı bence)

Herkese hayırlı sabahlar..

senna
11-01-2012, 09:21

ama benim korkum
bu konuyu görüp te

scania r580miz için rakip arıyoruz duyurulur:)

zafa38
11-01-2012, 09:26
benim aracımın bugüne kadar bi videosunu görmemişsinizdir, niye çünkü ben sadece yakın arkadaşlarımla o da eğlencesine denemişimdir aracımı, o yüzden hiçbir zaman gidipte aman beni max basınca geçir aman bu akşam geçerlerse beni noolur korkum ya da düşüncem olmadı.. safayla zaten yakın arkadaşız o gelince her türlü denerim revoyla revoyu- ki daha öncede denemelerimiz oldu- zaten burada niye bunun için foruma konu açıyım.. lafı dolandırmadan, yok diğer firmalar yok diğer araçlar, adam gibi söyledim şu şu firmalarla denemek istiyorum diye, ama herkes bunu atar yapıyorum algıladı..

Yanlış anlaşıldığım her sözüm, her konum için kırdığım, üzdüğüm herkesten özür dilerim:) (çok samimiyim)

Son cümlemde adam gibi söyledim dedim ya, bunu da kimse sen adamsın bize adam değilsin dedin, atar mı yaptın diye algılamasın:)

Bu konu benim için burada biter, denemek isteyen özelden yazsın, müsait bi zamanda uyarsa bizbize dener, muhabbet eder görürüz arabaları.. (hatta komple silsek bile olur, kimseye bi faydası olmadı bence)

Herkese hayırlı sabahlar..

Abi boşuna yazma konu piç oldu zaten...
Gelmek isteyen arabasını görmek isteyen eğlenmek tanısmak kaynasmak isteyen listeye adını yazdırsın...
Atar yapıyor kotuluyor vs diyen konuya hiç yazmasın...
Konu yeterince kaydı zaten bukadarda olmaz iyi niyetin kötüye sürülmesi...
Mert abi sen konuyu takip et listeyi güncelle ben 19 unda ordayım İnş. Bi aksilik çıkmazsa haberleşiriz en kötü ikimiz çıkarız bende arabamı görmüş olurum gelende gelir...
Teşekkürler herkese...

Mert G
11-01-2012, 09:31
yok güncellemeyeceğim, özelden diğer bikaç arabayla yazışıyorum, telden konuşur toplanır kendi kendimize eğleniriz.. ben zaten haftasonumu komple sana ayırıyorum..

zafa38
11-01-2012, 09:37
yok güncellemeyeceğim, özelden diğer bikaç arabayla yazışıyorum, telden konuşur toplanır kendi kendimize eğleniriz.. ben zaten haftasonumu komple sana ayırıyorum..

Tamam abi ozaman nediyeyim...
Yazmayalım PM den haberleşip aracları ayarlarız bnmde bikaçkişi var tsi cı onlarıda ararım...

Oz`
11-01-2012, 10:04
yaa hayırdır siz neyin kime tripini atıyorsunuz ? zafa ? onu anlayamadım yok konu piç oldu konu bimlenme oldu herkese teşekkürler laa 2 gün önce sen şikayet baaabnda yazmadınmı buraya kimse bişi dedim ?

bikere konuyu doğru yere açıcaksın Ne yazıyor Tech Bölmü değilmi ? eeee ozaman bunun yeri burası deil + böyle bir baslıkla ben kendime karşı düşünülen bişiy var sayarım bizim yelpazemiz kimseyi ilgilendirmez haa anlamadığın bişi var oraya benim adımı yazıyorsun ben yazınca konuyu piç ediyorum Sende forumu piç ediosun benim gözümde yanlış yere yazarak vsvs ozaman bende dank diye kaldırayımmı konuyu + hangi forumda yazarsan yaz bana cevap hakkı doğar ilk dedinki aralar şişiyormu görüces şimdi dosthane

Bu Revo-Evotech-Ecufast-ABT-Costum muhabbeti hayali varsayımlar, hayali Türkiye'nin en hızlı arabaları, hayali 250-260hplik araçlarla sürekli "lafta" sürüp gidiyor..
BU bir aşalamadır...

