Orijinalini görmek için tıklayınız : Ebay' dan ürün alma
benim çok saçma bi durum oldu;
ürünü 16 aralıkta sipariş geçtim
tracking numberdan bir türlü göremedim nerede olduğunu satıcaya sordum derken peypal ücreti geri yatırdı hesabıma ertesi günde ürün geldi :)
adama parasını ödeyemedim iyi mi
lnd_samet
11-01-2014, 10:27
tekrar satış yapsın onay ver, yazık hak geçmesin bence.
tracking numberdan bir türlü göremedim nerede olduğunu satıcaya sordum derken peypal ücreti geri yatırdı hesabıma ertesi günde ürün geldi :)
Tracking numarasindan sana teslim edildigini karsi taraf gorebilir. Ben olsam malzeme geldi yazar paypaldan yollarim parasini.
Daha sonra eger bunun gibi durumlar olmaya devam ederse Turkiye'ye gondermemeye basliyorlar. Tecrube ile sabittir.
paypalda satıcının mail adresini yazıp direk para gönderebilirsin
ancak önce adamı bilgilendir bence
Arkadaslar cinden bir urun siparişi verdim. Satıcı takip kodunu mail attı ve gönderdiği siteye girip kodu yazdım ve aşağıdaki şekilde bişeyler yazıyor. Ne zaman gelir bu urun bana turkiyede hangi kargoya verilecek ?
http://i.hizliresim.com/KrVPdV.jpg (http://hizliresim.com/KrVPdV)
ebaydan lastik alsak acaba gümrüğe takılırmı????????
ebay kullanımını çok iyi bilmeyen arkadaşlara bir uyarı da ben yapayım, önceki sayfalarda gördüm takip no yok vs diye yazılmış. free shipping olan ufak ürünlerin çoğu zarf içinde postacı ile gelir ve takip numarası olmaz. karşıdaki insan kötü niyetli birisi ise, o yolladım dedikten sonra gerçekten yollayıp yollamadığını asla bilemezsiniz ve beklemeye başlarsınız. resmi olarak bir ürünün yurt dışından gelme süresi mesafe ne olursa olsun 4 haftadır. bu süreyi aşan bir ürün hakkında kullanıcıdan hiçbir hak talep edemezsiniz, sadece güvenilirlik puanını düşürebilirsiniz. bu yüzden öncelikli olarak 1-2 dolar fazla verin ama kargo ile yollatın posta ile değil. tüm bu riskleri alıp posta ile isterseniz 3. hafta bittikten sonra hala ürün gelmemişse kullanıcıya bunu mutlaka iletin ve yeni bir ürün kargolamasını isteyin.
low&slow
22-01-2014, 00:59
Arkadaslar cinden bir urun siparişi verdim. Satıcı takip kodunu mail attı ve gönderdiği siteye girip kodu yazdım ve aşağıdaki şekilde bişeyler yazıyor. Ne zaman gelir bu urun bana turkiyede hangi kargoya verilecek ?
http://i.hizliresim.com/KrVPdV.jpg
Ürününüz şuanda kargodaymış. :D
Şu an ürünüme baktım. Ayın 29 Unda torbaya eklendi diye bir ibare geçilmiş ptt kargonun sitesinde. Kaç gün sonra dağıtıma çıkar?
darkmoon
31-01-2014, 14:22
ortalama aksaklık olmassa 3-4 güne eline ulaşır en geç.. daha erkende sürebilir.. o birazda size bağlı olan postanenin işleyiş hızına bakar..
ortalama aksaklık olmassa 3-4 güne eline ulaşır en geç.. daha erkende sürebilir.. o birazda size bağlı olan postanenin işleyiş hızına bakar..
Teşekkür ederim. Bir paketim daha var o ayın 22 sinde torbaya eklendi ancak hala gelmedi ne biçim iştir anlamadım :)
darkmoon
31-01-2014, 14:39
postaneyede uğra sor.. bazen ptt cilerde evlere taşımaya eriniyor.. ptt de uzun süre şubede bekliyor..
Teşekkür ederim. Bir paketim daha var o ayın 22 sinde torbaya eklendi ancak hala gelmedi ne biçim iştir anlamadım :)
benımde 22 sınde torbaya eklenen 1 malım var pazartesı dagıtıma çıkartılacakmış
Nightfish
31-01-2014, 14:56
postaneyede uğra sor.. bazen ptt cilerde evlere taşımaya eriniyor.. ptt de uzun süre şubede bekliyor..
Eve getiren PTT değil. Eve getiren KİM'de çalışanlar. Evde bulamazlarsa en yakın PTT'ye bırakıyorlar ki öyle durumda da PTT getirmiyor sizin gidip almanız gerekiyor.
benımde 22 sınde torbaya eklenen 1 malım var pazartesı dagıtıma çıkartılacakmış
Ben pimi aradım ancak ulaşamadım nerden öğrendiniz acaba? 29 unda torbaya eklenen ürünümde pazartesi cıkarmı acaba?
darkmoon
31-01-2014, 15:39
Eve getiren PTT değil. Eve getiren KİM'de çalışanlar. Evde bulamazlarsa en yakın PTT'ye bırakıyorlar ki öyle durumda da PTT getirmiyor sizin gidip almanız gerekiyor.
bizim burdaki levent ptt de o zaman kim ile ptt ortak olabilir.. ptt nin içinde üst katta çünkü büyük bir yerleri var yurtdışı gelenler hep orada tutulup ordan dağıtıma çıkıyor kaç kez gidip ordan aldım..
Benim kargo Malezya'dan İstanbula 7 günde geldi İstanbul'dan Kırıkkale ye 8 günde geldi :) sabırla bekleyeceksiniz..
Benim kargo Malezya'dan İstanbula 7 günde geldi İstanbul'dan Kırıkkale ye 8 günde geldi :) sabırla bekleyeceksiniz..
Nerden nereye 7 günde geliyor şurdan şuraya gönderemiyolar ya :D
darkmoon
31-01-2014, 19:10
Nerden nereye 7 günde geliyor şurdan şuraya gönderemiyolar ya :D
onun çok farklı nedenleri var bana çinden 3-4 günde geldiğide oldu amerikadan 1 haftada geldiği oldu koreden gene 4-5 günde geldiği oldu ingiltereden 3 gün sonra gelen ürün oldu ama gene ingiltereden 2 ayda gelen koreden 1.5 ayda gelen ürünlerde oldu..
çok farklı yurtdışı ve yurtiçi etkenler oluyor..
en basitinden benim sonataya led cup holder aldım daha yeni 1.5 ayda gelmedi adam 2 kez yolladı bakdım gelmiycek ebayda mahkeme açdım adam paramı geri yatırdı.. 1 hafta sonra ürün geldi bu sefer gittim adama parasını geri ödedim.. ödemeyede bilirdim bilmezdi bile ama kul hakkına inanırım ahı çıkıyor birde benden o yüzden gittim 60 doları yeniden ödedim..
yani ürün nerdeyse 2 ayda geldi normalde kore den bir bilemedin bir buçuk haftada falan gelir en geç..
