Orijinalini görmek için tıklayınız : Tuvturk yardim...
1998corsa
28-09-2012, 21:47
Merhabalar hepinize ***** turbo sahin vardi araci turbolu haliyle satamadim, araci bosaltip orjinal motorunu taktirdim tekrar motor yaptirdim boyle saticaz insallah sormak istedigim soruya gelirsek arac ruhsatta benzin/lpg gozukuyo ama suan aracta ne lpg tanki var ne tesisati, aracin muaynesi bitti tekrar muayne yaptirmak icin illa lpg yi taktirmam lazim mi yoksa benzinli haliyle genede benzin/lpg yazili halde gecebilirmiyim ruhsatta degisiklik yapmadan?? Yardimlarinizi bekliyorum.
Low-Rider
28-09-2012, 21:49
LPG sökümüyle alakalı proje çizdirmen gerekiyor diye biliyorum
1998corsa
28-09-2012, 21:51
LPG sökümüyle alakalı proje çizdirmen gerekiyor diye biliyorum
Lpg taktirmak daha kolay olucak bir cozum yani :((
zaten lpg siz şahınıde zor satarsın taktır 300- 400tl ye bi tüp gitsin
1998corsa
28-09-2012, 23:08
zaten lpg siz şahınıde zor satarsın taktır 300- 400tl ye bi tüp gitsin
2 ucu poklu deynek valla, nerden bulastim ya :(
2 ucu poklu deynek valla, nerden bulastim ya :(
cem neyle ugraştiysan iyicene battın birak artik şunlarla ugrasmayi.:) nerden bulaştiysan :D
1998corsa
28-09-2012, 23:14
cem neyle ugraştiysan iyicene battın birak artik şunlarla ugrasmayi.:) nerden bulaştiysan :D
Arabayida parcalarida sattim mi, kulusturlerle ugrasirsam bidaha...
caglargungor
29-09-2012, 00:03
lpg sökme projesi çizdirmen lazım sökülünce sızdırmazlığa gidiyorsun mmo dan sistemden düşüyorlar sonra muayeneye gidiyorsun en güzeli iyi kötü bir lpg kiti tak muayeneden geçince sökersin tekrar
1998corsa
29-09-2012, 00:08
lpg sökme projesi çizdirmen lazım sökülünce sızdırmazlığa gidiyorsun mmo dan sistemden düşüyorlar sonra muayeneye gidiyorsun en güzeli iyi kötü bir lpg kiti tak muayeneden geçince sökersin tekrar
Yardiminiz icin tesekkur ederim lpg takmak en kolayi.
Valla bende doğan varken lpg işli olmadığı için sadece tankı söküp götürmüştüm muayneye bi sorun çıkarmamışlardı acaba tam tersi işe yararmı :confused::confused::confused: