PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Stg2 Cupra TSI Dyno Sonucu...

zafa38
22-03-2012, 13:59
Başta Alpaslan abime Bayçu ve Yaman abiye ilgileri alakaları emekleri ve misafirperverliklerinden dolayı Teşekkürü Borç bilirim...

Ölçümde Filtre Kitimiz olmadıgından 5-6 hp daha eksiğimiz var...
Tüm Dostlara destekleyenlere olumlu olumsuz yorumlara Teşekkürler...
En önemlisi cont basıncımız 1.35 dir. Saygılar...
Buda sonucumuz..
http://e1203.hizliresim.com/v/q/3r76t.jpg

kurtbil
22-03-2012, 14:52
Maşallah güzel sonuç.Onu yapmam bunu yapmam derken sende bozuldun sonunda :)

zafa38
22-03-2012, 14:53
Zehirlediler beni cok fena Kardeşim saolasın...

onur_S
22-03-2012, 15:02
meth öncesi dyno varmı acaba

öskür
22-03-2012, 15:04
cok ıyı masallah demek bızım ufaklıkta mınumum 240 hp:)

onur_S
22-03-2012, 15:07
bunun yolu vardır meth kitle.diğer yapılmış araçları incelemenizi öneririm..deniz seviyesinde 95 oct ile bu güçler çıkabiliyor 1.55 pik yürüyor kesici 1 .beni yanlış anlamayın,maşallah :)

zafa38
22-03-2012, 15:30
cok ıyı masallah demek bızım ufaklıkta mınumum 240 hp:)

Evet hatta sizinki 250 falandır ama yere verdiği ne onu bilemicem saolun :D

efe_
22-03-2012, 15:43
bunun yolu vardır meth kitle.diğer yapılmış araçları incelemenizi öneririm..deniz seviyesinde 95 oct ile bu güçler çıkabiliyor 1.55 pik yürüyor kesici 1 .beni yanlış anlamayın,maşallah :)

onur yetmiyormu 240 hp . 1.4 araç...Beklentilerini değiştir yada dci al:=)

MuratGürakan
22-03-2012, 16:11
Kazasız belasız sürüşler. Gayet güzel değerler ;))

BMK TypeR
22-03-2012, 16:15
Maşallah kazasız belasız gazlamalar,

typermelih
22-03-2012, 16:19
güzel değer bence düşüttürdünmü aracı leylek cupra :)

öskür
22-03-2012, 16:24
Evet hatta sizinki 250 falandır ama yere verdiği ne onu bilemicem saolun :D

okdr çok parça taktımkı haklısın benimki az bile demekki:((

Mert G
22-03-2012, 16:27
hey maşallah, bnm araba yüklüyken komple orjinaldin, ben methanol taksam mı diye düşünürken ağzına kadar doldurmuşsun kardeşim:) Allah emeklerini boşa çıkarmasın.. 229hpde kaldım ben, inşallah filtre ile biraz daha ilerleme alırsın.. eşim de ilgili olmasa arabalarla su deposu diyip koyucam bende ama yemiyor:)
özgür ağırlık ve vites farklılıkları etkilemiyorsa arabaların gidişini 240hp çıkabilir bence de sizin arabalar:)
hemen biri konu açsın ecufast-evotech-revo dyno gecesi diye:)
pardon ecufast-revo dyno gecesi diye:)

onur_S
22-03-2012, 16:41
cupraların i/c olayı polodan daha mı sıkıntılı yoksa ikisi de aynımı?

zafa38
22-03-2012, 18:02
güzel değer bence düşüttürdünmü aracı leylek cupra :)

:) Abi sen bana saygını yitirdin arabanın yüksekliğinden dolayı hala aynı :D

levent
22-03-2012, 18:43
Bence değerler güzel, özellikle tekere aktarılan güzel %15 civarı kayıp..

CLIORS
22-03-2012, 19:00
1.4 motor için çok güzel rakamlar. Bu 180 HP lik motorlarda en fazla kaç km'de olan var acep? Uzun dönem dayanıklılık olayı çok önemli. Güle güle kullan.

MECOO
22-03-2012, 19:07
Maşallah güzel sonuç çıkmış. Kazasız belasız sürüşler.

Oz`
22-03-2012, 20:25
Maşlllah güzel degerler :)

zafacım cumartesi akşamı deneriz artık dimi :)

BMK TypeR
22-03-2012, 20:34

Kankı sen kac basıyosun 1.4lere:)

TYPERHAKAN
22-03-2012, 20:37
maşaallah çok güzel,safa helal olsun kardeşim mis gibi doldurdun arabayı,keyifle bin inşaallah.kesene bereket,powerşhop BAYÇU kardeşimin de ellerine sağlık.kayserideyken devamlı denediğin bir polo vardı onla denediğinde güzel kıstas olur ne kadar fark ettiğini görürsün.

zafa38
22-03-2012, 21:30

Abicim artik cok gec dondum ins gelince tekrar deneriz tatsizliklardan dolayi deneyemedik ama sen.selamimi almiosun cok ayip ediosun:)

Oz`
22-03-2012, 21:33
1.4 oek 1.1 cont

Oz`
22-03-2012, 21:33
Abicim artik cok gec dondum ins gelince tekrar deneriz tatsizliklardan dolayi deneyemedik ama sen.selamimi almiosun cok ayip ediosun:)

:D neden almim ?

zafa38
22-03-2012, 21:35
maşaallah çok güzel,safa helal olsun kardeşim mis gibi doldurdun arabayı,keyifle bin inşaallah.kesene bereket,powerşhop BAYÇU kardeşimin de ellerine sağlık.kayserideyken devamlı denediğin bir polo vardı onla denediğinde güzel kıstas olur ne kadar fark ettiğini görürsün.