Deneyeceğim araçların bi yerleri bozuluyor ve deneyemiyoruz hiç Hep kullanıcıların yorum yapıp kullandıkları markayı savunmaları veya eleştirmeleri gerektiğini düşünsem de genelde üreticiler ya da kullanıcı olmayanlar tarafından enterasan yorumlar okuyup şaşırıyorum, çoğu zaman gülüyorum Diyorumki bizler kararımızı verip bir seçim yapmışız, merak edenler, yaptıracak olanlar ya da belki bizim bile yanlış bildiklerimiz vardır..
Buda Alaycıdır Cvp hakkı doğrur.

Ben 1 sene ve toplam 15.000kmden fazladır "sorunsuz" olarak Stage2 Revo kullanıyorum.. Gelsin diğer sorunsuz firma araçları bi roll yapalım, ister 3km ister 5km ister boluya kadar gidip ismailin yerinde pirzola yiyelim bakalım hangi araç şişiyor, hangisi yürüyor, hangisi top speed yapıyor..

Buda KArdeş sen bize *** atıyorsun Gelde Saplaayalımdemek
DiipNOt: 37 bin KM dir kendi yazılımımla kulllanıyorum HİÇBİR SORUN SIKINTI ÇEKMEDİM şimdi buna Cvp olarak git 20 bin dahayap gelmi demem gerekiyor? gerçi snein yazına böyle bir cvp gerekir

Arabasına, yazılımına güvenen, sorunsuz olarak aracınıuzun süredir kullanan kimler varsa buradan gelecek olanlar veya başka bir tarih önerisi olanlar yazsın, bi buluşup deneyelim..
BUrda Kimse revoyada bokatmadı hiçbişi yapmadı NEYSEM Ozaman buyur gel yalan makinasına sokalım murat engin in söylediği gibi Dbox ölçümlerimiz mevcut
50-150 100-200 öleçlim YADA ölç yolla bana Ben bakyım kim daha hızlı

kendi arabamı 2 günde toplar dikerim ayağa ozaman horoz kim görürüz olay bumu şimdi ?? eee ben neden senle denemeye araabamı yapimki coolerı oydu buydu takayım ? değil olay sidik yarışı değil açık konuşayım benim gözümde çarsı pazar arabası vw kimsede bana aksini idda edemez benim gözümde bu çünkü benim fikrimi değiştiremez

haaa ben senin yazılarından dahaa önce kıllanmasam saten sana suan buraya bu yazıyor olmam yazma nedenimde belli herkes anlamıştır. kim için ne limti var? biri dioki aaa methanol var sende
sunu unutma el elden üstündür.. .. hepimiz için geçerli bu

oraya sunu yazsssan Revo Evo Mevo fast cast ne varsa gelsin Kardeş bu meydan okumadır ama yazarsan revom var denemek arabamı görmek istiyorum blabla bla 1 kişi laf yazarsa ona küfür ederim bu yazımın 1 inde yanlışsam sölesinler
sidik yarışına inan tsi bir makina ile gelmem ;) gidipte seninle baskasınla deniyecek die programınnla ne oynadım ne bişiy yaparım arabaların ancak sahibi derki kaşınıyorum ozaman ayrı ama senle bunun alakası olmaz zaten

onun için konunun tadını basta kaçıran sizsssiniz sonrta konu piç oldu die itham edemezsssin kimseyi .....

