Orijinalini görmek için tıklayınız : Nfs world
Arkadaşlar bir çoğunuz biliyordur bu oyunu, oyun most wanted sokaklarında
yani üstün özellikli bilgisayarınızın olmasına gerek yok. Oyun Online levelli ve oyundaki herkez online
Önce üye oluyorsunuz oyunu indiriyorsunuz güncelleme yaptıktan sonra hashfile.dll dosyasını salt okunur yaptıgınızda her oyuna girişinizde güncelleme indirmek zorunda degılsıniz..
oyundaki adım : ERTANVATANSEVE
http://<http://world.needforspeed.com/
iyi eğlenceler :cool:
mechanic
13-05-2012, 21:16
nasıl free ya? para verip alanların suçu ney...
orjinalinden farklı galiba
bu hashfile.dll dosyası nerdedir ? bulamadım sanırım...
nasıl free ya? para verip alanların suçu ney...
orjinalinden farklı galiba
Oyun online oldugu için indirilmesine musade edılıyor
COZUMU
1)Oncelikle 255 MB lik patchi yukleyip oyuna giris yapin.Sonra kapatin.Oyunu kapattiktan sonra sadece asagidakileri yapin.
2) " C:\ProgramData\Electronic Arts\Need For Speed World " klasorune gidin.Bu klasorde "HashFile.hsh" isimli bi dosya olacak. eğer HashFile.hsh dosyası yoksa 1. adımdaki işlemi tekrar uygulayın.
1)Oncelikle 255 MB lik patchi yukleyip oyuna giris yapin.Sonra kapatin.Oyunu kapattiktan sonra sadece asagidakileri yapin.
XP KULLANANLAR ICIN HashFile.hsh nin konumu : "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Electronic Arts\Need For Speed World"
3) "HashFile.hsh" isimli dosyaya sag tiklayip ozellikleri secin.
4) Ozelliklerin icinde altta "Salt okunur" yazan kutuyu isaretleyin.Sonra tamam diyip cikin.
5) Oyunu acip kullanici adi ve sifreyi girip devam edin.Ekrana bir uyari gelecek.Tamam deyin.
6) Sag alttaki Update butonuna tiklayin ve hic bir guncelleme olmadan oyuna girin
BU ISLEMI YENI GUNCELLEME GELECEGI ZAMAN GERI ALIN,(" SADECE OKUNUR " UN ONUNDEKI ISARETI KALDIRIP TAMAM DEYIN) YOKSA YENI PATCH GELDIGINDE ONUN DA YUKLENMESINI ENGELLER.
E_RtugrulJAP10
13-05-2012, 21:58
Erracing sky r34 ! :)
ekledim diğer arkadaslarıda beklıyoruz
zirvecol
14-05-2012, 13:01
bilgisayarımızda nos wanted olmasına gerek var mı yoksa direk siteden ındırıp kurup oynayabiliyormuyuz birde oyunun dosya boyutu nedir internetteki sirketteyım açamıyorum siteyi
E_RtugrulJAP10
15-05-2012, 01:21
bilgisayarımızda nos wanted olmasına gerek var mı yoksa direk siteden ındırıp kurup oynayabiliyormuyuz birde oyunun dosya boyutu nedir internetteki sirketteyım açamıyorum siteyi
Most wantedla alakası yok sadece oyunun içinde belli haritaları var , ayrı bir oyun indiriosnuz üye oluyosunuz . boyutu değişiyo sabit değil patch lere göre
gurkanerkan
15-05-2012, 01:55
Şu an oyunu indiriyorum.
ArdaERHAN
15-05-2012, 02:10
ben bu işlemleri yaptım başka bi hata verdi salt okunur yaptıktan sonra tamam butonu geldi sonra tekrar bi error ve acmıyor oyunu varmı sorunu yaşayan ?
OnurGTi kullanıcı adım :)
ArdaERHAN
15-05-2012, 02:34
C:\ProgramData\Electronic Arts\Need For Speed World/Data içerisindeki bu dosya eksik sanırım açmıyor varmı atabılecek dosya adı " nfsw.exe "
Önce oyunu ındırıp guncellemeyı ındırmesını bekleyıp ındırdıgınde play etkın hale geldıgınde salt okunur yapmanız gerekıyor o şekilde yaptıysanız dosya adıyla alakalı sıkıntı var demektır hashfile oldugune emınmıyız?
ArdaERHAN
15-05-2012, 02:45
Önce oyunu ındırıp guncellemeyı ındırmesını bekleyıp ındırdıgınde play etkın hale geldıgınde salt okunur yapmanız gerekıyor o şekilde yaptıysanız dosya adıyla alakalı sıkıntı var demektır hashfile oldugune emınmıyız?
