PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kumlama sorunu????

kickboxer
04-09-2012, 17:56
Selamlar
Arkadaşlar anadolu yakasında kumlamacı lazım
yeni çıkna yasaya göre çoğu kapanmıs ama bana cok lazım gereklı
şuanda hala çalışan arac alt takım parçaları kumlatabileceğim yer aranıyor
şimdiden teşekkürler

meh66
04-09-2012, 18:04
Kanka ne gibi parcalar

kickboxer
04-09-2012, 18:05
Kanka ne gibi parcalar

müdür travers salıncaklar şaft vsvsvs
civataları ve ufak olanları kabinde yaptırıyorum ama şunları güzel şekilde kumluycak yer arıyorum aktif

kafeRS
04-09-2012, 18:09
ATS kumlama

(216) 420 44 76
(216) 364 49 85

ŞERİFALİ MAH ALPTEKİN CAD ÇALCI SOK NO:63 Y.DUDULLU ÜMRANİYE İSTANBUL

İlhami abiye Vosvos cu Özgür yönlendirdi dersen gayet güzel ilgilenir, yıllardır çalışırız memnunuz. İstersen statik boyacıda tarif ederiz kumlama sonrası için.. ;)

Her kumlamacıda arac parçası kumlanmaz, İlhami abi kırık silisle çalıştığı için sıkıntı olmuyor..

kickboxer
04-09-2012, 18:18
ATS kumlama

(216) 420 44 76
(216) 364 49 85

İlhami abiye Vosvos cu Özgür yönlendirdi dersen gayet güzel ilgilenir, yıllardır çalışırız memnunuz. İstersen statik boyacıda tarif ederiz kumlama sonrası için.. ;)

Her kumlamacıda arac parçası kumlanmaz, İlhami abi kırık silisle çalıştığı için sıkıntı olmuyor..

ilk gittiğim yer burası kapatmışlar ceza yazılmış suanda granit kumluyolar sadece

kickboxer
04-09-2012, 18:19
ATS kumlama

(216) 420 44 76
(216) 364 49 85

elektrostatik de renk metal kaplama ya götürüyorum imesde çok iyi bir insan orhan bey bugun baya kumlamacı aradık

kafeRS
04-09-2012, 18:20
Hadi ya, daha geçenlerde ordaydım. O zaman bide kadosana girip benzinlikler tarafından çıktığında ilerde sağda Net kumlama var orayı dene bakalım. Oda olmadı rami ye geleceksin avrupa yakasına..

kickboxer
04-09-2012, 18:23
Hadi ya, daha geçenlerde ordaydım. O zaman bide kadosana girip benzinlikler tarafından çıktığında ilerde sağda Net kumlama var orayı dene bakalım. Oda olmadı rami ye geleceksin avrupa yakasına..

oda kapalıymış bayadır arada gidiğ geliyolarmış üstünde satılık yazıyordu ats deki dayı baya yakındı bana saçma sapan yasalar çıkartmışlar fln diye
çok sıkıntı oldu benim için

kickboxer
10-09-2012, 15:28
arkadaşlar imes sanayi sitesinde dökümcüler bölümünde fetaş diye bir firma var bu firma hala hertur kumlama yapıyor ihtiyacı olanlar için bulunmaz nimet....

kafeRS
11-09-2012, 01:24
Boyacımızda aynıymış senle.. :) Fetaşın iletişim bilgilerini pmlermisin.. :)

Schumi
11-09-2012, 09:18
Niye kapatıyorlar kumlamacılar. Sebep neymiş ?

220T
11-09-2012, 09:51
Defender ustaları veya toplayanlar iyi bilir genelde bu kumlamacıları.

atituti
11-09-2012, 20:54
beyler sebebi nedir ceza yazılıp kapatılmasının ?

officer
12-09-2012, 07:06
beyler sebebi nedir ceza yazılıp kapatılmasının ?

Uğur Dündar :D

kickboxer
14-09-2012, 22:52
arkadaşlar bugün fetaşa gittim çok afilli bir beyfendi geldi 2 tane traversime fiyat vermeye
gördü bunları 500 yaparım dedi
ben şok tabi ne diyosunz biraz pahalı değilmi dedim
bizim fiyatımız bu vs demeye başladı.Biraz daha ağzını aradım.
İşte benİm otomasyon makinalarım var bilya atıyorm,kullandığım kum pahalı
diğer yerlerdekileri kapattık gidemezsin mecbursun buraya gelmye sağlık bakanlığı kapttı oraları artık oralara gidenlerde bize geliyo başka yer yok vs
bana kucaga düşmüşüm muamelesi yaptı deneme amaçlı traversmı 15dk kadar soktum kesnlikle restorasyon yapan insanlara hitap eden bir kumlama değil...
keza muamelede öğle kart ve bilgilerini aldım genede almak isteyenlere veririm

şuanda maltepe cam fabrikasında rica minnet yaptırıyorum işimi alpinestar fatih abinin sayesınde sağolsn
diğer parçalarımda kuzey turbodaki kapalı sistem sayesinde tertemiz inşallah
şuanda kumlama olayında ciddi sıkıntılar var

kapatılma nedeni sağlıga kesinlikle zararlı olması aynı zamanda çevreyede fakat bunları yaptıranda büyük firmlar... uyarı yada düzeltme yerine 80 100 mılyarlık ceza ile tehdit edilmiş kapatıcaksınız denmiş .Yoksa kurallara uygun yapılsa yapılmasında sıkıntı yok

ruudvan
14-09-2012, 22:56
hacı sen kumlamadan once ve sonra olarak bı resım ayarlasan ne guzel olur durumu herkes gorur ne oldugunu.

rcpyldz
14-09-2012, 23:07
konu acılmısken sormak ıstıyorum jantlarım 2-3 kez boyanmıs sımdı bende boyatmak ıstıyorum ama uzerıne atılan boyaları kumlama ılemı cıkarttırabılıırım 4 jant ıcın tahmını mlıyetı ne olur?

kickboxer
14-09-2012, 23:19
hacı sen kumlamadan once ve sonra olarak bı resım ayarlasan ne guzel olur durumu herkes gorur ne oldugunu.

kanka var koyucam bi kumlansık elektrostatikten önce koyarım

kickboxer
14-09-2012, 23:20
konu acılmısken sormak ıstıyorum jantlarım 2-3 kez boyanmıs sımdı bende boyatmak ıstıyorum ama uzerıne atılan boyaları kumlama ılemı cıkarttırabılıırım 4 jant ıcın tahmını mlıyetı ne olur?

kumlama ile çıkarttırırsın anadolu yakasında şuanda kumlama bulmak sıkıntı maliyeti kulakdan duyma 300 350 diye biliyorum tabi bizzat gidip yaptırmadım

ilker AKTAŞ
15-09-2012, 00:40
kadıkoy hasan paşada bi tanıdığım yeni bi garaj açıyo bu aralar açmıştır heralde hastanenın yanında konur iş merkezinin altında oraya gidip koray konuru bulun kumlama yapıyo musunuz die sorun yardımcı olur sanırım