Saolasin Hakan abicim Allahrazi olsun.
Artik stocklarla denemiyorum prensip olarak kayseride cok bos laf konusan oluyo...

zafa38
22-03-2012, 21:36
:D neden almim ?

Walla bilmiorm almadn iste :D Duyamadim korna :)

ogunozcan
22-03-2012, 21:39
hayırlı olsun panpa allah kaza bela vermesın

Oz`
22-03-2012, 21:42
Walla bilmiorm almadn iste :D Duyamadim korna :)

aksamına ararsın die bekledim ama sen gitmişin :D

tdipower
22-03-2012, 21:43
maşallah :)

CeM öZeR
23-03-2012, 06:52
Saolasin Hakan abicim Allahrazi olsun.
Artik stocklarla denemiyorum prensip olarak kayseride cok bos laf konusan oluyo...

Senle deneyen kim ki? Bu lafı diyene kadar ağzımı açıp bişey demedim. Sırf hırsından beni geçemiyorsun diye bunların tamamını yaptığın sonra kendini yenemeyip istanbul'a gittiğin herkes tarafından bariz bir şekilde biliniyor,belli ve ortada. İstanbul'a egsoz taktırmak için ve dyno sonucunu görmek için gittim demişsin. Halbuki Fazılın sorunlu arabasını geçince gönderdiğin mesajda nasıl soktum nasıl geçtim bilmemne yazıyordu. Kendine hakim ol fazla hırs yapma. Önceden arkasından konuştuğun milletle ve saz ekibinle gezmene bak. Eyvallah.

mtahakorkmaz
23-03-2012, 07:27
ooo çok sert kanka :)

maşallah kardeşim allah kazadan beladan nazardan kem gözlerden korusun ;)

typermelih
23-03-2012, 08:08
Senle deneyen kim ki? Bu lafı diyene kadar ağzımı açıp bişey demedim. Sırf hırsından beni geçemiyorsun diye bunların tamamını yaptığın sonra kendini yenemeyip istanbul'a gittiğin herkes tarafından bariz bir şekilde biliniyor,belli ve ortada. İstanbul'a egsoz taktırmak için ve dyno sonucunu görmek için gittim demişsin. Halbuki Fazılın sorunlu arabasını geçince gönderdiğin mesajda nasıl soktum nasıl geçtim bilmemne yazıyordu. Kendine hakim ol fazla hırs yapma. Önceden arkasından konuştuğun milletle ve saz ekibinle gezmene bak. Eyvallah.

bu konuşmalar biraz ağır olmamışmı.tabiki herkesin rakip gördüğü araçlar olacak.bence seni rakip değil aracını rakip gördüğü için bunu yapıyordur.bu arada tüm gti pololar için konuşuyorum.birkaçgün önce istanbuldaydım zafa38 bana poloların fabrika çıkışı 2 boy kadar daha iyi oldunu söyledi gti ler için.leon cupralarda benden iyi ama ben cupraları geçebilmek için ne emekler harcadım ama genel cupralar için yaptım nevar bunda...aynı memleketin çocuklarısınız yarın birgün yüzyüze bakacaksınız.kalp kırmaya deymez

CeM öZeR
23-03-2012, 08:16
bu konuşmalar biraz ağır olmamışmı.tabiki herkesin rakip gördüğü araçlar olacak.bence seni rakip değil aracını rakip gördüğü için bunu yapıyordur.bu arada tüm gti pololar için konuşuyorum.birkaçgün önce istanbuldaydım fazıl bana poloların fabrika çıkışı 2 boy kadar daha iyi oldunu söyledi gti ler için.leon cupralarda benden iyi ama ben cupraları geçebilmek için ne emekler harcadım ama genel cupralar için yaptım nevar bunda...aynı memleketin çocuklarısınız yarın birgün yüzyüze bakacaksınız.kalp kırmaya deymez

Melih abi sen Kayseri insanlarının bir çoğunu tanımıyorsun. Burda amaç çekemeyen için arabasını değil, kendini geçmektir.

