Orijinalini görmek için tıklayınız : Lukoıl Benzin İstasyonları Hk.
R_Kaptan
30-06-2012, 01:48
Arkadaşlar Lukoıl benzin istasyonları hakkında bilgilerinizi paylaşmalarınızı rica edeceğim.97 oktan benzin kullanan arkadaşlar (+) ve (-) olarak paylaşırlarsa sevinirm.Benzin için kaliteli kullanılabilir deniyor sizlerce nasıl?Teşekkürler.
bursada 98 oktanı varken sürekli ordan alıyordum 98 kaldırdılar :( benzin olarak tr de bulabileceğin en kaliteli benzin diyebilirim
diğer benzin istasyonlarından aldığım benzinle vuruntu görürken lukoilde vuruntu hiç görmüyorum
Emrecan-R
01-07-2012, 15:16
geçen babam araca 50 tllik benzin almış , benzin ibresi hiç oynamamış.Babam pompacıya diyince pompacı şamandıra bozuktur demiş.Bikeresindede 40 tllik at dedi adam depoyu fulledi yanımızda o kadar para yoktu kimliği bıraktık.nalet olsun
tüm istasyonların işletmesi tek merkezde mi? eğer değilse istasyon istasyon konuşsak daha sağlıklı olur.. Ankara'da kullanan varsa onlarında yorumlarını alabilirsek sevinirim kendi adıma
nemonomani
01-07-2012, 15:52
tüm istasyonların işletmesi tek merkezde mi? eğer değilse istasyon istasyon konuşsak daha sağlıklı olur.. Ankara'da kullanan varsa onlarında yorumlarını alabilirsek sevinirim kendi adıma
aynen katılıyorum +1
Cesme lukoil arkadasimin kendi araclarinda kullaniyor ve sikinti yok...
Araclardan biri f430...
ben mazotumu lukoil den alıyorum daha fazla km yapıyorum hiçbir problem yaşamadım ..tavsiye ederim..