Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Type-R sorgulamaları
yok kardesım yanlıs anlasılmaz gerçi herkes bayagı bı gergın fakat bu arac su an satılık alıcak kişide bilgi sahibi olsun bu vtc 40 degılse o nerde o ise hasar durumu bı yok denmiş bı aırbaglar falanda acılmıs denmiş uzamadan net aydınlatılsın benım kuzenımede takas gelmıs aracı sormus 900 hasar gorunuomus kafalar bayagı karıstırılmış acıkcası burda
Abi canozcan kafadan kazası yok airbagleri orjinal söktüm baktım diyor. Şaselerin direklerinde hiçbirşey yok diyor. Bir tane kazalı DNC plaka var VTC onla karıştırılıyor benimde anladığım. Merakla takip ediyorum ama kafalar çok karıştı :)
Onur typer
17-03-2013, 15:08
[QUOTE=Melih-Ö;6710024]Abi canozcan kafadan kazası yok airbagleri orjinal söktüm baktım diyor. Şaselerin direklerinde hiçbirşey yok diyor. Bir tane kazalı DNC plaka var VTC onla karıştırılıyor benimde anladığım. Merakla takip ediyorum ama kafalar çok karıştı :)[/QU
yani kafalar karıstırılmıs o yuzden bende sormak ıstedım arac oncekı vtc evet ve cok cok dıllendırıldıgı kadar aracta hasar yok benım bıldıgım ve apacılıkten sonrada cok guzelde toplanmış 10-11 yasında arabadan bahsedılıo bızle mezarada gıtmıcek satana alana hayırlı olur ınsallah
Aynen abi. 30lu ilanı vardı beyaz jantlarla falan, tvye çıkmıştı gazlarken çok mimlenmişti şuanda çok iyi duruyor hayırlısı olsun :)
toretto_typer
18-03-2013, 11:15
araci biz aldik 2 degisen tavan haric boyali, pazartesi islemleri halledicez
denon hayırlı uğrulu olsun güle güle gazlamak nasip etsin rabbim bu arada nice mutlu yıllara :icon_tup:
emre_277
18-03-2013, 13:25
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-type-r-kirmizi-seytan-118276571/detay
Bilgi alabilirmiyim arkadaslar
Tramerinde birkac carpma gozukuyo rakamsiz birde 4821 liralik hasari var ???
fiyatı güzel extralarıda var ama hasarının olduğunu tahmin etmiştim o yuzden sorgulamadım..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-type-r-kirmizi-seytan-118276571/detay
Bilgi alabilirmiyim arkadaslar
Tramerinde birkac carpma gozukuyo rakamsiz birde 4821 liralik hasari var ???
Düzgün bir araç değilmiş, konusu da var.
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/65221-fn2-type-r-sorgusu.html
denon hayırlı uğrulu olsun güle güle gazlamak nasip etsin rabbim bu arada nice mutlu yıllara :icon_tup:eyvallah kardeşim esnaflıgınıza diyecek laf yok :icon_tup: doğum günü için ise hep birlikte nice mutlu yıllar yaşayalım inşallah
canozcan
18-03-2013, 23:00
Abi canozcan kafadan kazası yok airbagleri orjinal söktüm baktım diyor. Şaselerin direklerinde hiçbirşey yok diyor. Bir tane kazalı DNC plaka var VTC onla karıştırılıyor benimde anladığım. Merakla takip ediyorum ama kafalar çok karıştı :)
yok kardeşim neden yanlış anlaşılsın. düzgünce kesin yargıyla öyle böyle demeden güzelce yorum yazmışsınız. teşekkürler keşke herkez sizin gibi iyi niyetli olsa.
son nokta olarak şunu söyliyim 34 vtc 40 hakkında toparlama olsun.
karıştırıldığı araba DNC plakalı kırmızı typer. ilk sahibi dinçer diye birisi. uzun süre topkapı galeride durdu vtc plaka olarak. tekirdağa satıldı. ama sonu 40 değil. ve piyasaya çıkmayan bir araç arada sırada sahibi çıkarıp kısa gezinip garajına koyuyormuş duyduğum kadarıyla.
vtc 40 plaka kırmızı typer ise başka bir araç. ilk sahibi HU911plaka ile yakup diye birisi. oda dnc gibi 2004 yıllarında vtc plakaya çevirilmiş. ve dnc de hu911 de aynı ortamlarda bulunmuş.
yani karıştırılmıyacak gibi değil herkese hak veriyorum ama söylediğim halde anlamak istenmiyor. hadi sahibiyken inanmamaları normal dedim, maddi çıkarı var diyorlardır dedim. ama sattım hala aynı terane devam edince insan delleniyor. jta=vtc40 ın sahibini tanımam etmem hem inkar ediyormuş vtc40 olduğunu... yani şuan inanılmaması insanın aklına başka şeyler getiriyor.
net ve kesin olarak diyorum ki , vtc 40 ın şaseleri direkleri paneli kız oğlan kız ( bi ara ben kendim köpeğe çarpmıştım. sağ farın altındaki far ayağı hasar almıştı. öyle bişe olmamıştı ama ondan sonra servisten far ayağı alıp makyajlı kasaya çevirmiştim ) hava yastıkları kız oğlan kız orjinal. bunların dışında. araba biblo değil. 1- sağ ön tekerlek ve sağ ön çamurluktan bir kazası mevcut 2- depo kapağının ordan hafif bi kazası. 3- arka bagaj kapağı ve arka tampondan ara sokakta hafif kaza. 4-yine ara sokakta park halinden çıkarken çimento kamyonu sol kapı ve sol ön çamurluktan hafif hasar sonucu kaskodan kapı ve çamurluk değişimi. hepsi serviste değişmiş faturaları bende. bu 4 kaza zaten 5664 e mesaj atınca çıkıyor.
kimsenin kafasında bişey kalmasın sırasıyla plakalar
16JTA29
09AR070
34VTC40
34HU911
22EE546
34ZR3297
canozcan
18-03-2013, 23:39
kimsenin kafasında bişey kalmasın sırasıyla plakalar
16JTA29
09AR070
34VTC40
34HU911
22EE546
34ZR3297
pardon sırasıyla derken ? sona yazdığın sondan bir önceki plakası olarak gözüküyor. yani 09 AR plakadan sonra. ayrıca 22 li plaka nerden çıktı ? ilk plakası hu 911 çünkü. 22li plaka o şasinin değil. araç 2004 veya 2003 trafik çıkışlı .
pardon sırasıyla derken ? sona yazdığın sondan bir önceki plakası olarak gözüküyor. yani 09 AR plakadan sonra. ayrıca 22 li plaka nerden çıktı ? ilk plakası hu 911 çünkü. 22li plaka o şasinin değil. araç 2004 veya 2003 trafik çıkışlı .
sırasıyla derken bu arabanın plakalarını sıraladım hepsi bu aracın plakaları isteyen olursa tarih tarihte yazarım
canozcan
18-03-2013, 23:48
sırasıyla derken bu arabanın plakalarını sıraladım hepsi bu aracın plakaları isteyen olursa tarih tarihte yazarım
tabiki yazın bekliyoruz... ve o 22 plakada 34 vtc 40 ın değil ...
http://g1303.hizliresim.com/17/m/l6xfr.jpg
özelden konuşsanız. Çünkü yine karışcak burası...
18.07.2002 34hu911
16.12.2004 22ee546
24.12.2004 34vtc40
10.08.2012 34zr3297
21.09.2012 09ar070
Muzaffer, Yakup, Yaşar, Yavuz, Z......., Yavuz, Zülkif, Burak, Vahap, İbrahim, Özcan, Bahadır, Rıfat (Z ile başlayan bayan olduğu için yazmadım)
Özcan sen say kaçıncı sahibi olduğunu :)
canozcan
19-03-2013, 00:51
18.07.2002 16hu911
16.12.2004 22ee546
24.12.2004 34vtc40
10.08.2012 34zr3297
21.09.2012 09ar070
Muzaffer, Yakup, Yaşar, Yavuz, Z......., Yavuz, Zülkif, Burak, Vahap, İbrahim, Özcan, Bahadır, Rıfat (Z ile başlayan bayan olduğu için yazmadım)
BU bilgiler YANLIŞ . 22li plaka nealaka kimden yada nerden aldıysan printscrn alalım. az öncede zr li plakayı ilk plaka yapmıştın. sırasıyla. 10.08.2012 de araba bendeydi destekli salla. Amacın neyse..........
BU bilgiler YANLIŞ . 22li plaka nealaka kimden yada nerden aldıysan printscrn alalım. az öncede zr li plakayı ilk plaka yapmıştın. sırasıyla. 10.08.2012 de araba bendeydi destekli salla. Amacın neyse..........
ya özcan neyin peşindesin anlayabilsem onu yapalım beni tanıyıp bilmeden bana destekli salla yazma daha fazla rezil olma benim amacım yok seni tanımam etmem burası sorgulama sayfası isteyen açıp bakar bilgisini alır arabanın eski 2 sahibini tanıyorsun sanıyorsun ki arabayı sıfırından beri biliyorum yukarıdaki listeye daha üzerine almayanlar dahil değil yani yaklaşık arabanın 12 yada 13. sahibi sensin ve son olarak ben yalancıyımya sen bana bakma pek takılma yazdıklarıma sen arabayı 12.05.2011de alıp 10.08.2012 de satmadınmı?
ya özcan neyin peşindesin anlayabilsem onu yapalım beni tanıyıp bilmeden bana destekli salla yazma daha fazla rezil olma
ahahahhahahha faruk abi yaa :):):)
bu bilgiler YANLIŞ yazabiliyorsun bilip bilmeden ben arabamı koyuyorum ortaya sen ispatla doğru olmadığını yarın gidip noterde vereyim satışı sana doğruysa sadece artık sus ne olur başka bir şey istemiyorum
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-rr-type-r-114501062/detay
Beyler bu aracı biliyornusunuz niyetlenen arkadaş var
bu bilgiler YANLIŞ yazabiliyorsun bilip bilmeden ben arabamı koyuyorum ortaya sen ispatla doğru olmadığını yarın gidip noterde vereyim satışı sana doğruysa sadece artık sus ne olur başka bir şey istemiyorum
Faruk abi senin için söylenecek tek söz var ; tanıyanlar, Tanımayanlara anlatsın :D
PiscocuK
19-03-2013, 19:47
Faruk abi senin için söylenecek tek söz var ; tanıyanlar, Tanımayanlara anlatsın :D
Doğma büyüme eyüp sultanlıyım adamı tanımıyorum kendimi ezik hissetim şimdi senin yüzünden kanka :)
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-rr-type-r-114501062/detay
Beyler bu aracı biliyornusunuz niyetlenen arkadaş var
Aracın eski plakaları : 34ryh, 07hz, 34ar, 41ft, 35da, 35hhh
ilanda eski plakalarını yazmış sahibi.
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/147709-41quotrrquot041-type-r.html
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/119444-honda-civic-typer-ep3.html
sorgulamalarda eski mesajlardada var . arama yaparsanız bilgiler mevcut sitede.
