Orijinalini görmek için tıklayınız : Carbon Görünüm
selamlar
kokpitde bir kaç parçanın carbon görünümlü olmasını istiyorum
yapıştırma olanları hazetmiyorum,dolanırken bi forumda boyanarak carbon görüntünün elde edildiğini okumuştum
Nerde yaptırılır,kaça mal olur?
yada boyayabilirmiyiz?(araç boyamak için gerekli ekipmanlar mevcut)
VteC_MaNiaC
17-02-2008, 20:16
www.desensan.com
kesin biliyorsunuz ama fiberkarbon kompozit 3 boyutlu gorunume sahiptir ve onu güzel kılan da bu goz yanılgısı saglayan boyut farkıdır ve sanırım bu boyama islemi 3. boyutu yakalayamayacaktır,ama yaptırma konusunu siz daha iyi bilirsiniz...
"maslakta speed Sound 10 numara ve gerçekten süper duran bi syicker olmayan bişiyi var
"maslakta speed Sound 10 numara ve gerçekten süper duran bi syicker olmayan bişiyi var
Erdoğan abiye uğrayalım o zaman.
Zamanında Okçu Show Car'ında (type-r) yapılan uygulama olması lazım , yine kaplama ama nası bir işlem yapıyorlarsa gerçekten kokpit o maddeden yapılmış gibi duruyor...
Burak Kasim
18-02-2008, 05:34
Buda Celica'nin konsolu.
Bole istiosan professional bi iscilik cok para harcaman lazim.
Burda Topshop die bi firma yapio.
http://img402.imageshack.us/img402/8840/dsc09126yx4.jpg
topshop nerede irtibat telefonları vs?
topshop nerede irtibat telefonları vs?
abd sanırım abi ;)
abd sanırım abi ;)
şimdi gördüm levocum :D
Burak Kasim
18-02-2008, 20:05
şimdi gördüm levocum :D
:D
Illaki turkiyedede bu islerle ugrasan biri wardir, bu kadar pro olmasada.
cabriolet
18-02-2008, 20:09
bursada yapan var bu işi yapan kişinin adıda rafetti ama numarasını bilmiyorum hiç :)
www.desensan.com
bu firma ile ortalama fiyatlar konusunda bilgi sahibi olan varmı ?
speed sound erdoğan abide 2 türlüde var GERÇEK carbon fiber ve çok şıkduran bir yapıştırma kaliteli duruyor Speed Sound
cabriolet
19-02-2008, 00:07
omsa mı ne öyle bi firma vardı krom kapı kolu falan imalatı yapan orasıda yapıyodu sanırım bu carbon işini :)
öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkürler
kaliteli yapıştırma olayı olsada olur
servise satış için gelen yapıştırmalara baktım benim istediğim parçayı almamışlar kitin içine
LKR nin resminden istediğim parçayı göstereyim
http://img401.imageshack.us/img401/1520/dsc00410mediumng7.jpg
havalandırma deliklerinin altından başlayıp,yol bilgisayarında biten parçayı,mavi klima yuvarlaklarını ,cd çaların altındaki kısmı(aslında cd çaları ordan söküp oraya evc,turbo timer,control unit koyma fikrim var bu işi yaparken aslında onların yerlerini de planlayıp,yaptırmak lazım:)),çakmağın üstünde durduğu mavi zımbırtıyı boyatmak istiyordum ama kaliteli bir yapıştırma işime gelir:)
speed sound un yaptığı çalışmaların resimleri varmı acaba?
Şu speed soundun telefonunu alabilirmiyim?
ayrıca desensan sanırım kar muhalefeti nedeni ile dün tükkanı açamadı :D
Şu speed soundun telefonunu alabilirmiyim?
ayrıca desensan sanırım kar muhalefeti nedeni ile dün tükkanı açamadı :D
http://www.speed-sound.net/
bız cem kankamın crx ının yan dıreklerını bı kac parcasını yaptırdık resmen kaputlardakı gıbı elyaf uzerıne vernıklı. sımdı konsola yaptırdıgımız podun ustunude kaplatıcaz. yerını ogrenır yazarım
speed sound erdoğan abide 2 türlüde var GERÇEK carbon fiber ve çok şıkduran bir yapıştırma kaliteli duruyor Speed Sound
yaptıkları malzemelerı gordum Erdoğan abi Olayı bıtırmıs Gercek karbon yaw kaplama falan gibi dusunmeyın ıste :D
bi aksilik olmazsa ctesi gidicem ;)
fiyatı abartı değilse yollayalım parçaları:)
www.omsaprime.com bi incele istersen
yaptıkları malzemelerı gordum Erdoğan abi Olayı bıtırmıs Gercek karbon yaw kaplama falan gibi dusunmeyın ıste :D
Siz erdoğan abideki Honda NSX'i gördünüz mü. Carbon maniaaaaaa idi kendisi :D:D:D Her bi yanı karbon anasını satim yaa.
son durum nedir gidip bakan gören varmı?
bu gün speed sound a gittim ama bakmayı unuttum :)
hala mı gören bakan yok :S :)
egeturbo
02-03-2008, 23:16
apo yaptırırsan ve memnun kalırsan banada haber cak bende aracın iç konsoluna yaptıacağım
önce bi yapılanların resimlerini görelim arda;)
demin kafamdakileri çizime döktüm timer-evc-vs.yol bilgisayarının bile yerini değiştirdim biraz fantezi bişey oldu çıkma panel araştırcam şimdi bulursam kesip-biçerek istediğim görüntüyü elde edicem inş. o zmnda direk bu uygulamayı yapıcam,bakalım hayırlısı
egeturbo
03-03-2008, 21:55
sabırla bekliorum apo yapan arkadaşlarında resimleri paylaşmasını istiyorum bende bugun omsa prime arayacaktım arabanın parçaları yüzünden aramaya fırsatım kalmadı yrn bende arıcam
egeturbo
05-03-2008, 07:30
bugun bi arkadaşım kendi aracının iç konsol parçalarını adanada birisine gönderdmiş hani bole lastik gibi maunlar olurya onun gibi carbon görünüm vermişler çoook güzel olmuş yerini sorayım tam olarak olmassa bizde yaptıralım işçiliği güzel olmuş çoook beğendim
Low-Rider
09-03-2008, 01:21
kaplamamı gerçek cf'mi bilmiyorum ama güzel gözüküyor
http://image1.sahibinden.com/photos/824/big_6751081_965883_0hzg824.jpg
http://image1.sahibinden.com/photos/690/big_6751081_965883_phti690.jpg
KSK-VTEC
09-03-2008, 01:28
izmir torbalıda var bu işi yapan ve prof adamlar yaptıgı iş gercekten guzel fiyat olarak makının calısma suresıyle orantılı
egeturbo
09-03-2008, 17:08
bu kaplama gibi duruor abi
Burak Kasim
11-03-2008, 20:08
Carbon Fiber zaten Sheetler halinde gelio.
Hepsi kaplama oluo.
Bunun bide gercek disi durmasinin sebebi Twill'in den dolayi.
Bunlarda bikac cesit war.
Resme bakarak konusursak bu 1x1 olmasi lazim CF gorunumlu stoplardakinden.
Benim koydugum resimdeki 2x2.
En pahali olanlarda ZONDA lardakiler ama onlarin Twill'i ni bilmiorum, yapanida gormedim sadece bi konusmada gecmisti.
Ama sheetleri cok pahali ve ozelmis onlarin.