TFSİ
23-03-2012, 08:25
safa gule gule kullan mıss gıbı olmus aracın...

zafa nın polo gtl gecıcem dıye bu kadar hırs yapacagını sanmam adam keyfını cıkartıyor arabasının hırs yapacak adam olsa 1.4 le cebellesmez

bu tarz olaylar ıcın kalp kırmaya degmez

CeM öZeR
23-03-2012, 08:34
Onu kuzenim aracılığıyla 6-7 senedir tanırım. 2 senedir de yediğim içtiğimiz ayrı gitmez, günde en az 5 defa telefonda konuşur,hiç görüşmesem haftanın 6 günü görüşürdüm. Yani kısacası bu forumda benden daha iyi kimse tanıyamaz.

TFSİ
23-03-2012, 08:39
3 sene aynı sınıftaydık ama ben tanıyamamısım safayı...

TYPERHAKAN
23-03-2012, 08:42

cem böyle konuşma kardeşim sana yakışmaz,ikiniz de iyi insanlarsınız ikinizde aynı arabaya biniyorsunuz ne güzel arabalarınızı daha da geliştirebilirsiniz.birbirinize sahip çıkın size bu yakışır.birde bişey soracam cem revo ya karşı niye bir antipati n var bence tek sorun bu( benim hislerim)

typermelih
23-03-2012, 08:46
Onu kuzenim aracılığıyla 6-7 senedir tanırım. 2 senedir de yediğim içtiğimiz ayrı gitmez, günde en az 5 defa telefonda konuşur,hiç görüşmesem haftanın 6 günü görüşürdüm. Yani kısacası bu forumda benden daha iyi kimse tanıyamaz.

bak sen diyorsun yedimiz içtiiz ayrı gitmez diye.benim kankam vardı yusuf arf 98 plakalı stage 3 cuprası var birgün bir kavga ettik kanlı bıçaklı olduk,bu sitede öyle bir atıştıkki çingene bile daha iyi kalırdı yanımızda.sonra konular kitlendi bizim yazışmalarımızdan,gün geldi barıştık 6 ay toparlayamadık doslumuzu.bağzen yaptıklarımız aklımıza geliyor birbirimizden utanıyoruz....sanırım nedemek istedimi anlamışsındır

CeM öZeR
23-03-2012, 09:07
cem böyle konuşma kardeşim sana yakışmaz,ikiniz de iyi insanlarsınız ikinizde aynı arabaya biniyorsunuz ne güzel arabalarınızı daha da geliştirebilirsiniz.birbirinize sahip çıkın size bu yakışır.birde bişey soracam cem revo ya karşı niye bir antipati n var bence tek sorun bu( benim hislerim)

Ben revonun çok başarılı bir yazılım firması olduğunu biliyorum. Ama Hakan abi ben her zaman 1.4 tsi'da yazılım ayırt etmeksizin hepsinin zaman içerisinde farklı yerlerden sorun açabildiğini iyi biliyorum.11 aydır bu arabaya biniyorum 1-2 custom yazılım yapan kişi arkadaşlar aracılığıyla hemde reklam amaçlı uyguna yaparım dedi yaptırmadım,evotech (Yılda) kardeşim gibidir sorun yaşayan görmedim ama evotech yaptırmadım,Özgün abi customda gerçekten başarılı yaptırmadım. Yani hiç bir yazılıma saplantım yok. Ben hırs yapmadım hiç bir zaman. Safa kardeşim gibiydi geçsin gitsin farketmez. Ama bizle denemezmiş boş konuşan çokmuş. Ne diyelim başka bilendikleri varsa onlarla denesin o zaman.

CeM öZeR
23-03-2012, 09:11
bak sen diyorsun yedimiz içtiiz ayrı gitmez diye.benim kankam vardı yusuf arf 98 plakalı stage 3 cuprası var birgün bir kavga ettik kanlı bıçaklı olduk,bu sitede öyle bir atıştıkki çingene bile daha iyi kalırdı yanımızda.sonra konular kitlendi bizim yazışmalarımızdan,gün geldi barıştık 6 ay toparlayamadık doslumuzu.bağzen yaptıklarımız aklımıza geliyor birbirimizden utanıyoruz....sanırım nedemek istedimi anlamışsındır

Çok iyi anladım. Abi benim bir erkek kardeşim var. Safa da 2. kardeşim gibiydi. Annem bile Safayla küstüğümüze üzüldü. Yani aile olarak ta içiçeydik. Bende kötü olmayı istemezdim. Ama arkadaş kendisi biliyor hatasını.

gurlekyasin
23-03-2012, 09:15
maşallah 1.4 cupra için çok çok güzel bir değer güzel güzel gazlarsın inşallah.
peki 1.4 cuprayı alıp stage 2 için takılan parçalar neler ve kaça mal oluyor yazarmısın..

typermelih
23-03-2012, 09:16
maşallah 1.4 cupra için çok çok güzel bir değer güzel güzel gazlarsın inşallah.
peki 1.4 cuprayı alıp stage 2 için takılan parçalar neler ve kaça mal oluyor yazarmısın..

neden birdüşüncenmi var :D

typermelih
23-03-2012, 09:17
Çok iyi anladım. Abi benim bir erkek kardeşim var. Safa da 2. kardeşim gibiydi. Annem bile Safayla küstüğümüze üzüldü. Yani aile olarak ta içiçeydik. Bende kötü olmayı istemezdim. Ama arkadaş kendisi biliyor hatasını.