Doğma büyüme eyüp sultanlıyım adamı tanımıyorum kendimi ezik hissetim şimdi senin yüzünden kanka :)
kanka faruk abi cok kraldır yolunuz kesişirse tanış bı çayını içmeye git, 8 katlı mobılya mağazasıda var ayrıyeten aklında bulunsun fakir fukaraya çok yardım eder, sende hem fakir hem fukara sayılırsın :D
canozcan
19-03-2013, 20:20
ya özcan neyin peşindesin anlayabilsem onu yapalım beni tanıyıp bilmeden bana destekli salla yazma daha fazla rezil olma benim amacım yok seni tanımam etmem burası sorgulama sayfası isteyen açıp bakar bilgisini alır arabanın eski 2 sahibini tanıyorsun sanıyorsun ki arabayı sıfırından beri biliyorum yukarıdaki listeye daha üzerine almayanlar dahil değil yani yaklaşık arabanın 12 yada 13. sahibi sensin ve son olarak ben yalancıyımya sen bana bakma pek takılma yazdıklarıma sen arabayı 12.05.2011de alıp 10.08.2012 de satmadınmı?
ben senin türkçe kullanmandan pek bişe anlamadım. hem ben yalancıyım yazdıklarıma takılma diyorsun hem bana soru soruyorsun. hem 10.08.2012 de satmadın mı diyorsun hem o tarihte arabanın plakasının 34 zr 3297 olduğunu söylüyorsun. ben senin hiç bir lafını takmıyorum bu saatten sonra. araba 1.5 sene bende kaldı 2.5 sene ibrahimde, 2 sene vabapta. eder 6 sene. 2002 model bir araba 6 sene 3 kişide duruyor. 2006dan öncede kalıyor 4 sene. 4 senede 10 kişi el değiştiriyor demek hayran kaldım hayal gücüne :)
ben senin kazalı arabanı ne yapayım vericeksen sıfır si verde bir işe yarasın...
o bilgiler YANLIŞ evet. 22 plaka nerden çıktı dedim kimden duyuyorsun print scrn yükle de görsün herkez. vtc 40 ın kazalı fotoğraflarınıda koyucaklardı buraya 2 sene oldu hala bekliyoruz.
benim burada duyduğumu yazacak biri olmadığımı sitenin %99 u bilir, ben o 22 plakayıda ispatlarım o kadar el değiştirdiğini de ispatlarım sıkıntı yok ama şöyle yapalım sen benim kazalı arabamı boşver siteden herhangi bir moderatöre yada Özgüne 10 bin tl sen koy 10bin tl ben koyayım haklı çıkan alsın güle güle yesin parayı evet yada hayır olarak cevap ver sana başka cevap vermeyeceğim.
canozcan
19-03-2013, 20:47
benim burada duyduğumu yazacak biri olmadığımı sitenin %99 u bilir, ben o 22 plakayıda ispatlarım o kadar el değiştirdiğini de ispatlarım sıkıntı yok ama şöyle yapalım sen benim kazalı arabamı boşver siteden herhangi bir moderatöre yada Özgüne 10 bin tl sen koy 10bin tl ben koyayım haklı çıkan alsın güle güle yesin parayı evet yada hayır olarak cevap ver sana başka cevap vermeyeceğim.
hayır tabiki kumar ve kumarcılarla işim olmaz. hani sadece susmam yeterdi ? burası bir sorgulama sayfası ıspatlamak için para istemene gerek yok. ıspatlaki herkez DOĞRU bilgileri görsün.
Patisever
19-03-2013, 20:47
chat ortamına döndü konu sunu bırakında sorgulatacak kişilerin işi görülsün kitlenmesin özelinizde konuyu tartıssanıza arkadaslar
hayır tabiki kumar ve kumarcılarla işim olmaz. hani sadece susmam yeterdi ? burası bir sorgulama sayfası ıspatlamak için para istemene gerek yok. ıspatlaki herkez DOĞRU bilgileri görsün.
fa'R'uk yanlış bilgi vermez,kumarcı falan hoş kelimeler değil.bence sen kendi bilgilerini sorgula;)
chat ortamına döndü konu sunu bırakında sorgulatacak kişilerin işi görülsün kitlenmesin özelinizde konuyu tartıssanıza arkadaslar
:icon_tup::icon_tup:
Gerçekten çok iyi bir noktaya değinmişsiniz kimsenin umrunda değil gibi ama araba hakkında bilgi almak + ciddi ilgilenlere zorluktan başka bişey degil bu konunun kitlenmesi onlar açısından üzücü olur nede olsa bir çok typer hakkında bilgi yatıyor bu sayfalarda:)
18.07.2002 16hu911
16.12.2004 22ee546
24.12.2004 34vtc40
10.08.2012 34zr3297
21.09.2012 09ar070
Ben gene dışardan birisi olarak meraktan soruyorum.
Faruk abi 16 hu 911 yazmışın, önceki sayfalarda 34 Hu 911 plakalı fotolar var. 16yı yanlış mı yazdn abi :)
Ben gene dışardan birisi olarak meraktan soruyorum.
Faruk abi 16 hu 911 yazmışın, önceki sayfalarda 34 Hu 911 plakalı fotolar var. 16yı yanlış mı yazdn abi :)
Farketmedim 34 olacaktı
Farketmedim 34 olacaktı
Bende öyle tahmin ettimde genede sorayım dedim abi :)
http://a1303.hizliresim.com/17/n/l86r9.jpg
Merak eden baksın
ChtArdARSL
20-03-2013, 13:04
Yaa Faruk abi nelerle ugrasiyorsun. Birak bosver seni bilem biliyor nasil insan oldugubu kanitlmak zorunda hissetme sende.
nakayama
20-03-2013, 13:05
:) . .
Foto herşeyi açıklamş harbiden :)
driftboy
20-03-2013, 13:15
haha faruk abi, shop yaptın demi :p
Yeterli bi foto bence..
ben senin türkçe kullanmandan pek bişe anlamadım. hem ben yalancıyım yazdıklarıma takılma diyorsun hem bana soru soruyorsun. hem 10.08.2012 de satmadın mı diyorsun hem o tarihte arabanın plakasının 34 zr 3297 olduğunu söylüyorsun. ben senin hiç bir lafını takmıyorum bu saatten sonra. araba 1.5 sene bende kaldı 2.5 sene ibrahimde, 2 sene vabapta. eder 6 sene. 2002 model bir araba 6 sene 3 kişide duruyor. 2006dan öncede kalıyor 4 sene. 4 senede 10 kişi el değiştiriyor demek hayran kaldım hayal gücüne :)
ben senin kazalı arabanı ne yapayım vericeksen sıfır si verde bir işe yarasın...
o bilgiler YANLIŞ evet. 22 plaka nerden çıktı dedim kimden duyuyorsun print scrn yükle de görsün herkez. vtc 40 ın kazalı fotoğraflarınıda koyucaklardı buraya 2 sene oldu hala bekliyoruz.
Ne sizi ne de karsı tarafı tanıyorum ama sıfır araba olunca kumar olmuyo da 10 bın lıra olunca mı kumar oluyo :D
-HAKTAN-
20-03-2013, 13:26
Merak eden baksın
Bu adam bunada fake der çıkar işin içinden ;)
Uğraşma başkan arabanın durumunu bilen biliyor...
Aşkın Ersoy
20-03-2013, 14:19
Bu adam bunada fake der çıkar işin içinden ;)
Uğraşma başkan arabanın durumunu bilen biliyor...
:icon_tup::icon_tup:
Merak eden baksın
bu tartışma bitmez abi ikinizide tanımıyorum ama karşı taraf bunuda kabul etmicek bence :D
Faruk abi neylerle uğraşıyosun öle :)
Merak eden baksın
abi ben hala merak içerisindeyim :D
Merak eden baksın
Herhalde canozcan nickli arkadaşımız şu mesajdan sonra konuyu daha da uzatmaz piç etmez de hepimiz rahat ederiz.
ozcan gordunmu ekledıgı resmı farugun?
ozcan gordunmu ekledıgı resmı farugun?
Resim eklendikten sonra online olmus illaki gormustur, oyuzden diyorum ki ozcana bazen ozur dilemekte bir erdemdir ;) kazali fotograflari 2 senedir bekliyorum dedin ama adam seni 2 gun bile bekletmedi bak, erdem gösterip özür dilemeyeceksen bari teşekkür et :D
silent furious
24-03-2013, 13:21
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2002-model-typer-119240661/detay
bilgisi olan var mı?
gokcell13
24-03-2013, 22:59
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2002-model-typer-119240661/detay
bilgisi olan var mı?
Arac Antalyada Serkan diye bi arkadasımızın.Yürürü gayet güzel bir arabadır.Baska bir arac alacagı için satıyor.Detaylı bilgileri Serkan'dan alabilirsin.Iyı nıyetli bir arkadasımızdır.
canozcan
25-03-2013, 00:04
Resim eklendikten sonra online olmus illaki gormustur, oyuzden diyorum ki ozcana bazen ozur dilemekte bir erdemdir ;) kazali fotograflari 2 senedir bekliyorum dedin ama adam seni 2 gun bile bekletmedi bak, erdem gösterip özür dilemeyeceksen bari teşekkür et :D
Gördüm tabiki sındınız artık diye yazmadım. Ama bakıyorum da uzamasını isteyenler var. Özür dilenecek birşey yok. O resim de plaka ile şase gözükmüyor. Yani 22 plaka iken şase nosunu görelim desem şimdi bi dünya curcuna olacak oyuzden susuyorum. Tamam vtc pert ve 20 el değiştirmiş . Siz yeter ki piyasasını düşürün de alın . Stp sende facede yazarken görmüyorsun burda görüyorsun. Sanada lafim yok artık. iyiki duygu sömürülerine kanıp vtc yi sana satmamışım artık içim rahat.
Gördüm tabiki sındınız artık diye yazmadım. Ama bakıyorum da uzamasını isteyenler var. Özür dilenecek birşey yok. O resim de plaka ile şase gözükmüyor. Yani 22 plaka iken şase nosunu görelim desem şimdi bi dünya curcuna olacak oyuzden susuyorum. Tamam vtc pert ve 20 el değiştirmiş . Siz yeter ki piyasasını düşürün de alın . Stp sende facede yazarken görmüyorsun burda görüyorsun. Sanada lafim yok artık. iyiki duygu sömürülerine kanıp vtc yi sana satmamışım artık içim rahat.
ne dıyosun olm sen? benım pcm herzaman acık herzaman basında durmuyorum dun yazmıssın bı ara gordum . nezaman ne yazdında cvp vermedım , konustuklarına dıkkat et.ne duygu somurusu yapmısım sana ben ? garıp garıp konusup adamın canını sıkma ozcan
ALPER-VNS
25-03-2013, 00:15
kız mı alıyosunuz veriyosunuz araba mı yaw.. duygu sömürüsü nedir :) parası olan basar alır bu kadar basit bir avuç civata:icon_tup:
kız mı alıyosunuz veriyosunuz araba mı yaw.. duygu sömürüsü nedir :) parası olan basar alır bu kadar basit bir avuç civata:icon_tup:
alperım bı malı alırken kazanırsın dıye bırsey vardırda bunu ozcan bılmıyo ;)
alperım bı malı alırken kazanırsın dıye bırsey vardırda bunu ozcan bılmıyo ;)
Aynen mal alınırken kazanılır. Ucuz almak karlıdır. Pahalı satmak değil.