Arkadaslar daha önceki sayfada yazdığım gibi çinden volkswagen için pedal takımı sipariş etmiştim. Ürün fiyatı 40 Dolar. Ptt nin sitesine girdiğim zaman aşağıdakı şekilde gözüküyor. bu kargo gümrüğe mi takıldı acaba ?
http://i.hizliresim.com/eN1L45.jpg (http://hizliresim.com/eN1L45)
Aşağıda ise kız arkadasım kolye küpe bi kaç şey almıştı. onunkide sitede böyle gözüküyor? Bilen biri yardımcı olabilirmi lüften..
http://i.hizliresim.com/eaGnD5.jpg (http://hizliresim.com/eaGnD5)
ebaydan araç için üst kapak alsak fiyatı 100 euro.. gümrüğe takılsa vergilerini kargo ücretini ödesek bize ne kadar mal olur??? veya gümrüğe takılırmı ???
Arkadaslar daha önceki sayfada yazdığım gibi çinden volkswagen için pedal takımı sipariş etmiştim. Ürün fiyatı 40 Dolar. Ptt nin sitesine girdiğim zaman aşağıdakı şekilde gözüküyor. bu kargo gümrüğe mi takıldı acaba ?
http://i.hizliresim.com/eN1L45.jpg (http://hizliresim.com/eN1L45)
Aşağıda ise kız arkadasım kolye küpe bi kaç şey almıştı. onunkide sitede böyle gözüküyor? Bilen biri yardımcı olabilirmi lüften..
http://i.hizliresim.com/eaGnD5.jpg (http://hizliresim.com/eaGnD5)
hayır hayır sorun yok orada fiyat bilgisini girmiyorlar zaten
bi kaç gün sonra gümrüğe girdi gümrükten çıktı yazar aşağıda yurtiçi hareketlere düşer oradan takip edersin
sayfanın alt kısmında
Gönderi torbasına eklenmiş. Ki 40 dolarlık ürün çok adetli olmadıkça gümrüğe takılmaz, rahat olunuz. Yakında dağıtıma çıkar. Torbaya eklendiden sonra dağıtıma çıkıyor gönderİler ptt'de.
Gönderi torbasına eklenmiş. Ki 40 dolarlık ürün çok adetli olmadıkça gümrüğe takılmaz, rahat olunuz. Yakında dağıtıma çıkar. Torbaya eklendiden sonra dağıtıma çıkıyor gönderİler ptt'de.
hayır hayır sorun yok orada fiyat bilgisini girmiyorlar zaten
bi kaç gün sonra gümrüğe girdi gümrükten çıktı yazar aşağıda yurtiçi hareketlere düşer oradan takip edersin
sayfanın alt kısmında
İkinci gönderimde bir daha torbaya eklendi yazmışta o açıdan dedim. 3 parça zaten ayak dayama fren gaz pedalı :)
Ebay üzerinden Yağ alan oldumu hiç geçiyor mu acaba gümrükten?
evolution_9
06-02-2014, 20:58
Ebay üzerinden Yağ alan oldumu hiç geçiyor mu acaba gümrükten?
yağı kargoya bile almazlar yanıcı madde olduğu için türkiye içinde bile bi yere yollayamazsın
Eğer ebay üzerinden birşeyler satın almak istiyorsanız ama satıcı TR ye yollamıyorsa yardımcı olurum.
yağı kargoya bile almazlar yanıcı madde olduğu için türkiye içinde bile bi yere yollayamazsın
Mantıken bende aynı şeyi düşünmekteydim de ebay da aradığım bir şanzıman yağı vardı shipping aktif worldwide gönderim var. O yüzden sordum.
cihan_06MLC60
06-02-2014, 21:24
başlığı görünce ; ebay dan ürün alma aldırma gibi anladım. :D
bende urun almak ıstyrm cıvıc ıcın ama ıngılızcem yok allah rızası ıcın yardım edebılen olurmu:)
http://i.imgur.com/5gblyJH.png
bana bu hafta dağıtıma çıkacak denmişti ama hala haber yok
Abi benimkide aynı durumda ne biçim iş anlamadım..
darkmoon
08-02-2014, 10:34
çin yılbaşı tatili vardı yeni bitti çinden ürünler yollanmaya başlandı türkiye değilde çinden ürün bekleyenlere duyurıyım..
wiesmann
09-02-2014, 21:30
arkadaşlar ben ebay' dan yay almak istiyorum. ilk alışverişim olacak daha önce tecrübe eden varmıdır? nelere dikkat etmeliyim? fiyat 183$ ekstra ödemeler çıkarmı?
SKUNK2 519 05 1585 lowering Springs 12 13 Honda Civic SI Sedan or Coupe | eBay (http://www.ebay.com/itm/Skunk2-519-05-1585-Lowering-Springs-12-13-Honda-Civic-Si-Sedan-or-Coupe-/261279799507?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Year%3A2012%7CModel%3ACivic&hash=item3cd57d58d3&vxp=mtr)
çin yılbaşı tatili vardı yeni bitti çinden ürünler yollanmaya başlandı türkiye değilde çinden ürün bekleyenlere duyurıyım..
siparişi geçeli 2 hafta falan oldu, bekli daha da fazla :D
Japonya'daki EMS kargo Türkiye'de hangi kargo firması ile anlaşmalı bilen var mı?
Alacağım ürün 450$. Gümrüğe takıldığında bulunduğum şehrin gümrüğüne mi gitmem gerekir,
yoksa İstanbul'a havaalanına falan mı gitmek zorunda kalırım?
EMS Japan Post yani PTT..
Benim paket gümrükde takılmış geçen hafta ihbarname geldi gittim aldım başakşehire
amerikadan alışveriş yapınca adamlar illa fedex dhl vs mi yolluyor yoksa pttden teslim alıncak şekilde yollatmak da mumkun mu intercooler vs türevi ürünlerde?
bilgisi olan var mı?
ugurkaban
17-02-2014, 20:07
Artik 100$ uzeri seylerin vergileri kapida mi odeniyor? 300$lik koca spoiler kapima kadar geldi ama vergisi alindi. Hic bi yere cagirilmadim da.
psikolojikdeli
18-02-2014, 00:46
sistem halen kafasına göre işlemekte ptt yeni yerine taşındı eskisine göre daha verimli çalışıyor bir kaç ay boyunca aldığım tüm ürünler kapıya geldi vergisini ödedim aldım geçenlerde yine anlam veremedik çağırdılar gittik ürünü 2telliden aldık, yani koskaca bodykit için herhangi bir ücret ödemeden kapınada gelebilir avuç içi kadar şey için gümrüğede gidebilirsin
ilker_yusuf
18-02-2014, 06:52
Bu ebaydan aldığımızda 100 euro karşılığını hesaplamak zorundayız dimi?
mesala ingiltereden sterlin bazında bir şey aldığımızda 100 sterlin karşılığı değil yine euro karşılığı olmalı dimi?
