Orijinalini görmek için tıklayınız : ZC civic Sİ den Meydan Okuma VOL 2
kadir jdm civic
29-06-2012, 14:30
nolur gelek, arkadan ufak ufak takip ederim:)
kanka sana bir araç alalım timur abide iyi gaza gelmiş alalım anasını satayım dedi olmuyor böyle diyor
ykavcioglu
29-06-2012, 14:30
sıkıntı yok abim...
ykavcioglu
29-06-2012, 14:33
inş.gelin arabamı alırım:D:D:D
kadir jdm civic
29-06-2012, 14:33
bu kadar lafın üstüne becerebileceksen gel artık, iple bağlayamayız, ama gelirsen sonuçlarına katlanırsın, dün akşamki gibi frene basmam gaza basarım kendini kurtarması gereken sen olursun ;)
sıkıntı yok hacım yunusum mesajı aldı bir daha olmaz öyle seyler hepimiz çok dikkatlı oluruz.
kadir jdm civic
29-06-2012, 14:34
inş.gelin arabamı alırım:D:D:D
kanka sen bir nikahı yap nikah öncedi bir honda konvoyu yaparız sana
ykavcioglu
29-06-2012, 14:35
rolling var de millete yunus gelmiyor de herkes gelir kanki:D:D
sıkıntı yok hacım yunusum mesajı aldı bir daha olmaz öyle seyler hepimiz çok dikkatlı oluruz.
umarım öyle olur...
kadir jdm civic
29-06-2012, 14:37
rolling var de millete yunus gelmiyor de herkes gelir kanki:D:D
puha puha bence yalnış tespit kanka rolling var yunusta geliyor hersey serbest desek acaba senı nerden kazırlar bilemıyecem :D:D:D
ykavcioglu
29-06-2012, 14:40
1 dk'lık ömrüm kalır:)
wallahi kaçıncı tel sıkıntısı bu, bi hocaya gitmen lazım:)
telefon neden sana sormadan kapatıyor kendini onu anlamadımm:D
valla bir kaç ayar yapmam lazım egzosu yapıp KD ile tekrar denemek istiyorum tabi metın abımızde uygun görürse...
Çok mütavazisin sezai :) miş muş olaylarından dolayı...anlaşıldı sen vtec es e takacan SC yi gizliden :)
Akşam hatun eve almıyordu kadirim :D deneriz ama biraz vakit geçsin ortam soğusun :) EH te gelir o ara :rolleyes:
sorma abi arabaya 30 bin harcadık telefona 30 lira vermiyoruz:D
abi gece roll çok zahmetli iş. ben kaç defa sabah 4 ten 8 e 9 a kadar bekledim giremedim eve:D hırsız gibi:D vtec es bizi bozar abi ona stock bincez artık bi 10 yıl sonraya sakladık hayallerimizi:)
kadir jdm civic
29-06-2012, 14:41
balii işe yarıyormus :D
biliyorum ya o araba öyle gitmez yoksa sen ya birsey yaptın araca yada birşeyler koydun yoksa nereye gidiyor bu araç bu kadar vay anasını satayım bende aracımı sahile çekicem dertleşicem acıcam bir küçük diyecmm oglum sen niye bir güzel gidiyorsun sonra ki gün gitmiyorsun diye sorucam bakalım cevap ne olucak :D:D:D
ykavcioglu
29-06-2012, 14:43
sezai herşeyi geçtim, sertan abinin yorumları kaçırdın...
formundaydı gene:D
biliyorum ya o araba öyle gitmez yoksa sen ya birsey yaptın araca yada birşeyler koydun yoksa nereye gidiyor bu araç bu kadar vay anasını satayım bende aracımı sahile çekicem dertleşicem acıcam bir küçük diyecmm oglum sen niye bir güzel gidiyorsun sonra ki gün gitmiyorsun diye sorucam bakalım cevap ne olucak :D:D:D
kelebekle ara borunun arasına ufak delık ac bı buyuk tup balıyı tak bak ondan sonra nasıl gıdıorsunn :D
kadir jdm civic
29-06-2012, 14:47
kelebekle ara borunun arasına ufak delık ac bı buyuk tup balıyı tak bak ondan sonra nasıl gıdıorsunn :D
ben senın motoru bir incelemem lazım nasılmış o düzenekler bakayım bir
öncelikle gelen herkese teşekkürler
akşam talihsiz bir olay oldu geçmiş olsun dileklerini ileten herkse de teşekkürler son anda fark ettim ama kaçamadım lastik tarafına denk getirdim sis farı kırıldı başka sıkıntı yok sağolsun görüpte geçen olmadı durabilen yardıma geldi pompa da dün sıkıntı çıkardı bize 160 tan sonra yakıt kesti çoğukez bir dahakine inş daha iyi bir sonuç çıkarıcaz bir ara ortalık sağ sol baya bir duraksama ve sıkışma oldu herkes kazasız belasız dağıldık güzel bir geceydi.
akşam talihsiz bir olay oldu geçmiş olsun dileklerini ileten herkse de teşekkürler son anda fark ettim ama kaçamadım lastik tarafına denk getirdim sis farı kırıldı başka sıkıntı yok sağolsun görüpte geçen olmadı durabilen yardıma geldi pompa da dün sıkıntı çıkardı bize 160 tan sonra yakıt kesti çoğukez bir dahakine inş daha iyi bir sonuç çıkarıcaz bir ara ortalık sağ sol baya bir duraksama ve sıkışma oldu herkes kazasız belasız dağıldık güzel bir geceydi.
Sana geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten, yolda bizde denerken 200 civarı bende onun yanndan geçtim. dedim arkadan gelen birine inşallah bişiy olmaz dedim ama sana kötü kısmet olmuş tekrar geçmiş olsun
oncelıkle gecmıs olsun ben sızı gordum ama bendede sıkıntı vardıı dursaydım bır daha kalkamazdım vıtes kolum kırıldı 4 de sabıt gıttım :(
oncelıkle gecmıs olsun ben sızı gordum ama bendede sıkıntı vardıı dursaydım bır daha kalkamazdım vıtes kolum kırıldı 4 de sabıt gıttım :(
haberim oldu geçmiş olsun sanada çok büyük bir sıkıntı yoktur umuyorum :(
Sana geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten, yolda bizde denerken 200 civarı bende onun yanndan geçtim. dedim arkadan gelen birine inşallah bişiy olmaz dedim ama sana kötü kısmet olmuş tekrar geçmiş olsun
bizde tam lastiğe 200 metre falan sıkmaya başlamışızki 2 den 3 e çektim tam sıkışmaya başladı derken bi şamata koptu önden arkya zaten en fazla lastiği lastiğime denk getirebildim tampon falan çıkmış sis farım kırılmış temennimiz daha büyük şeyler olmadı giden sis farı olsun yeterki :icon_tup:
kadir jdm civic
29-06-2012, 15:23
bizde tam lastiğe 200 metre falan sıkmaya başlamışızki 2 den 3 e çektim tam sıkışmaya başladı derken bi şamata koptu önden arkya zaten en fazla lastiği lastiğime denk getirebildim tampon falan çıkmış sis farım kırılmış temennimiz daha büyük şeyler olmadı giden sis farı olsun yeterki :icon_tup:
geçmiş olsun hacım allah korumuş bunada şükür varsa yapabilecegimiz birsey söylemen yeterli
geçmiş olsun hacım allah korumuş bunada şükür varsa yapabilecegimiz birsey söylemen yeterli
ewv canını sağlığı :icon_tup:
bu kadar lafın üstüne becerebileceksen gel artık, iple bağlayamayız, ama gelirsen sonuçlarına katlanırsın, dün akşamki gibi frene basmam gaza basarım kendini kurtarması gereken sen olursun ;)
abi vb sahibi benim bıraz eksıklerım vardı yunusa rıca ettım bana eksıklerını gostersın ve vtecı bılen bırısı olarak bana yardımcı olsun.