Faruk_Vtec
25-03-2013, 10:20
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-2005-type-r-118630631/detay/
ıyı gunler arkadaşlar aracın geçmışı nasl? çok mu karanlık.. :)
eski can typer ama bu paraya alıp gazlanır bence
Faruk_Vtec
25-03-2013, 10:26
bı arkadaşm bılgılendırdı, tşk ederm.. :)
Özcan bu yazdığım mesajları niye yazdığımı merak ediyorsan yazayım ,vtc ile hiç işim olmaz umrunda da değil sırf milletin çocuğuna beddua ettiğin için yazıyorum bunları , hiç üşenmeyeceğim sen özür dileyene kadar da ne istiyorsan buraya koyacağım, koyduğum resim seni tatmin etmemiş şasesini istemişsin sorun değil buyur
http://d1303.hizliresim.com/17/t/lfnfv.jpg
DoDo_hamann
25-03-2013, 18:34
http://s23.postimg.org/xof7yrg63/IMG_1363.jpg (http://postimage.org/)
1 haftadır canım çıktı ama çiçek gibi ettim maşallah :)
Hafta içinde ilanını açacağım 2004 makyajlı değişensiz kazasız ve dolu type-r isteyen aramızdan biri olursa benim içinde iyi olur ilan açmadan önce buraya yazmak istedim.
arkatcaglar
25-03-2013, 20:36
Hafta içinde ilanını açacağım 2004 makyajlı değişensiz kazasız ve dolu type-r isteyen aramızdan biri olursa benim içinde iyi olur ilan açmadan önce buraya yazmak istedim.
ez typer mı bu
fiyatı nedır ? km ? takas dusunurmusunuz ?
DoDo_hamann
25-03-2013, 21:24
Araç eski ez type-r, önceki sayfalardada bir çok arkadaşın önerdiği bir araçtı, kendi bineceğim hale getirmeden hiç bir arabamı satmadım bugüne kadar, ön takımına kadar tüm bakımları yapıldı, masrafsız zevkle binilecek hem dolu, hem kazasız değişensiz bir araç.
Orjinal Mugen kanadında ne kadar kıymetli olduğunu herkesin 'sök-sat' demesinden anladım :D Bugüne kadar hiç bir aracımdan birşey sökmediğim için aracın üzerinden hiçbir aksesuarı sökülmeyecektir.
Pm atarsanız daha iyi olur konu bölünmüş olmasın.
Araç eski ez type-r, önceki sayfalardada bir çok arkadaşın önerdiği bir araçtı, kendi bineceğim hale getirmeden hiç bir arabamı satmadım bugüne kadar, ön takımına kadar tüm bakımları yapıldı, masrafsız zevkle binilecek hem dolu, hem kazasız değişensiz bir araç.
Orjinal Mugen kanadında ne kadar kıymetli olduğunu herkesin 'sök-sat' demesinden anladım :D Bugüne kadar hiç bir aracımdan birşey sökmediğim için aracın üzerinden hiçbir aksesuarı sökülmeyecektir.
Pm atarsanız daha iyi olur konu bölünmüş olmasın.
Valla çok zevkli bir adamsın. Bütün aldığın sattığın araçlar için geçerli.
DoDo_hamann
25-03-2013, 21:50
Valla çok zevkli bir adamsın. Bütün aldığın sattığın araçlar için geçerli.
Allah razı olsun senin gibi arabacı adamdan duymak büyük iltifat benim içinde :)
Güzel bir arşiv yakalamak üzereyim inşallah yakın zamanda bir konu açıp paylaşacağım dünden bugüne :)
canozcan
25-03-2013, 22:10
Özcan bu yazdığım mesajları niye yazdığımı merak ediyorsan yazayım ,vtc ile hiç işim olmaz umrunda da değil sırf milletin çocuğuna beddua ettiğin için yazıyorum bunları , hiç üşenmeyeceğim sen özür dileyene kadar da ne istiyorsan buraya koyacağım, koyduğum resim seni tatmin etmemiş şasesini istemişsin sorun değil buyur
http://d1303.hizliresim.com/17/t/lfnfv.jpg
o gözüken şase no tr deki bütün typer lar için kullanılan ilk 12 rakam. polemiğe girmeye gerek yok 22 plaka yüzünden. 22 plaka olsada sisteme sonraki rakamlar yanlış işlenmişki benim girdiğim sistemde o plaka gözükmüyor yada sadece tescili yapılmış ve trafiğe o plaka ile çıkmadan vtc plaka ile değiştirme amaçlı poliçe kesilmeden tekrardan plaka değiştirilimiş. yani 22 plaka olması arabanın kötülenmesi için bahane edilmeye çalışılması, imajı zaten kötü olan bir arabaya kolayca karalama yapılmasına malzeme edilmesi vs vs... son olarak sen o şase noyu ıspatlasan ne olcak vtc nin kötü bir araba olduğunu mu ıspatlamış olacaksın ? sadece 8 gün o plakayı taşımışsa bu araba ne olmuş yani kötü mü olmuş araba? sonuçta kağıt üstünde belkide arabanın üstüne hiç takılmamış o plaka. neyse ben milletin çoluğuna çocuğuna beddua etmedim, milletin malına emeğine parasına hakkına dil uzatanlara beddua ettim. bu sizi neden rahatsız ediyor?
stp 9 ocakta yazdım 23martta yazmışım ne fark ederki sonuçta seninde almak için ısrarla sıraya girdiğin bir arabaya neden muhalefet oluyorsun buda benim canımı sıkıyor.
o gözüken şase no tr deki bütün typer lar için kullanılan ilk 12 rakam. polemiğe girmeye gerek yok 22 plaka yüzünden. 22 plaka olsada sisteme sonraki rakamlar yanlış işlenmişki benim girdiğim sistemde o plaka gözükmüyor yada sadece tescili yapılmış ve trafiğe o plaka ile çıkmadan vtc plaka ile değiştirme amaçlı poliçe kesilmeden tekrardan plaka değiştirilimiş. yani 22 plaka olması arabanın kötülenmesi için bahane edilmeye çalışılması, imajı zaten kötü olan bir arabaya kolayca karalama yapılmasına malzeme edilmesi vs vs... son olarak sen o şase noyu ıspatlasan ne olcak vtc nin kötü bir araba olduğunu mu ıspatlamış olacaksın ? sadece 8 gün o plakayı taşımışsa bu araba ne olmuş yani kötü mü olmuş araba? sonuçta kağıt üstünde belkide arabanın üstüne hiç takılmamış o plaka. neyse ben milletin çoluğuna çocuğuna beddua etmedim, milletin malına emeğine parasına hakkına dil uzatanlara beddua ettim. bu sizi neden rahatsız ediyor?
stp 9 ocakta yazdım 23martta yazmışım ne fark ederki sonuçta seninde almak için ısrarla sıraya girdiğin bir arabaya neden muhalefet oluyorsun buda benim canımı sıkıyor.
sırayamı gırdım? garıp garıp konusmayı bırak. sana bı rakam soyledım dua et bahadır abı aldı yoksa vermıstın arabayı unutma
schumıye katılıyorum her aracın on numara olup kendıne baktırıyo kardesım masallah cızgın cok guzel ;)
Seni çözebilecek decoder varsa markasını söyle ondan alayım. Sen nasıl bir kafadasın Özcan ben araba 22 plaka oldu ot oldu *** oldu pert oldu diye birşey yazdım mı? Ben arabanın eski tescillerini yazdım sen kocaman yalan nerden duydun yanlış dedin resim istedin resim koydum olmaz dedin yenisini koydum bu resime de mana buluyorsun şaseler zaten aynı diye bu a.k resminde motor numaran kabak gibi okunuyor görmüyormusun ,
Şimdi özür dileyecekmisin benden yoksa yeni bir bahanen olacak mı?
canozcan
25-03-2013, 22:28
Seni çözebilecek decoder varsa markasını söyle ondan alayım. Sen nasıl bir kafadasın Özcan ben araba 22 plaka oldu ot oldu *** oldu pert oldu diye birşey yazdım mı? Ben arabanın eski tescillerini yazdım sen kocaman yalan nerden duydun yanlış dedin resim istedin resim koydum olmaz dedin yenisini koydum bu resime de mana buluyorsun şaseler zaten aynı diye bu a.k resminde motor numaran kabak gibi okunuyor görmüyormusun ,
Şimdi özür dileyecekmisin benden yoksa yeni bir bahanen olacak mı?
pert oldu demedin ama ot oldu b.k oldu dedin. sen öyle tekerin içine aha bu arabanın tescilleri de bu sen 5 milyonuncu sahibisin gibi imalı çomak sokarsan ben de seni yanlış anlarım. 22 plakayı kağıt üstünde almış bu araba öyle senin dediğin gibi araya başka bir sahip girseydi bende bilirdim onu. o yüzden özür dilenecek bir durum görmüyorum. sizden de görmüyorum yaşça büyük olduğunuz için sadece dersenizki ben öyle çok sahipli olduğunu ima etmek istemedim o zaman durumum değişir decodere gerek kalmaz..
stp ben bahadır abilere de vermicektim de skn dekileri yüklicez vs. dedikleri için kandım verdim. sana olmaz diyemedim sebebini ulu orta konuşmak istemiyorum sonuçta 2 saatlik telefonda konuşmuşluğumuz var. sen nerden bilecen beni ne kadar bunalttığını seni ne kadar kırmak istemediğimi ?
sen öyle tekerin içine aha bu arabanın tescilleri de bu sen 5 milyonuncu sahibisin gibi imalı çomak sokarsan ben de seni yanlış anlarım. 22 plakayı kağıt üstünde almış bu araba öyle senin dediğin gibi araya başka bir sahip girseydi bende bilirdim onu. o yüzden özür dilenecek bir durum görmüyorum. sizden de görmüyorum yaşça büyük olduğunuz için sadece dersenizki ben öyle çok sahipli olduğunu ima etmek istemedim o zaman durumum değişir decodere gerek kalmaz..
