Orijinalini görmek için tıklayınız : cupra revo stage2+ bi kaç soru
araçta forge intercooler-benzin pompası-kn filtre kiti-supersprint komple egsoz-sprintbooster-aem methanol var,1.5 bar basıyor,bu setupta basabıleceğimiz maksımum basınç nedır ? Forge wastgate ve evc 6 ile basıncı ne kadar acabılırız ?yada sadece wastgate taktığımızda revonun yazılım guncellmesı gerekır mı, ve sps cıhazına evcde oldugu gıbı a set(1.5 bar) b set (2 bar) versıyonlar atılabılır mı ?CUPRAcılar fıkırlerını paylaşırsa bızde aydınlanmış oluruz.:heyoo:
BMK TypeR
24-02-2012, 11:20
güncellemeye gerek yok, forge wasgete tak, bıraz sertleştir wasgetı, evc tak, revo 1.55basıp 1.25yuruyo, devır sonuna dogru, evcle 2.2 2.0 bar basıp 1.5 1.6cont yuruyebılırsın, revo spslede, methanolu kapatıgın zaman araban avansı yuksek oldugu ıcın avans vurur, sps den avans kısık bı ayar atarsın, bı tanede race mod en yuksek max acabılcegın ayar atarsın, bıde race mod bı alt avans dılımı atarsın havalar ısındımı avans kurtarmayabılır çünkü, avansı degerı race mod bı altında olan ayarı atarsın yaz aylarında kullanırsın aracın kasmadan,ıstanbul dısındaysan zaten sps al kesınlıkle,basıncı evcle ayarlarsın spsı ıcın bence avans ve afr ayarların farklı atabılırsın, ama evc yoksa basıncıda spseden kısabılırsın, ama evc ve wasgete kesınlıkle şart:)
ayar söyle anlatıyım tekrar
Ayar kodların 9(boost) 9(avans) 9(afr)
9 6 9 race mod,
9 5 9(yazın sıcak havalarda kullanırsın)
9 3 8 methanol kapalı evc kapalı kullanırsın,
güncellemeye gerek yok, forge wasgete tak, bıraz sertleştir wasgetı, evc tak, revo 1.55basıp 1.25yuruyo, devır sonuna dogru, evcle 2.2 2.0 bar basıp 1.5 1.6cont yuruyebılırsın, revo spslede, methanolu kapatıgın zaman araban avansı yuksek oldugu ıcın avans vurur, sps den avans kısık bı ayar atarsın, bı tanede race mod en yuksek max acabılcegın ayar atarsın, bıde race mod bı alt avans dılımı atarsın havalar ısındımı avans kurtarmayabılır çünkü, avansı degerı race mod bı altında olan ayarı atarsın yaz aylarında kullanırsın aracın kasmadan,ıstanbul dısındaysan zaten sps al kesınlıkle,basıncı evcle ayarlarsın spsı ıcın bence avans ve afr ayarların farklı atabılırsın, ama evc yoksa basıncıda spseden kısabılırsın, ama evc ve wasgete kesınlıkle şart:)
9 6 9 race mod,
eklicek hiç bişi kalmamış eline ve düşüncene sağlık...
öncelikle bilgi ve paylaşım için çok teşekürler,anladığım kadarıyla westgate kullandığımız zaman sps üzerinden ayar yaparak basınc ve avans açabıleceğiz,evc olursada sps ile uğrasmadan a ve b setlerı yapabileceğiz,sımdılık sadece wastgate alalım dıyorum ama istanbula gelmeden sps uzerınden ayar yapabılecekmıyız acaba,ve bu wastgate tr de kımde bulunur veya kım getırır ?
BMK TypeR
25-02-2012, 10:43
Bence istanbula gelcegın zaman evc wasgete ve sps nı al maslak powershop elınde olcak,araba olmadan sps'ye yazılımlar yüklenmez , hepsını bı anda yap tek wasgete pek ışıne yaramıyıcaktır,
Bence istanbula gelcegın zaman evc wasgete ve sps nı al maslak powershop elınde olcak,araba olmadan sps'ye yazılımlar yüklenmez , hepsını bı anda yap tek wasgete pek ışıne yaramıyıcaktır,
bize ıstanbul yolu göründü o zaman en kısa zamanda..........:Deli::icon_tup:çok teşekürler
Ben şehir dışındayım SPS okadar işimi görüyorki şiddetle tavsiye ederim...
ecz_murat
25-02-2012, 11:46
9 6 9 race mod,
:Dyaa reşit herşeyi döktün be abiciğim...bir eksik bıraksanda 1 boyumuz kalsaydı bari:D:D
BMK TypeR
25-02-2012, 11:48
:Dyaa reşit herşeyi döktün be abiciğim...bir eksik bıraksanda 1 boyumuz kalsaydı bari:D:D
Abi sana sakladım 1-2boyluk gizli spek:)
TYPERHAKAN
28-02-2012, 19:52
reşit konuşturmuşun yine
Antalyalogy
28-02-2012, 20:08
Çok faydalı bir patlaşım yapmış Reşit arkadaş ellerine sağlık..
ustaaa sana boost u satıcam daha o olmadan olmaz :D 1 haftaya gönderiyorum bilgin olsun :) c.tesi roll var p.tesi yollarım salı elinde olur ;)
bu arada söylicek bişi kalmamış hepsini söylemiş reşit abi
ustaaa sana boost u satıcam daha o olmadan olmaz :D 1 haftaya gönderiyorum bilgin olsun :) c.tesi roll var p.tesi yollarım salı elinde olur ;)
bu arada söylicek bişi kalmamış hepsini söylemiş reşit abi
umit seni beklıyorum valla,bu hafta sonu gıdıcektım,hava sartlarından dolayı gıdemedım,artık haftaya kaldı.....:heyoo:
umit seni beklıyorum valla,bu hafta sonu gıdıcektım,hava sartlarından dolayı gıdemedım,artık haftaya kaldı.....:heyoo:
haftaiçi Allahtan bi mani olmazsa yolluyorum apex iyi