Alper
11-01-2012, 10:19
Fazil la öskür ün DSG ye R koymayı unutmuş zaten Vw
Onun icin deneyeceğiz zaten ;)

Gürkan
11-01-2012, 10:25
bende geliyorum :) ben arabamı görsem şu aralar iyi olucak

Mert G
11-01-2012, 10:31
Özgün aşağılamadır dediğin konuda kendi kullandığım markayı da yazmamış mıyım, hem aşağılayıp hem revo mu kullanıyorum yani, konulara bak 250-260hp denen araç benmişim güya, bende öyle değil benim arabam diyorum, hayali değilmi yani bu..

sürekli revoda bobin-buji arızası, ateşleme arızası var, 2 basmada şişiyor yürümüyor muhabbeti varken 15.000kmdir sorunsuz biniyorum demem suç mu.. evotech bi tutturmuş aman arabaları stop etmeden deneyin, aman soğutmadan deneyin, aman durmayın, bu ne kadar *** atıp saplamaksa boluya gidelim dememde okadar *** atıp saplamak olur..

millet ortamı germiş, sen gelmiş bana patlamaya çalışıosun, ben mi dedim özgün özel yazılım yapıcak, yarış yakıtı koyacak diye, millet atladı sapça sapan yorumlar senaryolar türetti.. bilakis bunla uğraşmaz diyen benim oku istersen.. ya da dediğin hesap o kafadaki admala da denemem ben diye açık açık söyledim..

100 kere söyledim 101.yi yine söylüyorum, benim amacım arabamı gidip başka araçlarla veya revoyla denemek değildi.. bu kadar millet yorum yapacağına gelecek adamlar "ben gelirim aracım bu üzerindekiler bu, stageim bu" deseydi çok mu zor olurdu.. bi tarafımı yırttım konuda sadece tsi ister stock ister yüklü diye hala başka markalar bile bende geliyim yazıyo, ama ne hikmetse konuyu piç eden benim..

Kekuti*
11-01-2012, 10:37
Alper ben denerim çekicilerle. :D

ama benim korkum
bu konuyu görüp te

Iveco Stralis E5 500hp bekliyorum otobanda :D varsa DAF,SCania getirinde bakalım kim az yakıyor :D %27 altı yakanın elinden öperim :)
Ex Kamyonju

edit: şaka bi yana biraz dagıtayım diye yazdım konuyu.. roll'a devam VagVagS

zafa38
11-01-2012, 10:37
yaa hayırdır siz neyin kime tripini atıyorsunuz ? zafa ? onu anlayamadım yok konu piç oldu konu bimlenme oldu herkese teşekkürler laa 2 gün önce sen şikayet baaabnda yazmadınmı buraya kimse bişi dedim ?

Ben sana Bişi dedinmi dedim yada herhangi bir itamda bulundummu onu anlamadım.
Kendi kendine alevlenip duruyorsun ortada bişey yokken...
En azından yukardada yazmışsın demişsin şikayet baabında demekki biz burda iyiyi guzeli bulmaya calısıyoruzki kendi kullandıgım markanın şiştiğini neyden olucagını soyledim *** atma durumu vs yok...
Ben yazılım yazmıyorum veya pazarlamıyorum kendi yazılımımı eleştirirken sen nasıl böle şeyler atar vs düşünebiliyosun anlamış değilim...
Konuyu yanlış yere açmılmış vs buralara hiç kaydırma zaten...

Sanki konu sadece Revo-Ecufast Rolling diye açılmış gibi davranıyosunuz

miniks
11-01-2012, 10:51
ya kardeşim gayet güzel gider konusu açtın ama sende farkında değilsin :D

Mert G
11-01-2012, 11:00
ya kardeşim gayet güzel gider konusu açtın ama sende farkında değilsin :D