Bu ebaydan aldığımızda 100 euro karşılığını hesaplamak zorundayız dimi?
mesala ingiltereden sterlin bazında bir şey aldığımızda 100 sterlin karşılığı değil yine euro karşılığı olmalı dimi?
Evet yani 75 euro, 100 usd, 60 sterlin gibi...
ilker_yusuf
18-02-2014, 19:35
Evet yani 75 euro, 100 usd, 60 sterlin gibi...
Teşekkür ederim.
Ufacık bir kargom Hong Kong tan tam 1 ay sonra geldi. Geçen sefer yılbaşı diye geç gelmişti, bu sefer de sevgililer günü davasından galiba :D
Aşkın Ersoy
20-02-2014, 21:25
merhaba
1. husus 100 dolar altı ve 30 kg altında urun olmalıdır.
2. husus urun 100 dolar altında ama kutusu buyuk ve agır bıseyse gumruge takılır ve sızı cagırırlar ıcınde ne var dıye.
3.kargo ucretını urunu alırken zaten oduyosun bıdaha kargo ucretı odemıyosun sadece 2.5 lıra ordıno ucretı oduyosun ptt kapıda alıyor urunu getırınce.
4.short shıfter far vs gıbı ufak seyler 100 dolar altındaysa 100 de 99 takılmaz.Ama bazen oyle seyler oluyokı kocaman paket gumruge takılmıyo ufacık 50 dolarlık cakma bı wastegate takılabılıyor bıraz sansa baglı.
5.paypal hesabın olması gerekıyor ve kredı kartını paypala tanıtmalısın 3yada 4 hanelı bı kod gonderıyor paypal ekstrene o kodu gırıyosun ve alısverıs yapabılıyorsun.
Bıseyler satın almaktan korkma genelde yuksek satıslı satıcılardan urun al.Ben buzamana kadar 50 60 defa urun almısımdır arac parcası yada kısısel urunler hıc bırınde sorun yasamadım sadece 1 2 defa gumruge takıldı.....Merak ettıgın baska bırsey varsa pm atabılırsın yardımcı olmaya calısırım.....
konu çok yerinden açılmış bende bi kaç gün önce vites topuzu aldım ama karttan çekmedi kendisi mail attı siparişiniz alındı şu tarihte sizde 100 $ üstünde karttan çekmediğine göre o zaman benim sipariş iptal herhalde dimi :soru:
Arkadaşlar bu zamana kadar ebaydan hiç alışverişim olmadı.Paypal hesabım var. H1 3000k xenon kit almak istiyorum sislere takcam.Ama bir türlü işin içinden çıkamadım.Hangi marka almalıyım?Türkiye'ye gönderim yapıyor mu yapmıyor mu çözemedim.Sıkıntısız alınabilecek H1 3000k xenon kit için ebaydan link verebilir misiniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim
darkmoon
21-02-2014, 22:08
Arkadaşlar bu zamana kadar ebaydan hiç alışverişim olmadı.Paypal hesabım var. H1 3000k xenon kit almak istiyorum sislere takcam.Ama bir türlü işin içinden çıkamadım.Hangi marka almalıyım?Türkiye'ye gönderim yapıyor mu yapmıyor mu çözemedim.Sıkıntısız alınabilecek H1 3000k xenon kit için ebaydan link verebilir misiniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim
ben sislerimde xenon kullanıyorum ve ampüllerim 3000K hep ebaydan alırım sislerime her aracımda çünkü sisde inanılmaz işe yarıyor dumanı bıçak gibi kesiyor..
marka pek fark etmiyor en iyi güvenilir satıcı hangisiyse ondan al zaten 10 dolar civarı bir şeydi..
bir ara philipsin burning light xenon ampülleri vardı halogen kendi kitleri için çıakrdığı oem satışıda oldu kısa süre kaçırdım bulsam alıcakdım..
melihyilmaz
21-02-2014, 22:13
ampul tipini söylersen ben yardımcı olabilirim.
ampul tipini söylersen ben yardımcı olabilirim.
ampul tipi H1 2004 doblonun sislere takacağım
Risendark
22-02-2014, 18:39
Bu ebaydaki Xenonların türkiyedeki dandik xenonlardan farkı var mı ? Ampul tipim h4 uzun kısa almayı düşünüyorum.
darkmoon
22-02-2014, 20:42
Bu ebaydaki Xenonların türkiyedeki dandik xenonlardan farkı var mı ? Ampul tipim h4 uzun kısa almayı düşünüyorum.
yok aynı .. sadece bazı renk değerleri türkiyede makbul olmadığı için satılmıyor bulunması çok zor.. misal 4300k eskiden zordu şimdi artık insanlar bilinçlenince 4300k takmaya başladılar artık getirtiyorlar..
ama 3000k gibi ekstrem fog light diye geçen yani sis rengi diye geçen ampülleri getirten pek yok.. tüketilmiyor..
millet hala sislerine bilindik xenonda 6000k 8000k 10 bin ampüller takıyor sis farını sis de karda kötü hava koşullarında kullanmalık bir far olarak değilde şehir içinde show yapmalık bir far olarak görüyorlar..
Dünyada dumanı yani sisi delen iki tip renk vardır biri koyu kırmızı biri koyu sarı.. araçlarda standart olarak belirlenende sarıdır göz yormaz çünkü gözlerimiz sarıya göre evrimleşmişdir güneş rengi..
melihyilmaz
22-02-2014, 22:26
link (http://www.ebay.com/itm/SLIM-HID-Xenon-Kit-H1-H3-H7-H8-H9-3000K-4300K-6000K-8000K-10000K-12000K-30000K-/390711071434?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item5af831d2ca&vxp=mtr)
link (http://www.ebay.com/itm/SLIM-HID-Xenon-Kit-H1-H3-H7-H8-H9-3000K-4300K-6000K-8000K-10000K-12000K-30000K-/390711071434?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item5af831d2ca&vxp=mtr)
link (http://www.ebay.com/itm/SLIM-XENON-HID-KIT-CG12-H1-H3-H7-9006-3000K-4300K-6000K-8000K-10000K-12000K-JHRS-/201038964964?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2ecedb28e4)
link (http://www.ebay.com/itm/Xenon-SLIM-HID-Kit-SHT1-H1-H3-H7-H8-H9-H10-H11-800-9005-9006-3000K-6000K-10000K-/370957368335?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item565ec83c0f&vxp=mtr)
en ucuzundan baktım:D
ürünü aldıktan sonra satıcıya msj atarsınız h1 3000k diye.