şimdi oyunu ındırdım bu salt okunur işlemini yapmadan önce ılk basta oyunu açtımızda aşşa tarafta bi download var onun dolmasınımı bekliyoruz ?
evet once dolucak dolduktan sonra play etkin olucak o zaman salt okunur dıceksınız
yukluyorum ben bakalım :) yarın bakarız
ArdaERHAN
15-05-2012, 03:33
evet once dolucak dolduktan sonra play etkin olucak o zaman salt okunur dıceksınız
valla sabaha anca dolar gidişat o :D yarın bakarız artık
akbaba78
15-05-2012, 07:41
ben ordayim zaten akbabarr;)
ArdaERHAN
15-05-2012, 14:24
yokmu oynayan :D modifiye falan yapamıyomuyuz yaw
İlk çıktığında 1 günde seviye 6 olmuştum sonra bırakmıştım..
benım pc de hafıften fosıl ama vakti zamanında mostwanted normal oyunu arkada winamp calısır halde sıkıntısız calıstırıyodu. o zamanlar 512mb tım
sımdı 1gb ram oldu heralde sıkıntı olmaz. aksam bende zaman bulursam bı bakınayım. mw de fena oynardım hea. :D eger dınamıkler aynıysa pcde sorun cıkarmazsa sıkıntı yaparım haberınız olsun :D
cabrioleter
15-05-2012, 16:42
izmiranda da benim nickim. nerden nasıl arkadaş ekliyoruz beyler?
Almasx diye ekleyin oyunu kurdum :D
arkadaslar online oldugunuzdada yazarsanız toplu halde oynandıgında baya keyifli olabılıyor suan onlıne ım
Merhaba arkadaşlar size bu konu açılmışken soru sormak istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.İlk öncelikle sorunum bu oyunu daha önce oynuyordum ve aynı zamanda üyeliğim vardı.Bu oyunu tekrar indirmek istediğimde şifre istiyor fakat şifreyi hatırlamayınca yeni parola istedim fakat yazmış olduğum parolayı kabul etmiyor neden acaba?
ArdaERHAN
15-05-2012, 21:17
alayınızı ekledim valla su an onlineyım :)
benimde powers35 beyler oyunu yuklemeye calısıyorum su anda. nasıl friend eklencek kavrayamadım ama.
hacılar oyunun arayuzunu kurdum. login oldum. şimdi indiriyo ama 750MB dio dorumudur ? :S
ArdaERHAN
15-05-2012, 22:08
hacılar oyunun arayuzunu kurdum. login oldum. şimdi indiriyo ama 750MB dio dorumudur ? :S
doğru o yuklenecek sonra denilin salt okunur işlemi yapılacak oyuna diğer girişinizde
doğru o yuklenecek sonra denilin salt okunur işlemi yapılacak oyuna diğer girişinizde
ne demek istediğini anlamadım biliomusun :D
şu anda 265 mb lık parcayı ındırmeye basladım hatta yarıladım
cabrioleter
15-05-2012, 22:28
giriş yapılamıyor sorun mu var?
hay yanına koyayım server lar falan fılan dıyo.
hacılar 265 ten sonra 135 mb indirdi. şimdi bidaha guncelleme filan yapcakmı bu yoksa bu dosyayı salt yapma olayına girişeyimmi?
aynen ne arayüzden nede sitesinden giriş yok...
neye elimizi atsak elimizde kalıyo akü
sık sık güncelleniyor ona denk gelmiş olabılırsınız kabul etmiyorsa yeni üyelik acmak zorundasınız bende pek bilmiyorum tekrar denemenizde fayda var
sUANDA KIMSE VAR MI ACABA ?
ArdaERHAN
16-05-2012, 19:01
ben giremiyorum varmı oyuna girebilen ?
fastchild
16-05-2012, 19:22
bn oyunu yükledim download ınıtıalızıng deyim ama daha burada olurum gibi
Bu listeye devam edelım "T" ye basıp konusabılıyosunuz yapıcagımız
O (open) basıp + (add) e tıklayıp sonra ısımı yazıp okeylememız
1- ERTANVATANSEVE
2- ERRAGING
3- ONURGTİ
4- ALMASX
5- BİRJAN
...Listeye devam edelim herhangi birimiz yarıs ıstedı gonderdıgınde gelmezse ekli olmadıgındandır o yüzden herkezin bırbırını eklemesını tavsıye ederım..