Abi Allah belamı versin amacım gider yapmaksa, gider yapmış olsam sonra yanlış anlayan varsa özür dilerim diye geri vites yapar mıyım.. bilakis daha sidik yarışına çeviririm olayı.. en iyi yürüyen ben olduğuma inansam gider draglara katılırım, niye forumdan adam arıyım:)

miniks
11-01-2012, 11:04
Abi Allah belamı versin amacım gider yapmaksa, gider yapmış olsam sonra yanlış anlayan varsa özür dilerim diye geri vites yapar mıyım.. bilakis daha sidik yarışına çeviririm olayı.. en iyi yürüyen ben olduğuma inansam gider draglara katılırım, niye forumdan adam arıyım:)

Tamam da kardeşim yazını çok dikkatli okudugun zaman sende uslubunun hatalı oldugunu anlıcaksın

Ben senin gider yapmadıgını biliyorum

cünkü sen revo nun ne distrubutoru nede sahibisin :)

sen sadece müşterisin...

Tunç
11-01-2012, 11:05
bence bu konuda revo ve evoteche dünya kadar para verdiğiniz için ecufastı geceriz psikolojisindesiniz

CeM öZeR
11-01-2012, 11:10
Konu nasıl bir hal aldı çözemedim ben. Amaç yazılım yapmayan insanlara fikir sunmak sonuçları ve ortada olan başarıyı göstermek mi? Yoksa bu bir marka savaşı mı? Gidin güzelce oturun bir cafede çayınızı kahvenizi için sonrada güzelce müsait bir yolda denemenizi yapın olsun bitsin.

Mert G
11-01-2012, 11:12
bence bu konuda revo ve evoteche dünya kadar para verdiğiniz için ecufastı geceriz psikolojisindesiniz

Tunç gerçek amacı anladığı için konu kapanmıştır artık.. evet itiraf ediyorum tek amacım buydu:)

özgüne burdan anlattım amacımı olmadı, özelden de yazdım şimdi..

tek ricam artık kilitleyini, silinde saçma bi muhabbet yerine adam gibi şeyleri konuşalım, konu bırakın amacından sapmayı amacı neydi onu unuttu herkes..

kelalper
11-01-2012, 11:31
Başka markalar dadanıyor dediğin bizim Gökhan. Arabasını yeni yaptı kaldırmış beklio kime saplasam diye. Vag grubuna özel bir durum değil. Tamam kardeşim madem olaya giderin yok o zaman konunun başlığını niye bu şekilde açtın. Yazsaydın oraya ben arabamın durumunu görmek için diğer TSI larla polo,rocco, fabia ibizalarla denemek istiyorum deseydin konu uzamayacaktı. Ama sen konuya direk hardcore Revo savunucusu olarak benim arabam şişmiyor kim diyorsa gelsin deneyelim diye girince olay zaten gergin başladı.İlk yazında da belli zaten 1 senedir aldıklarımın faturasını gösteririm diyerek bişeylerin ispatı içindesin.

Bulut Y.
11-01-2012, 11:50
upgrade turbolu giulietta geliomu ? ateşli bi italyan görmek istiyoruz.. :)

Mert G
11-01-2012, 11:53
Başka markalar dadanıyor dediğin bizim Gökhan. Arabasını yeni yaptı kaldırmış beklio kime saplasam diye. Vag grubuna özel bir durum değil. Tamam kardeşim madem olaya giderin yok o zaman konunun başlığını niye bu şekilde açtın. Yazsaydın oraya ben arabamın durumunu görmek için diğer TSI larla polo,rocco, fabia ibizalarla denemek istiyorum deseydin konu uzamayacaktı. Ama sen konuya direk hardcore Revo savunucusu olarak benim arabam şişmiyor kim diyorsa gelsin deneyelim diye girince olay zaten gergin başladı.İlk yazında da belli zaten 1 senedir aldıklarımın faturasını gösteririm diyerek bişeylerin ispatı içindesin.

