Orijinalini görmek için tıklayınız : Bmw F10 için yardım ?
Biliyorum çok soru soruyorum fakat mecburiyetten ve siz sevgili abilerim bu konuda da yardimci olursaniz çok sevinirim :) F10 kasa aracıma sarı angel eyes uygulamak istiyorum e60 kasa kodlu 5lerde bulunanlardan suan elimde mevcut fakat sizce uyum sağlar mı? Sağlar ise montajı Mersin'de nerede yaptırabilirm ve sağlıklı olur mu ?
F10 a sarı olmaz bari beyaz yap yapıyorsan çok sırıtır o kasada sarı
Abi şuan mobilden giriyorum yarın istersen pcden sana almanya da yapılmış bi halini atarım gerçekten yakaladıkları gorunum mükemmel
TurboJDM
05-07-2012, 21:32
Abi şuan mobilden giriyorum yarın istersen pcden sana almanya da yapılmış bi halini atarım gerçekten yakaladıkları gorunum mükemmel
Sarı angelları almadıysan bulabilirsen kırmızı bul facebookta bi sayfada görmüştüm 10 numara gözüküyordu.
Kırmızı biraz pavyon işi olmaz mı ya :D:D
ugur_EN_
05-07-2012, 22:49
yapılmış olan araçların resimlerinide eklersen iyi olur bizde görerek ona göre bi fikir verebiliriz... ama sarı bence iyi olabilir gibi genede diğerlerini görmeden net bişey diyemem...
sarı beyazdan bence daha güzel.
Yarın pc den baglanınca ekleyecegim mutlaka tavsiye ve görüslerinizi bekliyorum sevgili abilerim :)
F10 a sarı olmaz bari beyaz yap yapıyorsan çok sırıtır o kasada sarı
zaten beyaz
zaten beyaz
2011 kasalarda mavi oldugu için daha doğrusu açık mavi olduğu için çok karıştırıyorlar yarın seçeneklerin resimleri ekleyeceğim .
evet sarı güzel olabilir
resim eklersen bizde fikir vermiş oluruz
ampul ne bilmiyorum ama angel lar hem gündüz farı hem park olarak 2 farklı şekilde yanıyor.beyaz gündüz farı daha parlak canlı yanarken, sarı taktığında beyaz olanların parkı gibi durur. arıza yakma olasılığıda yüksek. bozmaya gerek yok bence.
http://carsautopicture.com/wp-content/uploads/2012/01/BMW-760iL-by-Tuningwerk-Front-Angel-View.jpg 7 Serisinden sarı bir angel eyes örneği 5 serisine ait fotografı bulamadım fakat bakış açısı olarak çok yakın tavsiyelerinizi bekliyorum .
ugur_EN_
06-07-2012, 11:50
ben sarı diyorum tekrardan...
sarı güzel durabilir evet uyum sağlarmı konusunda ise aynı voltajlı led dir onlar muhtemelen uyumda sorun çıkartmaz düşüncesindeyim
Ahmet Saraçoğlu
06-07-2012, 12:00
Aynen sari cok daha guzel ,, aracın ne renk?
ben sarı diyorum tekrardan...
sarı güzel durabilir evet uyum sağlarmı konusunda ise aynı voltajlı led dir onlar muhtemelen uyumda sorun çıkartmaz düşüncesindeyim
Aynen sari cok daha guzel ,, aracın ne renk?
hafta içerisinde yaptırmayı düşünüyorum sarı olaraktan . aracım siyah buradan detaylı olarak inceleme yapabilirsiniz teşekkürler :) http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/125611-mersinden-525-f10.html
Adana sanayiide yaptırıyorum hafta içi sarı angellarımı inşallah :D
E60 için üretilen sarı angellar aracıma uyum sağlamadı . Işıklar yandı , fakat araç ana ekranda elektronik aksam arızası verip kod istemeye başladı . Sizce servise götürmelimiyim ?
Burak K.
10-07-2012, 17:03
E60 için üretilen sarı angellar aracıma uyum sağlamadı . Işıklar yandı , fakat araç ana ekranda elektronik aksam arızası verip kod istemeye başladı . Sizce servise götürmelimiyim ?
Silemiyolar mı arızayı makineye bağlayıpta ? Bence de BMW'de efsanedir sarı angel.
F10 angel parlak beyaz nerde kaça yaparlar
O ledler değişiyormu