Risendark
23-02-2014, 00:36
yok aynı .. sadece bazı renk değerleri türkiyede makbul olmadığı için satılmıyor bulunması çok zor.. misal 4300k eskiden zordu şimdi artık insanlar bilinçlenince 4300k takmaya başladılar artık getirtiyorlar..
ama 3000k gibi ekstrem fog light diye geçen yani sis rengi diye geçen ampülleri getirten pek yok.. tüketilmiyor..
millet hala sislerine bilindik xenonda 6000k 8000k 10 bin ampüller takıyor sis farını sis de karda kötü hava koşullarında kullanmalık bir far olarak değilde şehir içinde show yapmalık bir far olarak görüyorlar..
Dünyada dumanı yani sisi delen iki tip renk vardır biri koyu kırmızı biri koyu sarı.. araçlarda standart olarak belirlenende sarıdır göz yormaz çünkü gözlerimiz sarıya göre evrimleşmişdir güneş rengi..
evet sarı sis gerçekten işe yarıyor bilgiler için teşekkür ederim abi. normal farlarda 8.000 k xenon takmayı düşünüyorum orjinal halojenler berbat benim kör gibiyim yanlız xenonda uzun kısa devre mi iyi olur yoksa sadece kısalarda xenon mu iyi olur bilgin var mı ??
darkmoon
23-02-2014, 00:52
evet sarı sis gerçekten işe yarıyor bilgiler için teşekkür ederim abi. normal farlarda 8.000 k xenon takmayı düşünüyorum orjinal halojenler berbat benim kör gibiyim yanlız xenonda uzun kısa devre mi iyi olur yoksa sadece kısalarda xenon mu iyi olur bilgin var mı ??
En başda farlar merceklidir umarım.. 8000k yazın yap en azından... kışın yağmurda önünü göremessin tecrübe ile sabit.. yağmurda önün bitiyor resmen siyah asfalt mavi ışığı yutuyor önün karanlık az ışıklı bir şekilde gidiyorsun..
onun dışında 8000k nın dışardan görüntüsü şekli yazın güzel havalarda çok havalı ve şık duruyor .. içerden görünüşüde güzel..
bana sorarsan 6000k al en azından önünü görürsün yağmurda çamurdada..
4300k fabrikasyon değerdir onu al derimde onunda görüntü olarak halojenden farkı yok ama aydınlatması mükemmel 6000k 8000k halt etmiş.. fakat dışardan bakdınmı normal halojenden farkı yok xenon zor dersin..
uzun lara xenon takma sellektörde çok sıkıntı yaşarsın.. oda tecrübe ile sabit :)
hiç tavsiye etmem..
onun yerine uzunlara güzel performans ampülü al misal nightbreaker yada extremepower..
benim jazz da kısalarda ve uzunlarda extreme power var umduğumdan iyi çıkdı ampüller normal ampülle alakası yok çok başarılı.. xenon ile normal ampül arasında bir yerde diyebilirim ışıma gücü .. hani anlamayan adam xenon bile diyebilir..
Risendark
23-02-2014, 01:49
En başda farlar merceklidir umarım.. 8000k yazın yap en azından... kışın yağmurda önünü göremessin tecrübe ile sabit.. yağmurda önün bitiyor resmen siyah asfalt mavi ışığı yutuyor önün karanlık az ışıklı bir şekilde gidiyorsun..
onun dışında 8000k nın dışardan görüntüsü şekli yazın güzel havalarda çok havalı ve şık duruyor .. içerden görünüşüde güzel..
bana sorarsan 6000k al en azından önünü görürsün yağmurda çamurdada..
4300k fabrikasyon değerdir onu al derimde onunda görüntü olarak halojenden farkı yok ama aydınlatması mükemmel 6000k 8000k halt etmiş.. fakat dışardan bakdınmı normal halojenden farkı yok xenon zor dersin..
uzun lara xenon takma sellektörde çok sıkıntı yaşarsın.. oda tecrübe ile sabit :)
hiç tavsiye etmem..
onun yerine uzunlara güzel performans ampülü al misal nightbreaker yada extremepower..
benim jazz da kısalarda ve uzunlarda extreme power var umduğumdan iyi çıkdı ampüller normal ampülle alakası yok çok başarılı.. xenon ile normal ampül arasında bir yerde diyebilirim ışıma gücü .. hani anlamayan adam xenon bile diyebilir..
abi farlar mercekli değil maalesef bende de civic EP2 var senin dediğin ampulden alırım olmadı ama sislere kısa sürelide olsa hevesimi almak için 30.000 mavi xenon takıcam yoksa içimde kalacak görüntüsü çok hoşuma gidiyor amerikan parkla :) sonra ilerki zamanlarda sarıya dönerim. bu arada internetten alabileceğimiz bi yer var mı abi bu son dediğin ampülü ?
darkmoon
23-02-2014, 02:03
ebayda falan bakın oralarda vardır..
link (http://www.ebay.com/itm/SLIM-XENON-HID-KIT-CG12-H1-H3-H7-9006-3000K-4300K-6000K-8000K-10000K-12000K-JHRS-/201038964964?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2ecedb28e4)
link (http://www.ebay.com/itm/Xenon-SLIM-HID-Kit-SHT1-H1-H3-H7-H8-H9-H10-H11-800-9005-9006-3000K-6000K-10000K-/370957368335?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item565ec83c0f&vxp=mtr)
en ucuzundan baktım:D
ürünü aldıktan sonra satıcıya msj atarsınız h1 3000k diye.
Siparişi verdik beklemedeyiz linkler için çok sağol
melihyilmaz
24-02-2014, 00:44
Siparişi verdik beklemedeyiz linkler için çok sağol
hayırlı olsun
amerikadan usps ile gelen ürünler jamaika üzerinden mi geliyo bilen var mı munkees almıştım 1 haftadır jamaikada gözüküyo??
EBAY den ürün alırken en önemli dikkat edilmesi gereken şey kargo firması bence ... 100 dolar üstü parçalarda kesinlikle DHL, Fedex vs. tercih edilmemeli çünki Gümrük vergisi dışında bu firmalar ekstradan 200 300 dolar öpüyorlar en az ... Bu sebepten normal posta ile almak en sağlıklısı.
gümrük için 100 dolara kadar mı muafiyet vardı 150 dolara kadarmı acaba?
gümrükde takılma diye bişey olmaz.100 dolar üzerindeki ürünlere gümrük vergisi çıkar.ürün geldiğinde size çağrı pusulası gelir gidersiniz gümrük dağıtım merkezine gümrüğü öder ürünü alırsınız.
