TechTurkey >
Diğer >
Videolar > Bugatti Veyron vs Lamborghini Aventador vs Lexus LFA vs McLaren MP4-12C - Head 2 Head
Orijinalini görmek için tıklayınız : Bugatti Veyron vs Lamborghini Aventador vs Lexus LFA vs McLaren MP4-12C - Head 2 Head
m5_AKjDdqaU
Veyron 10 yaşına girdi gibi ama majesteleri hala en hızlı ve Murcielago'nun halefi Aventador atmosferik olmasına rağmen ciddi bir ilerleme kaydetmiş.
Çoğumuzun hastası olduğu kuul LF-A rwd olmasının dezavantajını yaşamış Mclaren awd+çift turbo sunun avantajı ile adeta alçaktan uçuşa geçmiş.
skaratas2
17-05-2012, 18:21
bugattiyi seviyoruz :)
ProdriveSTI
17-05-2012, 18:26
Aventador'u hergün canlı görmek,psikolojimi bozuyor artık.Amcanın garajı çok sağlam.
Bu arada veyronun renk on numara :)
videoya fena odaklandım bugattinin gelişi bile fenaydı yani,lambonun tipini hiç sevmiyorum özellikle aventadorun..bugattiye karşı da ilk zamanlar böyleydim ama şimdi başka :D
Bone-crusheR
17-05-2012, 18:46
bugattinin ilk gelişi insana pahh dedirtiyor güzel paylaşım
mclaren arkadan itis, sadece cok saglam launch control var. hatta yanlis hatirlamiyorsam mclaren imzali 4 ceker bir arac henuz yapilmadi.
arabasızadam
17-05-2012, 18:58
Test dediğin böyle olur MClaren i hiç beğenmiyorum hibrid arabalara benziyo lambo yla lfa çok sexy ler güzel paylaşım teşekkürler .
Mükemmel test paylaşım için teşekkür ederim. Lambo bide turbo olaydı offffff :(
JosephuS
18-05-2012, 18:36
LFA deli bişey... :D
ferhat-a
18-05-2012, 18:46
LFA tek geçerim sesi çılgın
alihan_27
18-05-2012, 20:34
O kadar beygir farkına rağmen aventador arayı açtırmadı. Hele aventadorun kalkışı...
O kadar beygir farkına rağmen aventador arayı açtırmadı. Hele aventadorun kalkışı...
aynen öle ;)
işte tamda ben bu yorumu yapıcaktım ...bi dünya hp farkı olmasına ragmen aventador arayı bugattinin fazla acmasına müsaade etmedi ;) üstelik turbo-atmo karşılaştırılması bu :eek: hey gevurun yaptıgı sen nasıl bi arabasın aventador :D::rolleyes: lfa da haddinden fazla sexy bu arada.
güzel paylaşım teşekkürler..
Trance-R
20-05-2012, 03:19
Lambo'nun sadece sesini seviyorum ...
LF-A harika muazzam ,
McLaren keşke böyle bir araç hiç üretmeseydi.
Bugatti , bence hala çok iyi ;)
redbaron
20-05-2012, 04:04
stock aventador gerçekten hızlıymış. underground racing birde twin-turbo yapıyor.ortalığı yakıp yıkacağı kesin...
typermelih
20-05-2012, 08:57
paylaşım çok güzel teşekkürler,klip mi bu belgeselmi çekim çok güzel olmuş ben olsam 3 araç daha eklerdim,ama bugatti nin en son gelişi böyle lan burada benden habersiz kalkmalar oluyormuş :)ayıp değilmi lan çekilin bakim gelin yanıma teker teker der gibiydi:)
bence bu testin galibi lambodur