Özcan sorsan söylerdim arabayı 22 plaka yapanda vtc yapanda aynı ben arabaya *** atmadım hala diyorum ki umrumda bile değil kazasını gözümle görmedim sana dedim ki sattığın araba için millete beddua etme , inatlaşma arabanın iki sahibini biliyorsun herşeyi biliyorum sanıyorsun büyük lokma ye büyük laf konuşma
Özürü benim yaşıma dileme özür dilemen gerektiği için dile ve susalım milletin konusunu daha fazla piç etmeyelim
Ben olay şahsileştiği ve uzadığı için forum sakinlerinden özür diliyorum
canozcan
25-03-2013, 22:47
Özcan sorsan söylerdim arabayı 22 plaka yapanda vtc yapanda aynı ben arabaya *** atmadım hala diyorum ki umrumda bile değil kazasını gözümle görmedim sana dedim ki sattığın araba için millete beddua etme , inatlaşma arabanın iki sahibini biliyorsun herşeyi biliyorum sanıyorsun büyük lokma ye büyük laf konuşma
Özürü benim yaşıma dileme özür dilemen gerektiği için dile ve susalım milletin konusunu daha fazla piç etmeyelim
Ben olay şahsileştiği ve uzadığı için forum sakinlerinden özür diliyorum
vtc 40 ın tescili hakkındaki karalamada bu yorumla aydınlandı. geresi teferruat. kazasını da gözümle görmedim dedin. zaten öyle anlatılanlar kadar görende yok. çünkü öyle birşey yok o arabada. ( özür dilecem demedim. özür dilemesi gereken sizsiniz dedim ama yaşınız gereği gerek yok sadece çok sahipli gibi ima etmek istememiştim diyebilirdiniz ki dediniz zaten......... ayrıca millete beddua etmedim dedim, milletin hakkını yiyenlere ettim dedim zor anlaşılıyorum galiba decoder misali )
vtc 40 ın tescili hakkındaki karalamada bu yorumla aydınlandı. geresi teferruat. kazasını da gözümle görmedim dedin. zaten öyle anlatılanlar kadar görende yok. çünkü öyle birşey yok o arabada. ( özür dilecem demedim. özür dilemesi gereken sizsiniz dedim ama yaşınız gereği gerek yok sadece çok sahipli gibi ima etmek istememiştim diyebilirdiniz ki dediniz zaten )
Allah seni ıslah etsin, benim yazdıklarımdan bu mu çıkıyor ben yazdığım her harfin arkasındayım sen arabanın 13. sahibisin araba hakkında doğru dürüst bilgin yok ( tam olarak yok demeyeyim az çok vardır typerlar kaç lirayken kaça aldın kaça sattın oradan belli bildiğin) sen laftan belgeden anlayan biri değilsin bu saatten sonra seni kaale alıpta cevap vermiycem istediğini kafana böre yazabilirsin
Forumdan rahatsızlık için tekrar özür diliyorum.
canozcan
25-03-2013, 23:19
Allah seni ıslah etsin, benim yazdıklarımdan bu mu çıkıyor ben yazdığım her harfin arkasındayım sen arabanın 13. sahibisin araba hakkında doğru dürüst bilgin yok ( tam olarak yok demeyeyim az çok vardır typerlar kaç lirayken kaça aldın kaça sattın oradan belli bildiğin) sen laftan belgeden anlayan biri değilsin bu saatten sonra seni kaale alıpta cevap vermiycem istediğini kafana böre yazabilirsin
Forumdan rahatsızlık için tekrar özür diliyorum.
http://d1303.hizliresim.com/17/u/lgfb7.jpg
http://b1303.hizliresim.com/17/u/lgfn0.jpg
http://b1303.hizliresim.com/17/u/lgg05.jpg
ilk şahsa tescili de 2004 mayıs aylarında yapılmış. 6. sahibiyim benden bahadır abiye, ordan aydına reda, ordan bursaya şuanki sahibine satılmıştır.
Caneration
25-03-2013, 23:26
2. fotoda 11 ve 17 arası kayıtlar gözüküyor yani 2. sayfa.sanırım ilk 10 ilk sayfada.
canozcan
25-03-2013, 23:28
2. fotoda 11 ve 17 arası kayıtlar gözüküyor yani 2. sayfa.sanırım ilk 10 ilk sayfada.
yok hayır. ilk 10 dediğiniz son foto. eskiden yeniye doğru sıraladım fotoları.. her vatandaşa açık bir site olduğu için hiçbir bilgiyi silme gereği duymadım.
Caneration
25-03-2013, 23:30
yok hayır. ilk 10 dediğiniz son foto. eskiden yeniye doğru sıraladım fotoları..
pardon tamam anladım :icon_tup:
Ya arkadaş yazmayayım diyorum adamı tahrik ediyorsun araba 2002 den 2004e kadar leyleklermi binmiş 18.07.2002 de Muzaffer arabanın ilk sahibi nerede buna da bir cevabın vardır senin
Artı milletin adını soyadını niye paylaşıyorsun silmeden foto paylaşıyorsun
canozcan
25-03-2013, 23:45
Ya arkadaş yazmayayım diyorum adamı tahrik ediyorsun araba 2002 den 2004e kadar leyleklermi binmiş 18.07.2002 de Muzaffer arabanın ilk sahibi nerede buna da bir cevabın vardır senin
Artı milletin adını soyadını niye paylaşıyorsun silmeden foto paylaşıyorsun
muzaffer kim be abi . illa leylekmi binmesi gerekiyor. bayide birisinin üstünde bekleyemezmi araba ilk sahibini ? yada neden 2 sene trafik sigortası yok arabada? 2004 sonrası bilgi vardır deme site 2003 ten itibareni kapsıyor
Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi (SBM) (http://www.sbm.org.tr/?p=application&objectId=1)
buradan plaka ve şaseyi seçip poliçe bilgilerini sorgulayabilirsiniz. kazalar vs. eskiden kaza fotolarıda vardı ama kaldırılmış site değiştiği için yakında yine geri gelebilir.
muzaffer kim be abi . illa leylekmi binmesi gerekiyor. bayide birisinin üstünde bekleyemezmi araba ilk sahibini ? yada neden 2 sene trafik sigortası yok arabada? 2004 sonrası bilgi vardır deme site 2003 ten itibareni kapsıyor
Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi (SBM) (http://www.sbm.org.tr/?p=application&objectId=1)
buradan plaka ve şaseyi seçip poliçe bilgilerini sorgulayabilirsiniz. kazalar vs. eskiden kaza fotolarıda vardı ama kaldırılmış site değiştiği için yakında yine geri gelebilir.
Tahmin etmiştim zaten buna da bir cevabın olacağını, benim ingilizcem bitti
Yahu sen hala sattıgın arabanın neyını ıspatlamay calısıyorsun ? Kazalı veya degil kullandın sattın ,oldu ve bitti neden uzatıyorsunuz ?
Bu konuyudamı kilitlettirmek istiyorsunuz ?
Ayıptır kaç yasında adamlarsınız yakışmıyor.
Bu yüzden parası olan her adam böyle arabalara binmeyecek .Binmesin istemiyoruz .
maşallahh.....
Siz şimdi böyle atıp tutmuşsunuz da ben bu adamla aynı sitede oturuyorum ve otoparka daha bir tane bile kötü araba getirdiğini görmedim. Aldığı her araba dönüp kendine baktırıyor, ben bile her sabah otoparktan çıkarken Doğukan'ın arabalarını görünce mutlu oluyorum adam gerçekten zevkli diyorum. Ha şimdi dersiniz yaşın daha 20-21 sen ne araba gördün ki diye, emin olun tahmin edeceğinizden fazladır en azından okulda her gün onlarca lüks ya da spor araba görüyorum. 30 eder etmez ona bir şey diyemem de Türkiye'de genel olarak piyasa bu şekilde değil mi zaten? Sadece hondaya özgü bir şey değil bu.
Ben atıp tutayım neyin ne olduğunu herkes biliyor uzatmayım bu konuyu şunu söyliyim arkadaşlar TYPER alırken direk şaseden sorgulayın öyle alın zaten biliyosunuz hatırlatayım para kolay kazanılmıyor herkese SAYGILAR
DoDo_hamann
27-03-2013, 11:06
Ben anlamadım foruma girmediğim için kim kime atıp tutmuş, silinen mesajmı var?
DoDo_hamann
27-03-2013, 11:55
Ben anlamadım foruma girmediğim için kim kime atıp tutmuş, silinen mesajmı var?
Arkadaşımız pm atmış sağolsun konu ile ilgili, bu atıp tutan ne benden fiyat aldı ne pm attı nede arabanın ilanı var daha ortada nasıl kendi kendine bir fikir sahibi olmuş ve fiyatı yüksek istiyor demiş anlamadım.
Ne istediğimi ne harcadığımı arabanın ne olup olmadığını nerden biliyor anlamadım, type-r alıp satmanın böyle sıkıntıları var demekki, forumda böyle yavşaklar yüzünden hır gür çıkıyor zaten :)
Bu araçları takip eden çoğu arkadaş araç hakkında bilgi sahibi zaten fazla birşey söylememe gerek yok. Yeterki bu bitik polemikler bize sıçramasın.
Bugün ilan açacağım, alacak arkadaş gelir istediği yere götürür,gösterir bilgim dışında masrafı çıkarsa aracın fiyatından düşerim.
Araba alınırken Özgün'den onay alındı, motoru swap center'a kaportasıda 3 ayrı kaportacıya gösterildi.
sorumu mazur görün ama bu araba bursada mıydı acaba bi aralar jap11 e çok benzettim :soru:
Aşkın Ersoy
01-04-2013, 12:06
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-tr-nin-en-temizi-boyasiz-alg-type-r-120195591/detay
araç hakkında nedir düşünceleriniz...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-tr-nin-en-temizi-boyasiz-alg-type-r-120195591/detay
Eski güzelliğinde duruyorsa efsane temizlikte...
dragon07
01-04-2013, 13:25
şu konuya her girdigimde can typer geliyor aklıma üzülüyorum :(
Kadir EMİSTEKİN
01-04-2013, 14:21
Bir parca boyasi var onun disinda hic bisey yok aracta
ChtArdARSL
01-04-2013, 15:04
Madem boyasız vardı.. Neden boyasız yazdınız acaba?
İzmirde EU plaka bır championship white type r var dun yayındaydı ılanı..hakkıdna bılgısı olan var mı ? arkadasım ılgılenıyor sordu ogrenmemız ıcın
İzmirde EU plaka bır championship white type r var dun yayındaydı ılanı..hakkıdna bılgısı olan var mı ? arkadasım ılgılenıyor sordu ogrenmemız ıcın
eğer bu ise http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/150770-au-type-r-izmir.html
geçmiş sayfalarda var bilgileri.
satıldı kardeşim....
Madem boyası vardı.. Neden boyasız yazdınız acaba?
Bunu bende merak ettim.
Emre turgut
02-04-2013, 18:09
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-jta-typer-114535513/detay
arkadaslar oncekı sayfalara okudum aracın eskı vtc typer oldugu yazıyordu net bı bılgı alabılırmıyım sızlerden
Kadir EMİSTEKİN
02-04-2013, 19:16
Bunu bende merak ettim.
Beyler araci olcaya yeni verdim aracla ilgilenen arkadas varss ara sotar nie yazdigini....
Emrecan-R
02-04-2013, 20:48
ALG Typer gerçekten ciddi temizlik çok iyi bir araç hatları duruşu filan içinede 10 üzerinden 9 veririm boyası filan herşeyiyle 10 numara
şişirelim arkadaşlar piyasayı 60 olsun typer lar
Onur Şanlı
03-04-2013, 09:19
aşkın bmw kesmedi seni anlaşılan :) alg typer'ı bende ikiler honda'nın orada görmüştüm, tc ile aynı zamanda bakımları yapılırken denk gelmiştim, mis gibi araba, maşallahı var.
mr.korhan
04-04-2013, 07:42
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-turkiye-deki-en-dusuk-km-type-r-120542744/detay
arkadaşlar aracı bileniniz varmı bilgi alabilirmiyiz ?