umarım barışır şu teneke parçaları yüzünden kalp kırmadan dostluğunuza devam edersiniz

gurlekyasin
23-03-2012, 09:18
neden birdüşüncenmi var :D

aklımdan geçmiyor değil dyno başlığında yazıyor aslında ne takıldığı ama maliyet ne acep :D

CeM öZeR
23-03-2012, 09:20
aklımdan geçmiyor değil dyno başlığında yazıyor aslında ne takıldığı ama maliyet ne acep :D

7.500,8.000 TL civarlarını gördü işçiliklerle beraber.

gurlekyasin
23-03-2012, 09:21
7.500,8.000 TL civarlarını gördü işçiliklerle beraber.

çok güzel maşallah,peki stage 3 veya 4 oluyomu turbo değişiyomu?

typermelih
23-03-2012, 09:21

kanka birazönce sahibindene baktım araçlar 47-54 arasında gidiyor sanırım bir 6 binlik oluruz yani sen topla artık araç dsg vergi düşük yakıt az model yüksek.nebilim ya kafam karıştı hata yapmaktan korkuyorum :D pişman olmayalım

HaKo
23-03-2012, 09:23
maşallah ok gibi oldu araç.

gurlekyasin
23-03-2012, 09:25
bence 1.4 cupra gayet mantıklı bunda bi hata olmaz yakıtta vergıde duşuk dediğin gibi

CeM öZeR

Şu ana kadar hiç stage 3 ve 4'ü Türkiyede deneyen olmadı. Yurtdışında bir tane K04'lü stage 3 ibiza cupra var. Şu an bir tane de Türkiyede hybrid turbo projesi için geliştirilen polo gti var. :)

typermelih

turbo değişmiyor kardeşim değiştiğin andada başına gelecekleri biliyorsun dimi dsg dsg dsg dsg dsg içime işledi artık.birde bu dsg şanzuman biraz nazik 7 vitesya dişlifazla 1 den 2 ye geçiş süreci mesafesi kısa silkeleme sıkıntısı yaşatabiliyor diye biliyorum

Schumi
23-03-2012, 09:29
Maşallah güzel değerler. Keşke bir yere Ibiza yazsayın. Cupra diyince akıllara direk Leon geliyor. :)

gurlekyasin
23-03-2012, 09:29
turbo değişmiyor kardeşim değiştiğin andada başına gelecekleri biliyorsun dimi dsg dsg dsg dsg dsg içime işledi artık.birde bu dsg şanzuman biraz nazik 7 vitesya dişlifazla 1 den 2 ye geçiş süreci mesafesi kısa silkeleme sıkıntısı yaşatabiliyor diye biliyorum

melik kardeşim sen tam dsg ci olmuşsun be :hahaha:
bu araç için bu guçler gayet iyi bakıcaz bakalım,inşallah olursa bi bayçu daha yapıcaz

zafa38
23-03-2012, 09:47
Ya ismail naptin be olum sen konunun icine sicmissin bn neyin hirsini yapcam senin klavye basinda parmaklarin calisirken ben keyifine gazlamaktaydim stock arabaya ne hirsi Allahaskina nediosun olm sen bu ne karinsizlik yapma bilader sunu yaa yazma konuya lutfen.

CeM öZeR
23-03-2012, 09:49
Ya ismail naptin be olum sen konunun icine sicmissin bn neyin hirsini yapcam senin klavye basinda parmaklarin calisirken ben keyifine gazlamaktaydim stock arabaya ne hirsi Allahaskina nediosun olm sen bu ne karinsizlik yapma bilader sunu yaa yazma konuya lutfen.

Safacım kusura bakma karınsız felan değilim sen gölgenle gazlamana bak. Değecek adam olmayı bırak, adam olsan gelir karşılardık.

gurlekyasin
23-03-2012, 09:51
:D:D:Dahanda ben çıktım bu konudan

zafa38
23-03-2012, 09:52
Ozgun abi su msjlari temizle yada konuyu sil bu herifin her actiyim konuyu kirletmesinden biktm.

CeM öZeR
23-03-2012, 09:55
Ozgun abi su msjlari temizle yada konuyu sil bu herifin her actiyim konuyu kirletmesinden biktm.

Özgün abide biliyor kimin ne olduğunu merak etme sen. Forumda şekil yaparsın da bir tek forum da kalır o. Kayseride ki gerçekleri değiştiremez.

zafa38
23-03-2012, 09:58
İsmail cocuk cocuk hareketler yapma kocum gorusmeyelim dedin ok dedik cektik gittik simdi ben snn hkknda yazmiorm cizmiorm senn bnle alip veremedgn ne olm konulara surekli yaziosun varsa bi problemin ara bni nie buraya yaziosun birak biraz ozelimiz kalsin nasil bir kafa yapin.war neyapmaya calisiosun amac ne? Ben.sna bni karsilami dedim?

