Orijinalini görmek için tıklayınız : gt5+logitech g27 yardım
arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce g27 direksiyon seti aldım hangi araba yarışı ile bu daha güzel oynanır içinde düzgün ayar yapılabilecek bi oyun varmı granturismo da arabayı kontrol edemiyorum bikere yanladımmı direksiyon sağa sola toparlamaya çalışıyor geri bildirim şiddetinide kısıyorum sonuna kadar kısınca daha iyi oluyo ama genede istediğim gibi olmuyo gt5 menüsünde daha fazla ayar da yok bunun başka bi karın ağrısımı var acaba fitil etti beni gece gündüz kurcalıyorum en sonunda kıracam aleti bilen biri yardım ederse sevinirim
hakan_41
16-01-2012, 08:06
kesinlikle Live For Speed'i denemelisiniz :)
h.guroglu
16-01-2012, 08:09
adam gt 5 sen diyorsun lfs
belliki adam bunu ps3 te kullanıyor senin sölediğin oyun bilgisayar oyunu
onursumer
16-01-2012, 12:59
valla drift yapmak g25 veya g27 de biraz alışkanlık istiyor
tepkimeyi en sona çekip
tam sağ tam sol yapmaya alışman lazım tur ayarı bulunmadığından bayağı yorucu oluyor :D
valla drift yapmak g25 veya g27 de biraz alışkanlık istiyor
tepkimeyi en sona çekip
tam sağ tam sol yapmaya alışman lazım tur ayarı bulunmadığından bayağı yorucu oluyor :D
valla ben drifti geçtim normal yarışda zor oluyor başka oyunlarda deneyecemde nfs nin son çıkanı düşündüm ama youtube den baktım içten görünüm yok sanırım öyleyse bana gelmez
onursumer
16-01-2012, 23:33
valla ben drifti geçtim normal yarışda zor oluyor başka oyunlarda deneyecemde nfs nin son çıkanı düşündüm ama youtube den baktım içten görünüm yok sanırım öyleyse bana gelmez
drift dışında çok başarılı time trial olarak iyi zamanlar çıkarıyorum ben direksiyonla
ben manuel oynuyorum menuden similasyon moduna aldınmı ?
smilasyon moduna aldım bide etkin dümenleme konrolünü kapatıyormusun sen ben kapatınca direksiyon biraz daha rahatlıyo ama buseferde arabanın kontrolü çabuk kayboluyo
onursumer
17-01-2012, 00:09
smilasyon moduna aldım bide etkin dümenleme konrolünü kapatıyormusun sen ben kapatınca direksiyon biraz daha rahatlıyo ama buseferde arabanın kontrolü çabuk kayboluyo
herşey kapalı bende
sadece abs 1 kademede açık onun dışında nerde ne ayar varsa kapatıyorum
en iyi kontrol o şekilde
tabi kişiden kişiye değişiyor bu ayarlar
bendede abs1 geri kalan herşeyi kapatıyorum ama arkadan çekiş yüksek hpli arabalarda patinaj önleyiciyi açıyorum yoksa paso patinaja kalıyo :D
hakan_41
17-01-2012, 16:53
adam gt 5 sen diyorsun lfs
belliki adam bunu ps3 te kullanıyor senin sölediğin oyun bilgisayar oyunu
adam nerede kullanacağını belirtmemiş, bende ikisinide kullanmış biri olarak ( lfs ve g25 ) yorumumu yaptım..
Şu gt5 te vitesleri hızlı çakında bir geçse süper olucak..
Benim playseatte direksiyon tepkimeleri guzel acaba bütün herseyi kapattığınızdan dolayımı kullanım zorlaşıyor?