Orijinalini görmek için tıklayınız : Gaziantep/Üniversite
kemal_koker
25-07-2012, 18:44
çamlıca köşkü olabilir iftar için
ygtkrmdnz
25-07-2012, 18:45
herkes evinde şu an iftarı haftaya ayarlıcaz çamlıca köşkü güzel mekan ama çok basık bol sinekli ve menüsü iyi değil başka alternatifler düşünüyoruz :)
kemal_koker
25-07-2012, 18:47
tamam ayarlayın o zaman :)
Burak K.
25-07-2012, 18:47
Ben evimde değilim benim evim bile yok onu napıcaz. :D
ygtkrmdnz
25-07-2012, 18:49
olm bi dur ayarlıcaz ya :D yurtta arkadaş edindin mi bugün :D
Burak K.
25-07-2012, 18:49
olm bi dur ayarlıcaz ya :D yurtta arkadaş edindin mi bugün :D
Ya ne işim olur benim onlarla. :D
kemal_koker
25-07-2012, 18:50
olum Burak :D şu neti Bırak git arkadaş edin la biraz :D adam geçmiş tech karşısına evim yok diyip duruyor :D
Burak K.
25-07-2012, 18:52
olum Burak :D şu neti Bırak git arkadaş edin la biraz :D adam geçmiş tech karşısına evim yok diyip duruyor :D
Abi yurttakiler uçmuş uçmuş. :D Çocuğun birine naber yaa dedim ters ters baktı bende artık demiyorum hiç bişey. :D
kemal_koker
25-07-2012, 18:53
nassın hacı abi de :D severler o zaman seni bağırlarına basar elinden tutar götürürler :D
Burak K.
25-07-2012, 18:59
nassın hacı abi de :D severler o zaman seni bağırlarına basar elinden tutar götürürler :D
Yok abi samimiyet yok bunlarda. :D Gece yurda geç gelince bi bakıyorum hepsi ayaklanıyo bana bakıyolar :D
Kemal o kızgın surat ifadesinin sebebini öğrenebilir miyiz ?
kemal_koker
25-07-2012, 19:20
Kemal o kızgın surat ifadesinin sebebini öğrenebilir miyiz ?
pm le cevaplandı :)
PM yerine buraya yazsaydın keşke :)
Ben adanadayim valla Burak. Orda olsam gelir alırdım seni.
Burak K.
26-07-2012, 00:17
Bol kahkahalı bi geceydi valla karnıma ağrı girdi gülmekten. :D
Burak K.
26-07-2012, 00:22
Ben adanadayim valla Burak. Orda olsam gelir alırdım seni.
Abi çok sağolasın düşünmen yeter. :) Rıdvan kardeşim sağolsun bu gece geldi aldı gezdik tozduk muhabbet ettik güldük güzel bi geceydi. :)
Burak dun iskenderundaydim ***** is bu gun bakariz bi caresine sikma canini buluruz bi yer
Ne demek burakcım hiçbirşey yapmadıkki daha :) Dediğim gibi ramazan ayı içerisindeyiz :D Dr. Bey Arkadaşım Yaşıcakmı :D :D
Burak K.
27-07-2012, 01:03
Yandım anaaammm... :D
ygtkrmdnz
27-07-2012, 01:14
ahauahaua dedim sana o kadar kolonyali mendile cakmagi yaklastirma diye :D (caktirma)
Burak K.
27-07-2012, 01:52
Ahahaha KavurmaZede :)
Olsa bi daha yerim de elim yanıyo benim onu çözemedim. :D
ahauahaua dedim sana o kadar kolonyali mendile cakmagi yaklastirma diye :D (caktirma)
Bi daha yaklaştırmam ahahah :D
Kavurmadan başlatmayın la bari :D
Burak K.
27-07-2012, 02:30
Kavurmadan başlatmayın la bari :D
Valla ondan başladık. :D Daha sonra garip bi kaç kebap adı daha geçti onu da sonra ki gecelerde yiyecekmişiz. :D
Daha neler var dur bakim :D 240 kusur çeşit yemek var orda :)
Burak K.
27-07-2012, 02:48
Daha neler var dur bakim :D 240 kusur çeşit yemek var orda :)
Ya aslında şöyle hafif,acısız veya az acılı olanlardan başlasaydık iyiydi. :D Memleketteki bütün acıları kavurmaya koymuşlardı yandım tutuştum kaç bardak su içtim hatırlamıyorum. :D
Lan düz tavuk yiyon onda bile acı oluyo orda :D
Burak K.
27-07-2012, 02:52
Lan düz tavuk yiyon onda bile acı oluyo orda :D
Şu acıya alışsam iyi olacak. :D
Şu acıya alışsam iyi ol acak. :D
Yani yani bi an once alis antreman yap aciyla hahaha. Yanani gorur Allah sikma canini :D
Burak K.
27-07-2012, 13:02
Yani yani bi an once alis antreman yap aciyla hahaha. Yanani gorur Allah sikma canini :D
Abi iftarda acı olmaz dimi. :(
:D
Burak K.
27-07-2012, 13:04
Abiler bu arada çizim çantası almam gerek şu kocaman eşşek kadar oluyolar ya onlardan,normal kırtasiyelerde satılır mı onlar gidip bakayım nerede bulabilirim ?
Burak Antep lisesinin yanında büyük kırtasiye var. Orda kesin bulursun. Sankoparkin orda sor Antep lisesi diye hemen cok yakın zaten oraya.
Burak K.
27-07-2012, 14:12
Burak Antep lisesinin yanında büyük kırtasiye var. Orda kesin bulursun. Sankoparkin orda sor Antep lisesi diye hemen cok yakın zaten oraya.
O zaman yarın gideyim oraya bugün yurttan çıkmaya çok üşeniyorum şimdi taaaa sanko parka bu sıcakta gidilmez ki :D
Sağolasın dou abi. :) Akşam geliyomusun sen ?
Salı ordayim kardesim ben ;)
kemal_koker
28-07-2012, 00:20
Burak hala kavurmanın etkisinden kurtulamadın mı ? :D
ygtkrmdnz
28-07-2012, 00:44
burak bugün iftarda karışık ızgara yedi ve yavru kangalın istilasına uğradı
günlük rapor mode : on :D
kemal_koker
28-07-2012, 00:46
nere götürdünüz çocuğu :D saldırıya uğramış
Burak K.
28-07-2012, 01:44
Burak hala kavurmanın etkisinden kurtulamadın mı ? :D
Kavurma iyiydi yaa etkisi geçti ama. :D
burak bugün iftarda karışık ızgara yedi ve yavru kangalın istilasına uğradı
günlük rapor mode : on :D
Kangal olayını hatırlamasak ? :D
nere götürdünüz çocuğu :D saldırıya uğramış
Abi saldırı öyle bi saldırı değil hayvan sıvı bi şekilde saldırdı bana. :D
kemal_koker
28-07-2012, 01:45
sevdin mi Antebi :D
Burak K.
28-07-2012, 01:47
sevdin mi Antebi :D
Antep güzeel. :D Sevdim,sıkıntı yok o konuda. :)
Ergin abinin kangalı daha bi güzel böyle sulu sulu. :D
ygtkrmdnz
28-07-2012, 01:47
biz nerden bilelim köpeğin erken boşalma sorunu olduğunu :D
Burak K.
28-07-2012, 01:48
biz nerden bilelim köpeğin erken boşalma sorunu olduğunu :D
Ağır oldu. :D
ygtkrmdnz
28-07-2012, 01:50
çişini tutamıyo ufaklık daha küçük ya abisi ahauah :D
Burak K.
28-07-2012, 01:51
çişini tutamıyo ufaklık daha küçük ya abisi ahauah :D
Öyle bi dedin ki köpek sanki bana hallendi ahuahaha :D
ygtkrmdnz
28-07-2012, 01:52
neyse watsapdan yazayim:D asjdkshdks
Burak K.