Oz`
23-03-2012, 10:00
kaldırıcam konuyu kaldırıcam amaaa :) sakin olun önce

ya şidmi ben zafayı tanımama ama hırsı çok büyük:) nedenini sorarsan meth ti oydu buydu madem araban hızlı methi takmadan denemeye gelebilrsin dier gece HAaa takmışssın sıkıntı yook :) ama kske taktım gel akşam deneyelim deseydin ya hepsine koyim bana kornaya basacağına Shellde Slm verseydin :)

açık konuşayım Tsi uğraşamadığım halde bukadar yürümesi benim kendimce kendime bir baraşıdır, biraz yüklendim dsgnin kakası geldi :) busefer dsg yi yeniden programladım busefer vites atışlarından kaçırmaya başladı onuda çözdük
1-2 hardware sey kaldı mesela filitre kiti hepsi bitsin ozaman bir dyno gerçöekten görmek istiyorum ama dedğim gibi bitirmem lazım birde baktımki dsg gerçekten benim hoşuma gitmiyor bende sciroccomu satıp 2012 sini alıcaktım şuanda fikrimi değiştirdim Meth+Downpipe+filitre+Cooler+ egszot ve minik bir turbo upgarde i düşünüyorum ama benimki Düz baakalım Size yetişebilicekmiyiz:D

zafa38
23-03-2012, 10:00
Özgün abide biliyor kimin ne olduğunu merak etme sen. Forumda şekil yaparsın da bir tek forum da kalır o. Kayseride ki gerçekleri değiştiremez.

Olum sen hastamisin bna nie dusman kesildin amacin ne aaa hastta bu adam yaa :D:D

zafa38
23-03-2012, 10:03

ya şidmi ben zafayı tanımama ama hırsı çok büyük:) nedenini sorarsan meth ti oydu buydu madem araban hızlı methi takmadan denemeye gelebilrsin dier gece HAaa takmışssın sıkıntı yook :) ama kske taktım gel akşam deneyelim deseydin ya hepsine koyim bana kornaya basacağına Shellde Slm verseydin :)

açık konuşayım Tsi uğraşamadığım halde bukadar yürümesi benim kendimce kendime bir baraşıdır, biraz yüklendim dsgnin kakası geldi :) busefer dsg yi yeniden programladım busefer vites atışlarından kaçırmaya başladı onuda çözdük
1-2 hardware sey kaldı mesela filitre kiti hepsi bitsin ozaman bir dyno gerçöekten görmek istiyorum ama dedğim gibi bitirmem lazım birde baktımki dsg gerçekten benim hoşuma gitmiyor bende sciroccomu satıp 2012 sini alıcaktım şuanda fikrimi değiştirdim Meth+Downpipe+filitre+Cooler+ egszot ve minik bir turbo upgarde i düşünüyorum ama benimki Düz baakalım Size yetişebilicekmiyiz:D

Yaa shellde gruplasma vardi direk szden.kimse gelmediki.bn geleyim bukadar hirs yapip bilenmis olsam inan denemedenn gtmezdim...

Oz`
23-03-2012, 10:06
neden denemediğini anlamasım sali günü kesin deneyelim dedin bekledik

CeM öZeR
23-03-2012, 10:07
İsmail cocuk cocuk hareketler yapma kocum gorusmeyelim dedin ok dedik cektik gittik simdi ben snn hkknda yazmiorm cizmiorm senn bnle alip veremedgn ne olm konulara surekli yaziosun varsa bi problemin ara bni nie buraya yaziosun birak biraz ozelimiz kalsin nasil bir kafa yapin.war neyapmaya calisiosun amac ne? Ben.sna bni karsilami dedim?

Çocuk çocuk hareketler yapıyorsun diyene bak. Adam yerine koyup Allah'ın selamını aldık geçen akşam. Saçma sapan bir artistlikler bişeyler. Geçen arabanın yanına bilerek koyduğumu sanma arabalarımızı. Durduk 10 dakika sohbet ettik bir baktık ki araban arada duruyor. Meraklın değiliz. Meraklısı da değiliz. Sana hayatta başarılar Safa.

zafa38
23-03-2012, 10:09

Tatsizliktan sonra dedim ya isim olmaz.roll moll.sizin olsun dedim yaa yoksa bn arabayi komple sokup gelirdim okdr bilenmis olsam

CeM öZeR
23-03-2012, 10:09

O aralar sürekli geri vitese takmakla meşguldü.

zafa38
23-03-2012, 10:13
Çocuk çocuk hareketler yapıyorsun diyene bak. Adam yerine koyup Allah'ın selamını aldık geçen akşam. Saçma sapan bir artistlikler bişeyler. Geçen arabanın yanına bilerek koyduğumu sanma arabalarımızı. Durduk 10 dakika sohbet ettik bir baktık ki araban arada duruyor. Meraklın değiliz. Meraklısı da değiliz. Sana hayatta başarılar Safa.

