Orijinalini görmek için tıklayınız : Amerikan Park
amerikan park yapmak istiyorum fakat yaparsam farları garantiden çıkarırmıyım ?veya araba komplemi garantiden çıkar ? şimdiden teşekkürler
berkay_aydin
06-08-2012, 00:29
modül alıp takarsanız sadece ince far kablolarından 2 tanesini kesmiş olursunuz, elektrik sisteminde aşırı incelenecek bir sorun çıkmadığı sürece bence sorun olmaz...
modülün çok ısındığını söyleyen ve sorun yaşayan arkadaşlar var o yüzden çift duy ampül kullanarak yaptırmayı düşünüyorum acaba garantiden çıkarırmıyım arabayı :/
berkay_aydin
06-08-2012, 00:35
modülün çok ısındığını söyleyen ve sorun yaşayan arkadaşlar var o yüzden çift duy ampül kullanarak yaptırmayı düşünüyorum acaba garantiden çıkarırmıyım arabayı :/
Zamanında 50'ye yakın modül sattım, hiçbir sorun çıkmadı kendi aracımda 2 yıldır sürekli yakıyorum ısınma sorunu var ama sorun olmuyor...
peki bu sorunumu çözeyim sizinle irtibata geçicem
koray ozan
06-08-2012, 01:03
ısınma sorunu var. ama bazı ınsanlar modulu oyle yerlere montajlıyorlarkı hıc hava gelmıyor. motorun butun sıcagını yedıkce ısınıyor. montaj yerınede bu yuzden dıkkat edın derım.
ısınma sorunu var. ama bazı ınsanlar modulu oyle yerlere montajlıyorlarkı hıc hava gelmıyor. motorun butun sıcagını yedıkce ısınıyor. montaj yerınede bu yuzden dıkkat edın derım.
peki çok teşekkür ederim ama garantiden çıkarırsa yapmayı düşünmüyorum :/
berkay_aydin
06-08-2012, 01:59
peki bu sorunumu çözeyim sizinle irtibata geçicem
Ben artık uğraşmıyorum çünkü alan kişi ucuzunu imal edip satmaya kalkıyor, Garantinin bitmesine çok varsa, şüpheleniyorsanız takın turuncu park ampullerini garanti bitince yaparsınız amerikan ...
selam arkadaşım ben kendi aracıma amerikan park modülü,angel eyes far,xenon kit bağladım daha araç 1 yıl olmadı sıfır km garanti kapsamı konusu kişiye göre değişir ben şahsen ilk bakımı geldi kendi ustama götürcem servisine değil,demek istediğim işlemleri bilen kişiye yaptırır ve aracına uygulayacağın parçaları önceden araştırırsan artıları eksileri neler diye sıkıntı yaşamazsın :) ben angel aldım almadan önce herkes görüş yok dedi görsellik var dedi evet gece sıfır denecek kadar kötü aydınlatması var ama görsellik içindi amaç :) neyse konu dağılmadan modül al derim ;)
selam arkadaşım ben kendi aracıma amerikan park modülü,angel eyes far,xenon kit bağladım daha araç 1 yıl olmadı sıfır km garanti kapsamı konusu kişiye göre değişir ben şahsen ilk bakımı geldi kendi ustama götürcem servisine değil,demek istediğim işlemleri bilen kişiye yaptırır ve aracına uygulayacağın parçaları önceden araştırırsan artıları eksileri neler diye sıkıntı yaşamazsın :) ben angel aldım almadan önce herkes görüş yok dedi görsellik var dedi evet gece sıfır denecek kadar kötü aydınlatması var ama görsellik içindi amaç :) neyse konu dağılmadan modül al derim ;)
haklısınız :) yazdığınız için ellerinize sağlık önümüzdeki hafta onuda halledicem büyük ihtimal herkese çok teşekkürler yorumlarınız için
Draniela
28-08-2012, 09:59
amerikan park yapmak istiyorum fakat yaparsam farları garantiden çıkarırmıyım ?veya araba komplemi garantiden çıkar ? şimdiden teşekkürler
benim aracın her yeri garantiden çıkıyor sözde :D hep laf bunlar rahatça yaptırabilirsin.
farlar açılacağı için garanti dışı kalan kısım içinin pislenmesi durumu hani içten temizlenmesi gerekiyor ya yıllar yıllar sonra işte o :)
bende bugün far karartma amerikan park falan yaptırıyorum o yüzden sorun yok :D