Aşkın Ersoy
04-04-2013, 13:14
aşkın bmw kesmedi seni anlaşılan :) alg typer'ı bende ikiler honda'nın orada görmüştüm, tc ile aynı zamanda bakımları yapılırken denk gelmiştim, mis gibi araba, maşallahı var.
aynen hacı abi tekrar dedik bi ep3 ama piyasa baya bi iyi yani :))
Cup'dan çıkma araç diye biliyorum.
fbh_honda
04-04-2013, 20:28
Bu nasıl bır ortam anlamış deyılım arkadas la pazarlık yapıp anlaşıyoruz ıslerımın yogunlugundan bır kaç Gün ıcınde gelecegımı soyluyorum sıkıntı yok bı gün önce haber ver hazır edım gelır alırsın dıyor bugün arıyorum yarın gelıcegımı haber vermek ıcın aracı sattığını söylüyor bız anlaştık ama dıyorum tabı bahaneler hazır kaporamı gonderdın falan fılan vıcdan rahatlacak mazeretler benım gozum de gonlumde var alanda satanda hayrını görmersin soz verılır ben sözümün arkasındayım alıcam dedım alıcaktım ben hakkımı helal etmıyorum(41RR041)
glockevo
04-04-2013, 20:43
Kardeşim yanlış anlamada aldım demekle olmuyor yolların kaporanı ilandan kaldırtırsın,bu işler böyle olur.
Bazen laflar havada kalabiliyor keske kaporasini gonderip kendine baglasaydin hersey 2taraf icinde daha hayirli olurdu
Bu nasıl bır ortam anlamış deyılım arkadas la pazarlık yapıp anlaşıyoruz ıslerımın yogunlugundan bır kaç Gün ıcınde gelecegımı soyluyorum sıkıntı yok bı gün önce haber ver hazır edım gelır alırsın dıyor bugün arıyorum yarın gelıcegımı haber vermek ıcın aracı sattığını söylüyor bız anlaştık ama dıyorum tabı bahaneler hazır kaporamı gonderdın falan fılan vıcdan rahatlacak mazeretler benım gozum de gonlumde var alanda satanda hayrını görmersin soz verılır ben sözümün arkasındayım alıcam dedım alıcaktım ben hakkımı helal etmıyorum(41RR041)
Spesifik olarak sizin için söylemiyorum ama şu da var, alıcam diyip almayan çok adam olduğundan ötürü güvenmemesi de normal değil midir? Sattığım müzik tesisatını bile "aldım bendedir" diyipte almayan çokkkkk adam gördüm ki bahsettiğimiz konu iki hoparlör değil, koskocaman araba, daha da büyük bi olay :)
Kapora vermediyseniz bence satması gayet normal, dışarıdan gördüğüm kadarıyla. Sanırım 45.000 tl lik araba alırken 300-500 tl kapora vermek çokta zor olmasa gerek.
Kaporayı vermenize rağmen satmış olsa, eyvallah o zaman ne deseniz hakkınızdır.
fbh_honda
04-04-2013, 21:20
Spesifik olarak sizin için söylemiyorum ama şu da var, alıcam diyip almayan çok adam olduğundan ötürü güvenmemesi de normal değil midir? Sattığım müzik tesisatını bile "aldım bendedir" diyipte almayan çokkkkk adam gördüm ki bahsettiğimiz konu iki hoparlör değil, koskocaman araba, daha da büyük bi olay :)
Kapora vermediyseniz bence satması gayet normal, dışarıdan gördüğüm kadarıyla. Sanırım 45.000 tl lik araba alırken 300-500 tl kapora vermek çokta zor olmasa gerek.
Kaporayı vermenize rağmen satmış olsa, eyvallah o zaman ne deseniz hakkınızdır.
Tabı haklısınız ama arada tanıdık var hatta 1000 tl eksık ayarlıyorum deyınce sıkıntı yok sonradan versen olur dıyecek kadar güvenli var nasıl olucak olayı bılmeden yorum yapmak kolay Allah sahıttır benım vıcdanım rahat hıc ummadım yarın almaya gıdıcektım ve tek mağdur ben deyılım konuyu açtıktan sonra özelden mesajlar geldı bızede oyle dedı dıe benım amacım ınsanları rencıde etmek assaglamak deyıl o böyle mutluysa onun tercıhı benım gözüm var alanda satanda hayrını gormesın Bunu soylemekte ınanıyorum hakkımdır
fbh_honda
04-04-2013, 21:26
Dou mesajı yazarken senın yazdığını gormedım sen onerdın aracı arada olanda sendın senın hatırına ıyı anlastık sen hayırdır sımdı kalkıp onu mu bıze savunuyorsun taraf olma ayıptır alıcagmı sende oda ıyı bılıyor
R21TURBO 41
04-04-2013, 21:28
Saçmalamışsın arkadaşım , gerçi senin ilk saçmalaman değil. Typer sahiplerinin arabalarına istedikleri fiyatlarla ilgili yorumlarında pek anlaşılır değil. Senin anlıyamadığın olay şu , beni bile ( arabanın eski sahibiyim ) bir sürü adam aradı , arabayı sordu bunlardan 4 ü şu gün gelicem , bu gün gelicem , krediye başvurdum pazartesi ordayım dedi , hayırlısı dedim sed seda yok. Faruk uda bir sürü adam arayıp güne geliyoruom warex i double ı sök dedi , adam parçaları söktü gelen giden yok . Biri aradı warex li istiyorum dedi , adam gitti warex i taktırdı gelen giden yok. Eminim sende 10 kere aramışsındır , 10 kişiye sorup arabayı araştırmışsındır , şu gün gelirim demişsindir. ALDIM HAYIRLI OLSUN dedinmi ? , KAPORA YATIRDINMI ?
Bide üstüne üstlük bencillik edip konu açıyosun.
Benim arabamın plakasını sağda solda , abuk subuk mesajların sonuna yazma.
Bu gün arabayı ben satın aldım , sen ve senin gibiler sayesinde eski arabamı geri almak nasip oldu.
İlla ben bu arabayı alıcam diyosan 44000 lirayı yarın getir al. Sağda solda geyik yapma. Sana özelden yazanlarda dahil .
Anlıyamadığın , sormak istediğin bir şey varsa 05327450208
dostum söz konusu typer olunca o kadar boş beleş konuşan boşyere arayıp muhabbet eden o kadar çok insan varki inanamazsın sana karşı demiyorum ama gerçek bu ilanı olan arkadaşlar iyi bilir.keşke kapora verseydin daha bağlayıcı olurdu ama herşeyde bi hayır vardır sen yinede beddua etme inşallah daha iyisini alırsın.;)
R21TURBO 41
04-04-2013, 21:58
Konuşuldu , halloldu. Sorun yok sıkıntı yok. Yorumlar devam etmez se sevinirim.
Dou mesajı yazarken senın yazdığını gormedım sen onerdın aracı arada olanda sendın senın hatırına ıyı anlastık sen hayırdır sımdı kalkıp onu mu bıze savunuyorsun taraf olma ayıptır alıcagmı sende oda ıyı bılıyor
Ben aracı önerdim evet, bildiğim temiz güzel araba, hem sen güzel araba arıyorsun, hemde Faruk'un arabayı satmaya ihtiyacı var neden önermeyeyim ki_? İki tarafında işi görülecek..
Ama ne konuştuğundan ne de pazarlığınızdan ne de anlaştığınızdan haberim var. Ben sadece önerdim, aracı falan olmadım yani.
Benim aracılığım ile gitseydin kapora vermene gerek olmayabilirdi, en azından haber verseydin bana arar söylerdim kırmazlardı beni, ama benim bu durumun hiç bir aşamasından en ufak bir haberim olmadı şu mesajı görene kadar. E kusurabakma da tanımadığı adama niye güvensin?? Ya da arabayı ben sana önerdim diye senin ya da diğer tarafın ticaretinden niye ben sorumlu olayım ki?
Kusurabakma da ben haklı olanı savunurum, sen haklı olsaydın (kapora verseydin de başkasına satmış olsaydı) seni savunurdum abi yalan yok.
fbh_honda
04-04-2013, 22:56
Ben aracı önerdim evet, bildiğim temiz güzel araba, hem sen güzel araba arıyorsun, hemde Faruk'un arabayı satmaya ihtiyacı var neden önermeyeyim ki_? İki tarafında işi görülecek..
Ama ne konuştuğundan ne de pazarlığınızdan ne de anlaştığınızdan haberim var. Ben sadece önerdim, aracı falan olmadım yani.
Benim aracılığım ile gitseydin kapora vermene gerek olmayabilirdi, en azından haber verseydin bana arar söylerdim kırmazlardı beni, ama benim bu durumun hiç bir aşamasından en ufak bir haberim olmadı şu mesajı görene kadar. E kusurabakma da tanımadığı adama niye güvensin?? Ya da arabayı ben sana önerdim diye senin ya da diğer tarafın ticaretinden niye ben sorumlu olayım
Kusurabakma da ben haklı olanı savunurum, sen haklı olsaydın (kapora verseydin de başkasına satmış olsaydı) seni savunurdum abi yalan yok.
Dogu kardesım sende haklısın farukta haklı Ilker Abı de haklı haksız olan benım kusura bakmayın ama en azından yureklı olmak adına buralara bısıyler yazarken forumdakı prestıjınızı deyılde yuregınızden gecenlerı gerceklerı soylemenızı beklerdım fazla konuşmaya gerenk yok yardımların ıcın sanada tesekkurederım
Kız oğlan kız alınmıyor buralarda keş olsun neler var neler ohooo. Bu konunun buraya açılması bile aptallık parasını koyan cebine gider exprti koyar köküne kadar baktırır alırsın arabanı .. Bisikleti olamayan insanların lafına bakıp araç bulamazsınız buralarda sadece boş stressinniz varsa yancıkta oynar s2 her mıncıkta
fbh_honda
07-04-2013, 09:58
Kız oğlan kız alınmıyor buralarda keş olsun neler var neler ohooo. Bu konunun buraya açılması bile aptallık parasını koyan cebine gider exprti koyar köküne kadar baktırır alırsın arabanı .. Bisikleti olamayan insanların lafına bakıp araç bulamazsınız buralarda sadece boş stressinniz varsa yancıkta oynar s2 her mıncıkta
Soyledıklerınızden pek bısıy anlamadım ama galıba haklısınız formdaki ınsanları samimi sanıp söylediklerine güvenmek büyük aptallık guruplasmıs ınsanlar var onlar bırbırını kolluyor onlar ne derse o oluyor hayırlı ısler
34 ADS 10 bu plakada siyah typer varmıdır ?
e devletten sorgulayabılırsın ;)
vtecburhan
08-04-2013, 00:12
typer degıl o gunkurt c.tesi bende gordum köprüde kafa kafaya geldık edırnede sıyah :)
Emre turgut
08-04-2013, 10:44
Honda Civic 2.0 Type-R 2004 Model 38.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 77706574 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-01-pa-258-ep3-type-r-77706574/detay)
Bu arac hakkinda bilgisi olan varmi
Eyup Duygun
08-04-2013, 12:21
Ilanda yazan numara kayıtlı degıl dıyor , digerinide bir bayan acdı.Anlıyamadım soracakdım PA typer ıcın boya kaza durumu.Buradan bılen var mı ?
