Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Junyan Angel Far Tamiri

MPower's
19-01-2012, 08:54
Arkadaşlar arabamda angel far takıldı fakat sadece bi tane halkası yanıyo. Kendim bilgisayar işiyle uğraşıyorum elektrikten anlıyorum bu farları sökücem muhtemelen ledlerde sıkıntı var da ledlerinden bulabilir miyim yani standart mıdır yoksa farklı bi led mi takılıdır?

sametozt
19-01-2012, 13:37
Tam olarak bilmiyorum ama tahminime göre piyasada satılan 5mm ledlerdendir.Elektronik çarşısı gibi yerlerde rahatlıkla bulabilirsiniz

100kmh2sn
19-01-2012, 16:10
Tadilat yapacaksanız bence led değil neon olarak yanan halkalardan takın. Muhtelif ölçülerde internette satılıyor.

Sevgiler

aniL43
25-01-2012, 16:00
Tadilat yapacaksanız bence led değil neon olarak yanan halkalardan takın. Muhtelif ölçülerde internette satılıyor.

Sevgiler

aynen katılıyorum abi led halkalardan uzak durun ömürleri çok kısa malesef..

neon halka takın ledlerden hem daha parlak hem de daha uzun ömürlü

fiyatlar ve örnek olması açısından

Angel Halka Oto Aydınlatma Ürünleri (http://www.modacar.com.tr/KMDefault.aspx?ctrid=10557)

ulasoztas1
02-02-2012, 15:43
zamanında benim angellerin de halkası sönmüştü elektrikçim led yerine duysuz ampül takmıştı onuda slikonla sabitlemişti yerine. çok canlı yanıyordu eskisine göre

MPower's
08-02-2012, 17:36
Arkadaşlar benim farlar neon lambaymış. Ve büyük ihtimal motor(trafo)larında problem var. Arada sırada yanıyo sonra tekrar gidiyo. Bu motorlardan veya devre şemasından bulabilme imkanım var mı Ankara da?