Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Civic Filtre kit sorunu

VteC_MaNiaC
10-01-2008, 00:46
Yeni kasa Civice filtre kiti taktık ... sensör yeri orjjinal filtre kutusundakinin birebir aynısı ama kutunun üzerindeki dier hortumun ucuna krank filtresi bağladıkkitin üzerine yer yapmadık ... araç stop etme gaz yememe gibi tepkiler veriyor .. Yaptığımız kit birebir AEMin aynısı tek farkı o krank hortumunun kit üzerinde olmaması acaba rölantiyi bozan bu olabilir mi ? başka önerileiniz var mı ?

cem
10-01-2008, 01:08
Rölanti sensörünü kontrol ettinizmi.

Istilldo
10-01-2008, 01:18
resim koysan daha kolay yardımcı oluruz

VteC_MaNiaC
10-01-2008, 09:00
Rölanti sensörünü kontrol ettinizmi.

Orjinal filtre kutusunun üzerinde başka bir sensör yok..

gökan
10-01-2008, 09:33
bence takmaman olabılır ..

VteC_MaNiaC
10-01-2008, 11:18
Evet arkadaşlar tecrübeyle sabittir krank hortumu filtre kitinin üzerinde olmazsa yeni kasa civiclerde sorun yaşanıyor ... bence muhtemelen elektronik bi sistem var vacuumu alamayınca rölantiyi bozuyor ... Yaptığımız işlemlerde Short Ram Civic Type S te epey olumlu sonuç verdi... Filtre sesi çok hoş ....özellikle üst devilerde yavru R gibi bir izlenim yarattı bende ..

miniks
15-01-2008, 21:07
ben daha once cold aır yptım. Hatta TR nın ılk fıltre kıtını yenı kasa cıvıc e cold aır olarak uyguladım. 1 sene olmustur. ses ınanılmaz guzel.

krank fıltreınden daha cok hava gecıo
mesela o krank havalndırmayı leınle kapt goruceksın arac duzelır. fıltreborusuna sokman lazım :) yazdım ama gec gormusum konuyu hahahaha

EMG
15-01-2008, 21:10
ben daha once cold aır yptım. Hatta TR nın ılk fıltre kıtını yenı kasa cıvıc e cold aır olarak uyguladım. 1 sene olmustur. ses ınanılmaz guzel.

krank fıltreınden daha cok hava gecıo
mesela o krank havalndırmayı leınle kapt goruceksın arac duzelır. fıltreborusuna sokman lazım :) yazdım ama gec gormusum konuyu hahahaha

E plaka beyaz civic mi?
geçen sene görmüştüm filtre sesi güzeldi:)

VteC_MaNiaC
15-01-2008, 23:32
Bizde Civic Sporta bide sedana yaptık Short RAm AEM replikası olarak süper oldu ;) Hele sesi dehşet ötesi