PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kocaeli- kandıra meslek yüksek okulu nasıldır?



KSE71
25-08-2012, 14:32
Merhabalar. Ben bu sene sınava girdim, tercih yaptım, kocaeli- kandıra meslek yüksek okulu çıktı. Halkla ilişkiler ve tanıtım bölümü. Ben bu üniversiteye eylülün 3ünde kayıt yaptıracam. Sizlerden orda okuyan varsa, veya bir tanıdığınız akrabanız, biraz bilgi rica ediyorum. Mesela okul nasıl bir okul? artıları ve eksileri olarak okulda beğendiğiniz veya yetersiz gördüğünüz şeyler neler? eğitimi nasıl? istanbul maltepe de oturuyorum, ve buradan servisle gidip gelmeyi düşünüyorum Şuan için yurt düşünmüyorum. Ulaşımı servisle ne kadar sürer buradan? inşallah orda okuyan biri vardır Bir de ne kadar harç yatırılması gerekiyor bilen varsa yazabilir mi lütfen? Şimdiden çok teşekkür ederim Yardımcı olursanız çok sevinirim. Konum gereksiz görülürse silinebilir.

KSE71
25-08-2012, 18:32
bu üniversite hakkında kimsenin bilgisi yok mu? biraz acil yardıma ihtiyacım varda

Trance-R
25-08-2012, 18:43
birkaç arkadaşım , ve kardeşim orada okudu.

aslında 2005 li dönemde yeni bina yapılmıştı. yeni binası ile daha modern artık .
bölümlerini bilemicem şuan ...

ama ortam , eğitim olarak son derece güzel MYO .
-İzmit gibi güzel bir şehire yakın olman , ve Kandıra gibi güzel bir ilçede okuyacak olmak güzel.

akşam kardeşim ile görüşüp ; yazdıklarımı EDIT lerim ;)

oğuz
25-08-2012, 19:07
dostum hayırlı olsun.
servis konusunda sana tavsiye edeyim Saygı Marmara turizm.
öğrenci servisi olarak bu firmadan hem ortam hemde sistem olarak daha iyisi olduğunu düşünmüyorum.Arada bikaç olumsuzluklar oluyor ama diğer servislerden daha iyi olduğu kesin.istersen ofisin numarayı atarım sana..
kandıra myo gelince,servis ortamında bile hep derler;ulan en çok kız şur kandıranın serviste var diye :) izmitte ki myo lar olarak en hareketli piyasa benım bildiğim orda var :) çevresi yani yerlileri pek iyi demiyorlar ama senin pek işin olmıcak zaten arada bi kaç kaçamak dısında,servis okul-okul çıkışı servis genellikle

OnurÖzden
25-08-2012, 19:33
Bende senin gibi aynı okul aynı bölümü yazdım.
Bugün erkenden yurt için yola çıktım. Bursa'ya yakın diye yazmıştım ama hiç de yakın değilmiş. :D Kocaeli merkezden sanırım bi 40 km yol gittim ve yol bitmek bilmedi. Virajı bol, inişli çıkışlı ama asfalt düzgündü. Her neyse Kandıra'ya vardım. İlk başta okula gittim. Okulu görünce ilk başta bir hayal kırıklığı oluyor. :D Okul çukur bir yerde, etrafında hiçbir şey yok. Sadece sol tarafında çingene mahallesi var. :D Şehir merkezine yakın fakat şehir merkezinde de birşey yok. :D Yurt arayanlar için söyleyeyim Kandıra'da düzgün yurt bulamadım. Tek elle tutulacak yer devletin yurdu, şahsen ben yurdu beğendim. Tek eksi tarafı tek kişilik oda yokmuş. Odalar 4 kişilik oda bana uymadı. Bende napıcağımı bilmiyorum, ortada kaldım. :D

HarunToprak
25-08-2012, 20:06
Bende umuttepede okuyorum. 3yıldır servisle gidip geliyorum. Sende en başta servisle bir git gel etrafa okula alış sonra bakarsın yurt vs. istersen. Maltepede oturuyorsan saygı marmara veya bilgili turizm o tarafa araçları çok olan şirketler bunlarla görüşebilirsin.

oğuz
25-08-2012, 20:11
sen hangi servistesin harun ?

HarunToprak
25-08-2012, 21:43
İlk yıl saygı marmaradaydım. Bu yıl ünaldı turizmi kullandım.

oğuz
25-08-2012, 21:50
ünaldı yı ilk defa duydum. marmara genel olarak iyi,burçak bilgili yakışır fln ortam ve büyüklük olarak bence onun gerisindeler.yoksa bu sene değişirdim bende

41AF101
25-08-2012, 22:07
Kandıra köy gibi biryer,izmit merkeze bayağı yol mesafesi var.Günlük gidip gelmek yorucu olabilir.Okul ortamı güzel diyorlar bende orada Bankacılığa gidecektım sonra vazgeçip Hereke Ömer İsmet Uzunyol Lojistik bölümüne yöneldim.

KSE71
26-08-2012, 14:16
Yardımlarınız için çok teşekkürler, okul hakkındaki görüşler içimi rahatlattı valla. Biraz uzak ama olsun. o kadarına da katlanacaz galiba. Hepimiz için hayırlı olur inşallah. serviste ben de marmarayı seçtim, bir kaç arkadaşım da marmarayla gidip geliyormuş, baya bi memnun kalmışlar. Yaklaşık 1- 1 buçuk saate gidip geliyolarmış marmarayla. Ben de karşıya gitsem belki o kadar saat yol, belki de daha fazla gidecem diye düşündüm. Üstelik karşıya gidersem bir de trafik olacak, burda enazından basıp gitcek servis diyorum hesaplarıma göre ama inşallah ole olur.