75 doların altındaki ürünlere gümrük çıkmaz adresinize kadar gelir
bu tür sitelerden alışveriş yaparken paypal hesabı açmak zorundasınız
bu en çok sizin yararınıza olur.herhangi bir aksilikde hak talebinde bulunabilirsiniz para iadenizi alırsınız.paypal alıcıdan değil satıcıdan komisyon alır.ve son derece güvenlidir
takıldığı zaman için kastetmiştim 75 dolarmış teşekkür ediyorum
yurt dışından 8-9 sefer parça aldım en sonunucusunda postacı gümrükte takibe alındığımı bir daha ürün istersem vergi ceza vs. birşeyler dedi böyle bir şey varmı acaba?Birde alıcı ismini değiştirip (mesela eşimin) aynı adresi versem aynı şey mi olur ? iyi akşamlar
takıldığı zaman için kastetmiştim 75 dolarmış teşekkür ediyorum
100 dolar 75 euro
75 dolar yanlis bilgi
silent furious
25-03-2014, 19:25
Arkadaşlar Çin'den gelen ürünlerde kargoda falan genel bir sıkıntı mı var iki parça ürün sipariş ettim ilk defa bu kadar geciktiler
Abd ve ya İngiltere'den saxo için body kit getiritmek istiyorum. Kargo ücreti ve kargoda hasar alır mı hiç bir fikrim yok. Daha önce body kit ve ya tampon vs getiren oldu mu shipping ne civarda tutuyor.
Tr'de fiberine 1000 tl üzeri fiyat çekiyorlar. Şaşırtıcı şekilde orada 60€ fiyatları var orijinal çıkma ürünlerin.
http://i.ebayimg.com/t/CITROEN-SAXO-VTS-VTR-FURIO-full-Body-Kit-front-Bumper-arches-sideskirt-in-green-/00/s/MTE5NVgxNjAw/z/HtMAAMXQDfdRp86s/$(KGrHqJ,!lQFGiIzl!wnBRp86sYlJg~~60_35.JPG
erhanarici18
02-10-2014, 22:54
arkadaşlar mrb
yurtdışından intercooler getirmek istiyorum istediğim ürün bu
heryerde mk4 golf için yazıyo ama bora'ya uyar mı
bunlar linkler amazonda free ship. kendi sitesinde 25 pound ebay kargo için cooler parası istiyo resmen
http://www.amazon.com/Intercooler-99-06-Volkswagen-Diesel-black/dp/B00F9NV43U
http://www.ebay.com/itm/FMIC-Intercooler-Kit-For-99-06-VW-Volkswagen-Golf-MK4-1-9-TDI-Diesel-Turbo-/151274097234
http://www.cxracing.com/mm5/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=KIT-GOLF-TDI-9906-IC0014&Category_Code=INCK
bu ürün türkiye ye ne kadara gelir vergi masrafı ne olur yasal yollardan almak istiyorum :)
herhangi bi sıkıntı yaşarmıyım daha önce hiç almadım yurtdışından herhangi bişey türkiye'ye gönderim varmıdır
dil bilen arkaşlar yardımcı olursa sevinirm bora'ya uyarmı diye sormak için
yada yurt dışından gelecek arkaşlar varsa yardımcı olabilirler
34btr1907
02-10-2014, 23:13
gümrükde takılma diye bişey olmaz.100 dolar üzerindeki ürünlere gümrük vergisi çıkar.ürün geldiğinde size çağrı pusulası gelir gidersiniz gümrük dağıtım merkezine gümrüğü öder ürünü alırsınız.
75 doların altındaki ürünlere gümrük çıkmaz adresinize kadar gelir
bu tür sitelerden alışveriş yaparken paypal hesabı açmak zorundasınız
bu en çok sizin yararınıza olur.herhangi bir aksilikde hak talebinde bulunabilirsiniz para iadenizi alırsınız.paypal alıcıdan değil satıcıdan komisyon alır.ve son derece güvenlidir
yıllık adet sınırı için bilgin varmı? adres yada isim üzerinden kayıt tutuluyormudur.
yurt dışından 8-9 sefer parça aldım en sonunucusunda postacı gümrükte takibe alındığımı bir daha ürün istersem vergi ceza vs. birşeyler dedi böyle bir şey varmı acaba?Birde alıcı ismini değiştirip (mesela eşimin) aynı adresi versem aynı şey mi olur ? iyi akşamlar
Öyle birşey olamaz. Ben 10'dan fazla ürün getirtmişimdir. En fazla gümrüğe takılır ödeme belgesi ile gidip, ürünün ne olduğunu ne kadar ödediğinizi belgeler vergisini verip alırsınız. Eşinizin adını verebilirsiniz bir sorun olmaz.
Arkadaşlar Çin'den gelen ürünlerde kargoda falan genel bir sıkıntı mı var iki parça ürün sipariş ettim ilk defa bu kadar geciktiler
Tracking number isteyin. Ayrıca Çin'den gelen kargolar genellikle en ucuz kargo seçildikleri için, geç ulaşır.
Abd ve ya İngiltere'den saxo için body kit getiritmek istiyorum. Kargo ücreti ve kargoda hasar alır mı hiç bir fikrim yok. Daha önce body kit ve ya tampon vs getiren oldu mu shipping ne civarda tutuyor.
Tr'de fiberine 1000 tl üzeri fiyat çekiyorlar. Şaşırtıcı şekilde orada 60€ fiyatları var orijinal çıkma ürünlerin.
http://i.ebayimg.com/t/CITROEN-SAXO-VTS-VTR-FURIO-full-Body-Kit-front-Bumper-arches-sideskirt-in-green-/00/s/MTE5NVgxNjAw/z/HtMAAMXQDfdRp86s/$(KGrHqJ,!lQFGiIzl!wnBRp86sYlJg~~60_35.JPG
Çıkma parça biraz sıkıntı olabilir ayrıca burda hiçkimse kargonuza zarar gelmez diye birşey diyemez. Satıcı düzgün paketliyemez veya kargoyu düşük tutmak için ucuz kargo seçer vb. bu tamamiyle sizin satıcı ile olan ilişkinize bağlıdır.
yıllık adet sınırı için bilgin varmı? adres yada isim üzerinden kayıt tutuluyormudur.
Eskiden ne getirdiğinize bakılmaz, tek bakılan ürün ve faturadır. Her halükarda risk'e atmamak için kendi adresinizi verip isim değiştirerek yapabilirsiniz. Varsa eşiniz, kardeşinizi vb.
erhanarici18
07-10-2014, 19:03
arkadaşlar mrb
yurtdışından intercooler getirmek istiyorum istediğim ürün bu
heryerde mk4 golf için yazıyo ama bora'ya uyar mı
bunlar linkler amazonda free ship. kendi sitesinde 25 pound ebay kargo için cooler parası istiyo resmen
http://www.amazon.com/Intercooler-99-06-Volkswagen-Diesel-black/dp/B00F9NV43U
http://www.ebay.com/itm/FMIC-Intercooler-Kit-For-99-06-VW-Volkswagen-Golf-MK4-1-9-TDI-Diesel-Turbo-/151274097234
http://www.cxracing.com/mm5/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=KIT-GOLF-TDI-9906-IC0014&Category_Code=INCK
bu ürün türkiye ye ne kadara gelir vergi masrafı ne olur yasal yollardan almak istiyorum :)
herhangi bi sıkıntı yaşarmıyım daha önce hiç almadım yurtdışından herhangi bişey türkiye'ye gönderim varmıdır
dil bilen arkaşlar yardımcı olursa sevinirm bora'ya uyarmı diye sormak için
yada yurt dışından gelecek arkaşlar varsa yardımcı olabilirler
güncellll
bayramda kimse girmedi mi foruma
Sikinti yasamazsin. 500 dolarin %20'sini vergi verisin yani 100 dolar. Bir de kargo parasi. 500 + 100 + 100 (kargo) sana toplam 700 dolara mal olur.