:surucu: Herkeze başarılar :)) 15 dakıka sonra online m
1- ERTANVATANSEVE
2- ERRAGING
3- ONURGTİ
4- ALMASX
5- BİRJAN
...Listeye devam edelim herhangi birimiz yarıs ıstedı gonderdıgınde gelmezse ekli olmadıgındandır o yüzden herkezin bırbırını eklemesını tavsıye ederım..
Hacı nasıl ekleme yapıyoruz???Oyunda
STARCLASS adıyla üye oldum oyuna online olan var mı ?
beyler beni ekleyen varmı ? :D
nasıl aranıyo nasıl eklenıyo birazdan giriyorum.
ohooo bu gene down yapıo 495 mb. bu ne ya:S
kısmet degılmıs hata verdı gene tum nfs serılerınde oldugu gıbı. neden bole yapıo bu pc anlamıyorum :S
berkay_aydin
17-05-2012, 23:25
eskiden üyeydim kabul etti de bu nası lindirme şeklidir 2 sn'de 100 mb çekti, aşırı iyi :D
Sweet Vagabond
18-05-2012, 00:22
SWEETVAGABOND benim nickim. Az önce yarışırken birine denk geldim Türk'müş kendisi. Avustralyadan katılıyorum dedi :D
berkay_aydin
18-05-2012, 00:39
arabam dip basıktı yanlışlıkla kaldırdım tekrar indiremiyorum param yetmiyor :(
cabrioleter
18-05-2012, 00:39
her girişte niye böyle büyük büyük dosya yüklüyor bu oyun yahu.. denilen dosya da yok geçemiyorum önüne. bu arada İZMİRANDA benim nickim..
berkay_aydin
18-05-2012, 00:41
Benim nick BERKAYSLAYER mış :D bu arada
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Electronic Arts\Need For Speed World
şu adresteki dosyayı salt okunur yapın yoksa her girişte 200 mb çekiyor..
ArdaERHAN
18-05-2012, 01:56
çook sıkıntılı oyun ya :D bi azımızın dadıyla oynayamadık yok bakım yok güncelleme
benim pc hata veriyo :S
hiç açmıyo :S
beyler beni ekleyen varmı ? :D
nasıl aranıyo nasıl eklenıyo birazdan giriyorum.
O harfına basıp orda + işaretine tıklıcaksınız nıck ı yazıp okeylıceksınız bu kadar
Arkadaslar lısteye devam edelım 6. 7. 8. ... kişiler herkez bırbırını eklesın
online olan varmı oyuna gırıyorum
Sweet Vagabond
18-05-2012, 09:36
online olan varmı oyuna gırıyorum
İş yerindeyim bi yarım saat katılabilirim.
ertanvatanseve dıye eklersenız oyundayım ben
cabrioleter
18-05-2012, 10:36
bütün dosyalarını salt okunur yaptım yok arkadaş her seferinde 400 mb indiriyor..
Sweet Vagabond
18-05-2012, 10:36
Teşekkür ederim oyun için iş yerindeyim şuan fazla zamanım yok çalışmam gerek :D
ilk fotoğrafıda ben eklemiş olayım :)
http://g1205.hizliresim.com/x/l/64qu7.png
meLaNchoLic
18-05-2012, 22:24
bi aralar oynardım :) tekrar bulaşırsam uykusuz işe giderim valla :D
Sweet Vagabond
18-05-2012, 22:46
Oyunda olan yada giricek olan varmı ?
E_RtugrulJAP10
18-05-2012, 22:55
İnternetim düzelince gelicem Atarlı Tutarlı R34 :)
http://c1205.hizliresim.com/x/l/64uku.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Oyun gerçekten polis aksiyon sahnesinde çok berbat most wanted'den bile kötü.2'de bir önümüze ağır polis suvu çıkıyor.Yapay zeka çok zayıf polislerin kurduğu barikatta tam bir rezalet onun yerine gerçekçi aksiyon sahnesi istiyorsanız mw'den şaşmayın.
berkay_aydin
18-05-2012, 23:18
illa o turuncu paradan mı istiyor bi anlayamadım ki :(
illa o turuncu paradan mı istiyor bi anlayamadım ki :(
Ondan istiyor.Oda nasıl oluyorsa anlamış değilim???Nfs gerçekten serileri batırdı resmen çöküşte şu an.
oyunu 2 kez oynadım 3. kez açtığımda şu hatayla karşılaştım ses var ancak oyun görüntüsü gelmiyor :(
http://c1205.hizliresim.com/x/m/677wj.png
doncarlo
19-05-2012, 21:06
Görev yöneticisinde açık bir tane var galiba onu kapat öyle dene.
evt başka bir nfs world açıkmış gibi gözüküyo hata veriyo ancak açık değil :(
sercanışık
20-05-2012, 13:35
1- ERTANVATANSEVE
2- ERRAGING
3- ONURGTİ
4- ALMASX
5- BİRJAN
lıstedekı herkezı ekledım kabul edın :D
o hatayı güncelleme gerektıgı ıcın verıyor olabılır salt okunur u gizli yapın yuklenmesını bekleyın guncelleme gerekıyordur
Designer
22-05-2012, 12:23
lv 50 oyundaki ismim J3ARON eklersiniz paslaşırız .)