benim anlamadıgım orda orange vtecle denerken kd ben soyledım yunus bızde yanlarına gidelim cunku metın abı benı gecıyordu aracımı gormek ıstedım, sıktılar orda ustune yattı dıye bısy soylemek bence greksız burda bız bırbırımızı oldurmenın veya kırmanın veya kaza yaptırmanın pesınde degılız eglenelım dedık geldık orange frene bastı kı normal olanı yaptı onumuzde tır gıdıyordu
saxo vb denerken kd vtec tam sagımda benım kapımdaydı ve kd vtec yanında da megan 2 emınıyetten gelıyordu metın abı gaz kesmedı yunus yoldan cıkamadı saxoyu kasıtlı sıkıstırma gibi bi dusncemız yoktu benım arabımı gecse nolur gecmese ne olur
fv vtece gelınce 3 kere ust uste denedık en son dılovası yokusundan asagı ınerken fv nın onune gırdık ve vırjdan ve dıger uc serıttekı kamyonlardan dolayı yunusa gerek yok daha sıkmanın yolda bozuk yavas olmeyelım dedım ama yunusta soyledı kı dılovasında boyle boyle dıye nıtekım bende vıdeo cekıyordum ben bıle fv bızım tamponumuza geldıgını gormedım cunku mesutt abının farları yanmıyordu parklar la gelıyordu bız kımseye tehlıkeye atmak ıstemeyız zaten
yunus gerektıgı kadar ozur dılemıs bende vb vtecın sahıbı olarak sıkıntı yasamıs olan arkadaslardan ozur dılerım ama sunuda soylemek ısterım trafık kalabalıktı 20 ustude yuruyen veya yurumeye calısan araba vardı yazılmıs zaten nerde cokluk orda b...luk dıye bende bundan sonra bu kadar kalabalık organızasyonlara katılmıcam az ve oz olan gruplarla denerım ben kımsenın canını tehlıkeye atmak ısteme..
herkeze keyıflı forumlar dılerım....
dün hakan abi gidelim dedi yok abi dedim gitmeyelim :) 20 araba denemeye cıkılmaz 10 araba denemeye cıkılmaz en babası 4 olmalı ki ben şahsen 2-3 araba dısında cıkmam denemeye.
şimdi neden gitmediğimizi anlaamışsındır hakan abi(si-white) sana demiştim olayda cıkar diye:D
Bayrampaşalı
29-06-2012, 16:56
dün hakan abi gidelim dedi yok abi dedim gitmeyelim :) 20 araba denemeye cıkılmaz 10 araba denemeye cıkılmaz en babası 4 olmalı ki ben şahsen 2-3 araba dısında cıkmam denemeye.
şimdi neden gitmediğimizi anlaamışsındır hakan abi(si-white) sana demiştim olayda cıkar diye:D
kanka bıleydım cagırırdım senı dun aksam bız mını cooper um 106 bıde ben cıktık sıktık :D
Onur tekmiydi onu anımsayamadım ama MAŞALLAHI var sağlam gidiyordu ve geçiyordu :)
yok Metin abi 75 kilolardan 2 kişiydik.. :D Maşallah KD'ye gerçekten birgün şöyle sonuna kadar denemek isterim sonlarda süprise yapabilir KD ama 210'da aracım bitiyor benim.. :D
abi vb sahibi benim bıraz eksıklerım vardı yunusa rıca ettım bana eksıklerını gostersın ve vtecı bılen bırısı olarak bana yardımcı olsun.
benim anlamadıgım orda orange vtecle denerken kd ben soyledım yunus bızde yanlarına gidelim cunku metın abı benı gecıyordu aracımı gormek ıstedım, sıktılar orda ustune yattı dıye bısy soylemek bence greksız burda bız bırbırımızı oldurmenın veya kırmanın veya kaza yaptırmanın pesınde degılız eglenelım dedık geldık orange frene bastı kı normal olanı yaptı onumuzde tır gıdıyordu
saxo vb denerken kd vtec tam sagımda benım kapımdaydı ve kd vtec yanında da megan 2 emınıyetten gelıyordu metın abı gaz kesmedı yunus yoldan cıkamadı saxoyu kasıtlı sıkıstırma gibi bi dusncemız yoktu benım arabımı gecse nolur gecmese ne olur
fv vtece gelınce 3 kere ust uste denedık en son dılovası yokusundan asagı ınerken fv nın onune gırdık ve vırjdan ve dıger uc serıttekı kamyonlardan dolayı yunusa gerek yok daha sıkmanın yolda bozuk yavas olmeyelım dedım ama yunusta soyledı kı dılovasında boyle boyle dıye nıtekım bende vıdeo cekıyordum ben bıle fv bızım tamponumuza geldıgını gormedım cunku mesutt abının farları yanmıyordu parklar la gelıyordu bız kımseye tehlıkeye atmak ıstemeyız zaten
yunus gerektıgı kadar ozur dılemıs bende vb vtecın sahıbı olarak sıkıntı yasamıs olan arkadaslardan ozur dılerım ama sunuda soylemek ısterım trafık kalabalıktı 20 ustude yuruyen veya yurumeye calısan araba vardı yazılmıs zaten nerde cokluk orda b...luk dıye bende bundan sonra bu kadar kalabalık organızasyonlara katılmıcam az ve oz olan gruplarla denerım ben kımsenın canını tehlıkeye atmak ısteme..
herkeze keyıflı forumlar dılerım....
VB vtec i süren arkadaş rolling yapmayı %100 bilmiyor, siz arkadaşınıza güveniyorsunuz, kullanıyo şöyle vtec biliyor falan diyorsunuzda yani siz ne kadar biliyorsunuz oda şaibe taşıyor. arkadaş ne sağına ne soluna ne arkasına ne önüne bakıyor, ilk denemede facebooktaki dürtme gibi sol kapınıza hatta içeriye girecek kadar yanaşıp yanınıza geldim hemde 3 kere zorladım sadece yarım metre sağa geçmesi için ne bana baktı ne diğer yönlere kadrana saplanmış kalmıştı. kendi gözlerimle gördüm. o yarım metre orta şeritteki araba ile sizin aranıza sığacak kadar yeterli bir mesafe idi benim için 4. vitesim biterken süratimin aşağı yukarı nerelerde olduğunuda tahmin edersiniz hani. ;) hadi dedik heyecandır olur 2. denememizde bu sefer üstüme çıktınız daha ben kapınızdayım geçememişsiniz gayet net gidiyoruz 5 e bile atamadan sol çekip üstüme çıktınız bariyerle arada kaldım. 3. denememizide video olarak koymuşsunuz zaten, ordada benim önüm açık yine ince düşündümki yanıma yanaşırsınız ve beraber geçeriz diye ancak ordada siz birşey yapmadan direk frene basınca bende devam ettim. Hayır dün gece dil ovasında uyardık, dikkat et, böyle böyle yaptın diye sanki hiç birşey denmemiş gibi dönüş yolunda daha beter işler çıktı ortaya.
herneyse konu devam ettikçe bi soğuyorum bi kızıyorum. o yüzden ben önceki gibi eğlenceli rahat sıkıntısız az riskli bir deneme beklerken dün akşamki başımıza gelenler... yani iyi olmadı daha zaten bilmediğim görmediğim adamlada denemeyeceğim kendi zevkim kendi arabam zorlamaya gerek yok 2 sonuç var ya geçersin ya geçilirsin buda zaten umrumda değil. Sizede hayırlı forumlar..
maşallah onur'un araca, çok güzel gidiyor, etiler'deki siyah rex gibi..
geçti beni acı acıı:)
kankaa Erhan abinin arabadan bahsediyorsun sen o aracın gideri benimkinden daha iyi durumdadır die düşünüyorum Nuri'de araç şuan maşallah o araç iyi giderli araç..