Patisever
18-10-2014, 20:39
diyelim urun 60 dolar tasıma 30 dolar bu tasıma bedelı rakama dahilmi 100 dolar barajı için yanı 60 artı 30 vs mi yoksa urun kendısımı onemlı 100 dolar olmayacak
orkuteren
18-10-2014, 20:51
kargo ile birlikte toplamda 100 doları geçmemesi gerekiyor aksi taktirde vergisini ödüyorsunuz
Patisever
18-10-2014, 20:53
kargosu 29 urun 65 birde paypalmı eklenıyor peki
kargosu 29 urun 65 birde paypalmı eklenıyor peki
Önemli olan fatura toplamıdır.
Yakin zamanda siparisi gec gelen var mi ? Eylul basi verdigim 10$'lik siparisten hala ses yok. Bi iki yokladim gec geliyo falan dedi yoksa darlayip para iadesi yaptiricam elemana. Tracking number olayinda da gozukmuyo zimbirti en basindan beri.
Revolution
18-10-2014, 22:59
Yakin zamanda siparisi gec gelen var mi ? Eylul basi verdigim 10$'lik siparisten hala ses yok. Bi iki yokladim gec geliyo falan dedi yoksa darlayip para iadesi yaptiricam elemana. Tracking number olayinda da gozukmuyo zimbirti en basindan beri.
geldi benim ürünler sıkıntı yok.
Aynisi bende de var numara vs gorunmuo sordum elemana cin kargosu numara yok bekle gelir dedi agustosta aldim 5-10 usd birsey hala beklemece
Aynisi bende de var numara vs gorunmuo sordum elemana cin kargosu numara yok bekle gelir dedi agustosta aldim 5-10 usd birsey hala beklemece
Aynen benimki de Cinden, parayi geri yollattirdim bende mal gelince yollarim parasini dedim
ben abaydan anlamıyorum bana ürün alabılcek varmı parasını versem
gurkanerkan
19-10-2014, 16:00
Bildiğim kadarıyla Çin'de resmi tatil vardı yakın zamanda. Ondan dolayı kargolarda gecikme yaşanıyor sanırım.
t-jet ali
19-10-2014, 18:05
eylül 16 da aldığım ürün hala ortada yok, ekim 2 de aldığım ürün 17 sinde geldi, duruma göre değişiyor
Valla kayıtlı kargolarımın hepsi sıkıntısız geliyor kayıtsız olan 2 kargo var (biri 5 dolar diğeri 12 dolar) 1 ay oldu hala ses yok, satıcıları ile temasa geçtim eğer 1 haftaya gelmez ise tekrar yollayacağını söyledi. Takipteyiz bakalım :)
lnd_samet
28-10-2014, 13:22
şarjlı matkap için batarya getirtsem sıkıntı çıkarmı?
takılırmı gümrüğe?
hiç pil batarya sipariş vermemiştim ne diyorsunuz?
melihyilmaz
28-10-2014, 14:09
şarjlı matkap için batarya getirtsem sıkıntı çıkarmı?
takılırmı gümrüğe?
hiç pil batarya sipariş vermemiştim ne diyorsunuz?
takılmaz birsürü batarya pil lipo getiriyorum ihtiyacıma göre hiç takılmadı. fiyatı 100 dolar altındaysa eğer
onursumer
28-10-2014, 14:15
ucuz yedek parça vs adet yoksa takılmıyor ufak tefek birçok şey alıyorum bende daha bu zamana kadar takılan olmadı
Aynen benimki de Cinden, parayi geri yollattirdim bende mal gelince yollarim parasini dedim
Bu konusmanin ertesi gunu kargom geldi tabi o sira caz yaptim adama hemen ilgi alaka tekrar gonderiyorum demisti gonderdi sanirim takip no olmadigindan teslim aldigimi goremediler bir tane daha geliyor yolda :D hahsf
4 ekim de 5dolarlık ürün sipariş ettim cin den. Hala ortada yok. Tracking number falan da yok dedi satıci. Beklemeli miyim yoksa üstüne bi bardak soğuk su mu içeyim :D
kasım ortasına filan gelir
Mert Safa
11-11-2014, 20:56
Küçük bir sorum olacak, mesela 5$ lık bi ürün alıcam ama 5 tane falan sipariş etsem ticarete falan girer mi gümrükte sıkıntı çıkarırlar mı ?
Bu konusmanin ertesi gunu kargom geldi tabi o sira caz yaptim adama hemen ilgi alaka tekrar gonderiyorum demisti gonderdi sanirim takip no olmadigindan teslim aldigimi goremediler bir tane daha geliyor yolda :D hahsf
Benim o siparis hala gelmedi, baska yerden siparis verdim o geldi 2 haftada :D
Herhangi bir ülkeden takipsiz ürün alıp eline ulaşan oldu mu? Ben çinden farklı zamanlarda 3-5 tane 3-5$ gibi düşük fiyatlı malzeme aldım hiç biri elime ulaşmadı. İngiltere'den de takipsiz olarak aldığım ürün de ulaşmadı. Hatta İngiliz satıcı royalmailin sitesinden bana kargoya verdiğine dair bir ekran görüntüsü gönderdi ama ürün ortada yok.
Mert Safa
11-11-2014, 22:14
Herhangi bir ülkeden takipsiz ürün alıp eline ulaşan oldu mu? Ben çinden farklı zamanlarda 3-5 tane 3-5$ gibi düşük fiyatlı malzeme aldım hiç biri elime ulaşmadı. İngiltere'den de takipsiz olarak aldığım ürün de ulaşmadı. Hatta İngiliz satıcı royalmailin sitesinden bana kargoya verdiğine dair bir ekran görüntüsü gönderdi ama ürün ortada yok.
Korkuttunuz şuan :D benim ürünlerde takipsiz çinden :D
Teslimat 2.5 / 3 ayi buluyor beyler cogu zaman yuruyerek geliyor
playhard
12-11-2014, 17:12
teslimat süresi en uzun süren ürünüm bu son aldığımdı. 34 gün sonra geldi.
silent furious
12-11-2014, 23:15
Geçen hafta bir ürün sipariş ettim kargo takipini her zaman ptt yurt dışı kargo takipten yapıyordum bu sefer başka kargoyla yollanmış International Priority Shipping yazıyor bu kargonun takipini nerden yapabilirim?Bir de i-parcel nedir?