ben orada derdimi anlatmaya çalıştım sadece tsi gelsin diye, yoksa tanımadığım adamla ne derdim olsun.. dansöz gibi kıvırmadan lafı yazdım, "Revom var tsilarla denemek istiyorum ama revo olanlar değil diğerleri" diye yazsam olacak mıydı.. özgüne de dedim, Türkiye'de gördüğüm en iyi 3 firmayı yazdım, atar yapıyorsun oldu.. revoyu savunmuyor muyum, müşterisi olarak ben memnun kaldığım yönünü savunuyorum tabi.. evotechin yaptığı stage2 rocco video koydu sonra kavramam değişcek diye yazılımı sildirdim dedi, ben sürekli her konuda evotechin yaptığı roccolarda sürekli kavrama sorunu çıkıyor desem ve böyle bişey olmadığını sen kendi kullandığın evotechli arabada bilsen savunmaz mısın bunu, ispatlmaya çalışmaz mısın??

Oz`
11-01-2012, 11:54
Ben sana Bişi dedinmi dedim yada herhangi bir itamda bulundummu onu anlamadım.
Kendi kendine alevlenip duruyorsun ortada bişey yokken...
En azından yukardada yazmışsın demişsin şikayet baabında demekki biz burda iyiyi guzeli bulmaya calısıyoruzki kendi kullandıgım markanın şiştiğini neyden olucagını soyledim *** atma durumu vs yok...
Ben yazılım yazmıyorum veya pazarlamıyorum kendi yazılımımı eleştirirken sen nasıl böle şeyler atar vs düşünebiliyosun anlamış değilim...
Konuyu yanlış yere açmılmış vs buralara hiç kaydırma zaten...

Sanki konu sadece Revo-Ecufast Rolling diye açılmış gibi davranıyosunuz

hayır kımse oyle davranmıyor sen gecende yaptın konu piç oluyormuş konu ben onu anlamadım sen ne zaman gelıyorsunkardeşim onu soylesene bana deneyecekmisın ? buyurgeldene senın konu gece pıcoldu oydu buydu yazamassınkonuyabenyazıyorum benım yazımın ustune
konu piç oldu dersen alınırım ben kusuruma bakmıcaksın

mert özel mesajın için teşekkür ederım ama msgın gercekten yanlış anlaşılıyor :)

Mert G
11-01-2012, 12:01
yanlışım varsa lafımın dokunduğu, kırdığım herkesten tekrar özür diliyorum..

herkes aynı şeyi söylüyorsa demek cidden konuyu yanlış açmışım..

ya cidden silsek konuyu olmaz mı?? daha doğru kelimelerle sonra bi konu açarız, hepimiz mutlu mesut oluruz:)

Kekuti*
11-01-2012, 12:03
upgrade turbolu giulietta geliomu ? ateşli bi italyan görmek istiyoruz.. :)

Son ateşli italyan, tibet nehrinde yatıyor :D

kelalper
11-01-2012, 12:14
ben orada derdimi anlatmaya çalıştım sadece tsi gelsin diye, yoksa tanımadığım adamla ne derdim olsun.. dansöz gibi kıvırmadan lafı yazdım, "Revom var tsilarla denemek istiyorum ama revo olanlar değil diğerleri" diye yazsam olacak mıydı.. özgüne de dedim, Türkiye'de gördüğüm en iyi 3 firmayı yazdım, atar yapıyorsun oldu.. revoyu savunmuyor muyum, müşterisi olarak ben memnun kaldığım yönünü savunuyorum tabi.. evotechin yaptığı stage2 rocco video koydu sonra kavramam değişcek diye yazılımı sildirdim dedi, ben sürekli her konuda evotechin yaptığı roccolarda sürekli kavrama sorunu çıkıyor desem ve böyle bişey olmadığını sen kendi kullandığın evotechli arabada bilsen savunmaz mısın bunu, ispatlmaya çalışmaz mısın??

Hayır çalışmam neden çalışiim ki. Hem yazılım yaptırmak için para vericem hem de adamların yazılımını kullanıyorum diye avukatlığını yapıcam. Arabamda sorun yoksa kullanıyorsam bana ne der geçerim. Evotech ya da X firması kendisini savunamıyorsa ben neden savunmaya çalışiim ki. Adamlar aferim bak bizi savundu parasını geri verelim mi diyecekler hayatta da demeyecekler.

