Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lastiklerimi Patlatmışlar

UtkuG
26-07-2012, 12:34
Herkese günaydın, sabah komsumdan lastiklerinizi patlatmışlar haberini duydum delirdim resmen yakından baktığımda arka 2 lastigi patlatmış o cocukları lastik garantiye girmiyor diye biliyorum polisi arasam ne gibi cevaplar alırım kaskoyuda bozmak istemiyorum kasko dışında hiçbir firma yardım etmezmi ?

DOHC
26-07-2012, 12:42
Stepnedeki lastiği takıp, 1 yeni lastik ile kurtululabilir.
KAskoyu kullanırsan yine senden "yıpranmaya" payı diye para alıyorlar hasarsızlıkta bozuluyor.

hddsheriff
26-07-2012, 12:46
Kaskonun cekici hizmetinden yararlanip lastikciye gotur arabani. Gerci kasko karsilayabilir hasarsizligi bozmadan , sormak lazim kasko sirketine

Seven7
26-07-2012, 12:46
Yazık günah ya, çok geçmiş olsun.

UtkuG
26-07-2012, 12:48
Kasko sirketine sordum onlarda polisi arayın dediler pek samimi gelmedi yama yapmakta istemiyorum lastikcide yazık günah 4 ay önce tüm lastikleri sıfırlamıştım aslında gece alarm çaldı fakat tam davulcular çalarken gelmişti kaskoda senelik cam hakkı var lastikte böyle birşey yokmu

Erdem K.
26-07-2012, 12:52
lastikleri yanaktan mı patlatmışlar ?

darkmoon
26-07-2012, 12:53
kaskodan çekici hizmeti var çağırın gelsin lastikçinize gidin orda bir çözüm düşünürsünüz.. ya yama ya sıfır yada çıkma temiz bir lastik falan.. lastikler yanakdan patlamışsa yama yaptırmayın bu arada.. sağlıklı olmaz.

UtkuG
26-07-2012, 12:54
lastikleri yanaktan mı patlatmışlar ?

Hiçbir iz gözükmüyor tornavidayla olabilcegini dusundum bıcakla olsa anlaşılırdı sanki arka iki lastigi patlatmışlar serefsizler

cagri-35
26-07-2012, 12:59
Muhtemelen dişlerin arasından kelebek yada tornavıda sokmuşlardır dediğiniz gibi.

Geçmiş olsun, yama olamayacak durumdaysa ve hasarsızlıgınız yok yada az ise kaskodan yaptırın derim.

hddsheriff
26-07-2012, 13:00
Belkide civi girdi lastiklere ? Arabayi lastikciye goturmeden cozemeyeceksin bu durumu

drummer582
26-07-2012, 13:02
Kasko lastik ucretinin tamamini odemez,fatura varsa faturadaki tarihe gore bi rakam oder bi kisminida kullanicidan alir(yuzdelik rakamlari hatirlamiyorum) ayni zamanda hasarsizligida bozar.ama yine kaskocunuzla gorusmenizde fayda var belki bi yol bulabilirsiniz

UtkuG
26-07-2012, 13:02
Belkide civi girdi lastiklere ? Arabayi lastikciye goturmeden cozemeyeceksin bu durumu

Ben onu bile dusundumde bilincli olarak yapılmadıysa neden arka 2lastik patlasınki park halindeyken patlasınki hep bakarım zaten gece hiçbir sorun yoktu

hddsheriff
26-07-2012, 13:06
Ben onu bile dusundumde bilincli olarak yapılmadıysa neden arka 2lastik patlasınki park halindeyken patlasınki hep bakarım zaten gece hiçbir sorun yoktu

Lastigi sokmeden gercegi anlayamazsin demek istedim.

mumin35
26-07-2012, 13:07
alayı oc bunların ya geçmiş olsun abicim.

officer
26-07-2012, 13:08
belki de havasını indirdiler ????

driftboy
26-07-2012, 13:15
Hava bastınız mı ? Sibopları cıkarmıs yada havaları indirmis olmasınlar ?

darkmoon
26-07-2012, 13:16
ben patlak yerini gördün sandım görmediysen hemen işkillenme lastikçine git baksın belkide ço k komik bir şeydir lastiğini indirmişlerdir ufak çocuklar.. belkide kimse değildir arkadaşların dediği gibi bir yerden geçerken çivi falan şansa arka lastiklere girmişdir bir lastikçiye gitte orda anlaşılır.

ef186
26-07-2012, 13:22
lastiklere hava bastinmi ? indirmis olmasinlar ?