Senle istersen bu akşam tekrar çıkabiliriz fark etmez teke tek 2-2 hiç sorun değil kankaa.. arabam dünden kalma bıraktığım gibi duruyor aracım son zamanlara doğru çok şişti opete geç kaldım basa bas geldim fazla durmadık 20 dk için ordan çıktık dilovasına kadar boş durmadan sıktım dönerken aracım başladı şişmeye.. ömer'le denerken filan fark ettim araç iyice şişti ama ömer'le sağlıklı bir deneme yapacağım yine oda ister illa ki.
ykavcioglu
29-06-2012, 18:22
evet erhan abinin aracı, tay gibi gidiyordu maşallah, yanında dizel spec kalmıştık..
a.şde bize 800 kilo 150 hp demişti, yolda hakkını verdi..
ben çıkamam bugün umut gelirse deneyin, hatundan fırça yiyoz:D
kadir jdm civic
29-06-2012, 18:56
ben denemelerde hiç bir skıntı yaşamadım yunus FV ile denerken önumde kaldı ondan başka hiç olmadı
KD vtec ile DC onur HTS ve VB saxo FV ile denerken hiç bir sıkıntı yaşamadım.
niye biz sıkıntı yaşamadık opette çıkmadan önce adam gibi nasıl rolling yapıcagımızı bukadar araba fazla arkadaşlar herkes arabasını secsin kimle çıkıcaksa guzelce anlattık karmaca olmasın yol kalabalık ve seyretmeye gelenler emmnıyette veya en sagda olsun deneyecekler denedikleri araçla iki defa denesın sonra sagda beklesin diger araçları bunlara biz uyduk sorunsuz denedik uymayan arkadaşarımızda sorun çıktı biri yol vermedı biri bir digerini bekledi ben öndeydım arka grup komple bir bütün şekilde gazlayıp duruyorlardı yalnıştı 2 araç gazlarken digerleri arkayı tutucaktılar 2 araç biraz ilerledikten sonra diger 2 araç gidicekti bunu yapamadıkları için biraz sorun cıktı
RottingChrist
29-06-2012, 20:26
Len cakkal. O hondalara benzin harcamaya deymez demissin. Yakalamiyim seni hain hondaci
QUOTE=JDM VTİ;5991569]dün hakan abi gidelim dedi yok abi dedim gitmeyelim :) 20 araba denemeye cıkılmaz 10 araba denemeye cıkılmaz en babası 4 olmalı ki ben şahsen 2-3 araba dısında cıkmam denemeye.
şimdi neden gitmediğimizi anlaamışsındır hakan abi(si-white) sana demiştim olayda cıkar diye:D[/QUOTE]
RottingChrist
29-06-2012, 20:51
O hakan abine de selamimi soyle. 100 kere aradim acmadi telefonunu.
ykavcioglu
29-06-2012, 20:59
tam ihtiyar ya, yunuscum işlerim var diyor, abi gece 12'de ne işi olur ya:D
adamın huyu köprüyü dolu geçmek..
hazırlıyor;)
O hakan abine de selamimi soyle. 100 kere aradim acmadi telefonunu.
bize ulaşmak öyle kolay değil önce giderli bi araba alman lazım maykk hauhauhau :D:D
ykavcioglu
29-06-2012, 21:02
bize ulaşmak öyle kolay değil önce giderli bi araba alman lazım maykk hauhauhau :D:D
sizi lancerla delerim haciiii:D
senle denemeyiz oğlum biz sen yanyana bile yürümeyiz sıkıştırıyormuşsun adamları huahauhauh :D
ykavcioglu
29-06-2012, 21:08
senle denemeyiz oğlum biz sen yanyana bile yürümeyiz sıkıştırıyormuşsun adamları huahauhauh :D
4AyLQysj7nE
yunus bi vtec alsada delsem diyor hakan abi ona göre ben bilmem :D:D
RottingChrist
29-06-2012, 21:28
Agir tahrik var. Sonuclarina katlanmak zorunda kalirsiniz.
baska türlü yola geleceğin yok senin abi şart bu tahrikler:D
ykavcioglu
29-06-2012, 21:35
yunus bi vtec alsada delsem diyor hakan abi ona göre ben bilmem :D:D
çok mantıklı konuşuyor:D:D:D
elek edecem oniiiiii
RottingChrist
29-06-2012, 21:44
Kadir varken ben araba almam. Adam rahatsiz pasta cila yapiyor abi deneyek. Benzini opetten aliyor abi deneyek. 3 ayda 5000 km yaptim yarisi kadirle roll de.gecti.
baska türlü yola geleceğin yok senin abi şart bu tahrikler:D
http://www.youtube.com/watch?v=RPn55HAUzWU&feature=g-upl
fv vs vb bu videyu iyi izleyin arkdaşlar neden bu kadar çok sinirlendigimi alnıcaksınız ..
fv vtı specler
cai filitre
megan headr
51 lik duz boru
60 lık ss magnum replica son susturucu
2 kişi toplamda 180 kg
fv vtı vs. vb vtı - YouTube
fv vs vb bu videyu iyi izleyin arkdaşlar neden bu kadar çok sinirlendigimi alnıcaksınız ..
fv vtı specler
cai filitre
megan headr
51 lik duz boru
60 lık ss magnum replica son susturucu
2 kişi toplamda 180 kg
Mesut link koyda bakalım ...:soru:
fv vtı vs. vb vtı - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=RPn55HAUzWU&feature=g-upl)
LİNK BURDA ARKDAŞLAR
iki aracada maşallah.
vb çok güzel gitmiş.
afr ne durumda vb'de yunus?
fv'nin egzos sistemi biraz değişik olmuş 55lik hedırs 51lik boru 60lık son susturucu. orta boruyu 55lik yapın derim en az.
aynı speclerde iki aracın bu kadar fark olması normal değil, yunus biraz akıtarakta basmış bence burda ama bu kadar acılması normal değil.
kazasız belasız roller arkadaşlar.
fv vtı vs. vb vtı - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=RPn55HAUzWU&feature=g-upl)
LİNK BURDA ARKDAŞLAR
ön taraf tam gözükmüyor ama bir sıkıntı yok gibi..iyi doldurmuş geliyorsun ama erken gaz kesmiş VB ...4 sonu olsa olsa 190-200 mü...bence daha uzun gideri var ...;)
LİNK BURDA ARKDAŞLAR
eyw.. mesut abi Haklısın Allah'a şükür size ve onlara birşey olmamış senin sinirini anlayabiliyorum... ama Yunus özür dilemiş şu dk'dan sonra yapabileceği hiç birşey yok bundan sonra aranızı mesafeli tutarsınız olur biter.. ;) çok büyük geçmiş olsun Allah'tan birşey olmamış..