Yıllık kaç kez ürün getirtebiliyoruz kimi 3 kimi 5 diyor?
silent furious
12-11-2014, 23:18
Geçen hafta bir ürün sipariş ettim kargo takipini her zaman ptt yurt dışı kargo takipten yapıyordum bu sefer başka kargoyla yollanmış International Priority Shipping yazıyor bu kargonun takipini nerden yapabilirim?Bir de i-parcel nedir?
Global tracking UPAAA000000083224139
i-parcel kargonuz ile ilgilenen firmanın adı. Türkiyeye girdiğinde muhtemelen Yurtiçi Kargo ile dağıtımı yapılıyor. Kargo takibini sipariş verdiğiniz site üzerinden yapabilirsiniz. Ptt den olmaz.
Resmi olarak ayda 2, yılda 5 hak var. Bunun yanı sıra bir ayda 10-15-20 ürün sipariş eden de.
bu tamamen kullandığınız kargo şirketine bağlı, Kütahya'da gümrük yok, o yüzden Eskişehir gümrüğü ile ortak çalışıyorlar. Buradaki PTT çalışanlarını da bizim tanıdık. Geçenlerde sizin sorunuzu onlara sordum, bana söyledikleri çok ilginçti :) Gelen paketler dikkatlerini çekerse Eskişehir'deki gümrüğe yazı yazdıklarını söylediler. Bugüne kadar da böyle bir yazı yazmadıklarını söylediler. Kütahya'ya gümrük açılana kadar rahatız :D
silent furious
13-11-2014, 06:39
Teşekkürler
snan1910
13-11-2014, 07:05
Benimde bir kargom geliyor faspeed.com linkini vermiş satıcı ptt vs hiç bir yerde gözükmüyor. Faspeed hakkinda da internette hiç bir şey bulamadım varmı bilgisi olan
silent furious
20-11-2014, 06:55
ebaydaki kargo takip numarasında tıklayınca i-parcele bağlanıyor ayın 11'inde en son işlem Indianapolis e girmiş o zamandan beri bilgi güncellenmemiş ne olup bittiğini bilmiyorum sinir bozucu bir durum nerden nasıl ulaşabilirim kargom nerde diye bilgisi olan var mı arkadaşlar
e-bay den egzoz getiren var mı ? Bir problem oluyor mu gümrüğünde yoksa vergisini verip rahatça çekebiliyor muyuz malı ?
Beyler, bu açık artırımda artırım süresi dolmadan, artırımı kapatan satıcıya herhangi bir yaptırım var mı? Satıcının biri sürekli 5-10 saat kala iptal ediyor, herhangi bir alt limitte belirlenmemiş gördüğüm kadarıyla?
ozan gülle
18-12-2014, 05:34
İzmir icinde acaba bana ebaydan urun alabilecek varmi benim uyeligim olmadigi icin soruyorum
kdmavili
02-02-2015, 21:20
toplamda 1200 dolarlık bir alışveriş sepeti yaptım. yanlız sıkıntım 9 çeşit ürün var(afr saatidir, cai dir vs) acaba bu çeşit sayısı gümrükte sıkıntı çıkartırmı? tecrübesi olan varmı?
1200 dolarin vergisini verirsin... Belki de seni gumruge cagirirlar.
toplamda 1200 dolarlık bir alışveriş sepeti yaptım. yanlız sıkıntım 9 çeşit ürün var(afr saatidir, cai dir vs) acaba bu çeşit sayısı gümrükte sıkıntı çıkartırmı? tecrübesi olan varmı?
Gümrükçü arkadaşım var özellikle bu adamla buluşarak yüz yüze sordum.. Hatta site de bir çok kişi var getirten onlar paylaşırlar ise harika olur.. 100 $ dan sonra aldığın ürünün % 18 KDV sini ödüyorsun.. Eğer uzak doğudan gelirse bu eşyalar %18 + %8 KDV ödüyorsun.
ptt sıstemı bozdu artık takp edemıyorsun gelen urunlerı
Gümrükçü arkadaşım var özellikle bu adamla buluşarak yüz yüze sordum.. Hatta site de bir çok kişi var getirten onlar paylaşırlar ise harika olur.. 100 $ dan sonra aldığın ürünün % 18 KDV sini ödüyorsun.. Eğer uzak doğudan gelirse bu eşyalar %18 + %8 KDV ödüyorsun.
bunlar pttyle olan durumlar tabi, dhl fedex tnt vs için Allah yardımcımız olsun.
Bende iki adet telefon kılıfı aldım 3 Ocak'ta Ebay'den ve tracking number alamadım satıcıdan. 25-40 gün arası geleceğini söyledi ancak henüz gelen birşey yok. Bugün yoklayayım bir mesaj atayım dedim bakalım ne diyecek. İlk alışverişimdi gelmezse hayal kırıklığı yaşıcam. :(
yucelebeci
03-02-2015, 10:35
Sans isi vergi odeyip odememek ben yillardir alisveris yaparim hicbirzaman problem yasamadim hepsi kapima kadar geldi
ptt sıstemı bozdu artık takp edemıyorsun gelen urunlerı
Düzeldi tekrardan.
Yanwen kargosuyla ürün alan oldu mu? Satıcı bana yanwen diyor ve sadece sayılardan oluşan tracking kod verdi. 😐
Prosonhua " yanlış yazmış olabilirim " ürünü tam 1 ay da geldi .. Mail de de 15 Ocak 3 Şubat demişti , 3 Şubatta geldi ürünü.. Hong Kong dan gönderildi..
::ZaFeR::
04-02-2015, 22:42
Aklıma gelmişken ben de sorayim.Görevim nedeniyle Batman'dayim.Peki aldığım bi ürün gümrükte takılırsa İstanbul'la mı iletişime geçecem.
