Orijinalini görmek için tıklayınız : R9 İçin coilover.
r9 lar için coilover varmı acaba ? varsa veya satan fiyatını pm atabilir mi ?
bugramutlu
07-02-2012, 20:49
bildiğim kadarı ile yok özel olarak yapılması gerekir.
yokmu bilgisi olan ? yada basmak için neler gerekir fairway ı ? maliyet ne olur ?
34tb9544
20-02-2012, 20:51
Marka olarak yok diye biliyorum nam olarak tavsiye ederrim namdan gerisi hikaye
Cihan KESKİN
20-02-2012, 20:57
Yaptrmak istersen irtibata geçebilrz. izmitte Cantürk Amortisör var sıfır olarak coil istediğin yerede kargolayabilrz..
Örnek fotoğraf..
http://d1202.hizliresim.com/u/n/2w397.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
34tb9544
20-02-2012, 20:59
Cihan yazmak istemem ama canturke gittim anam ağladı belki sorun bende dedim bı araba daha götürdüm onada tecavüz etti gideceğim en son yer canturk olur
Cihan KESKİN
20-02-2012, 21:05
araban nedir bilmiorum genel olarak herkes memnun bi sıkıntı yok r9 iki araba var en yakın örnek fotoğrafınıda koydum. Yaptırma isteği emree55 arkadaşa bağlı..
yazmak ıstemem ama bende bır daha gıtmem 1000 dolarlık amortusorlerı yerden yere atıyor elemanlar yazık gunah yanı sokerken cekıcle yaraladılar amortusorumun bırınıı o yuzden bır daha tobe
34tb9544
20-02-2012, 21:11
Ben canturk yüzünden oluyordum bu kadar basit .
Cihan KESKİN
20-02-2012, 21:27
ben alternatif yarattım. sölemek istemediğinz şeyleri sölediniz zaten geçmiş olsun sizede..
Osman Bahadır
20-02-2012, 21:30
Amma çok cantürkzede varmış.
Bundan 6 ay - 1 sene öncesinde cantürk başlığında herkes çok memnunum diyordu. Hatta öve öve bitiremiyorlardı. Bir ara ben bile gaza gelmiştim, atlayıp Ankara'dan gidecektim :) Sonra ne oldu da böyle oldu acaba?
34tb9544
20-02-2012, 21:36
Amma çok cantürkzede varmış.
Bundan 6 ay - 1 sene öncesinde cantürk başlığında herkes çok memnunum diyordu. Hatta öve öve bitiremiyorlardı. Bir ara ben bile gaza gelmiştim, atlayıp Ankara'dan gidecektim :) Sonra ne oldu da böyle oldu acaba?
Telefonda konuşulanlarla orda yapılanlar pek birbirini tutmuyo bence ondan olabilir bende burda herkesin memnun olması üzerine gittim ama çekmediğim dertler çile kalmadi
h.guroglu
20-02-2012, 22:48
r9 için en uygun fiyatlı düşürme şekli
gidip çıkmacıdan 2 adet r19 yayı alıyorsun (r19 yayları r9 yaylarına göre daha serttir) sonra aldığın yayları isteğin doğrultusunda kesiyorsun arkalarda zaten torsiyon onu ayarlarsın
en ekonomik şekilde dediğim gibi yaparsın ama özel olarak coi de yaptırabilirsin
öyle diyosunda sonradan dağılmasın alt takım ? birçok kişi yay kesmek sakıncalı diyor.
bugramutlu
21-02-2012, 20:30
öyle diyosunda sonradan dağılmasın alt takım ? birçok kişi yay kesmek sakıncalı diyor.
sakıncalı zaten. yanlış anlaşılmasın ama ben asla kestirmezdim. bu işler biraz maddiyat işi kestirmekte en ulaşılabiliri ama sakıncalı. belki araştırılsa başka modellerin uyarlanabilir.
Renault 9 / Lowering Springs / Euro Performance Car Parts (http://www.europerformance.co.uk/pages/products/search_car/product_sub.mhtml?car=renault9;category=loweringsp rings)
cantürk magdurlarındanım,
cantürk zedelerin elindeki coillerin tamiratını yapan arkadaş levet sanayi sitesinde ank amortisör engin
0537 624 17 88
garantili ve para iadeli yapıyor. cantürkten sonuç alamayınca TT den bir arkadaş önerdi bu arkadaşa gittim tavsiye üzerine 4 ayı geçti daha tık yok ;)
ama fabrikasyon alabilecek durumunuz varsa bence orjinal bişey alın ;)
saygılar.
Low-Rider
21-02-2012, 21:56
2sene bindim ben orjinal halinden 13-14cm alçak şekilde.
bırak dağıtmayı parça bile değiştirme ihtiyacım olmadı
h.guroglu
21-02-2012, 22:29
sakıncalı tabiki değil dersek yalan olur he nasıl sakıncalı viraj kasıyorsan sakıncalı onun haricinde bir sakıncası yok
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/110769-denizli-caddelerinden-basik-pda22.html
bu kendi aracım yayları dediğim şekilde çatır çatırda kullanıyorum takribi 1 senedir bu şekilde araç daha bir problem yaşamadım üzerindeki yaylar kese kese 3 bakla kaldı
bi tanıdık fairwayın yayları kesmiş ön takımı dağıtmış, o yüzden yay kesmeden soğudum.
h.guroglu
22-02-2012, 22:44
bi tanıdık fairwayın yayları kesmiş ön takımı dağıtmış, o yüzden yay kesmeden soğudum.
şimdi kardeşim yayları kesersin kestikten sonrada sanki üzerinde orj. yayları varmış gibi kullanırsan bırak alt takımı komple araban bile dağılır
alcak araba kullanmak bir sanattır herkes kullanamaz :icon_tup:
Başka çözümü yokmu orjinal yay falan ? birde yay kestikten sonra bazıları amortisör de de işlem gerekiyor diyor doğuumudur ? bi forumda 2009 un konusunu okumuştum biri eafy marka ve koni amortisör satıyordu 60 tl civarıydı r9 uyumlu yazmış, saçma geldi biraz ucuzluğu ama varmı acaba elinde r9 a uygun yay olan ? fairway için..