28-07-2012, 01:56
neyse watsapdan yazayim:D asjdkshdks
Allah Allaaah. :D
Burak K.
28-07-2012, 02:20
Yurdun önünden biri gazlayarak geçiyo ama... :D
Yav bırak gazlamayı falan sen okumana bak :D Entepliiii
Burak K.
28-07-2012, 12:35
Okul daha başlamadı 1 Ağustosta başlıcak kurrss. :D
Burak K.
28-07-2012, 15:17
Yurt içi kargo Ayıntap şubesi nerde ?? :D
Burak K.
28-07-2012, 15:26
Google a danış bence :)
Adres : Fevzi Çakmak Bulvarı Arıllı Mehmet Çavuş Cd. Hayırlıgil Apt. Altı No:63
Abi adres olarak bu yazıyor. :D
Hmm :D o zaman Antep'li arkadaslardan destek alacaksın :D
emre erdana
28-07-2012, 16:18
cetinkayanin orada olmasi lazim burak ;)
emre erdana
28-07-2012, 16:20
lan bu arada hos geldin burak daha yeni yazma firsatim oldu ;) aksam garajdayiz bu arada gelirsen crx e dalicaz :))
kemal_koker
28-07-2012, 16:20
burakcım yurttaysan karşıya geç. şehitkamil belediyesinin önünden yavuzlara veya düztepe dolmuşuna bin. 3 ışıklar sonra kalyon kavşağında inecem abi de. İndikten sonra kavşaktan sola dön. aşağıya doğru yürü. sağ kolunun üzerinde 200 m sonra göreceksin . çok merkezi bir yerde.
google maps yurtiçi kargo (https://maps.google.com/maps?ie=UTF-8&q=yurti%C3%A7i+kargo+ay%C4%B1ntap+%C5%9Fubesi&fb=1&gl=tr&hq=yurti%C3%A7i+kargo+ay%C4%B1ntap+%C5%9Fubesi&cid=0,0,279928085709373750&ei=9fYTULfvIJDU4QTG-oBA&ved=0CHgQ_BIwAw) sanko parkın az aşagısında gösteriyor. tramvayın 5 aralık hastahanesi duragından sanko parka giderken o arada.. (hiç gördügümü anımsamıyorum google maps yalancısıyım :D)
edit: upps yanlış tarif, tramwaydan 5 aralık devlet hastahanesi duragında indikten sonra diger yöne yürüyeceksin. 800 900 metre uzaklıkta
kemal_koker
28-07-2012, 16:40
empo senin dediğin akyol şubesi. Burak sen tarif ettiğim gibi gidersen bulursun kardeşim
empo senin dediğin akyol şubesi. Burak sen tarif ettiğim gibi gidersen bulursan kardeşim
söylediğim gibi google'ın yalancısıyım.
Burak K.
28-07-2012, 17:53
cetinkayanin orada olmasi lazim burak ;)
Gittim buldum abi. :D
lan bu arada hos geldin burak daha yeni yazma firsatim oldu ;) aksam garajdayiz bu arada gelirsen crx e dalicaz :))
Hoşbuldum abi. :D
İftardan sonra gelirim ben nasıl gelicem oraya yurttan dolmuş vs ne geçiyo ordan ?
burakcım yurttaysan karşıya geç. şehitkamil belediyesinin önünden yavuzlara veya düztepe dolmuşuna bin. 3 ışıklar sonra kalyon kavşağında inecem abi de. İndikten sonra kavşaktan sola dön. aşağıya doğru yürü. sağ kolunun üzerinde 200 m sonra göreceksin . çok merkezi bir yerde.
Abi aynen tarif ettiğin şekilde buldum ama ben yürüyerek gittim. :D
google maps yurtiçi kargo (https://maps.google.com/maps?ie=UTF-8&q=yurti%C3%A7i+kargo+ay%C4%B1ntap+%C5%9Fubesi&fb=1&gl=tr&hq=yurti%C3%A7i+kargo+ay%C4%B1ntap+%C5%9Fubesi&cid=0,0,279928085709373750&ei=9fYTULfvIJDU4QTG-oBA&ved=0CHgQ_BIwAw) sanko parkın az aşagısında gösteriyor. tramvayın 5 aralık hastahanesi duragından sanko parka giderken o arada.. (hiç gördügümü anımsamıyorum google maps yalancısıyım :D)
edit: upps yanlış tarif, tramwaydan 5 aralık devlet hastahanesi duragında indikten sonra diger yöne yürüyeceksin. 800 900 metre uzaklıkta
Kemal abinin tarif ettiği gibiymiş. :)
Burak K.
29-07-2012, 02:11
Selaaam. :D
ygtkrmdnz
29-07-2012, 07:43
nedir problem gardas :D
Burak K.
29-07-2012, 11:36
nedir problem gardas :D
Bi proplemmi var gardaş ? :D
Gada alınan birşeydir itina ile alırım :) Hain crx ile uğraşmak için arayan olmadı :(
Burak K.
29-07-2012, 11:45
Gada alınan birşeydir itina ile alırım :) Hain crx ile uğraşmak için arayan olmadı :(
Bende telefonun sesini açık bırakmıştım arayan olursa uyanayım diye ama kimse aramadı. :D
kemal_koker
29-07-2012, 20:27
Burak nerdesin
Burak K.
29-07-2012, 22:49
Burak nerdesin
Abi dışardaydım yurda geldim şimdi.
Burak K.
30-07-2012, 15:03
Yağmur yağıyo yağmuuur yurtta hapis kaldım. :D :D
Burak K.
05-08-2012, 16:28
Antepliyik ezelden eğilmez hiç başımız. :D :)
tayreep_john
05-08-2012, 17:24
Bursada Çok Güzel :) hava sıcak herkez dışarsa antep nasıl ? :D :D
burak kardeşim bende tercihlerimde antepe yer verdim ve gelme ihtimali en yüksek olan yer gibi duruyo nasıl memnun musun antepden?
Burak K.
05-08-2012, 21:20
burak kardeşim bende tercihlerimde antepe yer verdim ve gelme ihtimali en yüksek olan yer gibi duruyo nasıl memnun musun antepden?
Antep'te yalniz kalirsan cok sklrsn antepli uyelerin sayesinde yalniz kalmadim ben sagolsunlar hepsinden Allah razi olsun adam gibi adamlar.
bu yılki tercihlerden istediğim yer gelmezse, bu ayın 27si gibi antepe kesin dönüş yapıcam :D makine stajı var :) bende antepli üyelerle tanışmak isterim.. :)
kalacak yer konusunda ne yaptın? yurtta mısın ev felan mı ayarladın?
Burak K.
06-08-2012, 01:53
bu yılki tercihlerden istediğim yer gelmezse, bu ayın 27si gibi antepe kesin dönüş yapıcam :D makine stajı var :) bende antepli üyelerle tanışmak isterim.. :)
Bugüne kadar tanışmamış olman hata bence. :)
kalacak yer konusunda ne yaptın? yurtta mısın ev felan mı ayarladın?
Yurtta kalıyorum şimdilik,7-8 gün sonra Bursaya döneceğim kursum bitiyor daha sonra bayramdan sonra tekrar geleceğim sınav için. Eğer gelirsen bu süre zarfında,yurtla ilgili yardımcı olurum. Okula kayıt yaptırmaya geldiğimde ev tutacağım.
Burak K.
06-08-2012, 01:54
Bursada Çok Güzel :) hava sıcak herkez dışarsa antep nasıl ? :D :D
Antep gündüz çok sıcaktı ama gece bir rüzgar başladı kafe de oturamadık. :D Bugün sıcak ve pazar olduğu için herkes evdeydi dışarısı boştu. :D
Burak K.
06-08-2012, 12:56
Kavurma Night ! :D
ben eve çıkmayı düşünüyorum ya yurtta kalmam heralde bir de ben zirve üniversitesine gidicem büyük ihtimalle oraya yakın stüdyo daire felan var mı bildiğin?
