Orijinalini görmek için tıklayınız : Sohc Vtec ies Debriyaj Ne kullanmalıyım
EmrahERKAN
20-02-2012, 08:57
Arkadaşlar Stage3 Lü bir Setupta Baskı Balata Olarak ne kullanmalıyım acaba ? Bugun Ustam Debriyajın kaçırdığını Söyledi motorda inecek hazır oda değişsin istiyorum Ne alabilirim ?
tarantino
20-02-2012, 10:35
emrah erkut abine dön o yardımcı olsun bana yaptığı debriyaj halen sağlam ve sıkıntı çıkarmadı
EmrahERKAN
20-02-2012, 10:39
abi bi yerde stage 3 buldum onu alalım dedim erkut abime haber bekliyorum fotolarını gönderdim. Face acık mı abi sanada göndereyim bi fotoları ?
abi bi yerde stage 3 buldum onu alalım dedim erkut abime haber bekliyorum fotolarını gönderdim. Face acık mı abi sanada göndereyim bi fotoları ?
benim arabada çakma balata var 1 sene gazladım ortadan kırıldı..tekrar aynısını çaktırdım..baskının durumu iyiyse tavsiye ederim..erkut usta ile görüş onun önerileri önemli..yani yapmadan önce ona danış :icon_tup:
Jön Türk
20-02-2012, 12:14
benim arabada çakma balata var 1 sene gazladım ortadan kırıldı..tekrar aynısını çaktırdım..baskının durumu iyiyse tavsiye ederim..erkut usta ile görüş onun önerileri önemli..yani yapmadan önce ona danış :icon_tup:
http://d1202.hizliresim.com/u/n/2w2v1.jpg
fotoğraf için teşekkürler kardeşim :) evet çakılan balata budur..bana göre oem balataların tamamından sağlamdır..
kırık olanında fotoğrafı varmı :D
Jön Türk
20-02-2012, 12:26
fotoğraf için teşekkürler kardeşim :) evet çakılan balata budur..bana göre oem balataların tamamından sağlamdır..
kırık olanında fotoğrafı varmı :D
Abi ruslara emanet ol :D
sağda görünen kırık balata
http://d1202.hizliresim.com/u/n/2w322.jpg
civic@ef
20-02-2012, 12:30
kendi balatana bronz caktırıp baskıyı guclendırebilirsin. Yada d16a9 un bronz baskı balata seti alabilirsin. ben d14 aracımda si baskı balata kullanıyorum. Daha once d16a9 un bronz baskı balatası vardı titretme sorunundan sıkıldım oem e döndüm