PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Q1 şanzıman swap s4c

MUSAKK
11-08-2012, 15:22
Arkadaşlar aracım 92 model integra b18a2 motor kodlu ve q1 şanzımanlı(telli şanzıman)
aracımı v-tec teknolojisi ile donatmaya karar verdik ve ilk gerekli olan c-kapağı aldım.motor değişiminde bir sıkıntı yok ancak şanzıman sıkıntımız var ***** q1 şanzıman oranı çok fazla uzun bitmek bilmiyor ve v-tec yaptığımızda her vites te v-tec altı kalacak gibi.bundan dolayı şanzımanı değiştirmek istiyorum.
Takıldığım yer ise vti şanzımanını teg e uyarlamak. Vti şanzımanı teg uyarmı sorunsuz dönüşüm yapılabilirmi ve dönüşüm için ne gibi işlemler gerekir? Telli şanzımanı hidroliğe döndürüceğiz kısacası
bilgilerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum
katkı yapan herkese teşekkür

Mcey
12-08-2012, 02:54
benim bildiğim zahmetli bir iş s4c cevirmek telliden hıdroya oldugundan ama yerinde olsam Q1 cıkarıp J1 takardım atmosferik kullanıcaksan aracını hem daha kolay ıscılık hemde bomba olurdu 210 top speed kısa kısa cevirirdin

stlegal
12-08-2012, 10:06
olan şanzumanı sakın çıkarıp başka bir şey takma senin araba için kısa ayna mahruti üretiliyor en güzel çözüm budur..

01ayk01
12-08-2012, 13:44
olan şanzumanı sakın çıkarıp başka bir şey takma senin araba için kısa ayna mahruti üretiliyor en güzel çözüm budur..

bu adami dinleyin kendisi teg'de tektir :)))

Mcey
13-08-2012, 00:57
Cem abinin dedigi ayna mahruti madem üretiliyo direk kendi şanzımanına kısayı çak