Burak K.
06-08-2012, 14:38
ben eve çıkmayı düşünüyorum ya yurtta kalmam heralde bir de ben zirve üniversitesine gidicem büyük ihtimalle oraya yakın stüdyo daire felan var mı bildiğin?
Bende zirveye gidicem,antep universitesinin oralarda var bende oradan tutacagim ama okula toplu tasima gitmiyor okulun servisleri var 1 saatte bir kalkiyorlar sene icinde olacak mi bilmiyorum. Bende studio daire tutmayi dusunuyorum bakalm 6 gun sonra falan bursaya doneyimde bi daha netlesicek her sey.
Bugüne kadar tanışmamış olman hata bence. :)
Yurtta kalıyorum şimdilik,7-8 gün sonra Bursaya döneceğim kursum bitiyor daha sonra bayramdan sonra tekrar geleceğim sınav için. Eğer gelirsen bu süre zarfında,yurtla ilgili yardımcı olurum. Okula kayıt yaptırmaya geldiğimde ev tutacağım.
lise arkadaşları yurt arkadaşları falan derken (bu dönemde internetsizde kalmamın etkisi büyük tabi :D ) TechTurkey ahalisiyle tanışamadık ne yazıkkı :/
kısmet bu yıla bakalım.. antep kararı kesinleşirse bayramdan hemen sonra antepteyim bende, yazokulu bitince pek bi boş olur oralar koca okulda bi makine stajı var :)
Burak K.
06-08-2012, 18:27
lise arkadaşları yurt arkadaşları falan derken (bu dönemde internetsizde kalmamın etkisi büyük tabi :D ) TechTurkey ahalisiyle tanışamadık ne yazıkkı :/
kısmet bu yıla bakalım.. antep kararı kesinleşirse bayramdan hemen sonra antepteyim bende, yazokulu bitince pek bi boş olur oralar koca okulda bi makine stajı var :)
Ben onların sayesinde kalıyorum Antep'te. Yalnız kalsaydım çıkar giderdim delirirdim burda. :D Akşam olmasını 4 gözle bekliyorum sohbet edelim gülelim eğlenelim diye. :)
Ben onların sayesinde kalıyorum Antep'te. Yalnız kalsaydım çıkar giderdim delirirdim burda. :D Akşam olmasını 4 gözle bekliyorum sohbet edelim gülelim eğlenelim diye. :)
antepli üyeleri hariç tutarsak çokta haksız değilmişim yani ? :D
antepli hiç bi üyeyi tanımadan yaptım tüm yorumlarımı
Bende zirveye gidicem,antep universitesinin oralarda var bende oradan tutacagim ama okula toplu tasima gitmiyor okulun servisleri var 1 saatte bir kalkiyorlar sene icinde olacak mi bilmiyorum. Bende studio daire tutmayi dusunuyorum bakalm 6 gun sonra falan bursaya doneyimde bi daha netlesicek her sey.
eyvallah kardeşim bilgiler için. bir de evi tutunca bana tekrar dönersen sevinirim evin ortamı okula uzaklığı ve kirası hakkında.
Burak K.
06-08-2012, 23:37
antepli üyeleri hariç tutarsak çokta haksız değilmişim yani ? :D
antepli hiç bi üyeyi tanımadan yaptım tüm yorumlarımı
Başka tanıştığım/tanışma imkanım olmadı başkalarıyla. :) Okul başlayınca nasıl olacak bakalım şimdilik çok çok mutluyum hatta Bursa'dan daha mutluyum diyebilirim.
eyvallah kardeşim bilgiler için. bir de evi tutunca bana tekrar dönersen sevinirim evin ortamı okula uzaklığı ve kirası hakkında.
0 533 624 otuzaltı doksaniki benim numaram,aklına takılan soru vs olursa araybilirsin :)
0 533 624 otuzaltı doksaniki benim numaram,aklına takılan soru vs olursa araybilirsin :)[/QUOTE]
numarayı kaydettim tercihler açıklandığında antep yazısını görürsem ilk arayacağım kişi sen olucaksın :)
Burak K.
06-08-2012, 23:46
[QUOTE]
numarayı kaydettim tercihler açıklandığında antep yazısını görürsem ilk arayacağım kişi sen olucaksın :)
Bende o sırada Antep'te olacağım sanırım. Gelirsen elimden geldiğince yardımcı olurum tabi Antep'li abilerim benden daha çok yardımcı olurlar o ayrı bir konu. :)
ygtkrmdnz
06-08-2012, 23:55
gelin gelin okeye 4. arıyoruz :D
Burak K.
07-08-2012, 00:21
gelin gelin okeye 4. arıyoruz :D
4.yü bi bulamadık arkadaş. :D
ben geliyom yarın 3. ve 4. olarak :D
Burak K.
07-08-2012, 01:01
ben geliyom yarın 3. ve 4. olarak :D
Yarın okey oynayalım sonra da kavurmaya gidelim o zaman. :D
ben kaatçıyım. batak king falan deyin sabaha kadar oynayalım. okeyle işim olmaz :D
Burak K.
07-08-2012, 01:23
ben kaatçıyım. batak king falan deyin sabaha kadar oynayalım. okeyle işim olmaz :D
Bende onlardan anlamam. :D
[QUOTE=HAKAN94;6102562]
Bende o sırada Antep'te olacağım sanırım. Gelirsen elimden geldiğince yardımcı olurum tabi Antep'li abilerim benden daha çok yardımcı olurlar o ayrı bir konu. :)
forumda mesajlardan okuduğum kadarıyla antepli abilerimiz yardımlarını esirgemiyorlar bende oraya gelirsem inş. görüşmek dileğiyle. ayrıca okey emekli oyunu derler bende diğer arkadaş gibi kağıttan yanayım :)
Başka tanıştığım/tanışma imkanım olmadı başkalarıyla. :) Okul başlayınca nasıl olacak bakalım şimdilik çok çok mutluyum hatta Bursa'dan daha mutluyum diyebilirim.
0 533 624 otuzaltı doksaniki benim numaram,aklına takılan soru vs olursa araybilirsin :)
adama bak ya bıde numara verıyor antep yardım hattı ıcın hahaha la ne zaman ogrendın güloo :hahaha:
Yarın okey oynayalım sonra da kavurmaya gidelim o zaman. :D
bu gun kesın kavurma var yoksa biyerlerımız şişecek dun mecburıyetten kurtaramadım gunu bu gun kacarı yok :)
bu gun kesın kavurma var yoksa biyerlerımız şişecek dun mecburıyetten kurtaramadım gunu bu gun kacarı yok :)
Lan sen önce evden çıkta gel !!! :) :)
Olum çocuk eve gidince tanımicaklar hergün yemek dayamayın adama :)
gençlik akşam nerde kopuyoruz ?
Burak K.
07-08-2012, 19:50
adama bak ya bıde numara verıyor antep yardım hattı ıcın hahaha la ne zaman ogrendın güloo :hahaha:
Senden ogeendigim kadar abi. :D
Burak K.
08-08-2012, 01:09
Bu gece ki kavurma iyiydi ya. :D
Lan sen önce evden çıkta gel !!! :) :)
Olum çocuk eve gidince tanımicaklar hergün yemek dayamayın adama :)
Bu gece fazla kaçtı abi biraz sıkıntı çıkacak alışkanlık yaparsa. :D
Burak K.
08-08-2012, 01:10
O değilde Okey'de içinizde geçicem dedim dedim inanmadınız. :D
Gözlerinden gelen yaslar kavurmanın güzel oluşundan miydi acaba ? :D
Burak K.
08-08-2012, 01:23
Gözlerinden gelen yaslar kavurmanın güzel oluşundan miydi acaba ? :D
Aynen abi o kadar güzeldi ki duygulandım. :D
Burak K.