UMUT-S13
22-05-2012, 21:36
ben başladım bıraktım.. ordada 200sx almıştım. UMUTS13 adıyla
Burak-Akın
23-05-2012, 00:04
güzel bi paylaşım olmuş. kolsol kırılmamış olsaydı sabahlardım
:) bulusma saatı kararlastıralım .? hep beraber oynayalm
meLaNchoLic
23-05-2012, 21:28
güzel bi paylaşım olmuş. kolsol kırılmamış olsaydı sabahlardım
kolsol derken :D pc den kastırıyok zatti gerek yok konsola :)
E_RtugrulJAP10
27-05-2012, 18:02
Açık olan varmı
Var mı oynayan?
Ekibi kuralım laps laps laps.
valla konuyu simdi gorudum indiriyorum aksama yetisirse katilirim
indiriyorum su anda herhalde 5 dk ya iner bir bakayim nedir ne degildir :D
EDIT. baya iyimis ama ben o arkadasin tarif ettigi olayi yapmadim onlari yapinca ne oluyo?
nick LNCDLT bu arada
Ben oyunu indiriyorumda 885,32 mb diyor sizin dediginiz boyuta uymuyor:)
Ben oyunu indiriyorumda 885,32 mb diyor sizin dediginiz boyuta uymuyor:)
konu 5.ayda açılmış patchler arta arta 800lü mblara gelmiş :)
Bi garip yahu, oyunu her açtığımda 400 mb indirmesini bekliyorum; ayar oldum.
Bi garip yahu, oyunu her açtığımda 400 mb indirmesini bekliyorum; ayar oldum.
püf noktası var onun :)
püf noktası var onun :)
Acaba nedir nedir?
İşletim sistemin windows 7 mi öyleyse sana pm attım bende aynı sıkıntı vardı hallettim düzeldi. reklam olur buraya koyarsam.
YunusAydn
19-09-2012, 20:29
çok yavaş doluyo :(
YunusAydn
19-09-2012, 20:30
İşletim sistemin windows 7 mi öyleyse sana pm attım bende aynı sıkıntı vardı hallettim düzeldi. reklam olur buraya koyarsam.
ben şuanda indiriyorum benm pc windosw 7 şimdiden öğrenebilrmiyiz şu püf noktayı herşey hazır olsn :)
inş reklam amaçlı sayılmaz :)
Need For Speed World Güncelleme Sorunu (W7 için çözümü) (http://www.frmtr.com/nfs-serisi/4046595-need-speed-world-guncelleme-sorunu-w7-icin-cozumu.html)
ben böyle yapmıstım sıkıntısız giriyordu bunu yaptıktan sorna 1 defa güncelleme yapacak sonra yapmıyor.
Ben oyunu indirip ilk güncellemeyi yapıp oyuna girdim.Sonra burda yazılanı yaptım.Hatayı verdi tamam dedim ama update butonu kalıyor ve tıklasamda bir şey olmuyor sizce neden olabilir ?
Ben oyunu indirip ilk güncellemeyi yapıp oyuna girdim.Sonra burda yazılanı yaptım.Hatayı verdi tamam dedim ama update butonu kalıyor ve tıklasamda bir şey olmuyor sizce neden olabilir ?
Dosyayı eski haline getir update yapmasına izin ver. sonra tekrar dosyayı burada yazıldığı gibi salt okunur yap.
Sorunu halletim ve CHICANE US serverinde başladım. 18 lwl 600 k para oldu.Yardımın için sağol :)
ilk cıktığında başlamıştım, sorunları yüzünden bıraktım. arkadasla aynı dünya üzerinden oynarken yan yana geliyoruz ve bi gözüküyor bi gözükmüyordu. bu sıkıntı devam ediyormu ? ayrıca hep tek tur yada cok tur yarıslar vardı. drag drift v.s geldimi ?
brsmustang
24-11-2012, 22:39
varmı oyuna devam eden varsa nick BRSMUSTANG