Ben ole bsimi dedim olm sen neler sacmaliosun.neler kuruosun kafandan nie selam vermiyim ne artisligi orda arbbn basina bsi geldi oraya birakmak zorunda kaldim sen neye alindiysan anlamiyorum bn sni hadi artik ugrasma git birazdaha stock arabanin resinlerini cek photoshopla hadi gulum

TFSİ
23-03-2012, 10:17
safa mılltek ın ebatları nedır olctunmu??

zafa38
23-03-2012, 10:18
safa mılltek ın ebatları nedır olctunmu??

70 lik semuncugum da dier ebatlar aklmda yok sitesinde yaziodu snrm

CeM öZeR
23-03-2012, 10:26
Ben ole bsimi dedim olm sen neler sacmaliosun.neler kuruosun kafandan nie selam vermiyim ne artisligi orda arbbn basina bsi geldi oraya birakmak zorunda kaldim sen neye alindiysan anlamiyorum bn sni hadi artik ugrasma git birazdaha stock arabanin resinlerini cek photoshopla hadi gulum

Selam vermedin demiyorum. Selam verdin bizde adam yerine koyduk aldık diyorum. Arabaya binince bir kahkahalar bir saçmalıklar. Neyse bilen biliyor Safa sen takıl kafana göre. Sanane benim stock arabamdan ? Belki evleneceğim, belki iş kuracağım. Seni bağlar mı? Sen varını yoğunu arabaya yatır aç gez.

zafa38
23-03-2012, 10:27
Agzim aclik kokuiiii :D

zafa38
23-03-2012, 10:29
Selam vermedin demiyorum. Selam verdin bizde adam yerine koyduk aldık diyorum. Arabaya binince bir kahkahalar bir saçmalıklar. Neyse bilen biliyor Safa sen takıl kafana göre. Sanane benim stock arabamdan ? Belki evleneceğim, belki iş kuracağım. Seni bağlar mı? Sen varını yoğunu arabaya yatır aç gez.
Bnde yerinde olsam meshul golf3 gti projesinden sonra arabaya para yatirmazdim...
Olm orda snn basina gelen sey bnada geldi ona cok guldum arabanin yag kapagi kayboldu :) nyse kapa konuyu snle alakali olan bsi deil yani alinma ustune ltfn ismail cok uzuosun bni bole yaparak birak dusman kesilmeyi dostum yada yazma konuya pls..

Mert G
23-03-2012, 10:51

7.vites istediğin hızda deneriz senin roccoyla özgün:D
yok korkuyorum yakında kısmet olurda evoya fln geçersem sana gelcez yapmıyacaksın yazılım diye:)

cem bence de bak melihin dediği gibi, dostluklar bozulup araya zaman girdimi barışmaya çalışsanız bile herşey eskisi gibi olmuyo.. tabiri caizse aynı semtin çocuklarısınız, bilakis birbirinizi koruyup savuncağınıza birbirinizi kırmayın boşuna..

onur_S
23-03-2012, 10:54

122 yede uğraştınmı abi geliyorum az kaldı :D alfacı canla basının etini yicez

Oz`
23-03-2012, 10:56
Yaaa roll molll bzim olur havali havali yazmada :)) bak sana
Ben daha sarardim inan baycuya ayip olur sonucta adamin emegi gar ge adama saygim var dir sana satasmadim ben yoksa :)))))) kafama takicam ve senemeden kayseriye. Yollicam seni kayseriye kadar kovalardim ben seni ben sadece baycuya kotu ladf gidicem die sesimi cikarmiyroum gercekten coook eski tanidigim ve sewdigim bir insan neyse yoksa osenin yakit koymuslar onu bunu yapmislar dedigin zaman saldirmistim sana yok depom fulll arabamin isigi yanio birak bu salam isleri cok eskiden kaldi kardesim atari yapiosin sona denemiosun kirmizya helal olsun aslanlar gi herkesle sikti sen neden sikmadin neysem bunun cirkefini yapmanin manasi yok rolller bizim hersaman bekleriz ayni benzincidern alir cikariz kendiniz le karisitmrayin insanlari

Sert@ç
23-03-2012, 11:32
Değerler güzel ama dsg durumu nedir ?
Yani kaçırma vs yapıyormu ?

Birde tartışma bence çok saçma sanki çocukların "benim babam senin babanı döver" atışması gibi olmuş nolcak altı üstü araba 1 boy 2 boy hatta 1 tır boyu geçilse nolcak sırf roll içinse zaten polo gti yanlış araba ucuz bi araba alıp swap yaparak polo ve cupranın 2 kez içinden geçmek mümkün asıl amaç günlük kullanırken zevkli olması değil veya olması gereken...

zafa38
23-03-2012, 11:42
Değerler güzel ama dsg durumu nedir ?
Yani kaçırma vs yapıyormu ?

Birde tartışma bence çok saçma sanki çocukların "benim babam senin babanı döver" atışması gibi olmuş nolcak altı üstü araba 1 boy 2 boy hatta 1 tır boyu geçilse nolcak sırf roll içinse zaten polo gti yanlış araba ucuz bi araba alıp swap yaparak polo ve cupranın 2 kez içinden geçmek mümkün asıl amaç günlük kullanırken zevkli olması değil veya olması gereken...