eyw.. mesut abi Haklısın Allah'a şükür size ve onlara birşey olmamış senin sinirini anlayabiliyorum... ama Yunus özür dilemiş şu dk'dan sonra yapabileceği hiç birşey yok bundan sonra aranızı mesafeli tutarsınız olur biter.. ;) çok büyük geçmiş olsun Allah'tan birşey olmamış..
ben konuyı kapattım yunusda aradım konuştuk sıkıntı yok bu sekilde parçalanan çok araba gördum bu suratlarda yapılan kazalarda sag çıkma oranı pek az dır. ve bindigimiz arabalar teneke en nihayetinnde dikkat etmek gerek bu videoyu koyma amacım oglende soledigim gibi gorun sadece
ön taraf tam gözükmüyor ama bir sıkıntı yok gibi..iyi doldurmuş geliyorsun ama erken gaz kesmiş VB ...4 sonu olsa olsa 190-200 mü...bence daha uzun gideri var ...;)
200 210 civarı gecmek veya gecmemk degl bu video fren lambası vb MAŞALLAH gideri çok guzel iyi yuruyoo egzosumda sıkıntı var baya bi tutuyo duzletip tekrar musait bi zamanda denemek isterim hemen hemen aynı speclerdeyiz zaten
ykavcioglu
30-06-2012, 08:16
iki aracada maşallah.
vb çok güzel gitmiş.
afr ne durumda vb'de yunus?
fv'nin egzos sistemi biraz değişik olmuş 55lik hedırs 51lik boru 60lık son susturucu. orta boruyu 55lik yapın derim en az.
aynı speclerde iki aracın bu kadar fark olması normal değil, yunus biraz akıtarakta basmış bence burda ama bu kadar acılması normal değil.
kazasız belasız roller arkadaşlar.
günaydın kanka, afr'yi bilmiyorum fakat araba damla'da yeni bakımdan çıkmış ayarları herşeyi tam; avansı, subap ayarı falan güzel..
motor gücünü tam olarak veriyordur diye düşünüyorum, fakat son susturucu kısıyor bence, 63'lük bi egzoz yaparsak dahada iyi olabilir gibi
belki 5.vitesi bitirsek sedanlar geçebilirdi.
ykavcioglu
30-06-2012, 08:17
200 210 civarı gecmek veya gecmemk degl bu video fren lambası vb MAŞALLAH gideri çok guzel iyi yuruyoo egzosumda sıkıntı var baya bi tutuyo duzletip tekrar musait bi zamanda denemek isterim hemen hemen aynı speclerdeyiz zaten
abi senin araç ilk tepkiyi geç veriyor olabilirmi, çünki gaza basınca vb kafa çıkarttı
araçların lastik yanakları falan kaçtı acaba?
vb'nin kaç umut?
Mesutun aracı 55 yanaktı akşam gördüğüm kadarıyla.
ykavcioglu
30-06-2012, 08:19
kadir söylemişti antalya'daki bir denemeden, 50-55 arası 1 boy oynuyor diyordu_
KD'nin güzel şuanda ön 50 arka 55
kadir jdm civic
30-06-2012, 08:22
kadir söylemişti antalya'daki bir denemeden, 50-55 arası 1 boy oynuyor diyordu_
KD'nin güzel şuanda ön 50 arka 55
gunaydınlar olsun herkese...
evet yunus bu denenerek görülmüş birsey 1 boya yakın fark ediyor 50 yanak ile 55 te hatta 45 yanak taksın çok iddalı olan rolda görür farkını.
nan kadır salavat getır :D
kadir jdm civic
30-06-2012, 08:24
vol 3 ü yakın bir tarihte düzenliyelim herkes bayabi iddalı bakalım nasıl olucak sonuçlarda değişiklik olur mu hepberaber görürüz.....
kadir jdm civic
30-06-2012, 08:26
nan kadır salavat getır :D
neye getiriyormuşum la senden korkan senın gibi olsun nos bascam crx i arkadan iteliyecem görcen sen
sen bas nosu sıkıntı yok ben bı tup balı kullanıyorsam 3 tup balı takarım yıne gecemezsın :D
http://b1206.hizliresim.com/y/y/905pr.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
kadır senın korkulu rüyan :D
kadir jdm civic
30-06-2012, 08:32
http://b1206.hizliresim.com/y/y/905pr.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
kadır senın korkulu rüyan :D
puha puha baliyi nereye koyuyorsun yahu emmeyemi koklatıyorsun iyi yolunu sapıtmıyor düz gidiyor makına :D:D:D
vallaa sapıtıyorr benden soylemesıı dene bak goruceksın farkı ben bı tup kullandım boyle gıttı acaba 2 tup kullansam nasıl gıder bılemem :D
kadir jdm civic
30-06-2012, 08:44
vallaa sapıtıyorr benden soylemesıı dene bak goruceksın farkı ben bı tup kullandım boyle gıttı acaba 2 tup kullansam nasıl gıder bılemem :D
işin sırrını söyle bizimkide öyle gitsin tiyo ver bakem
nan balıı spec dıyorumm hala anlamıyorsunn sen bı ayar yaptırsana aracına bak hızlanırsın ondan sonra balı takarız guzel olur 5 boy hızlanırsın
ykavcioglu
30-06-2012, 09:01
b16 oem vites kolu aranıyor, short shift ile takas olur...
vb'de rahat vites atılmıyor çünki:(
b16 oem vites kolu aranıyor, short shift ile takas olur...
vb'de rahat vites atılmıyor çünki:(
d resısı ıstersen bende var hepsı bırbırıne uyuyor olmazsa gerı alırım sıkıntı yok :)
abi senin araç ilk tepkiyi geç veriyor olabilirmi, çünki gaza basınca vb kafa çıkarttı
araçların lastik yanakları falan kaçtı acaba?
vb'nin kaç umut?
55 yanak bnm lastkler
kadir jdm civic
30-06-2012, 09:23
kafa kafaya giden araçlarda lastık yanakları çok etkilidir. ilk gaza basışta 50 yanak öne atlarken top speed e dogru gidilirken 55 yanak cevresi daha büyük oldugu için 50 yanaktan daha cabuk top speed yapar o yuzden ilk kalkıştakı farkı +200 km de kapatır 55 yanak.
birde sedan araçlar hb araçlara göre kasa aerodinamigi daha iyi oldugu için +200 km deki rüzgardan etkilenmesi daha azdır. yola çok guzel oturur...
Video yok piyasada güyaa herkes video çekiyordu arkdşlar ne oldu??
kadir jdm civic
30-06-2012, 10:34
kardeşim bende var video ekliyecem kamera arkadaşımdı alamadım daha...
hızlı cocuk :)
ykavcioglu
30-06-2012, 10:49
kafa kafaya giden araçlarda lastık yanakları çok etkilidir. ilk gaza basışta 50 yanak öne atlarken top speed e dogru gidilirken 55 yanak cevresi daha büyük oldugu için 50 yanaktan daha cabuk top speed yapar o yuzden ilk kalkıştakı farkı +200 km de kapatır 55 yanak.
birde sedan araçlar hb araçlara göre kasa aerodinamigi daha iyi oldugu için +200 km deki rüzgardan etkilenmesi daha azdır. yola çok guzel oturur...
Isterseniz bi pazar sabahi 6 7 gibi deneriz..
