Orijinalini görmek için tıklayınız : Adıyaman-Besni hakkında bilgi
E30_ORHAN
04-02-2012, 17:08
Merhabalar dünki gerçekleştirilen öğretmen atamasında ablam adıyaman besni ilçesinde bir köye atandı ancak şimdide orada nerede kalınır evler kirası nasıldır ısınma nasıl veyahut başka nerde kalınabailir bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirz gitmeden bir bilgimiz olsun karanbole gitmeyelim teşekkürler şimididen
E30_ORHAN
04-02-2012, 21:42
Yok mudur ? :D
valla kahta sincik merkez gittimde besnide bulunmadım ama adıyaman genel itibariyle sakin güzel biryerdir eğitim seviyesi düşük sadece
E30_ORHAN
05-02-2012, 13:20
Teşekkür ettim bugün gece gideceğiz bakalım..
Onurkk06
05-02-2012, 13:22
adıyaman şehir içi halkı iyidir üüniversite civarlarında güzel kafeler oturulacak yerler var + antep urfaya 1 bucuk 2 saat besniyi bilmiyorum bi sorayım bakalm
atamanın yapıldıgı köy besni merkeze yakınsa besnide ev tutarsınız sanırım. ortalama 250 lira civarlarında ev bulursunuz.
63owen63
05-02-2012, 13:33
besni iyidir ya,huzurludur. köy yakınsa merkez de kalsın. oranın şartlarını en iyi yerel halk ve calışan ögretmenler bilir.
kimse kimseyi rahatsız etmez. sanıldıgının aksine insanlar öyle yobaz falan degil gayet yardımseverdir. ısınma soguma derdi olmaz. besni merkezde olursa muhtemelen kalorifer olacaktır .