Ilanda yazan numara kayıtlı degıl dıyor , digerinide bir bayan acdı.Anlıyamadım soracakdım PA typer ıcın boya kaza durumu.Buradan bılen var mı ?
32. ve 33. sayfada var bilgiler.
Eyup Duygun
08-04-2013, 13:23
Okudum sımdı sok oldum , Typer'dan kac tl lık hasarlar cıkmıs.
42.000 , 17.000 vs..
Okudum sımdı sok oldum , Typer'dan kac tl lık hasarlar cıkmıs.
42.000 , 17.000 vs..
42.000 tl çalıntı buluntu ödemesi. Sonraki sayfalarıda okusaydınız. Sağ veya sol çamurluk değişmiş, sağ arka çamurluk işlem varmış, komple boyalıymış. Araç sahibinin yazdıkları.
Evet bütün yorum yazan arkadaşlar için yazıyorum sabahtan belli araştırdım ve çok sağlam bir abimdende teyit ettim arabanın 42 milyarlık olan kaydı hasar kaydı değildir çalıntı buluntu kaydıdır ve kaskonun çalındı diye ödediği paradır.inanmayan arkadaşlar bu numarayı arayıp sorabilir 0545 771 22 61.hertürlüde ispat edilir
Ben kimseden bişe saklamam kimse parayı yoldan toplamıyor arabanın sol veya sağ ön çamurluğu değişmiştir sağ arka çamurluk tada işlem vardır komple boyalıdır.Bu saatten sonra kimseye açıklama yapmak zorunda değilim ciddi olan adam arar ona hertürlü şeye açıklık getiririm kafasına takılan bişe varsa çözülür olur biter.bu arabanın nasıl olduğunu bilen bazı arkadaşlar neden doğruları yazmıyorda çamur atıyorlar.Neyse herkese iyi forumlar
Beyler araci olcaya yeni verdim aracla ilgilenen arkadas varss ara sotar nie yazdigini....
siz aracın eski sahibisiniz ve tek parça boya var yazmışsınız.İlanda yeni sahibi boyasız yazmış,sizce de garip değil mi.İlla sahibini arayıp öğrenmemiz gerekmiyor,sonuçta...
araba çok güzel,orası ayrı tabi :)
Günkut edevlet ADS 10 için Yamaha diyor motor yani :)
vtecburhan
08-04-2013, 19:18
Gds olmasi lazım
Kadir EMİSTEKİN
08-04-2013, 21:08
siz aracın eski sahibisiniz ve tek parça boya var yazmışsınız.İlanda yeni sahibi boyasız yazmış,sizce de garip değil mi.İlla sahibini arayıp öğrenmemiz gerekmiyor,sonuçta...
araba çok güzel,orası ayrı tabi :)
Aracla ilgilenen arkadaslar icin yazdim ilgilenmeyende forumda okudugu kadar bilgi sahibi olur diecek bisey.yok
Onur Şanlı
12-04-2013, 15:27
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-34-sus-58-121401907/detay
Sus Typer hakkında bilgisi olan var mıdır? ilan sahibini henüz aramadım..
arkatcaglar
12-04-2013, 15:40
Sandık motor arka taşıyıcıların değiştiğini duydum tramer 18 bin diye duydum ş
Sag on camurluk kaput degisik, panelde degisik olmasi lazim, tavanin belli kesiminde boya vardi hatirladigim kadariyla. Arkadanda bi hasari vardi
e devletten sorgulayabılırsın ;)
Sorgulama imkanım olsa sorgulardım :icon13:
typer degıl o gunkurt c.tesi bende gordum köprüde kafa kafaya geldık edırnede sıyah :)
Evet abi ben hep gece gördüm hatta bir iki satastım ama tık yok sonra koltuklarına baktım sport cıktı :D
Teşekkürler melih olmadı işimiz :D :D
Onur Şanlı
14-04-2013, 12:46
Sag on camurluk kaput degisik, panelde degisik olmasi lazim, tavanin belli kesiminde boya vardi hatirladigim kadariyla. Arkadanda bi hasari vardi
Dün sahibiyle görüştüm 1 parçasında işlem var,değişen yok dedi. Tavan hariç boya varmış. Ben 5664 den sorgulama yapınca 2 adet Toplamda 28.000tl hasar kaydı çıktı.
O nedenle vazgeçtim.
Turboğuz54
14-04-2013, 13:36
Bide 28 bin kaydı olan arabaya 52 bin yazmış valla helal
arkatcaglar
14-04-2013, 13:40
yokya bu işin b..... cıkardılar artık enayimi arıyolar anlamadım bu ne ya insanı arabadan soğutuyolar
Dün sahibiyle görüştüm 1 parçasında işlem var,değişen yok dedi. Tavan hariç boya varmış. Ben 5664 den sorgulama yapınca 2 adet Toplamda 28.000tl hasar kaydı çıktı.
O nedenle vazgeçtim.
Sus eski BC typer deilmi? Benmi yanlis biliyorum? Eger dogru biliosam dediklerim dogru ...
Ne ayarda bi typer ariyorsun ?
arkatcaglar
14-04-2013, 14:59
Sus eski BC typer deilmi? Benmi yanlis biliyorum? Eger dogru biliosam dediklerim dogru ...
Evet bc typer doğru
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-asrin-dan-boylesi-yok-75.000-km-de-hatasiz...kazasiz-temiz-otesi-121344367/detay
75 000 de typer. Hı hı evet.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-asrin-dan-boylesi-yok-75.000-km-de-hatasiz...kazasiz-temiz-otesi-121344367/detay
Niye 75000de olamiyomu artik ep3ler
Benim aracim 75000 de tam yetkili servis kayitli ;)
nakayama
14-04-2013, 20:35
km si dogru antalyada 58 binde olan typerda mevcut :)
2001 olanin km direk dogru eski hfa typer, ayni sekilde korunduysa on numara
Onur Şanlı
15-04-2013, 11:02
km si dogru antalyada 58 binde olan typerda mevcut :)
evet Tc Typer'da orjinal 60.000 km deydi.
Onur Şanlı
15-04-2013, 11:04
Sus Typer eskiden beri aklımda olan bir araçtı ama tramerinden bilgim yoktu. hemen hemen herkesin istediği gibi yüklü, trameri yüksek olmayan ve dizel c3 ile takas yapabileceğim bir typer arıyorum.
gokcell13
17-04-2013, 10:43
Sahindende ve ortalikta EP3 de kalmamis.Massallah.Bu arada 75 000 km dogrudur.Konyada iken ben baktim ataca fiyatta anlasamadik.Eski plaka 42 hk 225.tuv turk kayitlarida tutar.
Sus Typer eskiden beri aklımda olan bir araçtı ama tramerinden bilgim yoktu. hemen hemen herkesin istediği gibi yüklü, trameri yüksek olmayan ve dizel c3 ile takas yapabileceğim bir typer arıyorum.
Bakalım bı :) oyle bı R var bızde :)
brs_odbs
19-04-2013, 20:17
araç hakkında bilgisi olan varmı http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-01-pa-258-ep3-type-r-77706574/detay
sadikbeyazit
19-04-2013, 20:23
araç hakkında bilgisi olan varmı http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-01-pa-258-ep3-type-r-77706574/detay
Bildigim kadarıyla hasar kaydı var bir ara bende takmıştım bu araca...
prodecture
20-04-2013, 10:29
sahibi foruma üye zaten görünce yazar
38 .. 888 vardı galiba o typer mı acaba bu ?
38 plaka olan degil o arac su an Antep te
Aracin hasar kaydinin buyuk kismi calintidan dolayidir.
Bildigim kadariyla komple boyali ama gayet duzgun duruyor Burhan gorunce yazacaktir.
Yururu ise akillarda hep soru isareti birakir cinsten speclerine gore en basarili yuruyen Type R lardandir.
arkadaşlar merhaba 34 NIF 38 plakalı aracı bilen varmı ?
talhamtyi
26-04-2013, 10:02
evet Tc Typer'da orjinal 60.000 km deydi.
antalyadan getirdim gebzeye orjinal 20.000 km'si geçmişini araştırdık. yani arkadaşlar piyasada hala temiz orjinal typer var EP3 ler hepsi tırt değil.
Bulut Y.
26-04-2013, 10:13
Mesajını editle ozaman ufuk
cffsymbol
27-04-2013, 20:36
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-acil-typer-123112509/detay
araç hakkında acil bilgi verebilcek varmıdır acaba ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-acil-typer-123112509/detay
araç hakkında acil bilgi verebilcek varmıdır acaba ?
kayserideki eski 38 plaka galiba :D
Sahibi foruma üye görürse yazarlar.
cffsymbol
27-04-2013, 20:44
herkes galiba diyo valla çözemedik :D
Evet araç 38 HY 444. Satılıklar bölümünde de ilanı var zaten, özel mesaj atın isterseniz.
brs_odbs
01-05-2013, 10:01
Bu gaziantepteki araç hakkında net bilgi vericek kimse yok mu ?
Araç sahibi benim kardeşim aklına takılan ne varsa ara anlatıym
Burhan Type R
03-05-2013, 10:40
545 771 22 61 numaram bu kardeş aklına ne takılıyorsa sorabilirsin.
Burhan Type R
03-05-2013, 10:41
38 plaka olan degil o arac su an Antep te
Aracin hasar kaydinin buyuk kismi calintidan dolayidir.
Bildigim kadariyla komple boyali ama gayet duzgun duruyor Burhan gorunce yazacaktir.
Yururu ise akillarda hep soru isareti birakir cinsten speclerine gore en basarili yuruyen Type R lardandir.
Eywallah reis:icon_tup:
Burhan Type R
03-05-2013, 10:56
benim anlamadıgım bazı arkadaşlar yazmış oraya kendi aracım için demiyorum.adamın arabasının hasar kaydı var 28 30 milyar herneyse arabasınada 45 50 milyar istiyor.onlarda yazıyor milleti salakmı sanıyorsunuz felan.yaa kardeşim araba adamın değilmi 50 de yazar 100 de yazar kimseye karışamazsın.Almazsın olur biter.herkesin arabası kendine güzel özel.adama laf söylemenin ne anlamı var.vtı cılar yanlıs anlamasın kesinlikle 98 model vtı a adam 30 bin yazarsan bu adamda 2004 2005 TYPER a 40 da yazar 45 de yazar 50 de yazar.s2000 ini olanda typer 45 50 yazıyorsa oda 70 80 yazar bu bukadar basit.2001 model ies 20 21 milyara satılıyorsa typerda bırak etsin o para.
mustafamutlubas
06-05-2013, 12:08
Arkadaş lar 2011 20binde boyasiz kazasiz stock siyah fn2 arayan varsa satabilirim hicbiyerde ilani yok satarsam s2k alicam
Arkadaş lar 2011 20binde boyasiz kazasiz stock siyah fn2 arayan varsa satabilirim hicbiyerde ilani yok satarsam s2k alicam
son dip fiyat pm lütfen. teşekkürler.
omerozdem
14-05-2013, 20:55
34 ec 8370 plakalı araç hakkında bilgisi olan arkadaslardan bilgi rica ediyorum teşekkürler
PiscocuK
14-05-2013, 20:56
34 ec 8370 plakalı araç hakkında bilgisi olan arkadaslardan bilgi rica ediyorum teşekkürler
buyrun benim nasıl yardımcı olabilirim :)
gönül rahatlığıyla sordur arkadaşım.bilgi sahibi olan kişilerden sonra bana sormak istediğin birşey olursa bende buradayım.
omerozdem
14-05-2013, 21:03
buyrun benim nasıl yardımcı olabilirim :)
gönül rahatlığıyla sordur arkadaşım.bilgi sahibi olan kişilerden sonra bana sormak istediğin birşey olursa bende buradayım.