Umut isterse tâbi, vites kolunu radarda buldum Ztn
Isterseniz bi pazar sabahi 6 7 gibi deneriz..
Umut isterse tâbi, vites kolunu radarda buldum Ztn
kanka deneriz de :) topuzuda coz hemen alalım
benim lastıklerım 50 yanak
ykavcioglu
30-06-2012, 10:53
Topuz sıkıntı degil söker birinden geliriz:)
Ben o günlük 63 otto Arayam top speedin canı
benm yanaklar 65 :D
haftaya 63 eksoz alıp filtre borumu değiştrmeyi düşünüyorum.
denemek isteyen vtec varsa haberleşelim ama max 5 araba ile cıkarım.
ykavcioglu
30-06-2012, 11:43
Bizde denemek isteyenlerle pmlesip cikariz
Bu akşam denemek isteyen varsa Allah nasip ederse 11'den sonra filan A.Ş'deyim
kadir jdm civic
30-06-2012, 19:17
benm yanaklar 65 :D
haftaya 63 eksoz alıp filtre borumu değiştrmeyi düşünüyorum.
denemek isteyen vtec varsa haberleşelim ama max 5 araba ile cıkarım.
inşallah çok guzel olur aracın ömerim ama nedir yanı bu max 5 araçla çıkarım yalnış bir kelime 10 arabaylada çıkılır 20 arabyalda önemli olan rol yapmasını bilmektir rol yapmasını bilmeyen adamla çıkarsan sıkıntı yaşarsın sahsen sen bana çok sıkıntı yaşatıyorsun rol esnasında aracın benım aracımı gecebilir ama rol yapmak sadece hızlı vites atmak degildir onuda sana söylıyeyım....
kadir jdm civic
30-06-2012, 19:18
Bizde denemek isteyenlerle pmlesip cikariz
kanka hayrola VB ye sahilenmişsin gibi alıcakmısın yoksa bilelim yani ???
Roll'de sadece kendinizi değil başkalarınıda düşünün 200+ hızlardayz en ufak hatamız başkalarının canına mal olabilir roll yaparken solda yapmazken hep sağda durdum kimse sıkıntı vermediğimi düşünüyorum hatta sağda olduğum halde bile bir ara kadir abi geliyordu arkamdan şeridini bozmasın die emniyet şeridine attım kendimi
ykavcioglu
30-06-2012, 21:57
d resısı ıstersen bende var hepsı bırbırıne uyuyor olmazsa gerı alırım sıkıntı yok :)
hepsi uyuyorsa alalım abi, kaç kuruş diyorsun:D
sana short shift verek:D:D
ykavcioglu
30-06-2012, 21:58
kanka hayrola VB ye sahilenmişsin gibi alıcakmısın yoksa bilelim yani ???
yok kanka ev kuruyoruz alamayız şuan vtec, ama durumum el verse umutu zorlar alırım wallahi, son hızlarda bile direksiyonu son derece güvenli.
tek sıkıntı benim:D
ykavcioglu
30-06-2012, 22:09
katılıyorum...
kanka seninle bi daha deneyek, saç jant yada enkei takıcam ama
inşallah çok guzel olur aracın ömerim ama nedir yanı bu max 5 araçla çıkarım yalnış bir kelime 10 arabaylada çıkılır 20 arabyalda önemli olan rol yapmasını bilmektir rol yapmasını bilmeyen adamla çıkarsan sıkıntı yaşarsın sahsen sen bana çok sıkıntı yaşatıyorsun rol esnasında aracın benım aracımı gecebilir ama rol yapmak sadece hızlı vites atmak degildir onuda sana söylıyeyım....
cok araba oldumu ortalık karısıyo dun de çıkısta plan yaptık ben laci sedan vtecle denicektim yolda baktım önumde turuncu aracla deniyo sagdan soldan sıkan vs vs karısıyo ortalık bide cok dikkat cekiyoruz kamyonculardan guvenliğe herkes hayrdır diye sorup durdu.
senle yasadıgımız tek sıkıntı roll baslamadan önce eşit hızaya gelme konusu onun haricinde ne sıkıstırıyorm ne ani fren yapıyorum.
ayrıca senin kornada cok zayıf zaten yuksek devir bagıran eksozlu araclarla deniyoruz birde onu duymaynca kalkarken sıkıntı oluyo
katılıyorum...
kanka seninle bi daha deneyek, saç jant yada enkei takıcam ama
tak gel laa.. :D :D bekliyorum gazlama mode on :D :D
kadir jdm civic
01-07-2012, 13:39
Roll'de sadece kendinizi değil başkalarınıda düşünün 200+ hızlardayz en ufak hatamız başkalarının canına mal olabilir roll yaparken solda yapmazken hep sağda durdum kimse sıkıntı vermediğimi düşünüyorum hatta sağda olduğum halde bile bir ara kadir abi geliyordu arkamdan şeridini bozmasın die emniyet şeridine attım kendimi
sagolsın kardeşim yol verdigin gördüm ztn rolde önünu sagını solunu arkanı kollamalısın böyle olursa sıkıntı olmaz
kadir jdm civic
01-07-2012, 13:41
tak gel laa.. :D :D bekliyorum gazlama mode on :D :D
onurcan senı bayabi keyifli gördum maşallah aracın çok guzel gidiyo çok daha iyi olur inşallah.
hepsiniz aracı için bunu söyluyorum emek veriyoruz para harcıyoruz kimimiz çocuklarını rıskından kesip aracına birseyler yapıyor suan görüyoruz ki karşılıgını alıyoruz....
kadir jdm civic
01-07-2012, 13:50
cok araba oldumu ortalık karısıyo dun de çıkısta plan yaptık ben laci sedan vtecle denicektim yolda baktım önumde turuncu aracla deniyo sagdan soldan sıkan vs vs karısıyo ortalık bide cok dikkat cekiyoruz kamyonculardan guvenliğe herkes hayrdır diye sorup durdu.
senle yasadıgımız tek sıkıntı roll baslamadan önce eşit hızaya gelme konusu onun haricinde ne sıkıstırıyorm ne ani fren yapıyorum.
ayrıca senin kornada cok zayıf zaten yuksek devir bagıran eksozlu araclarla deniyoruz birde onu duymaynca kalkarken sıkıntı oluyo
kardeşim role alışmış insan yan yana gelmeyı hemen yapar ve ben antalyada korna olayını bile çözen insanlar gördüm çünkü beklemeye gerek yok nedir 2 . vites 60 km iki araba yan yana geliniri direk basarlar. senınle yan yana gelebilmek için çok vakit harcıyoruz buda arkamışzdan gelenlere tehlike oluşturuyor sahsen ilk deneme için yanyana gelmeye çalışrken arkadan komyon giriyordu adam emniyete attı aracını.
bu genel bir söylemdir ömerim hepimiz için gecerlidir.
bizler kendı içimizde araçlarımızın giderlerini görüyoruz geçip yada geçilme önemli degil bizim için
sor istersen timur abiye crx le vtecleri gecerken stock vtec ın nasıl geçtigini o yuzden iyi giden bir vteci geçince tüm vtecleri gecicegın anlamına gelmez muhakkak daha iyi giden bir araç vardır....