18-08-2012, 13:28
26'sında Antepteyim. :)
26'sında Antepteyim. :)
galiba +1
10karktr
Burak K.
18-08-2012, 13:59
galiba +1
10karktr
Adanadan mı gideceksin Antep'e sen ?
Burak 1-2 güne belli olur durum. Sen uçakla mı geçeceksin antebe ? öyle degilse eger alma bileti hemen. belki mersine gelmen gerekir :D
Burak K.
18-08-2012, 15:28
Burak 1-2 güne belli olur durum. Sen uçakla mı geçeceksin antebe ? öyle degilse eger alma bileti hemen. belki mersine gelmen gerekir :D
Yok abi uçakla gelmiyorum. :D Mersine gelirim. :D
Adanadan mı gideceksin Antep'e sen ?
mesajı yeni gördüm kusura bakma.. evet Adanadan gelicem Antep'e perşembe gibi gelirim eve falan bakıcam eşyasız olursa 2 3 gün eşya işlerini halledicem..
Ev işlerini halledebilirsem cumartesi yada pazar günüde yerleşmiş olurum sanırım..
Bilen abilere bi sorsak şu aralar antepte nerelerde boş ev bulunabilir ? internette atacanı görmüş babam begenmiş. orası nasıldır bilen varmı yada başka bi yer tavsıyesı olan?
1+1-1+0 kıvamında ev arıyorum. bilen gören duyan olurda bılgılendırırse sevinirim :D ögrenciyiz sevaptır :D :D
Burak K.
24-08-2012, 19:10
An itibariyle Antep yolculugum baslamis bulunmaktadir. :) sabir dileyin bana zira otobusle yolculuk yaparken ihtiyacim olan tek sey. :D
allah sabır versin :D seçlemi geliyorsun? pazar bende antepte olucam antep tayfasıyla haberleşebiliriz umarım :D
Burak K.
24-08-2012, 21:33
allah sabır versin :D seçlemi geliyorsun? pazar bende antepte olucam antep tayfasıyla haberleşebiliriz umarım :D
Aynen secle geliyorum,eskisehirdeyim su anda. Pazar gunu haberlesiriz ya bi geleyim de :D
Burak K.
24-08-2012, 22:27
Gidiyomuyuz duruyomuyuz anlamadim sofor 60a sabitledi galiba. :D
ygtkrmdnz
24-08-2012, 22:40
sen gelene kadar biz gideriz olm 60 la gelinirmi ahauahd
çekilmez o yol :D 60 nedir ya
Burak K.
24-08-2012, 23:55
Simdi 90a falan ciktik cok sukur :D
Burak K.
25-08-2012, 01:42
Bu otobuste nasil uyucam ben aq saga don sola don ters don amuda kalk uc takla at yine uyuyamadim :D
Burak K.
25-08-2012, 07:05
@Adanaaaa :)
Gel haa nerde kaldın anasını satim :)
Burak K.
25-08-2012, 09:35
Yarim saate antep otogardayim nasipse. :) otogardan merkeze hangi dolmuslar geliyo ? Bi de iller bankasi nerede iller bankasinin misafirhanesinde kalacagim ?
Geldim Atakan abi :)
Burak K.
25-08-2012, 11:28
İller bankasının misafirhanesine yerleştim cok sukur :)
Burak K.
25-08-2012, 12:10
Abiler bana kiralık araç lazım. :D Yarın akşam alıcam salı veya çarşamba akşamı bırakıcam uygun fiyatlı olsa iyi olur bütçe düşük biraz. :D Bi de çek senet uğraşmadan kiralayan yer var mı ya da elden kiralayan ? Tanıdık olsa çok iyi olur...
neoplan'la geldin herhalde, hoşgeldin arkadaşım. :) iller bankasından çık, caddenin karşısına geç. fevzi çakmak bulvarı'dır, sankopark'a doğru git. yol üzerinde birkaç tane oto kiralamacı var.
ben de iller bankası'nın hemen bitişiğindeki fevzi çakmak ptt'sinde görev yapıyorum. bi ihtiyacın olursa söyle kardeş. ;)
Burak K.
25-08-2012, 13:13
neoplan'la geldin herhalde, hoşgeldin arkadaşım. :) iller bankasından çık, caddenin karşısına geç. fevzi çakmak bulvarı'dır, sankopark'a doğru git. yol üzerinde birkaç tane oto kiralamacı var.
ben de iller bankası'nın hemen bitişiğindeki fevzi çakmak ptt'sinde görev yapıyorum. bi ihtiyacın olursa söyle kardeş. ;)
Aynen neoplanla geldim galiba :D ya kiralamaci tanidik veya tanidik vasitasiyla olsa daha iyi olur gibi ama bakalim artik son care gezicem hepsini :) az once pttnin karsisinda ki yesil durummuydu neydi orda karnimi doyurdum :D
:)
serkan'ın yeri orası, afiyet olsun. :) tanıdığım kiralamacı yok, o yüzden yardımcı olamam, diğer arkadaşlar bakarlarsa seviniriz. :)
ygtkrmdnz
25-08-2012, 14:59
burak buraya yazacağına arasana alkollü müsün 5 saat sonra görüyoruz :D
Burak K.
25-08-2012, 17:42
burak buraya yazacağına arasana alkollü müsün 5 saat sonra görüyoruz :D
Haci yeni uyandm bu yazdigindan da bisey anlamadim :D
Aynen secle geliyorum.
560 sec'le mi?
bu espriyi kaçırmak istemedim kardeş, bakın herkese yapmam bunu. :rolleyes:
kemal_koker
25-08-2012, 18:23
:D
http://www.560sec.belhost.by/public_foto/560sec_1.jpg
Burak K.
25-08-2012, 18:37
Bu espriden sonra ben bursaya geri dönüyorum okumaktan vazgeçtim hayattan soğudum. :D
hahahaha. :D tamam kardeşim ne zaman buluşuyosanız haber verin, buluşmada daha güzel espriler yaparım inşallah. :) sanko gibi yakın yerlere gelebilirim. isterseniz erçelebi kömürde künefe de olabilir. künefeler de benden hadi bunu da unutmayın bakın. :)
hahahaha. :D tamam kardeşim ne zaman buluşuyosanız haber verin, buluşmada daha güzel espriler yaparım inşallah. :) sanko gibi yakın yerlere gelebilirim. isterseniz erçelebi kömürde künefe de olabilir. künefeler de benden hadi bunu da unutmayın bakın. :)
abi künefecide ne zaman buluşma ayarlıyoruz ? :D :D :D
şaka bi yanada pazar ögleden sonradan itibaren antepteki bütün tech ailesiyle tanışmak istiyorum :)
kemal_koker
25-08-2012, 18:55
buluşma mı ? la yorum neen haber vermeyniz yazın şura saati yeri
yarın öğleden sonra buluşalım isterseniz. dediğim künefeci emek'te. isterseniz sanko'da da buluşabiliriz. bende araba yok yalnız, cezaevi dolmuşlarıyla gidiyorum sanko'ya. :D
kemal_koker
25-08-2012, 18:58
burak :D gel de topla milleti :D
Burak K.
25-08-2012, 18:59
Antepte'ki minibüs/dolmuş şöförlerini Allah ıslah etsin. :D
ortalık karıştı :D buluşma ayarlayacaksanız benide bekleyın abilerim kardeslerım :D yarın bişeyler ayarlayacak olursanız ögleden sonra/akşam olursa çok makbule geçer :D
Burak K.
25-08-2012, 19:11
Yarın olaaa hayrola. :D
Burak K.
25-08-2012, 20:38
Ben antepteyim zaten bu arada :D
Adana Otogarindayim. bileti 12.45e aldım bekliyorum bakalım :D
kemal_koker
26-08-2012, 10:47
yolun açık olsun
Burak K.
26-08-2012, 11:03
Hayırlı yolculuklaar...