Bende iki adet telefon kılıfı aldım 3 Ocak'ta Ebay'den ve tracking number alamadım satıcıdan. 25-40 gün arası geleceğini söyledi ancak henüz gelen birşey yok. Bugün yoklayayım bir mesaj atayım dedim bakalım ne diyecek. İlk alışverişimdi gelmezse hayal kırıklığı yaşıcam. :(
Adamın hakkını yedim malzemeler geldi. :D 33 günde geldi malzeme bu kadar uzun sürmesi normal midir bilemiyorum ama artık ebayden alışveriş yapacağım her ay orası kesin. :D
kdmavili
09-02-2015, 18:57
1200 dolarin vergisini verirsin... Belki de seni gumruge cagirirlar.
vergiyi ödeyerek alışveriş yaptım da asıl kafamdaki soru işareti bu 8 9 ürün içinde 75 euroyu geçen 6 ürün var. ve benim bildiğim yıllık hakkım 5. yani bu 9 ürünü yekpare 1 adet mi kabul ediyo ptt yoksa sıkıntı mı çıkartacak?
typeRace
09-02-2015, 19:15
bende skoda citigo için ebay den H&R yay siparişi verdim.. ürün almanyadan DHL ile geliyor .. ürün 122 € + 42 € kargo..ödeme yöntemi de paypal. ptt kapıya kadar getirip vergisini kapıdamı veririm yoksa gümrüğemi gitmem gerekiyor...varmıdır bilen?
bende skoda citigo için ebay den H&R yay siparişi verdim.. ürün almanyadan DHL ile geliyor .. ürün 122 € + 42 € kargo..ödeme yöntemi de paypal. ptt kapıya kadar getirip vergisini kapıdamı veririm yoksa gümrüğemi gitmem gerekiyor...varmıdır bilen?
Ürün gümrük'e takılır. DHL size gümrük'e takıldığına dair bilgilendirir. Sonra'da eğer kendi gümrük müşavirlik şirketine işi aktarır ve sizden onay yazısı ister. Onay verdikten sonra masrafları alır sizden mal kapınıza kadar gelir.
UPS ile böyle oluyor DHL ile de pek fark olucağını sanmıyorum.
FeaTuRiNG
09-02-2015, 19:29
Kapına kadar gelebilir, gelmeyedebilir:) aldığım ucuz parçalar bazen gümrüğe takıldı...Pahalı olanlar kapıya geldi, vergiyi kapıda aldılar. Kutu büyüklüğü, bedel ve bakan kişiye göre değişiyor.
FeaTuRiNG
09-02-2015, 19:32
Ürün gümrük'e takılır. DHL size gümrük'e takıldığına dair bilgilendirir. Sonra'da eğer kendi gümrük müşavirlik şirketine işi aktarır ve sizden onay yazısı ister. Onay verdikten sonra masrafları alır sizden mal kapınıza kadar gelir.
UPS ile böyle oluyor DHL ile de pek fark olucağını sanmıyorum.
Almanyada DHL 2'ye ayrılıyor.. Birisi bizim ptt'nin karşılığı. 2-3 gün'ü geçtiyse muhtemelen ptt muadili olanla geliyordur.. Bahçelievlerde kapınada gelebilir, Başakşehir gümrüktende alabilirsin..
typeRace
09-02-2015, 19:34
@B16,FeaTuRiNG
tşk cevaplar için.. valla numaram yazıyor yeterki bilgilendirsinler vergisini verip alalım..neyse 2 haftaya netice belli olur, yazarım buraya sonucu..
yoshimura
09-02-2015, 19:45
@B16,FeaTuRiNG
tşk cevaplar için.. valla numaram yazıyor yeterki bilgilendirsinler vergisini verip alalım..neyse 2 haftaya netice belli olur, yazarım buraya sonucu..
almanyadan coil spariş etmiştim. DHL kargo ile. Kapıma kadar geldi ama kapıda %18kdv vergisini aldı. bence kesinlikle süper bi hizmet.
http://www.ebay.com/itm/New-VW-R-Line-Steering-Wheel-with-Multifunction-Dsg-Paddles-Airbag-GTI-TDI-R32-/221710287854?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item339ef683ee
bu ürünü almak istiyorum yanlız diğer muadillerine göre 300 dolar kadar daha ucuz. sahte veya kalitesiz ürün olma riski varmıdır sizce?
birde bu ürün gümrüğe takılırmı acaba veya nasıl bi yol izlemem gerekiyor 2. kez ebaydan ürün alıyorum ama diğerinin fiyatı 99 dolar idi sıkıntı yaşamadım
teşekkürler
http://www.ebay.com/itm/New-VW-R-Line-Steering-Wheel-with-Multifunction-Dsg-Paddles-Airbag-GTI-TDI-R32-/221710287854?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item339ef683ee
bu ürünü almak istiyorum yanlız diğer muadillerine göre 300 dolar kadar daha ucuz. sahte veya kalitesiz ürün olma riski varmıdır sizce?
birde bu ürün gümrüğe takılırmı acaba veya nasıl bi yol izlemem gerekiyor 2. kez ebaydan ürün alıyorum ama diğerinin fiyatı 99 dolar idi sıkıntı yaşamadım
teşekkürler
gumruge takılma olasılıgı yuksek sahte olabılır veya tusların elektronık duzenı olmayabılır
gumruge takılma olasılıgı yuksek sahte olabılır veya tusların elektronık duzenı olmayabılır
peki diğer direksiyonlarda aynı sıkıntı olabilirmi fiyatları tr ye göre cok uygun
http://www.ebay.com/itm/VW-R-LINE-Golf-6-GTI-Passat-CC-Jetta-Beetle-Multifunction-steering-wheel-PADDLES-/251562801098?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3a924fb7ca&vxp=mtr
mesela bu direksiyonun seri nosu fln var bu orjınaldir heralde
teşekkürler
%100 gümrük'e takılır. Açık ve net. Fiyatı düşük tutarsa da gümrüke takılır tek farkı düşük fatura ile ödiyeceğiniz gümrük masrafı az olur. 90£ civarı kargolarıma ben 55-85 TL arası ups ile gümrük ödedim. Ayrıca pound kuru 3,97 hatırlatmak isterim :D
Adamın hakkını yedim malzemeler geldi. :D 33 günde geldi malzeme bu kadar uzun sürmesi normal midir bilemiyorum ama artık ebayden alışveriş yapacağım her ay orası kesin. :D
ücretsiz kargo olan ürünler için 33-45 gün normal süre zaten. Adam ücretsiz tee çinden ya da civarından mal gönderiyor onu göze almak lazım. :)
Olası kargo süreleri belirtilir zaten ülkelere göre.
teşekkürler
TR maliyeti de benzer rakamlarda..
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-vw-gti-gli-gtd-r-spor-direksiyon-simidi-multifonksiyonlu-175495266/detay
veya airbagli, http://enderelektronik.com.tr/direksiyon-845.html
teşekkürler
Hiç uğraşmanıza gerek yok, aşağı yukarı TR fiyatlarıyla aynıya gelecek vede gümrük sıkıntısı çekeceksiniz, bende taktım aracıma, aldığım kişide 1 adet daha olacaktı 1500 küsür TL idi galiba airbagli sıfır direksiyon düşünürseniz pm atın numarasını yollayayım.
Hiç uğraşmanıza gerek yok, aşağı yukarı TR fiyatlarıyla aynıya gelecek vede gümrük sıkıntısı çekeceksiniz, bende taktım aracıma, aldığım kişide 1 adet daha olacaktı 1500 küsür TL idi galiba airbagli sıfır direksiyon düşünürseniz pm atın numarasını yollayayım.
pm attım kardeşim