Her zaman tabi ki daha iyisi vardır biz D serisine elimizden geleni yapmaya çalışan insanlarız ki bi üst kapak sökmeden bile aracımla uğraşıyorum şuan mutluyum sebebi dediğim gibi aracımın üst kapağı daha açılmadı Maşallah sıkıntım yok f/h/e ve 4.25 kısa'lı hali bu kadar gayet memnunum kimseyle hırs yapmadım ömer'le denerkende Ömer'ede dedim benim için zevkli deneme olsun gerisi boş geçtim geçildim muhabbeti yapmadım kimseye yapmam tekrar tekrar söylüyorum.. sadece bir eğlencemiz sosyal hayatımız varsa bunu canımıza kasıtlı şekilde yapmayalım yeter ömer'Le de denerken yanyana gelme sıkıntımız oldu 2.kornada gaza basma sıkıntımız oldu tabi ki ama zevkliydi..
hele Kadir abi seninle ben seninle denerken kornanı hiç duymadım sen bastın okey işareti verdin ben o zaman bastım gaza aman geçmişin yarım boy önde başlamışın dert değilki abi o kadar gazladık terimizi attık rahatladık yeter bana bu.. AMA BİR DAHA Kİ DENEMEDE GELECEK İNSANLAR BELLİ GELMEYECEKLER BELLİ ;)
kardeşim role alışmış insan yan yana gelmeyı hemen yapar ve ben antalyada korna olayını bile çözen insanlar gördüm çünkü beklemeye gerek yok nedir 2 . vites 60 km iki araba yan yana geliniri direk basarlar. senınle yan yana gelebilmek için çok vakit harcıyoruz buda arkamışzdan gelenlere tehlike oluşturuyor sahsen ilk deneme için yanyana gelmeye çalışrken arkadan komyon giriyordu adam emniyete attı aracını.
bizler kendı içimizde araçlarımızın giderlerini görüyoruz geçip yada geçilme önemli degil bizim için
sor istersen timur abiye crx le vtecleri gecerken stock vtec ın nasıl geçtigini o yuzden iyi giden bir vteci geçince tüm vtecleri gecicegın anlamına gelmez muhakkak daha iyi giden bir araç vardır....
ben sen gibi her gece roll yapan birisi değilimki güzel vitesde atamam iki arabayı ayarlayamama gibi acemilklerim olabilir dogrudur.
crx le bugune kadar 3 kere roll yaptım ilkini senle beraber cıktık kd vtec oldugu aksam 2. atasehirde H vtecle denemiştim 3. gecemde bu aksam işte
ayrıca konuyu meydan okuma diye acan sensin ben bi iddia ile gelmedim ki herkesi gecicem diye ayrıca benm agzımdan tüm vtecleri geciyorum yada tüm vtecleri gecicem diye bi cumlemi cıktıda benm haberim yok
timur abinin o vtecle denediği aksam bende vardım Rıdvanın vteci maşallah cok iyi yürüyen bi vtec denk gelirsek birde ben denemek isterim onunla suan
Yeni bir cozum bulayim size
Araclar 2 ser 2 ser ciksin 10 ar dakka arayla
2 ser kere denesin
Donus yolundada gecenler birbiriyle denesin:)
Bi tasta iki kus mantigi:)
Hemde riski minimuma indirinilitesi olur:)
bence en iyi yıllar sword amcada ab vtec burakta eh vtec ve up 306 olduğu zmanlardı o kadar kalabalık cıkılırdı ve her araç denerdi sorunsuz sıkıntısız olurdu heydi eski günler heyyy
biraz pratık olmak deniceyegin araçıda bazen yönlendirmek de iş biter diye düşünüyorum
ama tavsiye ne kdr az araç o kdr keyif derim her zman
bence en iyi yıllar sword amcada ab vtec burakta eh vtec ve up 306 olduğu zmanlardı o kadar kalabalık cıkılırdı ve her araç denerdi sorunsuz sıkıntısız olurdu heydi eski günler heyyy
biraz pratık olmak deniceyegin araçıda bazen yönlendirmek de iş biter diye düşünüyorum
İnsan sayisi ve arac sayisi o zamana gore bayagi artti
Yollar bu kadar kalabalik degildi
5. Viteste top speed i gorebilmis degilim 8 aydir gorebilecek yol kalmadi inan:(
İnsan sayisi ve arac sayisi o zamana gore bayagi artti
Yollar bu kadar kalabalik degildi
5. Viteste top speed i gorebilmis degilim 8 aydir gorebilecek yol kalmadi inan:(
geç cıkacaksınız saat 2-3 veya 4 gibi yollar boş ve keyifli denemeler bol bol topspeed :D
Her zaman tabi ki daha iyisi vardır biz D serisine elimizden geleni yapmaya çalışan insanlarız ki bi üst kapak sökmeden bile aracımla uğraşıyorum şuan mutluyum sebebi dediğim gibi aracımın üst kapağı daha açılmadı Maşallah sıkıntım yok f/h/e ve 4.25 kısa'lı hali bu kadar gayet memnunum kimseyle hırs yapmadım ömer'le denerkende Ömer'ede dedim benim için zevkli deneme olsun gerisi boş geçtim geçildim muhabbeti yapmadım kimseye yapmam tekrar tekrar söylüyorum.. sadece bir eğlencemiz sosyal hayatımız varsa bunu canımıza kasıtlı şekilde yapmayalım yeter ömer'Le de denerken yanyana gelme sıkıntımız oldu 2.kornada gaza basma sıkıntımız oldu tabi ki ama zevkliydi..
hele Kadir abi seninle ben seninle denerken kornanı hiç duymadım sen bastın okey işareti verdin ben o zaman bastım gaza aman geçmişin yarım boy önde başlamışın dert değilki abi o kadar gazladık terimizi attık rahatladık yeter bana bu.. AMA BİR DAHA Kİ DENEMEDE GELECEK İNSANLAR BELLİ GELMEYECEKLER BELLİ ;)
baştan soyledık ama duymamıssınız demekkı .
dıreksıyonun gobegınden cıkmıs bır yay var korna butonu torpıdoda eger korna butonunun ıcındekı metalı alıp yayın ustune takıp basarsan korna calıyor .
cogunuzla yanyana geldıgımızde kornayı karsı taraftan bekledık ama buna 2ncı denememızde bı tek onurcan uyandı korna bende dedı .bastı yuruduk hıcte bekleme olmadı.
yoksa emın olun kafa kafaya arabaları getırmek gıbı bı olusum yoktu zaten ha 20 cm arkandan basmısım ha onden gorunen zaten gorunuyor. kı melih abıyle denemede baktım kornaya basıcagı yok korna butonunu buldum dıreksıyona taktım 3 kornayıda ben bastım.sag koltuktan
yorum yazmıyım yazmıyım dedım ama bu kadarda yok senle yanyana gelemedık yok bız onla yanyana gelemedık gıbı laflar donuyor .
araba kullanmak demek arabayı kullanmak deıl trafıgıde kullanmaktır.
bız o gece 200 le gıderken anı fren yapmadık.
bız o gece orta serıtte agır suratle gıtmedık .
omerın zaten boyle hatalar yapmasına ızın vermeden ben gerekenı ona soyluyordum bnm acımdan gayette guzel emnıyetlı geceydı .
kanka kalbimi kırdın şimdi ama biz neciydik o zamanlar :D
hepsi uyuyorsa alalım abi, kaç kuruş diyorsun:D
sana short shift verek:D:D
ne verırsen ver ıste oyle duruyor :D
araba kullanmak demek arabayı kullanmak deıl trafıgıde kullanmaktır.
bız o gece 200 le gıderken anı fren yapmadık.
bız o gece orta serıtte agır suratle gıtmedık .
omerın zaten boyle hatalar yapmasına ızın vermeden ben gerekenı ona soyluyordum bnm acımdan gayette guzel emnıyetlı geceydı .
