Orijinalini görmek için tıklayınız : Kredi Kartsız Taksit (Senetle) Alışveriş yapılabilcek AVM
BaybuRtlu69
02-04-2012, 21:26
Arkadaşlar Merhaba, Google üzerinden biraz araştırdım bu konuyu, sizlerede sormak istedim
Kredi kartsız taksitle yani senetle Telefon ve bir kaç ufak ev eşyası almak istiyorum.
***** EVKUR'a yaklaşılmıyor ve hakkında bir çok şikayet okudum ve piyasada örneğin 1.000 TL olan bir malı, taksitle 2000 TL ye kadar rahat çıkartabiliyorlar, İstanbul avm de aynı şekilde
Benim sizlere sormak istediğim, bunların dışında bildiğiniz ve önerebilceğiniz bir avm varmıdır ? Vade farkı çok koymadan, insanı soymadan mantklı bi şekilde alışverişi gerçekleştireceğimiz bir avm ?
Teşekkürler şimdiden ilgilenenlere
63owen63
02-04-2012, 21:29
Maddiyat problemse spot ürün bakın.eminönünde falan.
BaybuRtlu69
02-04-2012, 21:32
Maddiyat problemse spot ürün bakın.eminönünde falan.
Kredi kartı kullanmıyorum, kullanmakta istemediğimden bu şekilde bi alışverişe mecbur kaldım fakat, avm ler fahiş fiyata satıyorlar özellikle evkur ve istanbul avm..
Ufak birikimler yapıyorum fakat, almayı düşündüğüm şeyler için biraz daha dişimi sıkmam lazım ama almak istediklerimde acil. o yüzden senetle almak mantıklı görünüyor tabi, 1 e 1000 faiz koyan biryerle değil inş. :)
meLaNchoLic
02-04-2012, 21:32
antalyada gencerler falan var belki ordada vardır.. bide izmirde öz şanal mı ne öyle bişey vardı istanbuldada şubesi vardır belki bi bakın isterseniz
Bankamatik kartı ile taksit yapılabilen 1-2 banka vardı, reklamlardan aklımda kalmış. Buna bakabilirsiniz.
Veya KK alın, işlem bitince kapatın.....
onursumer
02-04-2012, 22:09
arçelik bayileri hem birçok marka telefonu getirip satabiliyorlar hemde
çok aşırı bir fark koymadan senet yapabiliyorlar çevrenizde tanıdık bulursnaız dahada iyi olur sizin için
volume81
02-04-2012, 22:16
düzgün kullanıldığında olmazsa olmaz şeydir kredi kartı ;)
mobilya üzerine ne isterseniz yardımcı olurum isteyene k.kartlı isteyene k.kartsız
kayınpederimin ramide 5000m2 mağazası var buradan tanıdıklarıma elimden gelen yardımı yapmaya çalışırım evleneceklere duyurulur :D:D:D
Faruk reis su tukkan hakkında bilgi alayım pmden caniyi yirim
Faruk reis su tukkan hakkında bilgi alayım pmden caniyi yirim
pardon yazmayı unutmuşum muştu hariç :D:D:D:D
kk cıkart alıcaklarını al sonra kartı kır çöpe at taksitlerin bitincede hsabı kapattır al sana senetle alısveriş yıllık kart hesap ücreti de ödemessin :)
Jön Türk
02-04-2012, 23:20
Vestel bayiilerinde krediver diye bir sistem var. 3-36 ay arası vade farklı alışveriş yapabilirsin.
bahçelievler soğanlı meydanda Leydi mağazası var senetle bi kaç ürün aldık memnunuz fiyat farkıda çok değil
eğer senetle almayı düşünüyorsanız kadiköy'de ve ümraniyede şanal mağazaları var fiyatlar makul evkur gibi değiller biraz daha müşteri memnuniyeti ön planda
CasabLanca
03-04-2012, 23:10
ankarada bu tip mağaza bilen var mı?