DSG gayet saglıklı sıkıntısı yok cok sukur 307NM tork gorduk max...

zafa38
23-03-2012, 11:49
Yaaa roll molll bzim olur havali havali yazmada :)) bak sana
Ben daha sarardim inan baycuya ayip olur sonucta adamin emegi gar ge adama saygim var dir sana satasmadim ben yoksa :)))))) kafama takicam ve senemeden kayseriye. Yollicam seni kayseriye kadar kovalardim ben seni ben sadece baycuya kotu ladf gidicem die sesimi cikarmiyroum gercekten coook eski tanidigim ve sewdigim bir insan neyse yoksa osenin yakit koymuslar onu bunu yapmislar dedigin zaman saldirmistim sana yok depom fulll arabamin isigi yanio birak bu salam isleri cok eskiden kaldi kardesim atari yapiosin sona denemiosun kirmizya helal olsun aslanlar gi herkesle sikti sen neden sikmadin neysem bunun cirkefini yapmanin manasi yok rolller bizim hersaman bekleriz ayni benzincidern alir cikariz kendiniz le karisitmrayin insanlari

Bak hala eski konularn tartısmasını acıosunuz... Ben size yarıs yakıtı koyuolar falan demişim bole bi solenti var kim uydurduysa. Ben sadece eger ciddi sizi geçmek için bilenip gelseydim yarıs yakıtımı koyar meth takıp arabayı sokup gelirdim dedim ama siz belaltı vurmaya basladınız hepiniz gecildiniz vs vs bende video koyun dedim 1 boy geriden gelip polonun yanına geldiğim videoyu koydunuz 15 cm i basıma kaktınız gecildiniz diye...
Sustum bişi demedim meth takıp salı deneyelim dedim taktırdım o araya tartısma çıktı işte bende bikaç abimin sözünü dinleyip sizle mücadeleye girmedim yoksa arabayı söküp gelcektim hakkaten ama birkaç yolgösteren abilerim 3 5 bişi anlattı boşver dedi bende o yuzden bosverdim yoksa uzardı bu Roll işi... Senn bni kovalamana gerek kalmaz ben zaten gelcektim komple arabayı sokup okadar kafama koymustum....

Oz`
23-03-2012, 18:00
ya kardeş sökücektin edicektin gelicektin ? mıydı ıydı zoydu heydi :D Gelseysin neden gelmedin Abilerine slm söle yaa sök kardeşim sök :) sikinti yok lastiklerini sök hala sidik yarışına giriosun 10 tane video var hepsi cupplararla lan koyduğun videolardan bile kimse bişi anlayamadı :D ben ne yapayım :) komik komik konuşuyrsun ne anlatmış abilerin sana ? ?? alllah için söyle ne demişler

zafa38
24-03-2012, 03:46
Bosveeer snle sidik yarisina girmiyoruuuum. bnce hng ile olan video gayet acik :)

emre_
24-03-2012, 06:54
Dyno sonucuna masallah
Zafa hng yi sadece o gunmu gordun ???

ümitech
03-04-2012, 02:20
maşallah iyi çıkmış yavru cupra :)

34GUN34
03-04-2012, 14:22
maşallah kardeşim . kazasız belasız . bu roling işlerinde oluyor böyle yanlış anlaşılmalar vs. gerek yok 3 kuruşluk tenekeler için kalp kırmaya.

Slmcnsl
03-04-2012, 15:27
ya kardeş sökücektin edicektin gelicektin ? mıydı ıydı zoydu heydi :D
bu komikmiş=)

CeM öZeR
08-04-2012, 22:59

Safa'nın arkadaş aracılığıyla deneme istegi ısrarı üzerine denenmistir. Safa 3 denemenin ikisinde 4 , birinde 5 boy gecebilmistir. 200 den sonra fark azalıyor ama yol bitiyor.
Bmc Carbon intake'li polo GTI 4 kapı cam tavan...

zafa38
10-04-2012, 15:46
Video yu koycamda Ömer faktörü var :D Bi filtre kitim gelsinde tekrar deneyelim stock filtreden araba sanki hava çekemiyo gibi...
Birde şunu söyleyeyim İstanbuldaki yürümesi ile arabanın Kayseride yürümesi arasında gerçekten bayagı fark ediyor...