SONE-R
26-07-2012, 13:25
geçmiş olsun. sibop kapaklarının içine minik bir taş koyup havasını indirmiş olabilirler.
dua et öyle olsun. en azından lastikleri kurtarmış olursun..

R.I.P
26-07-2012, 13:41
garanti ile lastiklerin 3.sahıslar tarafından delınmesının ne alakası var? Uretıcı fırmaya boyle bır basvuruda bulunup sehır efsanesı olmayın derım. Madem kaskonuz var eger acentayla aranız ıyı ıse once onlara bır ulasın derım. Benzer durum basımıza geldıgınde sadece lastık faturasını gonderdık az bır eskıme payı ıle para ıadesı yaptılar. Kaskoda hasarsızlık bozulmadı. Kasko bozulur bozulmazı bu kadar dert etmeyın, kasko zaten aracın ugrayacagı herhangı bır zararı karsılamak ıcın degıl mı zaten?

emre_
26-07-2012, 13:52
Lastiklere hava basip dene derim belkide patlakti farkina varmadin olmaz diye birsey yok belkide sadece iniktir ;)

UtkuG
26-07-2012, 14:51
Lastiklere sabah hava verdigimde anladim zaten patlamis oldugunu karakolda tutanaklari tutturdum kaskoyu bozucaz mecburen Allah beterinden saklasin herkese yardimlari icin tesekkur ederim

pegeout 106
26-07-2012, 14:57
Çok Geçmiş Olsun Allah onlardan Kat Kat Çıkaracaktır emin olun :(

bora1311
26-07-2012, 15:44
cok gecmis olsun...

Tuncer M.
26-07-2012, 15:49
Kaskonun cekici hizmetinden yararlanip lastikciye gotur arabani. Gerci kasko karsilayabilir hasarsizligi bozmadan , sormak lazim kasko sirketine

Kaskoda kasko değeri bozulmadan; 1 cam, 1 teyp bir de çekici hakkı mevcut müşterilerin. Gönül rahatlığıyla çekici talep edebilirsiniz. Markalar lastiklerinize (hyundai'de 2 yıl) verirler, fakat ortada bi saldırı var. Garanti kapsamına girmez sanmıyorum. Çünkü saldırı, doğal afetler vs. garanti kapsamına girmiyor. Eğer aracınızı lastiği aşınıp patlasaydı, ücretsiz değiştirirlerdi vs.

Geçmiş olsun.

atabay
26-07-2012, 15:51
hasarsızlık hakkın varsa ..bosuna lastıkler ıcın bozma lastık fıyatı kadar artacak bır sonrakı kaskon

darkmoon
26-07-2012, 16:00
lastik için kasko bozmak gerçekden mantık işi değil.. eğerki yanakdan değilse 20-30 tl verip bence yaptırın lastikleri değmez.. yanakdansada çıkma yada sıfır iki lastik alın derim..

Mert83
26-07-2012, 16:14
Geçmiş olsun.
Benimde başıma gelmişti böyle bir olay, 2003 yaz aylarından bi geceydi uykuda tutmamıştı saat 04:00 suları 2 kişi yol kenarına park etmis araçların lastiklerine eyilip bişy yapıyordu. Ilk anda fark edemedim fark edince (yazlık evin) zemin katta olmam sebebiyle elime sağlam bi demir sopa ile arkalarından fırladım. Bitanesi beni fark eder fark etmez arkadaşınıda uyardı, tazı gibi kaçtılar. İşin üzücü tarafı yakınlarda yeni bir lastikci açmıstı ve gunah atmak gibi olmasın fakat o lastikçinin işi olma ihtimali fazlaydı. Gerci şuan o lastikcide battı gitti.