Sosyal mesajın alınmıştır, kornası sağlam olupta kullanmayı beceremeyenler düşünsün :icon_tup:
özür dilemeyle, arkadaş kulisiyle üstü örtüldü ama o arkadaşla rollinge çıkacak olanlar 2 değil 5-6 kere daha düşünsünler.
komple okumadım da kestirmeden bir soru sorayım, nerede deniyorsunuz ?
komple okumadım da kestirmeden bir soru sorayım, nerede deniyorsunuz ?
yeri pm atıyorum sana.
kanka kalbimi kırdın şimdi ama biz neciydik o zamanlar :D
kanka sen tolga umut vay bee :D unutulurmu hiçç
kanka sen tolga umut vay bee :D unutulurmu hiçç
Yani o rollingler unutulmaz tabi 5 dibi kesiciler sabahlar olmasın :)
konu güncel.. VOL3 gelsin..
ykavcioglu
04-07-2012, 19:16
gelsin gelsin.....
kadir jdm civic
04-07-2012, 22:50
konu güncel.. VOL3 gelsin..
yapalım bu hafta içi...
la onur sibob ayarı kalmamış hepsi şıkır şıkır oynuyor avans kısık avans verildi sana dedigim gibi oldu araba zengın karşımda ilerliyormuş ve egzos yapılcak ah ah ah bir usta diyorum dedım okadar güzelde ayarını yapın diye yapmamışlar adam akıllı....
kadir jdm civic
04-07-2012, 23:01
canım sıkıldı uykumda yok şimdi aracın hedearsını sökücem amyantla sarıcam hem guzel dursun hemde işe yarasın....
ibratice
04-07-2012, 23:13
canım sıkıldı uykumda yok şimdi aracın hedearsını sökücem amyantla sarıcam hem guzel dursun hemde işe yarasın....
gecegece iş yapılmaz :icon13:.
ykavcioglu
04-07-2012, 23:48
yapalım bu hafta içi...
la onur sibob ayarı kalmamış hepsi şıkır şıkır oynuyor avans kısık avans verildi sana dedigim gibi oldu araba zengın karşımda ilerliyormuş ve egzos yapılcak ah ah ah bir usta diyorum dedım okadar güzelde ayarını yapın diye yapmamışlar adam akıllı....
Kanka birak erhan çeksin ayarlari, bak kd ye ok gibi fırlıyor:)
yapalım bu hafta içi...
Kadir abi hemen bu akşam diyorum başka birşey demiyorum :D :D
VOL 3 yapalım bi perşembe akşamında daha karşınızdayız.. :D
aç bi konu :D
ykavcioglu
05-07-2012, 10:02
rex hazır bekliyor:)
rex hazır bekliyor:)
hangı rex :D
orhan_guney
05-07-2012, 10:12
Kadir bugun pert gece sargı markı diyordu.
Kadir bugun pert gece sargı markı diyordu.
kadir kendını mumya gıbı sarıcak :D
orhan_guney
05-07-2012, 10:16
gece yazıyordu bişeyler kafasına göre sargı margı acahip hırs yapıyor adam :) mumya gibi gecicek milleti.:p
kadir kendını mumya gıbı sarıcak :D
ykavcioglu
05-07-2012, 10:18
tüm rexler hazırmış anlaşılan:D
gece yazıyordu bişeyler kafasına göre sargı margı acahip hırs yapıyor adam :) mumya gibi gecicek milleti.:p
hırs yapsın ıstedıgı kadar aracının gıderı bellı :D
tüm rexler hazırmış anlaşılan:D
ben hazır deyılım on camımda kocaman bır delık var bebenın bı yanesı yan sıteden soda sısenı fırlattı on camıma saplandı cam beklıyourm yarın sabahtan cam gelıcek takılıcak o yuzden ben hazır deyılım :D
ben hazır deyılım on camımda kocaman bır delık var bebenın bı yanesı yan sıteden soda sısenı fırlattı on camıma saplandı cam beklıyourm yarın sabahtan cam gelıcek takılıcak o yuzden ben hazır deyılım :D
Soda şişesinin iadesini bebeye sokarak yapsaydın :) soda şişesi atmakta neymiş yaw
orhan_guney
05-07-2012, 10:24
moruk sende kırmızı rex yok o gece şöför camında camera vardı senin. doğrumu dilovasından dönerken.
abilerim kardeşlerim bay bayan karışık.. :D bu akşam çıkalım kim gelebilir.. bu sefer REX'ler ayarsız.. :D :D şanslısınız :D :D
Bu akşam beni azat edin bu hafta yalanım ben, ufak tefek kişisel problemlerimi çözemedim halen. arabam normalde basmaya hazırda, ben hazır değilim :( TUĞÇA deneyebilir bi pm atıp haber verin isterseniz.
Soda şişesinin iadesini bebeye sokarak yapsaydın :) soda şişesi atmakta neymiş yaw
ıadesını yapıcaktım ama guvenlıklere dua etsın :D babası geldıı anlattım duurumuu ınanmadı camera goruntusunu gosterdık oylle ınandı baktı ınceledı vay serefsız dedıı :D servıste cam 1250 ama cam yok yan sanaı var oda dokulucek bakalım yarın sabah elımızde olucak :D
abilerim kardeşlerim bay bayan karışık.. :D bu akşam çıkalım kim gelebilir.. bu sefer REX'ler ayarsız.. :D :D şanslısınız :D :D
sen hızlısınn ben korkuyourm senden :D
moruk sende kırmızı rex yok o gece şöför camında camera vardı senin. doğrumu dilovasından dönerken.
evet dogrudur aracın ıcınde gorunmuyourmm ıphone la cekıyorumm :D
orhan_guney
05-07-2012, 10:41
pm attım kardeşim.
evet dogrudur aracın ıcınde gorunmuyourmm ıphone la cekıyorumm :D[/QUOTE]
kadir jdm civic
05-07-2012, 10:58
hırs yapmadım yahu aracın gideri belli ama saglsun radarda yaptırdık sözde aracı iyi ayar yapar dedik tüm ayarlaı kısık okadarda tembih ettım iyi yapın ayarlarını paradanda kısmadık yok yanı avans kısık sibob ayarı bozulmuş anlamadım gitti zenginde çalışıyor arac şimdi dun murat abiyle baktık ayarlarına ooo ayar kalmamış ki dedi.
dün gece birsey yapmadım ya yapasım vardı gunduz sürekli arabayı kullanıyorum sag sola git gel hedearsı sadece gece soguk oluyor bende söküp sarayım dedım hedears sargısı performans katmaz araca ben görsellik için yapıyorum söylıyeyımde he bir 51 lik çektirtcem bugun akşama hazır olursa deneriz araçları...
hırs yapmadım yahu aracın gideri belli ama saglsun radarda yaptırdık sözde aracı iyi ayar yapar dedik tüm ayarlaı kısık okadarda tembih ettım iyi yapın ayarlarını paradanda kısmadık yok yanı avans kısık sibob ayarı bozulmuş anlamadım gitti zenginde çalışıyor arac şimdi dun murat abiyle baktık ayarlarına ooo ayar kalmamış ki dedi.
dün gece birsey yapmadım ya yapasım vardı gunduz sürekli arabayı kullanıyorum sag sola git gel hedearsı sadece gece soguk oluyor bende söküp sarayım dedım hedears sargısı performans katmaz araca ben görsellik için yapıyorum söylıyeyımde he bir 51 lik çektirtcem bugun akşama hazır olursa deneriz araçları...
