Orijinalini görmek için tıklayınız : D16Z7 bilgi?
arkadaşlar merhaba bi kaç güne kadar d16z7 motor kodlu bi si alıyorum, çok aşırı bir bilgim yok hem bu motor hemde eg kasa ile ilgili bilgi almak isterim tecrübeli arkadaşlardan, kronik sorun vb gibi ve birde bu alacağım araçta malesef klima yok klima taktırmak istesek gidecek olan maliyet nedir tşkler
bende komple klima teertibatı var :D
uyumlumudur? ve ne kadar?
bu kadar ticaret pes ...!
[QUOTE=yakuza;6102031]uyumlumudur? ve ne kadar?[/QUOpm attım
aldığınz gibi yağ pompasını değiştir, kaliteli bişeyler taktırın :D
onn_dear
06-08-2012, 20:39
kuzen aracı al getir hallederiz her şeyini (ben palyocu sametin arkadaşıyım:))
yağ pompası/su pompası değistir, bakımlarını yap sonra headers filtre egzoz yap bin mis gibi.
yağ pompası/su pompası değistir, bakımlarını yap sonra headers filtre egzoz yap bin mis gibi.
isterseniz bende orijinal otto carbonda var sıfır ayarınsa hiç kaynaksız :D
onder tanıdım ;) kısmet bakalım motor 20 bin km önce yapılmıs yatak vuruyormus yeniletmiş genede aldıktan sonra ufak tefek değişiklikler yapılacak zamanla ben turbonun tadını aldım atmo uraşmam turbolar çıkarım direk :D
onder tanıdım ;) kısmet bakalım motor 20 bin km önce yapılmıs yatak vuruyormus yeniletmiş genede aldıktan sonra ufak tefek değişiklikler yapılacak zamanla ben turbonun tadını aldım atmo uraşmam turbolar çıkarım direk :D
turbo yapacaksan
kollar ve yagpompasını sakın es geçme
hayırlısı olsun kardeşim
bu motorla ile ilgili bilgisi olan? eg kasa kronik sorunu ? bilen??
bu motorla ile ilgili bilgisi olan? eg kasa kronik sorunu ? bilen??
en önemlisi yag pompası,eyerki motor toplanırken orijinal kullanılmadıysa sıkınıtı yaratır,ben bubnun acısını fazlasıyla çektim kardeşim
By_HaNNibaLL
06-08-2012, 21:11
Bi yerde cok uygun EFCİ buldum elindeki bütün parcalara karşilik koli koli EFCi okey mi ?
Buyrun dip fiyatin allahii :cool:
Bi yerde cok uygun EFCİ buldum elindeki bütün parcalara karşilik koli koli EFCi okey mi ?
Buyrun dip fiyatin allahii :cool:
al beni laa benim crx okanda bi manzara yapak ozan da apartta bekliyo :D fg ler benden
By_HaNNibaLL
06-08-2012, 21:14
al beni laa benim crx okanda bi manzara yapak ozan da apartta bekliyo :D fg ler benden
Dünyanin en güzel ticarisi yok peder reyiz şehir dişinda :(
Sakarya mı izmit'mi o tarafta lacivert sedan vardı bir tane o mu sohc vtec
Sakarya mı izmit'mi o tarafta lacivert sedan vardı bir tane o mu sohc vtec
aynen öyle kardeşim bilgin varsa bu araçla ilgili pm atabilirsin ortak arkadaşım çıktı satan cocuk
onn_dear
06-08-2012, 21:52
sağol kardeşim walla bizim bahadır 1.4is i turboladı gazlıyor :D :D
onn_dear
06-08-2012, 21:53
abi alemsin walla :D :D
evveliyatında yapılan işlemler buymus
anakolyatak-gergı rulmanı-wkayışı-segman-sılındır kapak contası-subap lastıgı-yagpompası-kulbutor kapakcontası-kartel contası-krank-prızdırek bılyası-sanzuman yagı-yagmusuru-sanzuman kulagı-krank keçesi-kol ıcı-honlama-blokyuzey-anakep taslama-anayatak sıboplar temızlenıp lastık degısmıs bujı ve bujı kabloları sılceklerı - su atma motorunu-kaporta boyaya 2400 lıra vermısım- 18.08.2011de on frendısklerını ve 4 balatayı degıstırmısım denge kolu travers takozları ve rot koruklerını degıstırmısım-14.10.2011 devırdaım bozulmadı ama motorda bı ses vardı tırtırtır dıye devırdaımı degıstırdım ust kapak contası yag kacırıodu onu degıstırdım gaz fılıtresını degıstrıdım (171.000) antıfrız -13.02.2012 v kayışı dıreksyon pompası kayısı manıfolt contası-25.05.2012 arka balatalar fren merkezı hortumu-salıncak fısegı-aku-lpg kazanı ve borularını muayene ıcın degıstırdım ıllakı unutuklarımda vardır jant taktım camlarda ruzgarlık varcam cıtalarını elımden geldıgınce karbon kapladım aklıma gelen bunlar acılıyetı olmayıp eksıklerıde son susturucu lpg enjektoru 20 lıraymıs sag on kapı ıc acma kolu 15 lıra