Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : e36 nın yakıtı birden arttı.. lütfen yardım arkadaşlar??

big_spring
09-09-2012, 11:57
meraba arkadaşlar arabada sıralı sistem lpg vardı.. dün akşamdan biraz lpg aldım. sabah kalktım çalıştırdım markete gittim. markette işim uzun olmayınca stop etmedim rolantide çalıştı. arabaya geldim bindim 10 metre kadar gittim lpg bitti benzine geçti. daha doğrusu gösterge öyle gösterdi. tankın üstündeki göstergeye baktım çeyrek depo vardı.. arabayı stop ettim tekrar çalıştırdım bi kaç defa aynı şeyi yaptı. en sonunda benzinde hareket ettim sonradan lpg ye aldım düzeldi ama bu seferde yakıtı çok fazla yapmaya başladı?? bugün pazar olunca bi yerede gidemedim. başıma ağrılar girdi düşünmekten nolur bana yardımcı olun :confused::confused:

emre_
09-09-2012, 11:59
lpg ayarıyla ilgili bi durumdur muhtemelen sorunlu birşey olduğunu sanmıyorum

svtec
09-09-2012, 11:59
lpg beyni arıza yapmıştır kafanı takma markası neydi ? birde.. aküden kutup başını çıkar 10 dakika kadar sonra tak ayarları sıfırlanır aynı sıkıntıyı yapmazssa ayar yaptırırsın devam..

big_spring
09-09-2012, 15:26
inşallah dediğiniz gibidir ya.. markasıda acayip bişey ilk defa gördüm SGİ :S benzindede çok yakarmı acaba bu durumda? olmazsa biraz benzinde bineyim diyorum..