Saðolun yolculuk basladi.. Seyahatlerinızde seçi sectiginiz içi tesekkur ederiz lafýný duymaya can atiyorum :D
kemal_koker
26-08-2012, 11:49
Seç turizmin sayın yolcuları :D hala pop kek veriyorlar mı ?
Seç turizmin sayın yolcuları :D hala pop kek veriyorlar mı ?
İkramlar henüz başlamadı basladiginda naklen aktaricam :D
kemal_koker
26-08-2012, 11:53
neoplan mı travego mu
otoban da maşallah kaymak gibi emmoğlu, araç neoplan mı? :) hadi yine iyisin. :)
Araç neoplan cityliner şu tek dingilli olanlardan yolda güzel arabada :D :D usul usul geliyoruk antebe :D
Dankeklerimizde geldi :D güzel güzel geliyoruz agalar :D
Burak K.
26-08-2012, 12:21
Bu gelisimde Sec lavabo fisi bile vermisti :D
Adana yakın diye herhalde öyle biseye rastlamadim ben :D
dannn! kek dünyasında tek! :D
Burak K.
26-08-2012, 12:40
dannn! kek dünyasında tek! :D
Nasil yapicaz bu esprileri ? :D
buluşursanız haber verin, daha krallarını da yaparız esprinin, ayıp ettiniz. :D
Burak K.
26-08-2012, 13:11
buluşursanız haber verin, daha krallarını da yaparız esprinin, ayıp ettiniz. :D
Aksam bulusuruz heralde ya
Bulunacaksınız hakikaten haber verin :D yolu yariladik :D
Burak K.
26-08-2012, 13:25
Ben gunduz gece sabaha karsi fark etmez hic sokaklardayim hep :D 533 624 36 92 disari cikan arasin :D
kemal_koker
26-08-2012, 13:27
burak çok sıcak çarpılma ha :D
Ben gunduz gece sabaha karsi fark etmez hic sokaklardayim hep :D
fevzi çakmak bulvarı'nda suzuki, honda ve yamaha'ların akselerasyonlarından uyuyabildin mi kardeşim gece misafirhanede? :)
Yoluda hepten asfaltlamislar kaymak gibi olmuş yoorum :D 0538 820 98 kirkyedi numaram :D otobusteyim henüz akşam cagiran olursa hertürlü gelirim :D
kemal_koker
26-08-2012, 13:32
adana antep yolu daima kaymak gibidir zaten :D nereyi asfaltlamışlar ?
adana antep yolu daima kaymak gibidir zaten :D nereyi asfaltlamışlar ?
Tunellerin o civar yeniden asfaltlanmis yazın adana gelirken böyle değildi diye hatirliyorum :D
kemal_koker
26-08-2012, 13:34
vaa yavurdağına ulaştın mı demek
İndik gavurdagini :D ama surdayiz diyecek bişey yok etrafta :D
Burak K.
26-08-2012, 13:42
Cok sicak sankoparka gidiyorum ben serindir orasi :D fatih abi aksam rahat uyudum ya gec geldim zaten sabaha karsi koydum kafayi yattim uyudum :D aksam bizde karistirdik biraz antepi :D
Bukadar esyayla evin yolunu nasıl bulcam korkusu sardı simdi :D
Burak K.
26-08-2012, 13:58
Bukadar esyayla evin yolunu nasıl bulcam korkusu sardı simdi :D
Otogardan merkeze gelen dolmus otobus minibus hepsinden nefret ettim :D taksi candir :D
Otogardan merkeze gelen dolmus otobus minibus hepsinden nefret ettim :D taksi candir :D
Yarım yamalak yerlestim coksukur :D byzdolabi boş halde 1hafta kadar kapali kaldı kötü kokuyor ne yapmak lazim? bilen varmı :D calistirdim kapaginda actim biraktim öyle? Aksam plan varmi :D
kemal_koker
26-08-2012, 16:33
içini sil temizle sonrada fişini çek kapısı açık kalsın 1-2 gün
Cok sicak sankoparka gidiyorum ben serindir orasi :D fatih abi aksam rahat uyudum ya gec geldim zaten sabaha karsi koydum kafayi yattim uyudum :D aksam bizde karistirdik biraz antepi :D
onu bunu bırakta senin fotona koptum hala gülüyorun :D
yerletştım sonunda :D dolabımda daha az kirli kokuyor artık :D yemegımıde yedım :D yapılabilecek etkinliklere hazırım :D
Burak K.
26-08-2012, 17:36
yerletştım sonunda :D dolabımda daha az kirli kokuyor artık :D yemegımıde yedım :D yapılabilecek etkinliklere hazırım :D
Ev nerde senin ?
ygtkrmdnz
26-08-2012, 17:48
Ev nerde senin ?
hayırdır gardaş napacaksın :D
Ev nerde senin ?
gantep universitesinin orda karataşa çıkarken
Burak K.
26-08-2012, 18:28
gantep universitesinin orda karataşa çıkarken
Uzakmis :D
Uzakmis :D
Sen nerdesin? :D bu civarlarda olan varsa disaridayim :D maç falan izlicez :D
Burak K.
26-08-2012, 18:50
Sen nerdesin? :D bu civarlarda olan varsa disaridayim :D maç falan izlicez :D
Ben merkezdeyim fevzi cakmak caddesinde :D biraz cizim yapmam gerek ***** yarin sinav var :)
Ben merkezdeyim fevzi cakmak caddesinde :D biraz cizim yapmam gerek ***** yarin sinav var :)
Sınavda başarılar :)
Bilmiyorum sanirim oralari :D
Burak K.
27-08-2012, 20:05
Cay icmeye cikalim dicem de kimse yok galiba Antep'te :D
kemal_koker
27-08-2012, 20:06
hangi tarafdasın gardaş
çarşamba akşamı boşum gençler. künefe mi istiyosunuz, çay mı içeceksiniz, ne yapacaksanız o gün bendensiniz. yenissin içissin! :D
Burak K.
27-08-2012, 20:17
hangi tarafdasın gardaş
İller bankasının misafirhanesindeyim,fevzi çakmak caddesinde.
kemal_koker
27-08-2012, 20:17
eyv Fatih abi gönlün zengin senin :)
La Burak ne hangi tarafdasın
Burak K.
27-08-2012, 20:18
çarşamba akşamı boşum gençler. künefe mi istiyosunuz, çay mı içeceksiniz, ne yapacaksanız o gün bendensiniz. yenissin içissin! :D
Ben yarın akşam gidebilirim muhtemelen. :D
Burak K.
27-08-2012, 20:19
İller bankasının misafirhanesindeyim,fevzi çakmak caddesinde.
eyv Fatih abi gönlün zengin senin :)
La Burak ne hangi tarafdasın
Yazdım ya. :D :D
kemal_koker
27-08-2012, 20:19
iller bankasının kavşağına yakınmısın ?
Burak K.
27-08-2012, 20:23
iller bankasının kavşağına yakınmısın ?
Tam oradayim
kemal_koker
27-08-2012, 20:29
numaranı pm at
ben de iller bankası'na 52 metre uzaklıktayım. istiyosanız geliyim oraya. :)
Burak K.
27-08-2012, 22:13
Mesajı görmedik ya. :) çay içtik geri geldik bizde. :D
sağlık olsun. çarşamba gidiyo musun sen şimdi? bi de bizim çayımızı kahvemizi iç kardeşim. :)
kemal_koker
27-08-2012, 22:15
abi mesajını şimdi gördüm. bir daha ki sefere inş :(
burak hayırdır nıye erkenden gidiyorsun ?
universitenin buralarda plan program yapan herturlu haber etsin yav :D
şehir merkezine gelemiyorum otobüs kalmıyor sonra :D
canımız sağolsun kardeşim, zaten siz offline'a geçince dedim tamam bunlar buluşuyo. bakarız daha, kaçmıyoruz ya canım buradayız. :)
Burak K.
