Orijinalini görmek için tıklayınız : Bildiğiniz güncel off-road oyunu?
Designer
13-02-2012, 14:01
Arkadaşlar bildiğiniz güncel güzel grafikli dağ taş off-road yapabiliceğimiz bi pc game bileniniz varmı torrent veya part olarak çekicem netten?
Cabela's 4x4 idare eder. eski bir oyun vardı o çok başarılıydı ama grafik yönünden zayıftı ismini unttum
Designer
13-02-2012, 14:39
Off Road Drive 2011 die bişey buldum grafikler süper ama link bulamıyorum deliricem
Deagles48
13-02-2012, 15:24
Gercekten böyle bir oyun güzel olur Multiplayer destekli'de olursa tadından yenmez
h.guroglu
13-02-2012, 15:40
Off Road Drive 2011 die bişey buldum grafikler süper ama link bulamıyorum deliricem
pm attım.....
offroad drive torrent dosyası isteyen olursa pm atsın
edit:::
bende çekiyorum şu an bi bakiyim nasıl bişiymiş
ercan arseven mesaj kutun dolu olduğu için pm atamıyorum sana.
sanctuary35
13-02-2012, 16:41
pm alabilirmiyim
h.guroglu
13-02-2012, 16:45
pm alabilirmiyim
p.m atıldı..
Skyhawk34
13-02-2012, 16:56
offroad drive torrent dosyası isteyen olursa pm atsın
edit:::
bende çekiyorum şu an bi bakiyim nasıl bişiymiş
abi bende alayım o torrentden bi tane :)
fastchild
13-02-2012, 17:36
torrent şu an sıkı dolu video var daha sonra indireyim ben
dağlı taşlı bir oyun istiyorsan Dirt 3 ve 2'den şaşmıyacaksın.Ralli oyunu olabilir ama seni iyice bir saracak oyundur
off road drive 2011 güzel oyun. kipada 9.5liraya satılıyordu ölesine almıştım :)
hakan_41
13-02-2012, 18:09
Gercekten böyle bir oyun güzel olur Multiplayer destekli'de olursa tadından yenmez
Off Road Drive'yi sen indirmedinmi ki zaten ? Multi var onda..
Cabela's 4x4'ü test ettim, eski olmasına rağmen güzeldi..
Geçenlerde ise yeni çıkan Off Road Drive' yi indirdim ama ekran kartım olmadığı için oynuyamadım :( menüler falan iyiydi ama, kötü olucağını sanmıyorum çünkü 1 sene öncesinden videoları çıkmış heyecan uyandırmıştı millette :)
oyunu az önce kurup oynadım çalışıyor ve güzel.
ulasoztas1
13-02-2012, 18:20
Off Road Drive ı oynamıştım güzel oyun ama bir süre sonra sıkmıştı yarış tarzında olduğu için.
gezer gibi safarideymiş gibi zamana karşı olmayan off road oyunu var mı?
kickboxer
13-02-2012, 18:21
linki atsanız merak ettim bende şimdi
sanctuary35
13-02-2012, 18:22
ben indirdim oynayamıyorum :S siyah ekranda kalıor
Off Road Drive ı oynamıştım güzel oyun ama bir süre sonra sıkmıştı yarış tarzında olduğu için.
böyle birşey olsa çok güzel olurdu ama sanmıyorum belki oyunun içinde free run olabilir oynayanlar var mı söylerse indireyim ona göre
ben indirdim oynayamıyorum :S siyah ekranda kalıor
siyah ekran derken ? screen shot koyarmısın?
sanctuary35
13-02-2012, 18:31
siyah ekran derken ? screen shot koyarmısın?