UtkuG
26-07-2012, 17:11
Herkese tesekkurler arac serviste cekici ucret almadan getirdi onarim yapilicak bencede lastik icin bozmaya gerek yok zaten kaskoyla yapsam tramerde kaza diye gozukecek saglik olsun yardimlariniz icin tesekkurler

sasuuke
26-07-2012, 17:50
geçmiş olsun en mantıklısını yapmışsınız bence lastiği ucuza tamir ettirin bişey olmaz güzelce yapılırsa.

turkerrr
26-07-2012, 17:52
Kaskoda kasko değeri bozulmadan; 1 cam, 1 teyp bir de çekici hakkı mevcut müşterilerin. Gönül rahatlığıyla çekici talep edebilirsiniz. Markalar lastiklerinize (hyundai'de 2 yıl) verirler, fakat ortada bi saldırı var. Garanti kapsamına girmez sanmıyorum. Çünkü saldırı, doğal afetler vs. garanti kapsamına girmiyor. Eğer aracınızı lastiği aşınıp patlasaydı, ücretsiz değiştirirlerdi vs.

Geçmiş olsun.

cam tamam da teybi ilk kez senden duydum :)

çekici için bir defa diye bir sınırlama yok ...

lastikler yeniyse eskime payı çok kesilmez ama eskiyse kaskoyu bozmaya değmez ...

bazı şirketlerde hasarsızlık indirimi koruma teminatı var onlarda bozulmaz tabi aynı şirketten yenilenmek koşulu ile ...

birde pirellide sigorta kampanyası vardı lastikler 6 aylığına mı ne sigortalıyorlardı öyle birşey aldığınız lastiklerde varsa işe yarar ...

maskaran
26-07-2012, 17:57
cam tamam da teybi ilk kez senden duydum :)

çekici için bir defa diye bir sınırlama yok ...

lastikler yeniyse eskime payı çok kesilmez ama eskiyse kaskoyu bozmaya değmez ...

bazı şirketlerde hasarsızlık indirimi koruma teminatı var onlarda bozulmaz tabi aynı şirketten yenilenmek koşulu ile ...

birde pirellide sigorta kampanyası vardı lastikler 6 aylığına mı ne sigortalıyorlardı öyle birşey aldığınız lastiklerde varsa işe yarar ...

aynen teybi bende ilk defa duydum saçma bence :D senede 1 teyp bedava :beuj:

Tuncer M.
26-07-2012, 23:53
aynen teybi bende ilk defa duydum saçma bence :D senede 1 teyp bedava :beuj:

Bedava değil, kaskoda %5 lik kısıma girmiyor. Yani kaskonuz bozulmuyor. Amcamın ön cam patladığında çekiciden duymuştum.

UtkuG
26-07-2012, 23:55
Bedava değil, kaskoda %5 lik kısıma girmiyor. Yani kaskonuz bozulmuyor. Amcamın ön cam patladığında çekiciden duymuştum.

Bende öyle biliyorum yılda 1 cam ve 1 teyp hakkı var kelebek camı kırılsada ön cam kırılsada aynı hesap bazı yerlerde 500tlye kadar yapabiliyormuş sanırım sözleşmeyede bağlı bisey

TolgaEsentepe
27-07-2012, 00:10
fazla stres yapıcak bir durum yok bende 106 varken haftalık bir lastiğimi patlatıyorlardı kapının önünde :)

VA_VTİ
27-07-2012, 00:36
geçmiş olsun.durduk yere neden yaparlar böyle bir ibnk anlamış değilim..

UtkuG
27-07-2012, 01:31
geçmiş olsun.durduk yere neden yaparlar böyle bir ibnk anlamış değilim..

Artık öyle bir hale geldikki oraya park edilirse cizilir, burası güvenli.. Bunları düşünüyoruz :icon_wack dediginiz gibi bu nasıl bir ibn. likse..
http://img829.imageshack.us/img829/8684/img2012072600290.jpg

tayreep_john
27-07-2012, 01:38
çok geçmiş olsun elbet yapanlardan bi şekilde çıkar bu yaptıkları ;)