27-08-2012, 22:29
Ben duruma göre yarın akşamda kaçabilirim. Sınavlar bitiyor,sonra kayıta falan gelicez nasipse daha buradayız inşallah. :D
bende kötü düşündüm maazallah sınavmı kötü geçti dedim
Burak K.
27-08-2012, 22:43
bende kötü düşündüm maazallah sınavmı kötü geçti dedim
Yok çok şükür hallettim sınavı bugün ya. Yarında mülakat var onu da hallettim mi tamamdır artık almazlarsa beni rektörü dövmeye gidicez techturkey olarak. :D
hayırlısıyla onuda geçersin inşallah :D tech herzaman burda :P
kemal_koker
27-08-2012, 22:51
senin imtihan biraz sert oluyor Fatih abi :)
vay arkadaş bu konuya mı yazdım onu ben? :) hemen silip atıyorum harç konusuna.
Burak K.
29-08-2012, 18:27
Rektörü dövmeye gerek kalmadı. :)
hayırlı olsun :) antebe geri geldiğinde yüzyüze tebrik ederiz artık..
staj günleri çok eglenceli&bi okadarda yorucu.. eve geldıgımde nefesım kesılıyor yazamıyorum foruma, yarın tatil bıseyler planlayan varmı agalar :p
kemal_koker
29-08-2012, 20:10
valla daima geç saatte düşüyorsunuz nete daha erken düşün de ona göre plan yapak
Bıraak gözün aydın gardaş :D
Burak K.
29-08-2012, 20:39
Antepteyim ben zaten bişeyler yapacaksak yapalım. :)
Sagolasın Kemal ağaaaa :)
kemal_koker
29-08-2012, 20:52
yarın daha erken organize olun
normal günlerde (c.tesi pazar dahil ) 9a doğru bitiyor işim yarın her saatte uygunm
tramvaydayım sankopark tarafina geçiyorum oralarda olan varsa bi çay ismarliim :D
Burak K.
30-08-2012, 19:44
tramvaydayım sankopark tarafina geçiyorum oralarda olan varsa bi çay ismarliim :D
Kaça kadar oralardasın ? :D Maç var ama izlemeyebilirim gelebilirim o tarafa canım sıkıldı. :D
Kaça kadar oralardasın ? :D Maç var ama izlemeyebilirim gelebilirim o tarafa canım sıkıldı. :D
kimseden haber çıkmadı yeniden bindim tramvaya :D rasaf yoluna geldim suan :D
Burak K.
30-08-2012, 19:58
kimseden haber çıkmadı yeniden bindim tramvaya :D rasaf yoluna geldim suan :D
Bende yarım saate kadar çıkıcam gelirim o tarafa. :D
Burak K.
30-08-2012, 20:06
Bulusuyomuyuz ? :D senin numara neydi ciktim bende disari
bu akşam buluşma varsa beni de alın, bunalım kalksın üstümden.
staj yorgunlugu ölüyorum 2gundur eve girer girmez yatıyorum ne yorucu şeymış çalışmak :D
Burak K.
03-09-2012, 01:12
Maçtaydık bugün. :D :D
bilal kardesim Allah rizasi icin su avatar resmini degistir her goruste yumruk atasim geliyor ekrana. :)
Burak K.
03-09-2012, 03:02
bilal kardesim Allah rizasi icin su avatar resmini degistir her goruste yumruk atasim geliyor ekrana. :)
Bilal kim diye arıyorum bende konuda. :D Burak benim adım. :D Değiştiricem de bulamadım bişey daha. :D
Bilal kim diye arıyorum bende konuda. :D Burak benim adım. :D Değiştiricem de bulamadım bişey daha. :D
kusura bakma kardesim, dusun resmi gorunce isimler bile karisiyor. :D
Burak K.
25-09-2012, 01:58
Gaziantep Üniversitesi açıldı mı ya ? Bi de kiralık evler ne durumda?? Bi de benim numaram değişti. :D
Burak K.
25-09-2012, 02:34
Bu arada ben Antep'e gelmeden önce sorduğum/danıştığım çoğu kişi gitme,kötüdür vs vs dedi. Gidip antepi,insanlarını,tech üyelerini görünce ne kadar yanıldıklarını anladım. Tamam gezecek çok mekan yok,clubdı oydu buydu da yok ama tanıştığım insanların adamlığı yeter. Hepsinden Allah razı olsun,on numara insanlar. Gerçekten iyi ki gelmişim,iyi ki tanımışım diyorum. Hayatım boyunca unutamayacağım,hatırı her zaman olacak insanlar. Tek tek isim yazmak uzun geldi şimdi. :) Bu arada bundan sonra olur da antep'e kötü diyecekler karşılarında beni bulurlar ilk olarak. :) Antep kötü değil,siz sadece antepin insanlarıyla tanışmamışsınız demektir. :) İnşallah Bursada ki işleri hallettiğim de gideceğim Antep'e. Özledim yahu. :D
He bi de yetenek sınavı hakkında bilgi vereyim daha sonra aratanlar için vs yararlı olur. :D
3 tane sınav yaptılar bize 2si çizim 1i mülakat.
İlk çizim sınavında bi tane fotoğraf verdiler bize 15 dk bakın sonra alıcaz onu çizin dediler. :D Sonra da bi tane daha fotoğraf verdiler 4 tane sandalye ve masa vardı,bunları yerleştirin dediler o çiziminize,yaptık çok şükür.
İkinci çizim sınavında(Aynı gün oldu) oturma odası çizin dediler kafanıza göre sadece tv ve tv ünitesi kullanmanız şart dediler,onu da hallettim çok şükür.
Mülakatta da aldılar beni karşılarına 4 tane hocamıdır nedir artık. :D 3 tane masa vardı masaların üzerlerinde de kapalı şekilde fotoğraflar. 1. masadan fotoğraf al dediler kafana göre aldım,dediler bak ona 1 dk sonra alcaz fotoyla ilgili soru sorcaz. Direk sandalye sayılarını/renklerini falan ezberledim ben siyah sandalye sayısını sordular doğru cevap verdim. 2. fotoyu aldım dediler incele,süre sınırlaması yok soru sorcaz hadi sor sor dedim. :D Dediler korkuluklar hangi maddeden yapılma,onu da hallettim. 3. fotoda da garip bi mekan çıktı ev desem değil,cami desem hiç değil tipsiz bişey aq. Onu bilemedim,doğaldır bilememen dediler geçtiler. :D Sonra da klasik sorular işte okulu nerden buldun,niye geldin nerden geldin Bursa'dan niye iç mimarlık falan filan. Bende verdim gazı konuştum da konuştum sonra bi baktım ki kazanmışım. :D 70 kişi aldılar okula ben 42. olarak girdim.
Zirve Üniversitesi de gerçekten İstanbul,İzmir de ki özel üniversitelerden pek farklı olduğunu zannetmiyorum. Oldukça kaliteli bir okul,çizim dersleri için Karikatür çizen Salih Memecanla anlamışlar,adam hafta da 2 gün sadece bizim okulda ders vermek için antep'e gelecek. Oldukça kaliteli bi okul,ingilizce hazırlık okuyacağım mülakat sınavına girdim ondan geçemedim. :D Hazırlık dahil 5 sene'de bitecek inşallah. Seneye sınava girecek kardeşlerim varsa,tavsiye edeceğim bir okul ve şehir. Doğu falan değil antep. Gözünüzü kapatsam,oranın antep olduğunu belli edecek şeyler olmasa götürsem oraya burası güneydoğuda mı diye şaşırırsınız. Diğer doğu illerinden çok farklı bence. Bir tek ulaşım sıkıntı benim için,onu da bi şekilde halledicem artık.
He bi de söylemeden geçemeyeceğim,Antep'te ki yemekler kadar güzel yemek hiç bi yerde yok. :D
Burak K.