Kaza değişen durumu nedir ? Biraz bilgi verirmisiniz? Teşekkürler
PiscocuK
14-05-2013, 21:08
Kaza değişen durumu nedir ? Biraz bilgi verirmisiniz? Teşekkürler
kafadan bir kazası yok şaseler direkler airbaglar herşeyiyle sağlam
aracın sağ kapısı ve sağ arka çamurluğu işlemli
tavanında boya yok
benim bildiklerim bunlar.yanlız eski sahipleri yada kulaktan dolma kişilerin bazıları kapı sacının değiştiğini söylüyor..açıkcası ben baktırmadım.kafadan kazası olmaması motor ve şanzımanın sağlıklı olması benim için yeterliydi
yanlışım varsa arkadaşlar beni düzeltsinler..ustanız veya serviste tanıdığınız varsa baktırabilirsiniz.herşeyiyle aracıma kefilim çünkü bir çok şeyini ben yaptırdım
ben eskı sahıbıyım.50 bın lıra ıstenen typerlardan temızdır.şase ıcın 2 ayrı yere gostermıstım hatasızdı.öyle yanyan gitmez bazıları gibi.motor konusunda o arabada piston var söylentisi çıkarıcak kadar ıyı.sanızmanı zaten yenı.
34 EC 8370 nin şanzıman sıfır ayarında şuan 20bin de fn2 şanzımanı takıldı komple aydogdu da , ben bayagı eksiklerini yapmıştım Emre abi de öyle.. Zaten siteden kime sorsan bilgisi vardır. Yürürü benım dıyen aynı speclerde typer dan bı tık öndedır ben cok memnundum.. Zaten eskı sahipleri de iş bilen adamlardı hep..
Kasa ise , dilediğin servise götür. Sağ arka çamurluk işlem , kapı sacı işlem yada değişik denir. Bagaj havuzunda arkada panel de işlem yok. Tavanda boya yok. Kaput çamurluk panel sökülmemiş bile orjınal.. Öyle 50 istenen Typer dan kasa sı daha düzgündür. Tramerinde agır hasar yok.
Bence Kırmızı olması ve kasanın düzgünlüğü , şuan bakımlı bi Typer olması , diğer Typer lara göre fiyat olarak kaçırılmaz derim ben. Başkası ne der bilemem...
omerozdem
15-05-2013, 08:13
Bilgiler için teşekkürler.En kısa zamanda araç sahibi ile görüşeceğiz inş.
ben eskı sahıbıyım.50 bın lıra ıstenen typerlardan temızdır.şase ıcın 2 ayrı yere gostermıstım hatasızdı.öyle yanyan gitmez bazıları gibi.motor konusunda o arabada piston var söylentisi çıkarıcak kadar ıyı.sanızmanı zaten yenı.
jap öndeeee dediğimiz mehzent nickli üyenin 34jap45 plakalı aracı onu da ekleyelim abi
PiscocuK
15-05-2013, 15:42
Cumartesi gunu antalyadan biri 4 5 kere arayinca ikk kez cikayim dedim birdaha nerde firsatim olacak.bikac subi ve bir typer vardi.typerla 4 5 kere denedik 5 6 boy oldu her seferinde sonra ben gittim gece 02;00 gibi arkamdan arabada egzantrik vardi oyuzden öyle cevirip yuruyordu demisler.nedim herkez konusuyor bilende bilmeyende
Sorgulama konusuna da gelince illaki araclar sorgulanmali ama 5 sene once oyleydi 3 sene once boyleydi die laf cikartmak yerine almayi dusunen kisinin direknaraca baktirmasini tercih ve tavsiye ederim. Sadece typer s2000 vti gti m3 gibi arabalar icin degil hepsi icin gecerli..
Haftasonuda aracin amortisor takoz bilyasini degistirdikmi baska birseyi kalmiyor insallah
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-97.000-km-de-acil-ciddi-makina-bakimli-124966745/detay araç hakkında bilgisi olan varmıdır?
CasabLanca
17-05-2013, 08:42
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-97.000-km-de-acil-ciddi-makina-bakimli-124966745/detay araç hakkında bilgisi olan varmıdır?
burdan giden zkn olabilir
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-made-in-japan-nnr-type-r-97547855/detay/#
bu araç hakkında bilgisi olan varmıdır? gidip bakan yakından gören kaza değişen boya durumu ?
eski yyy typer oldugunu biliyoruum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-made-in-japan-nnr-type-r-97547855/detay/#
bu araç hakkında bilgisi olan varmıdır? gidip bakan yakından gören kaza değişen boya durumu ?
eski yyy typer oldugunu biliyoruum
Aynen araç eski YYY type r.100 bin km,ye kadar honda park bakımlı.sol
yada sağ arka çamurlukta ufak bi işlem görmüştü.
Honda Civic 2.0 Type-R 2004 Model 46.550 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 125766138 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sandik-motor-garantili-125766138/detay)
araç hakkında bilgisi olan ?
bende aracımı satmayı düşünüyorum henüz ilan acmadım düşünen pm atabilir.
Tufan Job34
23-05-2013, 19:13
Honda Civic 2.0 Type-R 2004 Model 46.550 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 125766138 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sandik-motor-garantili-125766138/detay)
ark. arabası ayısığı ibrahim kısa sandık motor yaptı..eski 34 EDS 40 ve 34 MAF 12 PLAKALI aractır suanda en saglıklı araclardan biridir.. ıyı aksamlar :icon_tup:
bende sürekli kayışdağında görüyorum çok güzel duruyor
Bulut Y.
24-05-2013, 16:13
Antalya da da LK olmuştu plakası eski eds nin. Duruşu falan düzgündü. Sandık makina neden koydular acaba
NIF plaka typer ilana dusmus hangi arabadir ? Durumu nasildir ?
Nifi suanki sahibine ben sattim, bircok arabayi bozar duzgunluk olarak. Plakasi ilk plakasidir degisme gormedi.Agir kaza namina en ufak birseyi yok, degisen parcasida yoktu. Murat cok ugrasti arabayla ciddide yuruyor. Tavsiye ederim
Aracı arkadaşım düşünüyo , araç hakkında bilgisi olan ?
tursurayn
28-05-2013, 20:05
aracın sahibi benim sormak istediklerinizi bana sora bilirsin
alikosar
29-05-2013, 16:45
Araç güzel ve giderli makinadır
Tufan Job34
02-06-2013, 00:24
konu lastiğe bağlamış ;)
pıyasa kaşar olmuş konu lastik olmuş çokta sıkıntı değil.. :hahaha:
pıyasa kaşar olmuş konu lastik olmuş çokta sıkıntı değil.. :hahaha:
Bakıyoruz keyfimize kardeşim sıkıntılı olan şahine bincek gezcek ;)
-HAKTAN-
02-06-2013, 00:47
Type R'ı alması bi dert satması bi dert.
4 ay önce boyasız 2004 typerı satana kadar göbeğim çatladı...
Allah satanlara yardımcı olsun.
Tufan Job34
02-06-2013, 00:59
Bakıyoruz keyfimize kardeşim sıkıntılı olan şahine bincek gezcek ;)
aynen kardeşim.. sen daha once şahinlemi aldın gazını..:)
aynen kardeşim.. sen daha once şahinlemi aldın gazını..:)
yok kardeşim yüz31le aldım yan yan ;)
Tufan Job34
02-06-2013, 01:07
yok kardeşim yüz31le aldım yan yan ;)
yanlış arabaya seçmişsın resimde s2k :)
resmi koyman gerekirdi.. :icon_tup:
yanlış arabaya seçmişsın resimde s2k :)
resmi koyman gerekirdi.. :icon_tup:
O dediğin nasıl bişiki bi foto gönder hemen Qquim madem
Tufan Job34
02-06-2013, 16:44
O dediğin nasıl bişiki bi foto gönder hemen Qquim madem
gerçi senin kasabanda olmaz ole seyler sen bak keyfine.. :icon_tup:
Yok yok aman sen görmeye dewam etde ben eksik kalayım herkes keyfinde zaten eli şurda sana yormaya gerek yok şehirli dostum
Tufan Job34
02-06-2013, 17:07
Yok yok aman sen görmeye dewam etde ben eksik kalayım herkes keyfinde zaten eli şurda sana yormaya gerek yok şehirli dostum
kardeşim kızma yaa kasaba yazıyo yaa ondan dolayı ole sey oldu... :)
İşin makarasındayız hacı kızmalık sorun köyde yazabilirim senimi kırcam :)
Tufan Job34
02-06-2013, 17:14
İşin makarasındayız hacı kızmalık sorun köyde yazabilirim senimi kırcam :)
eyv kardeşim a.e ol..:heyoo:
2005 TYPRE --34 HKA 49-- 97 000 KM ORJINAL (http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=127000921&rnd=4713)
araca hakkinda bilgi varmi bi abimize dusunuyoruz
emre_277
03-06-2013, 00:25
HKA için bende bilgi alabilirmiyim ?
ykavcioglu
03-06-2013, 01:23
je plakalı araç eski eds'mi arkadaşlar_?
PiscocuK
03-06-2013, 07:34
5 gün önce öyle olduğu yazıldı
HF4431 mavi type-r bizden mi?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sabinden-acil-satlik-127074944/detay
Tufan Job34
03-06-2013, 21:40
evet kardeşim eski EDS 64--MAF 12 PLAKALI ARACtır :icon_tup:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sabinden-acil-satlik-127074944/detay
Motor turbo altyapıli olup turbo yapıldı sonra turbo kiti söküldü
Motor turbo altyapıli olup turbo yapıldı sonra turbo kiti söküldü
biraz araştırdım da dyno konusu geçmiş 2 yıl önce burada, aynı kişide mi acaba araç bilginiz var mı?
http://www.techturkey.com/forum/atmosferik-besleme/79258-hf-typer-dyno-verileri.html
ilk hali
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/69023-02-legend-ep3-type-r.html
buda sonra
http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/95945-electron-type-r.html
çok kurcalanmış ve ekmeği yenmiş gibi duruyo ama fiyat makul olunca hevesleniyo insan.
aracın kaza durumunu falan bilen var mı acaba eds typer diye bi araç hatırlıyorum ama tam netleştiremedim kafamda.araç sahibi siteden mi ?