CeM öZeR
12-04-2012, 08:00
Deneyelim canım farketmez. ;)

typer46
13-04-2012, 00:13
kardeşim maşallah kazasız belasız bin arabana çok güzel oldu ist ne zaman gelirsen beklerim.

typermelih
13-04-2012, 06:47
Deneyelim canım farketmez. ;)

çılgınsinirli dostlar barıştınızı :D

CeM öZeR
13-04-2012, 12:21
çılgınsinirli dostlar barıştınızı :D

Sonunda sakinleştirebildik Safayı :)

typermelih
13-04-2012, 16:18
Sonunda sakinleştirebildik Safayı :)

iyi afferin size ;) hadi bakim

zafa38
13-04-2012, 18:19
Abi ortada bi mevzu yok yaa...
Olum İsmail sabah sabah Alpi 10 defa aradın bende uyuodum yanında uyandırdın ne adamsın yaa Evotech+downpipe özel fiyat :D:D:D
Merakla bekliyorum arabanı :)

YGZ96
13-04-2012, 18:24
Güzel degerler fakat bende biraz önce dynoya çıktım, benim aracın degerleri bu degerlerden daha iyi çıktı. Bn araca yazılım yaptirirken ustunde egzos yoktu bu yuzden Barbaros sdc downpipei dahil etmiş yazılıma, ayrıca cooler ve meth yok.

Edit: ben aracı dynoya cikartirken safanin degerleri aklımdan geçiyordu. Safa'nın degerlerine yakın bisey çıkarsa mutlu olucaktim fakat suan gayet tatmin oldum

Ertan-R
13-04-2012, 18:29
Maşallah .

zafa38
13-04-2012, 18:30
Güzel degerler fakat bende biraz önce dynoya çıktım, benim aracın degerleri bu degerlerden daha iyi çıktı. Bn araca yazılım yaptirirken ustunde egzos yoktu bu yuzden Barbaros sdc downpipei dahil etmiş yazılıma, ayrıca cooler ve meth yok.

Edit: ben aracı dynoya cikartirken safanin degerleri aklımdan geçiyordu. Safa'nın degerlerine yakın bisey çıkarsa mutlu olucaktim fakat suan gayet tatmin oldum

Hangi dynoya hangi araçla çıktınız? Güç olarak ne aldınız varmı çıktınız.?

zafa38
13-04-2012, 18:31
kardeşim maşallah kazasız belasız bin arabana çok güzel oldu ist ne zaman gelirsen beklerim.

Abicim sayende Allah razı olsun yardımların ve desteklerin için çok saol...
Pastırmalar emrinde :D

YGZ96
13-04-2012, 18:37
Hangi dynoya hangi araçla çıktınız? Güç olarak ne aldınız varmı çıktınız.?

Estremo'da çıktım fabia rs ile... tabi diger dynolarada cikicam emin olmak icin.
Evet çıktı var doğal olarak, 205 Hp aldım tekerlekte.

CeM öZeR
14-04-2012, 10:37
Abi ortada bi mevzu yok yaa...
Olum İsmail sabah sabah Alpi 10 defa aradın bende uyuodum yanında uyandırdın ne adamsın yaa Evotech+downpipe özel fiyat :D:D:D
Merakla bekliyorum arabanı :)

Akşamdan mı kaldınız amk :D Ne yapalım araba artık gitmiyor gibi geliyor. 2 sene felan daha binicem bari bir iki mıncıklayım. Oğlum ömerin arabaya veya benim arabaya bir haller oldu. Deniyoruz 1 direk geçiyorum nasıl oldu anlamıyorum bu dump valve adaptörü mü ne haltsa baya kesiyor herhalde onun arabayı. Yapıyım yazılımla downpipe'ı deneyelim. Evotech'i merak ediyorum. Bir de şu chip,egsozlu A5 2.7 tdi S5 edasında takılan elemana haber sal hesabı kapatalım beraber :rolleyes:

CeM öZeR
14-04-2012, 10:39
Estremo'da çıktım fabia rs ile... tabi diger dynolarada cikicam emin olmak icin.
Evet çıktı var doğal olarak, 205 Hp aldım tekerlekte.

Tekerde 205 hp mi? Çok çok çok ciddi bir değer... Allah kaza bela vermesin...

YGZ96
14-04-2012, 14:00
Tekerde 205 hp mi? Çok çok çok ciddi bir değer... Allah kaza bela vermesin...

Eyvallah benide tatmin etti. Filtre kiti ve egzos yazılımından sonra 210u gecer düşüncesindeyim

zafa38
14-04-2012, 14:05
Akşamdan mı kaldınız amk :D Ne yapalım araba artık gitmiyor gibi geliyor. 2 sene felan daha binicem bari bir iki mıncıklayım. Oğlum ömerin arabaya veya benim arabaya bir haller oldu. Deniyoruz 1 direk geçiyorum nasıl oldu anlamıyorum bu dump valve adaptörü mü ne haltsa baya kesiyor herhalde onun arabayı. Yapıyım yazılımla downpipe'ı deneyelim. Evotech'i merak ediyorum. Bir de şu chip,egsozlu A5 2.7 tdi S5 edasında takılan elemana haber sal hesabı kapatalım beraber :rolleyes:

Aynen geceden kalmıştık :) Cupra bence normal yürüyo senin arabada bi haller war gayet hızlı yürüyo normal poloya göre BMC acayip farketmiş bide ömere söle o valfmi adaptörmü ne war ne yok söktürsun gereksiz seyler takmasın olm...
Geçen serviste birlikteydik o elemanla soledim denicez o arabayı satmak üzere...