01-10-2012, 21:49
Artık evimde var. =))
hayırlı olsun, nereye çıktın ?
Burak K.
03-10-2012, 21:15
yeditepede kardelen evler var ordan tuttum
kemal_koker
03-10-2012, 21:24
kardelen buraaaakkk !!! bir de face te yazarsam 2 olsun !
Beyler konu dısı lakın yardıma ıhtıyacım var bana gazıabtepte saglam guvenılır rent a car lazım tanıdıgınız falan olursa daha cok makbule gecer pazar gunu uds sınavım var aılecek gıdııcek 4 kısıyız . Uygun olursa daha ıyı olur tesekkur ederım .
Burak K.
05-10-2012, 20:27
kardelen buraaaakkk !!! bir de face te yazarsam 2 olsun !
Oldu mu şimdi bu dediğin. :D Ayrıca kardelen nedir ya baba beni okula gönder kampanyasıyla gelmedim ben çizdim kazandım. :D
Beyler konu dısı lakın yardıma ıhtıyacım var bana gazıabtepte saglam guvenılır rent a car lazım tanıdıgınız falan olursa daha cok makbule gecer pazar gunu uds sınavım var aılecek gıdııcek 4 kısıyız . Uygun olursa daha ıyı olur tesekkur ederım .
Konuna yazdım.
Burak K.
21-07-2013, 03:24
Agir hort olacak umarim ceza almam.:)
Antepte 1 senem bitti,hatta kaldim okul uzadi. :D Cok sukur kendi ortamimi kurdum az cok cevrem oldu tam olarak alisamadim ama alistim denebilir. Bi kac sikinti oldu onlarida hallettik cok sukur. Korkutucu bi sehir degilmis sagolsunlar ozellikle antep techturkey uyeleri ailem gibi oldular orda hakları odenmez. :) sosyal acidan zayif bi sehir ama kendi ortamimizi kurunca kafeye bara gitmeye gerek bile kalmiyor evde yapilan muhabbetler yeter. İnsallah bu sene arabayi da goturunce daha guzel olacak. Sonradan arastirma yapan olursa aramalar da ciksin diye yaziyorum daha detayli bilgi icin pm atabilirler. :) Su an bursadayim sabahlara kadar deli dana gibi geziyorum ama antepteki asosyal hayatimi da ozledim. :)))
Burak K.
12-11-2013, 01:45
Ağır hort 2. :D
Gaziantepte 1,5 seneye yaklaşıyorum. :D Ben bilgi araştırırken bulamamıştım,araştırma yapan olursa okusun diye yazıyorum.
Geçen senem çok kötü geçti. Bunalıma girdim vs. :D Ama bu sene her şey mükemmel diyebilirim. 2 tane daha AVM açıldı,yeni cafeler açıldı ve birazda kız çevremin artmasıyla sosyallik arttı. :D (Kız çevremin artmasında araba olmasının çok faydası var tabii. ) :D Eğer ki gelmeyi düşünen vs olursa,1 sene bunalım takılmayı göze alsın 2. sene her şey çok güzel oluyor. Ara ara buradan bilgi vermeye devam edeceğim. :D İyi geceler. :)
speed_blue
12-11-2013, 22:32
Ağır hort 2. :D
Gaziantepte 1,5 seneye yaklaşıyorum. :D Ben bilgi araştırırken bulamamıştım,araştırma yapan olursa okusun diye yazıyorum.
Geçen senem çok kötü geçti. Bunalıma girdim vs. :D Ama bu sene her şey mükemmel diyebilirim. 2 tane daha AVM açıldı,yeni cafeler açıldı ve birazda kız çevremin artmasıyla sosyallik arttı. :D (Kız çevremin artmasında araba olmasının çok faydası var tabii. ) :D Eğer ki gelmeyi düşünen vs olursa,1 sene bunalım takılmayı göze alsın 2. sene her şey çok güzel oluyor. Ara ara buradan bilgi vermeye devam edeceğim. :D İyi geceler. :)
cuma ve cumartesi günleri Hayal Kahvesine takıl
diger günler kahve deposu-
biraz eski antepe gitmek, nargile kahve ve elma çayı içmek istersen Tahmis Kahvesi
Tatlıyı Çelebioglularından ye :)
yemek, urfa tike ciger ve emek kebapcısı
caddede gazlayan mavi cupra görürsen bilki o benimdir :)
Burakcım arabanın gelmesiyle çevrenin değişmesi çok normal :)
Benide hep üni civarında yakalıyorsun valla tebrik ederim seni :)
Burak K.
13-11-2013, 00:48
cuma ve cumartesi günleri Hayal Kahvesine takıl
diger günler kahve deposu-
biraz eski antepe gitmek, nargile kahve ve elma çayı içmek istersen Tahmis Kahvesi
Tatlıyı Çelebioglularından ye :)
yemek, urfa tike ciger ve emek kebapcısı
caddede gazlayan mavi cupra görürsen bilki o benimdir :)
Kahve deposundan çıkmıyorum. :) 16 Plaka siyah Partner benim sürekli önüne park ederim bugün az daha ceza yiyordum o yüzden. :D Gerçi Perşembeden sonra nasipse 07 plaka C4 olacak arabam,karşılaşırsak tanışalım bi kahve içelim depo'da. :) Nargile için Serdar Abi'nin yeri Anadolu Kır Cafeyi tavsiye ederim. :) Yemek için Sakıp Usta,Yesemek,Bulvar Kebap,Paşa Mangalını tercih ediyoruz genelde. :) Tatlıyla pek aram yok ama Özçelebide künefe iyidir ya da fondue mondu waffle. :D Hayal Kahvesini pek sevmedim ama derslerden fırsat bulunca konsere gitmek istiyorum bi gece. :) Ek olarak Primemall'da ki baydöner güzel iskender yapıyor ve Gönül Kahvesi'nin kahvesi çok güzel. :)
Burakcım arabanın gelmesiyle çevrenin değişmesi çok normal :)
Benide hep üni civarında yakalıyorsun valla tebrik ederim seni :)
Abi ya sen çok geziyosun ya ben. :D
speed_blue
13-11-2013, 23:08
Kahve deposundan çıkmıyorum. :) 16 Plaka siyah Partner benim sürekli önüne park ederim bugün az daha ceza yiyordum o yüzden. :D Gerçi Perşembeden sonra nasipse 07 plaka C4 olacak arabam,karşılaşırsak tanışalım bi kahve içelim depo'da. :) Nargile için Serdar Abi'nin yeri Anadolu Kır Cafeyi tavsiye ederim. :) Yemek için Sakıp Usta,Yesemek,Bulvar Kebap,Paşa Mangalını tercih ediyoruz genelde. :) Tatlıyla pek aram yok ama Özçelebide künefe iyidir ya da fondue mondu waffle. :D Hayal Kahvesini pek sevmedim ama derslerden fırsat bulunca konsere gitmek istiyorum bi gece. :) Ek olarak Primemall'da ki baydöner güzel iskender yapıyor ve Gönül Kahvesi'nin kahvesi çok güzel. :)
07 plaka c4 görürsem düşerim peşine :)
Burak K.
14-11-2013, 00:47
07 plaka c4 görürsem düşerim peşine :)
Yanlış olmasın bi tane daha gördüm bugün Gri 07 plaka C4 :) Gece gece asayiş çevirmesine girdik yanımda cüzdan ehliyet kimlik hiç bişey yok. :D Çok şükür ikna edebildik memur abimizi de sıkıntısız bıraktı bizi. :)
Burak K.
05-12-2013, 02:46
Antepte 07 Plaka Bocanegra kimin? Dün gece fena gidiyordu üniversiteden karataşa çıkan yolda. Yetişemeyeceğim için düşemedim peşine. :D
JosephuS
05-12-2013, 14:37
Bende aslen gaziantepliyim yaklaşık olarak 10 yıldır işim gereği şehir dışındayım.. yılda 20 günlüğüne gidiyorum ama harbiden sıkıcı geliyor artık... sadece AVM ler var..
