PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : integra conta :(

Anıl DALGA
06-07-2012, 18:15
Integra hep azar azar su eksiltiyor egsozda duman ve su atmasi yok yaga su suya yag karisma si yok rolantide biraz sarsintili calisiyor gunde 20 km yapiyorm ortalma su kabndan 1.5 cm su eksiliyor kaxakta yok hicbyerde cozemedim. Bise qraci stop edince yedek su deposu fokurduyor yqrdmci olursaniz sevinirim :)

kRo_bOy
06-07-2012, 18:31
contan gitmiş kesinlikle

kRo_bOy
06-07-2012, 18:33
hararetle ilgili bi konuda açmıştın sanırım herkes orda devirdaime baktır termostatı değiştir demişti sanırım değiştirmedin integrada hararet önemlidir

overblack
06-07-2012, 18:39
hararetle ilgili bi konuda açmıştın sanırım herkes orda devirdaime baktır termostatı değiştir demişti sanırım değiştirmedin integrada hararet önemlidir

naptınız lan integrama :D

@anıl

würth'ün test kiti var conta yanıkları için önce onunla kontrol ettir.bence senin sıkıntın radyatör.yeni takıldı demiştin ama tek petek takıldıysa bu sıcakta iş görmez

Anıl DALGA
06-07-2012, 18:40
Degistrdim hararet yapmadi araba hic qrqci stop edince fokurduyor kap ama calisirken degil eminmisiniz conta yandigina

overblack
06-07-2012, 18:43
Degistrdim hararet yapmadi araba hic qrqci stop edince fokurduyor kap ama calisirken degil eminmisiniz conta yandigina

ben conta yanık demedim zaten.önce radyatör kontrol ettir.tek petekliyse sök yenisini al.araç gazlıysa su çekilen tesisatı kontrol ettir.termostatı sök bir süre öyle gez.contayı da dediğim kit ile kontrol ettir.hemen conta yanık diye kapağı söküp bin liranı almasınlar

Anıl DALGA
06-07-2012, 18:44

@anıl

würth'ün test kiti var conta yanıkları için önce onunla kontrol ettir.bence senin sıkıntın radyatör.yeni takıldı demiştin ama tek petek takıldıysa bu sıcakta iş görmez

Tamam ama qrac hararet yapmiyor hararet yapmasi gerekmez mi ?

06KrL06
07-07-2012, 00:03
Aracın sabah çalışmasında herhangi bir sıkıntı var mı ? Çalışınca patırdama yapıyormu ? Su eksiltmesi kaçak durumundan da yapabilir.Herahngi bir yerde kaçak var mı onu kontrol et.

Radyatör kapağı sağlam mı ? 1.1'lik radyatör kapağı olması gerek integralarda radyatör kapağını değiştir hala fokurmada yapacak mı ?

Birde hortumlarda şişme var mı ?

Bujileri sök kenarlarında herhangi bir korozyon paslanma var mı ?

Anıl DALGA
07-07-2012, 00:05
ben conta yanık demedim zaten.önce radyatör kontrol ettir.tek petekliyse sök yenisini al.araç gazlıysa su çekilen tesisatı kontrol ettir.termostatı sök bir süre öyle gez.contayı da dediğim kit ile kontrol ettir.hemen conta yanık diye kapağı söküp bin liranı almasınlar

tamam dediklerini yapacağımda kapak sökmeye 1000 lira kim alıyor onu çözemedim :) en güzeli heryeri kontrol edip en son conta ihtimali würt lede kontrol edicem conta cıkarsa ikiler hondaya bırakıcam arabayı hüseyin abiye hem rakamsal uygun hemde güvendiğim bi abim sadece cok yoğun oluyorlar arabayı onlara vermek sıkıntı :)

kRo_bOy
07-07-2012, 09:03

@anıl

bişey yapmadık abi duruyor:D:D:D

ChtArdARSL
07-07-2012, 10:08
yaa Anıl adam gıbı ustalarla calısmalı bır ogrenemedın tek ustan olsun kardesım hep onla calıs araban var bıraz parana kıy... toptan baktır yada arabana bınmem yazık gunah..

Radyoter olarabılır dedıklerı gıbı tıkalıysa basınc yapar ve kacıma yapar..
eskı araba sonucta borunalarında ıyı bak derım arabayı kuru bır yere bırak alırken bır kontrol et bak bakılım sagın solun varmı sıkıntı..

Anıl DALGA
07-07-2012, 14:02
Haklisib cahit bugun gittim ikiler hondadan randevu aldim carsamba birakicam arabayi a dan z ye Ne gerekiyorsa yapilcak :)