sslik bişey yok oyuna tıklıyorum sonrasında bütün ekran siyah hiçbir şey yok
h.guroglu
13-02-2012, 18:40
bak crack i doğru yaptınmı eğer skidrow indirdi isen rar dosyasını aç içinde skidrow klasörü var onu içerisindeki tüm dosyaları kopyalaman lazım sadece oyunun simgesini değil
skidrow değil 7z dosyasını excract lıyorsun içerisinde 1 tane loader var çalıştırdınmı register inject yapıp kısa yolu masa ustune atıyor tıklayıp oynuyorsun
+1 önerileri bekliyorum bende :)
h.guroglu
13-02-2012, 19:12
skidrow değil 7z dosyasını excract lıyorsun içerisinde 1 tane loader var çalıştırdınmı register inject yapıp kısa yolu masa ustune atıyor tıklayıp oynuyorsun
bak bence crack te bir problemin var başka bir yerden ayıca bir crack indir o şekilde dene bu tip sorunlar crack ten olur genellikle
Off Road Drive'ı kuramadım ? Kuranlar nasıl kurdu acaba ?
h.guroglu
13-02-2012, 20:37
nasıl bir sorunun var ne hatası veriyor
sanctuary35
13-02-2012, 21:12
o dosyayı açtım masaüstüne kısayolda geldi ama kısayola tıklıorum siyah ekranda kalıor.
loader a tıkladığımda mavi pencere ilerliyor direcx yüklenirke hata verio sorada tuhaf sesli ekran gelio sora bişey yok :soru:
Zip'in içindeki 7z dosyasını açıyorum orda kalıyorum sonrasında napıcaz ?
h.guroglu
13-02-2012, 21:54
valla arkadaşlar 7z den oyunu urmadığım için ardımcı olamıycam üzgünüm ben toorentten indirip iso larak kurup crack ledim sorunsuz bende şu anda
Torrent linkini alabilir miyim ? Benim indirdiğim torrentten saçma bişeyler çıktı..
TheKaptan
13-02-2012, 22:50
Torrent linkini alabilir miyim bende evdeyim canım sıkılıyor :)
h.guroglu
14-02-2012, 14:08
pm lar gönderildi
onursumer
14-02-2012, 14:13
ps3 versiyonu olan güzel off road oyunu varmı :D
Zip'in içindeki 7z dosyasını açıyorum orda kalıyorum sonrasında napıcaz ?
açılan klasordeki loader ı çalıştır directx PhysX yükliyecek ve masa ustune bir kısayol oluşturacak. daha sonra masaüstündeki kısa yoldan çalıştırıp oynayabilirsin
off road için bi pm de ben alabilir miyim, indirdiklerim rusça çıkıyo abuk subuk :)
Bende bi pm istiyorum kolay kurulum falan :)
oyunun görüntülerine baktım çok güzel gibi :)
berkay_aydin
14-02-2012, 17:34
Rigs of road diye bir oyun var ücretsiz belki ilginizi çeker :)
video:
Rigs of Rods Official Promo 2010 ROR rigsofrods RoR ror - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3A6OHnAD_Pc)
Burdan indirebilirsiniz.. Multiplayer özelliği de var..
Official Rigs of Rods Forum - Rigs of Rods (http://www.rigsofrods.com/content/?)
Link vermek yasak berkay....
berkay_aydin
14-02-2012, 17:40
Link vermek yasak berkay....
Ücretsiz yasal bir oyun :confused:
ford off-road race vardı o iyidir.
h.guroglu
14-02-2012, 17:48
Bende bi pm istiyorum kolay kurulum falan :)
oyunun görüntülerine baktım çok güzel gibi :)
off road için bi pm de ben alabilir miyim, indirdiklerim rusça çıkıyo abuk subuk :)
p.m lendi iyi oyunlar
Rigs of road diye bir oyun var ücretsiz belki ilginizi çeker :)
video:
Rigs of Rods Official Promo 2010 ROR rigsofrods RoR ror - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3A6OHnAD_Pc)
Burdan indirebilirsiniz.. Multiplayer özelliği de var..
Official Rigs of Rods Forum - Rigs of Rods (http://www.rigsofrods.com/content/?)
bak bu iyiymiş çekiyorum bi deneyeyim
Arkadaşlar bende bir link alabilirmiyim :)
MehmetCanA.
14-02-2012, 21:34
Ps3 için yok mudur off road oyunu :D