Burak K.
05-12-2013, 18:18
Bende aslen gaziantepliyim yaklaşık olarak 10 yıldır işim gereği şehir dışındayım.. yılda 20 günlüğüne gidiyorum ama harbiden sıkıcı geliyor artık... sadece AVM ler var..
O sıkıcılığı atlattık çok şükür. Geçen sene belki de ömrümün en kötü senesiydi psikolojik ve sosyal açıdan,hatta okulu bırakmayı bile düşündüm fakat bu sene biraz da şehre alışınca çok bi sıkıntı kalmadı. :) AVM'ler dışında bir çok yer var hatta şunu diyebilirim ki her akşam dışarıdayım ve AVM'lere sadece sinema için gidiyoruz. :)
JosephuS
05-12-2013, 19:09
O sıkıcılığı atlattık çok şükür. Geçen sene belki de ömrümün en kötü senesiydi psikolojik ve sosyal açıdan,hatta okulu bırakmayı bile düşündüm fakat bu sene biraz da şehre alışınca çok bi sıkıntı kalmadı. :) AVM'ler dışında bir çok yer var hatta şunu diyebilirim ki her akşam dışarıdayım ve AVM'lere sadece sinema için gidiyoruz. :)
doğru diyorsun arkadaş ortamı kurduysan zamanın iyi geçer..benim çevrede kalmadı ondan herhalde..
Kardelen burak sabah kahve deposunda görüldün yine :D
Burak K.
05-12-2013, 22:39
Kardelen burak sabah kahve deposunda görüldün yine :D
Sabah derken saat kaçta :D
12yi geçiyordu işte, bana göre sabahın körü :D
Burak K.
05-12-2013, 23:21
12yi geçiyordu işte, bana göre sabahın körü :D
Kahve Meydanı olmasın o? :D
Uyku sersemliği kanka :D neyse ceza puanı yemeden önce uzatmayalım muhabbeti :D :D
Burak K.
05-12-2013, 23:35
Uyku sersemliği kanka :D neyse ceza puanı yemeden önce uzatmayalım muhabbeti :D :D
Uğrayaydın ya. :D
Gaziantepten bi kaç gün önce döndüm yaklaşık 1 haftaya yakın ordaydık.
Yaşamak için bilmem ama gezmek için gayet güzel bir yer yemek içinse mükemmel bir yer :)
Halil Usta nın etleri hala aklımdan çıkmıyor şu an sabah olmasına rağmen olsa 2-3 porsiyon küşleme yerim :D
Bayazhan çok güzel bi yer 1 gece ordaydık ilk önce restaurant kısmı akabinde meyhane kısmı diye gezindik
Koçak tan baklavamızı alıp döndük
Burak K.
07-12-2013, 03:33
Gaziantepten bi kaç gün önce döndüm yaklaşık 1 haftaya yakın ordaydık.
Yaşamak için bilmem ama gezmek için gayet güzel bir yer yemek içinse mükemmel bir yer :)
Halil Usta nın etleri hala aklımdan çıkmıyor şu an sabah olmasına rağmen olsa 2-3 porsiyon küşleme yerim :D
Bayazhan çok güzel bi yer 1 gece ordaydık ilk önce restaurant kısmı akabinde meyhane kısmı diye gezindik
Koçak tan baklavamızı alıp döndük
1,5 senedir buradayım ne küşleme yedim ne de bayazhan'a gittim. :D Hatta Halil Ustayı da bilmiyorum. :D
1,5 senedir buradayım ne küşleme yedim ne de bayazhan'a gittim. :D Hatta Halil Ustayı da bilmiyorum. :D
Katmer de yemedim de ;
İmam cagdas tan baklava bile yemedim de
Veya mozaik muzesine bile gitmedim de
Veya tutun handa sicak yorganin altinda nargile icmedim de
Tam olsun D:
Kacar mi bunlar hic :)
Katmer de yemedim de ;
Tam olsun D:
Gelip yaşamadan bunları görmeden ta anasının fi kilometre ötesinden diyorlar ki Antep yaşanmaz :) Sıkıcı gelir bilmem zart zurt.
E daha ne olsun yani Antep'de.
2 tane Starbucks, Hayal Kahvesi, Blueport, Bayazhan.
Hayal kahvesi zaten tamamen Antep'e yeni bir çehre kattı.
Hafta en az 2 defa programları oluyor.
Para çokomel ilişkisi her şey.
Her şeyi layığıyla yaparsın.
Bunun gibi niceleri var.
Metanetten Beyran ya da kelle paça,
Zekeriya Usta'da Katmer,
Güllüoğlu'nun tek bir yerinden baklava yenir Antep'de ELMACI PAZARI GÜLLÜOĞLU.
Sıcak Baklava ve Sıcak Süt :)
Erçelebi ya da Öz ikizler Künefe ,
Tahmis'de Melengiç Kahvesi,
Tütün Han,
Tostçu Kadir Efsanesi,
Yarım Tost 7 lira , Künefe yersiniz Eyfel gibi yükselir üzerindeki Fıstık :)
Saat 1'den sonra gitmeyin Sanayi'de kapalı olur kendisi :)
Ciğerci Mustafa ;)
Ve Türkiye'de başka bir yerde bulma ihtimaliniz az olduğu Nohut Dürümü :)
Suriyeliler anasını ağlattı yaşanacak yer statüsünden çıkıyor yavaş yavaş tek sorun ev ve kira fiyatları.
Burda 4+1 Daire Lüks semtte lüks daire 1 Milyon tl oldu :) Aynı semtte ortalama daire 500 bin civarı.
Burak K.
07-12-2013, 19:48
Katmer de yemedim de ;
Tam olsun D:
Yok bu yazdıklarının hepsini yaptım. :D
Gelip yaşamadan bunları görmeden ta anasının fi kilometre ötesinden diyorlar ki Antep yaşanmaz :) Sıkıcı gelir bilmem zart zurt.
E daha ne olsun yani Antep'de.
2 tane Starbucks, Hayal Kahvesi, Blueport, Bayazhan.
Hayal kahvesi zaten tamamen Antep'e yeni bir çehre kattı.
Hafta en az 2 defa programları oluyor.
Para çokomel ilişkisi her şey.
Her şeyi layığıyla yaparsın.
Bunun gibi niceleri var.
Metanetten Beyran ya da kelle paça,
Zekeriya Usta'da Katmer,
Güllüoğlu'nun tek bir yerinden baklava yenir Antep'de ELMACI PAZARI GÜLLÜOĞLU.
Sıcak Baklava ve Sıcak Süt :)
Erçelebi ya da Öz ikizler Künefe ,
Tahmis'de Melengiç Kahvesi,
Tütün Han,
Tostçu Kadir Efsanesi,
Yarım Tost 7 lira , Künefe yersiniz Eyfel gibi yükselir üzerindeki Fıstık :)
Saat 1'den sonra gitmeyin Sanayi'de kapalı olur kendisi :)
Ciğerci Mustafa ;)
Ve Türkiye'de başka bir yerde bulma ihtimaliniz az olduğu Nohut Dürümü :)
Suriyeliler anasını ağlattı yaşanacak yer statüsünden çıkıyor yavaş yavaş tek sorun ev ve kira fiyatları.
Burda 4+1 Daire Lüks semtte lüks daire 1 Milyon tl oldu :) Aynı semtte ortalama daire 500 bin civarı.
Yeni favorim Çamlıca Köşkü Canlı Müzik & Nargile. :) Kapalı alanında nargile,sigara yasak değil ve çalanlar gerçekten güzel çalıyorlar. :)
Şu kiralar ucuzlasa biraz çok iyi olacak daha rahat yaşayacağız. 1+1 eve 550 TL kira ödüyorum tek başıma. :/