her gazlamada ayar kayar o yuzden bunu her usta soyler maksat ış olsun dıye su sıbob ayarını ben cozucem kendım yapıcam :D
olur olur hazır.. :D bende gidim baktırayım bi avansıma yaa :D :D
kadir jdm civic
05-07-2012, 11:00
benım bu hafta izin gunum tamamen aracıma adadım kendımı ama performas için degil suan tamamen görünüm için ugraşıyorum begenmedigim yerleri vardı aracın güzelleştiriyorum hedearsta onlardan biri biraz pas tutmuş sargıyla sarayımda guzel dursun istiyorum
kadir jdm civic
05-07-2012, 11:02
her gazlamada ayar kayar o yuzden bunu her usta soyler maksat ış olsun dıye su sıbob ayarını ben cozucem kendım yapıcam :D
banada ögret beraber ögrenelim yahu valla sıkıldım bundan sibob ayarı çok önemli normalde sık sık bozulmazda anlamadım gitti valla
ykavcioglu
05-07-2012, 11:02
kanka teneke jant taksan daha karizma durmazmı?
aynı lastikleri kullansan.
böyle çok klasik:(
kadir jdm civic
05-07-2012, 11:03
olur olur hazır.. :D bende gidim baktırayım bi avansıma yaa :D :D
egzosu nerde yaptırayım akıl verin bakalım neresı iyidir???
kadir jdm civic
05-07-2012, 11:04
kanka teneke jant taksan daha karizma durmazmı?
aynı lastikleri kullansan.
böyle çok klasik:(
kanka aslında guzel olurda şimdi saç jantda mı para bayılalım söyle bakem hiybe edicek olan arkadaş varsa kabul edebilirim bak hoş görkemde vardı 2 saç jant
egzosu nerde yaptırayım akıl verin bakalım neresı iyidir???
agar egsoz ıkıtellı :)
kadir jdm civic
05-07-2012, 11:08
agar egsoz ıkıtellı :)
yuh daha mantıklı bir yer söylesene ztn egzos parası kadar benzın parası vericem
ykavcioglu
05-07-2012, 11:09
benim terzide var, getzden çıkardı 4 lastik jant 100 lira?
14 inç
kadir jdm civic
05-07-2012, 11:10
benim terzide var, getzden çıkardı 4 lastik jant 100 lira?
14 inç
kanka 51 egzos çektircem nereyı tavsıye edersın mevlana deme dün konuştum büküm yerlerini tırtıklı tırtıklı yapıyor
yuh daha mantıklı bir yer söylesene ztn egzos parası kadar benzın parası vericem
yada ızmırde gokhan var ona soyluceksın yollucak sana :)
kadir jdm civic
05-07-2012, 11:14
yada ızmırde gokhan var ona soyluceksın yollucak sana :)
len ah ah ah antalyada olsam kromdan kendım yaparım be tik kaynagıda biliyorum makınasıda var ama burda oksıjen kaynagına devam
yahu duzgun bir yer söyleyın de gidip yaptırayım
len ah ah ah antalyada olsam kromdan kendım yaparım be tik kaynagıda biliyorum makınasıda var ama burda oksıjen kaynagına devam
yahu duzgun bir yer söyleyın de gidip yaptırayım
nan kozmozun delısıı dumduz potsuz sadece heders ve son susturu baglantı yerıne kaynak yapılıyor :D bendekı oyle :D
ykavcioglu
05-07-2012, 11:18
öğlen hallederik:D
bu subap ayarını uygun fiyatlı guzel yapıcak kim var anadolu yakasında ben aldıgımdan beri ne avans ne subap ayarı yaptrmadım sıkıyoruz oyle :D
cuma gunu filtreyi ayarı bide widebandın sensorunu halledeyim bakayım afr flanda göremiyorum
kadir jdm civic
05-07-2012, 11:28
bu subap ayarını uygun fiyatlı guzel yapıcak kim var anadolu yakasında ben aldıgımdan beri ne avans ne subap ayarı yaptrmadım sıkıyoruz oyle :D
cuma gunu filtreyi ayarı bide widebandın sensorunu halledeyim bakayım afr flanda göremiyorum
kardeşim ikilerde 60 tl herseyını yaptırdım
bence hemen yaptır cok fark edıyor :)
orhan_guney
05-07-2012, 11:36
kesınlıkle yaptır kayıp beygırlerın cıkıyor ortaya :)
cuma gunu ikilerdeyim o zaman.
avans ayarı subap ayarı baska nelere baktırmak gerek
birde ayarı nasıl yapıyoruz emme 11 eksoz 22 olarak mı şimdi normal ayar yapmasın onlar biraz agresif cadde tipi olsun :)
sihirli degerlri bilen varsa söylesin adamlara direk bu degerlere getirin diyim
birde ayarı nasıl yapıyoruz emme 11 eksoz 22 olarak mı şimdi normal ayar yapmasın onlar biraz agresif cadde tipi olsun :)
ikilere teslim ol ne istediğini söyle ona göre yaparlar kafan takma çözerler. :)
kadir jdm civic
05-07-2012, 12:49
agresif yapmaya gerek yok kardeşim en guzel ayarlar standart ayarlar çok guzel tepkileri değişiyor egzantirik olsaydı dedigin olabilirdi ama standart egzantırege 15 20 sentille 16-17 emme 19 egzos yaparlar el hassasiyetiyle murat abide çok çok iyi yapar
ykavcioglu
05-07-2012, 12:55
takım çantası al gel yolda yaparık disbritörden:p
agresif yapmaya gerek yok kardeşim en guzel ayarlar standart ayarlar çok guzel tepkileri değişiyor egzantirik olsaydı dedigin olabilirdi ama standart egzantırege 15 20 sentille 16-17 emme 19 egzos yaparlar el hassasiyetiyle murat abide çok çok iyi yapar
KaDirim videoları bekliyoruz:)...haala alamadınmı fideoları:rolleyes:
kadir jdm civic
05-07-2012, 12:58
KaDirim videoları bekliyoruz:)...haala alamadınmı fideoları:rolleyes:
abi yenısını cekicez nerdeyse eskilerini alamadık daha işten gucten fırsat olmadı şimdi az bir izindeyım bakalım hayırlısı ile alırım bak ekşın istiyor kardeşlerimiz
abi yenısını cekicez nerdeyse eskilerini alamadık daha işten gucten fırsat olmadı şimdi az bir izindeyım bakalım hayırlısı ile alırım bak ekşın istiyor kardeşlerimiz
Ben izine gidiyorum bu hafta sonu ayın 16 sından sonra ekşın a hazır olurum bir aksilik olmazsa :cool:
Arkadaslar aksama cıkıor muyuz araclarımızı gorelım ayar lazım bana ona gore yapacagım..
Ben izine gidiyorum bu hafta sonu ayın 16 sından sonra ekşın a hazır olurum bir aksilik olmazsa :cool:
Çınarcığamı metinim:soru:
Artık sabahları gaz basıyorum temizhava bol oksijen 5 te kesici tak tak tak:D
Çınarcığamı metinim:soru:
Artık sabahları gaz basıyorum temizhava bol oksijen 5 te kesici tak tak tak:D
Kısmetse çınarçığa gidecez başkanım:cool: ramazan ayında, sabahları çok hareketli geçecek desene:D