2011 de araç. 155 binde 2013 de de 155binde hiç yürümemiş heralde ilginç
kaza mı yaptı bu araba
on tarafı sport gibi duruyor
kaza mı yaptı bu araba
on tarafı sport gibi duruyor
ozelden yazıyım sana
Sağolun arkadaşlar, 40.000 tl altı ep3 den bize hayır yok diye anlıyorum.
makyajsız kasa olduğundan merceksiz far, değişik tampon diye biliyorum farklı bir durum da var sanırım.
edit: eski 38 UE 444 plakalı gri araçmış, komple maviye çevrilmiş
ozelden yazıyım sana
özelden değilde burayada yazsan herkes bilgi sahibi olsun bildiğin birşeyler var ise
JayVTEC!
06-06-2013, 16:22
ilk hali
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/69023-02-legend-ep3-type-r.html
buda sonra
http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/95945-electron-type-r.html
çok kurcalanmış ve ekmeği yenmiş gibi duruyo ama fiyat makul olunca hevesleniyo insan.
Aracı kayseriden 2010 yılında aldık mmpower/#12 Halit 2.ci sahibidir , 3.sahibi kaan.. ornijal olarak ilk rengi gri idi aldıgımızda beyaz kaplamaydı sonrasında söktük sonrasındaki rengi sarı oldu ve en sonundada mavi olarak komple boyandı.. N/A olarak kondisyonu gayette güzeldi aracın bir çok denemedede videosu mevcut.
İBRAHİM_MEY_GTİ
07-06-2013, 16:23
aracı gittim bizzat az önce gördüm ama suanki sahibi typer felan hiç anlamıyo çay felan içtik:D konustuk adam baya ısrarcı fiyat konusunda aracın masraf var tabi aracta yolcu koltugu yok motor da baya işler cıkabilir ama şöle bi durum var kapaorta güzel çizgiler güzel arka koltuk ve şöför koltukları temiz deforme yok
valla ben bi teklif ettim bakalım hafta sonu düşüncek tabi hafta sonuna satılmaz kalırsa eger:D:D
hayırlısı olsun, kimin kısmeti varsa artık :)
aracı bir yere gösterdiniz mi kendiniz mi baktınız? motor ne çıkartır, başka bir forumda sandık motor atılmış diye de bir yorum okudum kayserideyken, ama şu fiyatı hala cezbetmiyor değil :)
hayırlısı olsun, kimin kısmeti varsa artık :)
aracı bir yere gösterdiniz mi kendiniz mi baktınız? motor ne çıkartır, başka bir forumda sandık motor atılmış diye de bir yorum okudum kayserideyken, ama şu fiyatı hala cezbetmiyor değil :)
Engine:
K20A2 Block (Stock Sleeves)
CP 86.5mm Flat Top Pistons
Manley I-Beam Turbo Tuff Rods
Oem K20A2 Crankshaft
Oem Main and Rod Bearings
Oem Oil Pump
Oem Water Pump
Oem Cam Chain Tensioner
Oem Cam Chain Guides
Oem Cam Chain
Oem Head Gasket
Oem K20A2 Head (PPR Ported & Polished)
Arp Head Studs
Oem Intake Manifold
Oem Throttle Body(PPR Ported & Polished)
Buddy Club Fan Switch
Mishimoto Thermostat
bu halde suan motoru rodajı bıtmıs halde
cvk_sport
09-06-2013, 17:34
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-st-typerrr-127690307/detay
ST Typer sahibi foruma üye biliyorum, yinede bilgi sahibi olmak için sorgulatmak istedim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-nif-typer-126502658/detay
Bu 2 araç için bildiklerinizi yazarsanız sevinirim . :)
ST Typer sahibi foruma üye biliyorum, yinede bilgi sahibi olmak için sorgulatmak istedim.
Kardesim st typer antalyanın en temız typerlarındandır sahıbıde tîtizdir uzerındeki malzemelerde en kalıtelı markalardır gerek durusu gerek yuruyusu on numara 5 yıldız kacırılcak bi typrr degil :icon_tup:
tursurayn
09-06-2013, 23:50
ST TYPER antalyanın en iyi typerlardan bir tanesi sahibi siteye üye zaten onur görünce yazar kaçırılmayacak bi araba derimm ....
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-made-in-japan-nnr-type-r-97547855/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-pazarliksiz-son.boylesi-yok-tr-de-tek-iddaa-ediyorum-107234075/detay/
bu 2 araç hakkında bilgi alabilirmiyim acaba ? varmıdır bilgisi olan
harun antalyadakı grı kn yanlış hatırlamıyorsam konyadan gelmişti ve uzun süredirde satılık fiyatı bir yukarı bi aşağı değişiyor
harun antalyadakı grı kn yanlış hatırlamıyorsam konyadan gelmişti ve uzun süredirde satılık fiyatı bir yukarı bi aşağı değişiyor
Benim için önemli degil suanlık fiyat oynaması aynen biliyorum 47 48 45 46 bişeyler yaptı. Acaba durumu nedir ? Neden satılmadı bunca zaman eger düzgünse yapmak istiyorum bende artık bi typer
İBRAHİM_MEY_GTİ
11-06-2013, 11:33
30 bin 35 bin arası typer aranıyo boyalı kayıtlı olması sorun değil motor durumu iyi olsun kafi..
Maviyi almak icin niye duruyosunuz ozaman :)
araç sahibi benım sormak ıstedıgın bsey varsa sorabilirsin. tech üyelerine fıyatta yardımcı olucam.
nakayama
11-06-2013, 17:31
araç sahibi benım sormak ıstedıgın bsey varsa sorabilirsin. tech üyelerine fıyatta yardımcı olucam.
bana son ne olur pm alabilrimiyim.
ALG typeR izmire hayirli olsun..
ALG typeR izmire hayirli olsun..
plaka değişecek mi acaba? bilginiz var mı
hayırlı olsun iki tarafa da
bana son ne olur pm alabilrimiyim.
sana satmam kardeş :D
degismeyecek buyuk ıhtımal..
degisirsede burdan belirtilir, sıkıntı yok
Mavi bu akşam test edildi tarafımca.
Arıza lambası yanıyor ön takımla ilgili bir sıkıntısı var onun dışında ne olduğu araç sahipleri bilmiyor.
Araç Manav sahiplerinde hikayesinide dinledik.
Bir arkadaşımız için baktık.Alması için direttik ama almadı.
Yarın sanırım karşıdan birisi alıcak isim vermeyelim.Hayırlı olsun ön taraf makyajlanıp jantlanıp sağ yolcu koltuğu takıldıktan sonra almayan düşünenler için ibretlik bir araç olucaktır.7000 TL ye matkap olurdu :)
Kenarda duran boş param olsa direk alırdım.Turbo Kiti koyar devam ederdim.
Kader kısmet bu işler.
Aracın 5664 mesajında 660 TL yazıyor diğer hasarı yazmıyor bu arada
kac kısıye dedık alın dıyede mıllet duruyor :) 40 bın totale 500 hp bınılır mısler gıbı eksıksız
kac kısıye dedık alın dıyede mıllet duruyor :) 40 bın totale 500 hp bınılır mısler gıbı eksıksız
aynen dilimde tüy bitti benimde ama mal arkadaşımız o kendisini biliyor.
inş alan adam bunu yaparda o zaman sıfatında ki pişmanlığı görmek istiyorum bende :)
S.Özeren
12-06-2013, 12:43
karşıdan alıcak arkadaşın bi önceki sayfada postu var oda vazgeçmiş :D
Degismeyecek plaka :)
Arkadaşlar aracım satılıktır, hiç bir eksiği yoktur alıp gazlanılacak günlük kulllanılacak şekilde satıyorum.
Sahibinden.com a henüz ilan açmadım, çok emek verdiğim aracım öncelikle yabancıya gitmesin isterim.
Detaylar için http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/158039-satilik-turbo-type-r-79000-km-de.html
Her türlü sorunuz için 0533 776 60 yirmisekiz ya da özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.
R21TURBO 41
19-06-2013, 23:12
Mavi bu akşam test edildi tarafımca.
Arıza lambası yanıyor ön takımla ilgili bir sıkıntısı var onun dışında ne olduğu araç sahipleri bilmiyor.
Araç Manav sahiplerinde hikayesinide dinledik.
Bir arkadaşımız için baktık.Alması için direttik ama almadı.
Yarın sanırım karşıdan birisi alıcak isim vermeyelim.Hayırlı olsun ön taraf makyajlanıp jantlanıp sağ yolcu koltuğu takıldıktan sonra almayan düşünenler için ibretlik bir araç olucaktır.7000 TL ye matkap olurdu :)
Kenarda duran boş param olsa direk alırdım.Turbo Kiti koyar devam ederdim.
Kader kısmet bu işler.
Aracın 5664 mesajında 660 TL yazıyor diğer hasarı yazmıyor bu arada
Motor durumu ile ilgili detayları Selçuk paylaşmış , kaporta durumu nasıldı. Komple sandık motor+şanzıman koymaya değermi mesela.
caprio55
26-06-2013, 15:39
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-2008honda-2,0typer.r-109421012/detay/
Arkadaşlar samsundaki typer hakkinda bilgisi olan var mı.. Benim bildiğim sıfır alındıgından itibaren burda.. Ufak çapta bi bilgide sizden alayım.
Şimdiden tşkler
gokcell13
27-06-2013, 01:20
Benim için önemli degil suanlık fiyat oynaması aynen biliyorum 47 48 45 46 bişeyler yaptı. Acaba durumu nedir ? Neden satılmadı bunca zaman eger düzgünse yapmak istiyorum bende artık bi typer
KN ye bende cok niyetlendim.Eski plakasi 42 HK 225 hikmet yilmazin araci idi.Turkiyey ilk gelen typer. Arac kusursuzdu ben bakarken.Tramer Km muayene bilg birbirini tutuyor.Ben fiyatta anlasamamistim.Arac suan ant goruyorum.Gercekten cok orjinal duruyor.Mugen lip ve kanat ile taninmaz hale gelir.Koltuklar felan cok iyi.
dragon07
27-06-2013, 09:14
kn yi rollinglerdede denk getiremedik :) gazlarken cok nadir görüyoruz sahibinde bitanede e36 m3 sedan var bakımlarını yaptırıyor sürekli ada hondada görüyoruz ama fiyatı biraz yüksek galiba
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-2008honda-2,0typer.r-109421012/detay/
Arkadaşlar samsundaki typer hakkinda bilgisi olan var mı.. Benim bildiğim sıfır alındıgından itibaren burda.. Ufak çapta bi bilgide sizden alayım.
Şimdiden tşkler
fatih motorla ilgili bikaç işlem yapıldıgını hatırlıyorum ama detay tam yok aklımda yanlış bılgı vermek ıstemem.serviste kaydı var orda yapıldı cunku oradan gereklı bılgıyı edınebılırsın ;)
Arkadaşlar aracım satılıktır ilanı ***** sitede mevcut s2000 almak için satıyorum aracımı düşünenler var ise aracı burdan bir arkadasıma vermek isterim
Mugen jr typer