Ben Özgün ve Alperin Erdem in yaptıkları işin sonuna kadar arkasında dururum. Müşteri idim arkadaşları oldum. Şimdi ailemden biri gibi oldular. Megane için yurtdışından da yazılım yaptırabilirdim kendini kanıtlamış firmalara hatta elimde stage 1 yazılımlarıda mevcut ama kullanmıyorum. Ben Megane a özgünle alper erdem ile başladım onlarla bitiricem. Çünkü adamların yaptıkları yazılımları işleri görüyorum adamlar sabahlara kadar uğraşıyorlar.

997TT
11-01-2012, 12:31
Konu olmamasi gereken baslikta acildi,marka itismesine donduruldu...
Ozgun gayet net anlatmis durumu...
Tsi cilar toplanin,yeri zamani soyleyin,isteyen gelsin...
Zamaninda Ozgur efendice konu acti,denemek istiyorum diye,neden kimse yanasmadi?
Hatta benim yegen PBox rakamlarini koydu 3-5 hafta once,kimse teklif etmedi?
Ki PBox yalan makinesi,260hp si 220 hp si gorunuyor surelerde...
Oyuzden,uzamasin,yer zaman ile cozulur,konu yazildikca yeni seyler tureyecek...
Edir:Evotech Roccolardan 4 arac kavrama degismistir,2 si yazilimdan once bu sorun vardi,1 i keyfi degistiriyor(recall var),biri ve yazilimdan oncekilerden mavide X ve Y marka yazilim vardi....

Oz`
11-01-2012, 15:23
ya olay su kımsenın kımseye ustunluk taslama sansı yok beyler revo kötu bır fırma degıl cok cıddıişlemleri var ben acık soyleyeyım kotuleyemem revoyu en beyendığım cupra resıtın mesela ben daha güzel saglıklı yuruyen cupra gormedım heryerdede soylerım ama emrenın yazımıyanlış insanlar yanlış anlamışlar bende dahil ısteyenle denersiniz acık konusuyım ben kımseyle rakip sawas halinde değilim murat abıde degıldır zamanlara bakarsanız polo gtı evotec ten hızlıydı bzım yaptığımız ama onemli olan o degıl sıkıntı yok hepimiz arkadaş dostuz ama revoyuda yabana atmayın kesinlikle

TYPERHAKAN
11-01-2012, 18:49
ya olay su kımsenın kımseye ustunluk taslama sansı yok beyler revo kötu bır fırma degıl cok cıddıişlemleri var ben acık soyleyeyım kotuleyemem revoyu en beyendığım cupra resıtın mesela ben daha güzel saglıklı yuruyen cupra gormedım heryerdede soylerım ama emrenın yazımıyanlış insanlar yanlış anlamışlar bende dahil ısteyenle denersiniz acık konusuyım ben kımseyle rakip sawas halinde değilim murat abıde degıldır zamanlara bakarsanız polo gtı evotec ten hızlıydı bzım yaptığımız ama onemli olan o degıl sıkıntı yok hepimiz arkadaş dostuz ama revoyuda yabana atmayın kesinlikle

,gençlere öyle kızmalar etmeler bence senin tarzın değil özgün ,bak mesela bu mesaj ın çok güzel sana da yakışan budur bu benim kendi düşüncem .her zaman alçak gönüllü olmak iyidir,seni her kes biliyor işinde nekadar başarılı olduğunu onun için çok basit kelime yanlışlıklarına bile çok büyük tepki vermene gerek yok.

kelalper
12-01-2012, 09:43
bi de düzgün yazabilse. Decoderle mesaj çözüyoz. Bi sinirlendiği zaman anlaşılıo mesajları.:rolleyes: