PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Arac secımı yardım



dorukky
16-04-2012, 17:21
2006 AVENSIS ARACIM 36 BIN KMDE COK MEMNUNUZ FAKAT DAHA GENC BIR ARAC ALMAYI DUSUNUYORUZ.ASLINDA TAM KARARDA VEREMEDIM SIZCE DEGISTIREYIMMI ?YADA AVENSISE TUP TAKTIRIP BI 5 SENE DAHA DEVAM MI EDEYIM?

DUSUNDUGUM ARACLAR

OPEL INSIGNIA 1.6
PASSAT 1.4 VEYA 1.6
CHEVROLET EPICA 2.0 DIZEL
BMW 1.16İ
FORD MONDEO 1.6 TİTANYUM

bu araclardan sadece ınsıgnıa ve passat kullandım diger araclar hakkında pek bılgım yok bana tercıhte yardımcı olursanız sevınırım.

By_DoMiNo
16-04-2012, 18:46
İş yerinde bir arkadaşım 2003 model 1.6 elegant avensis almıştı. 1 seneye yakın bindi. Daha sonra aracı beğenmemeye başladı. Onu sattı ve 2011 model 0 km 1.4 dizel corolla aldı. Yine elegant versiyonundan. Şimdi diyorki avensisin tırnağı olamaz. Yol tutuşu yönünden ve 1.6 benzin olmasına rağmen avensis in şimdiki corolladan daha seri ve atik olduğunu söylüyor. En büyük pişmanlığınında aracı satmak olduğunu söylüyor. Gerçekten bende bindim arac han gibi. Ayaklarım uzundur ama arka koltuğa oturdum imkanı yok değmiyor ön koltuğa. İçi geniş ferah rahat ve tam aile arabası uzun yol arabası. Lpg de biraz kışın titreme yapıyor felan diyordu arkadaş ama arabadaki lpg kitinden olabilir. Adını hatırlamadığım bir marka idi. Güzel bir yerde taktırırsan sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Üstelik senin aracın 2.0 motor. Avensis e oranla insignanın içi biraz daha dar gelecektir sana. 2011 model 1.4 tsi 122 hp lik passat a bindim. Otomatik vitesti araç ve oldukca seri atik bir araç. Üstelik benzinli olmasına rağmen start stop var. Sahibi full benzinde binmesine rağmen istanbul da 40 krş yaktığını söylüyor.

dorukky
16-04-2012, 19:32
İş yerinde bir arkadaşım 2003 model 1.6 elegant avensis almıştı. 1 seneye yakın bindi. Daha sonra aracı beğenmemeye başladı. Onu sattı ve 2011 model 0 km 1.4 dizel corolla aldı. Yine elegant versiyonundan. Şimdi diyorki avensisin tırnağı olamaz. Yol tutuşu yönünden ve 1.6 benzin olmasına rağmen avensis in şimdiki corolladan daha seri ve atik olduğunu söylüyor. En büyük pişmanlığınında aracı satmak olduğunu söylüyor. Gerçekten bende bindim arac han gibi. Ayaklarım uzundur ama arka koltuğa oturdum imkanı yok değmiyor ön koltuğa. İçi geniş ferah rahat ve tam aile arabası uzun yol arabası. Lpg de biraz kışın titreme yapıyor felan diyordu arkadaş ama arabadaki lpg kitinden olabilir. Adını hatırlamadığım bir marka idi. Güzel bir yerde taktırırsan sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Üstelik senin aracın 2.0 motor. Avensis e oranla insignanın içi biraz daha dar gelecektir sana. 2011 model 1.4 tsi 122 hp lik passat a bindim. Otomatik vitesti araç ve oldukca seri atik bir araç. Üstelik benzinli olmasına rağmen start stop var. Sahibi full benzinde binmesine rağmen istanbul da 40 krş yaktığını söylüyor.tesekkurler evet bende avensısten cok memnunun 6 yıldır 1 kere bıle benı yarı yolda bırakmadı ve hıc bı sorun cıkarmadı ıcı passattanda ınsıgnıadanda genıs ferah konfor performans yol tutusu gercekten cok ıyı hatta bazen dusunuyorum bu araclarla nasıl ınsanlar kaza yapabılıyor dıye.